Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búcsú a faluvégen

Na bazmeg két napja priznicelem magam, mer olyan volt a péntek estém. Szól a telóm délután, hogy nem a szokott helyen kell felvigyázni az okosakra, hanem vegyem magamhoz az útlevelem, vidéken a nyírhartosi kéklagunában lesz parasztavakítás, karácsonyi dzsembori, azt fullon lesz a ház mert az a kibaszott dagadék zenélő cartman lesz, meg vmi holland paraszt aki elektromos hegesztővel írja a zenéket. aztán eladtak háromszor annyi jegyet, mint ahányan beférnek az ólba. látszott h biztosra mennek, mert egyrészről ugye engem hívtak oda észnek, másrészről meg az ogrét, ha netán meg kéne ismételni a ruandai mészárlást akkor legyen vmi agyatlan geci aki gondolkodás nélkül megteszi. ogréről azt kell tudni, h a haverjával egy időben ketten pakoltak rendet a megyeri úton, pedig ott is van egy két széplelkű suttyó, ezt már nekem csak elhihetitek. később beigazolódott, hogy nem ártott az elővigyázatosság, mert csak bolhafasznyira voltunk attól, hogy megnyíljon a föld és benyelje az egész kócerájt a pokol. ogre jött értem, úgy választott autót ami az összes gyalogosbiztonsági teszten megbukott, amcsiből hozatta be külön ezért. verdája elején mondjuk nem csak egy nyugdíjas kenődne szét, hanem egy egész marhacsorda is. állítólag vmi borjún már ki is próbálta a dolgot, kikötötte egy karóhoz és 160al telibekapta. ilyen egy kibaszott állat ez, a csomagtartóba már nem is tudtam betenni a tatyómat, mer az már tele volt machettákkal meg lombvágófűrésszel. gyereknek fix kattanása, hogy vidéken mindenki a kibaszott texasi láncfűrészes mészáros, aztán fel kell készülni ellenük.

az úton nem sokat beszélgettünk, mert ogre nem az a beszédes fajta, ami nem is zavart volna csak az h három zene van amit meghallgat, az edda, az istván a király meg a belgától a nemzeti hiphop, amit egyszer még régen a miép gyűlésen hallott. szerencsére 2 óra alatt lent voltunk, így azt a kibaszott kört csak ötször kellett végighallgatnom. a parkolóban már ott tivornyázott vagy 500 kisgeci, ültek pufidzsekiben a kocsiban, hogy ne fázzanak miközben itták a szeszüket, az ablakot meg lehúzták, hogy ne szoruljon be a decibel. az egyik lada mellett négy baltával faragott arcú lépdelt összevissza, mint vmi zárlatos droidok, nyilván összezavarta őket hogy együtt szólt a mezőn az aranyeső, a nox meg a tercsinszky.

bent az orbánc kamill, a nagyfőnök már várt minket. a clubot családi vállalkozásban üzemeltetik, a neje szerzi a csajokat, a fia meg a drogot. kamill kibaszottművelt ember hírében igyekszik állni, ezért mindig halszálkás öltönyt hord, és minden héten megtanul az értelmező kéziszótárból egy szót, amit addig még nem ismert. tibikém, na máma itten pulzálni fog a feszültség, megérted-e. kicsit túl jól adtuk el a jegyeket  tibikém, úgyhogy idefigyeljél te, kiállsz azzal a jókiállású cimboráddal aztán nagyon szigorúan fészkontrollálj, jól van tibikém? olyan szigorúan, hogy akár van jegye akár nem van, minden másodikat haza kell integrálnod. contrahende? mondtam h értettem, úgyhogy magamhoz vettem a cigimet, ogre meg betett a kabátja alá egyet a machetták közül, a lábszárához meg egy-egy viperát. kisvártatva tömörültek már a bejáratnál az arcok, sorba azt sehogy nem sikerült állniuk, lehet magát a fogalmat sem nagyon ismerték, mert ha ketten voltak is már egyből lökdösődtek egymással. az hamar feltűnt, hogy ezek közé a menekültek közé az ensz lebaszkodhatott helikopterrel pár segélyszállítmányt, aztán mindegyikben energie póló volt. a fészkontroll az nem ment nehezen, mert szívem szerint én az összeset hazaküldtem volna a gecibe, úgyhogy inkább kibaszott vajszíműnek kellett lennem, hogy legalább minden másodikat ne itegráljam haza.

hirtelen elémkerül egy 140 centis batkamanó aki rövidujjú izomtrikóban feszít a 35 kilójával, miközben iszonyú szigorú arccal csücsörít. meg is kérdeztem h miért vagy ilyen morci te kis hobbit, mire hirtelen még szigorúbb arcott vágott és feljebb húzta a vállait. a mellette lévő srác meg idegesen fészkelődni kezdett. te hozdat ide sétáltatni ezt a korcsot? intéztem hozzá a kérdést, amire még jobban zavarba jött, végül kinyögte h ez nem az ő öccse. a kis morcos ezen láthatóan nagyon meglepődött, azon meg még jobban amikor lekevertem a kis hazug gecinek egy tockost. na húzás van a picsába, ez a kis törpe meg bejöhet, aztán otthon majd magyarázd el h mitől tépték szét a parasztok a diszkóban. úgyhogy a kis buckalakót berugdostuk szépen, mondtuk neki h zárásig foglalja el magát szépen, előbb nem mehet haza. akit hazavartunk egyébként az mind zokszó nélkül viselte, mert ogre még az elején összerugdosott valakit szemléltetésképpen, aki visszakérdezett hogy de mé. onnantól kezdve csendben mindenki azt gyakorolta magában hogy mikor elénk kerül olyan pofát vágjon h a legkevésbé küldjük haza.

akiknek ez sikerült, azok sajnos ennek annyira megörültek bazmeg, hogy odabent hirtelen elfelejtettek viselkedni, úgyhogy kénytelenek voltuk utánuk menni. bent már ment a vonaglás, a dagadék geci is pattogott a keverőpultban, épp azt figyeltem mikor kap végre szívrohamot, amikor látom h a fém tartooszlopon ráng vmi féreg. odamegyek kérdem tőle hogy hova mászol te hernyó, nem vagy te kuszóbab basszájba, de az csak ülvöti ezerrel hogy aztakuuurva gecciiii. nabazmeg gondoltam segítek darwinnak, úgyhogy letettem a kis mókust a földre, de az csak ráng tovább ezerrel. láttam h zárlatos lett, úgyhogy kikapcsoltam a gecibe. hirtelen ott terem egy henteslegény és belerúg a földön fekvő áramtalanított droidba. nagy sárga kovács security felirat világit a hatan, kerdem tole h mi a faszt rugdossa a fekvo embert. erre h o a biztonsagis, jott segiteni. há mondom és mitől féltél h esetleg megrágja a cipőmet, vagy mi a fasz. aszondja bocsánat, akkor keres másikat, és már menti is elszánt arccal h akkor leüt magának egyet.

én addig visszamentem a pultokhoz, ahol négy kis parittyafasz stíröli a pultoscsajt és látszik h nagyban készülnek vmire. hirtelen a legnagyobb fasznak kinéző elő is rukkolt a kérdéssel, amit valószínűleg 20 percig fogalmaztak négyen, hogy hé te kekszér szopol-e? a pultoscsaj ránéz és aszondja honnan jöttél te hobbit, kekszföldről, hogy nincs rendes pénzed? aztán mi a faszt szopjak rajtad, négyen összesen nem tudnátok rendesen megdugni még partvisnyéllel sem. a kis önérzetes gyerek meg rögtön lebüdös kurvázta a csajt, aki fogta és a legdrágább üveg whiskeyvel leütötte a gecibe. a maradék hárommal mi meg kifizettetük szépen, amiért a barátjuk lefejelte a fekete johhnyt. szerencsére nem csak keksz volt náluk. odakint meg felfázhattam vagy mi, mert sűrün jártam pisálni, azt egyszerre csak látom hogy az egyik pinokkió fejjel a wcben térdel. van kopoltyúd te hülye geci ordítom neki, bele ne fulladj bazmeg, hogy fognak eltemetni szaros fejjel, mássz ki onnan mert ráfosok a tarkódra. nem reagált, úgy látszik a víz mégsem vezeti jól a hangot, úgyhogy herén rúgtam, arra már hajlandó volt kiszedni a fejét a fajanszból. hogy baszta volna meg az ég a gyerek feje csupa pisa volt a hajában meg szardarabok csüngtek, így meg mégsem vezethetem át a diszkon keresztül szellőzni, úgyhogy ráraktam a fejére egy piros felmosóvödröt, aztán így lökdöstem ki a bejárat elé.

odabent ogre kozben vmi tömegverekedést oszlatott fel, ami szerelemféltésből indult ki. az egyik srácnak ugyanis feltűnt, hogy a csajának a fekete ruháján világít az uv fényekben vmi rászáradt idegen gempa. rövid de annál gyorsabb nyomozás után a megtalálta a geci tulajdonosát, akit gyorsan orrba is térdelt. innen meg már ment minden a maga útján, tisztes sürgés-forgás támadt. mindenki vert mindenkit a kovács securitys is elemében érezhette magát, mert egy idő után többen feküdtek, mint ahányan álltak, az meg elfocizgatott ott magában. kibaszott bohócok mind, mondta ogre, miközben a hónaalá csapott kettőt belőlük és kirakta őket a varjúknak.

kijöttek a zsernyákok is, keresték a kapitány úr fiát, akit meg is találtak az egyik kupac alján. a zsebeiben lévő zacskókat szépen átrakták egy másik elesett zsebébe és már vitték is be az örsre. a holland dj jó arányérzékkel közben már a penge zenéjét tolta, aztán szépen elköszönt a maradék 20 zombitól, akik tovább nyüzsögtek a parketton. amikor vége lett a zenének, fél óra múlva észrevették és hazamentek ők is. kint a parkolóban még folytatta a dzsemborít pár droghuszár, üvöltött a zene a skodából mindaddig míg az egyik ki nem tépte a magnót és rá nem rakta egy fadarabra. micsinálol sanyesz anyádat baszod meg? tönkre teszem a magnót, na ezen úgy vinnyogtak, mintha a csubakka heréjét csiklandoznák egy pávatollal. menjünk haza tibi, mert beindulok, mondta ogre és mielőtt elővette volna a lézerkardját visszaindultunk a gecibe a holdról.

comment eleket meg ezúton is üdvözlöm.

Címkék: bucsu a faluvegen

2008.12.22. 12:50 · 1 trackback 52 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr79836529

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Life on Earth 2008.12.29. 16:39:01

Tibit bírjuk.Na!Az van, hogy olvastam Tibor blogját és tetszik, nem is vagyok ezzel egyedül azt hiszem. Úgyhogy gondoltam megosztom veletek én is egy igazságos taxissal való találkozásom sztoriját.Történt egyszer, hogy a havi céges ivászat elég meredekre…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2008.12.22. 13:30:48

Bazz, visítottam a röhögéstől, Tibi!

Zseniális! :)

Amúgy komoly? Mert akkor tik nagy istenek vagytok Ogréval.

lacee82 2008.12.22. 13:39:13

Vazzz ezt én is végigröhögtem!
Csak így tovább Tibi!!! A melót is meg a blogot is!

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2008.12.22. 13:58:27

na, ez most jót tett a válságtól megtépázott vállalkozói idegrendszeremnek :)))
asszem eddig ez volt a legjobb post.

hanem ha legközelebb is hatoson jártok, zörgessetek be hozzám, a laguna mellett kettővel, rikító kéttornyos lila ház, kovácsoltvas kerítés, el se lehet téveszteni. van zugpálinkafőzde, megvendégellek.

Lári-Feri 2008.12.22. 14:46:30

Ez lett a kedvenc blogom. :D

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2008.12.22. 15:12:17

hát ez valami kibaszott nagy, ilyen irasokbol még szazat, ezeret :D

dr. Wilbur Swain 2008.12.22. 15:16:55

én fanyalgok, a korábbi postokhoz képest szerintem ez visszalépés - ezzel együtt még mindig jó :)

ergerberger 2008.12.22. 15:23:24

Na ez is milyen jó volt már!
Tibor úr, igyon aszpirin cé pezsgőtablettát, az jót tesz a meghűlésnek, úgy tapasztalom.

Hemploid 2008.12.22. 16:07:18

Király vagy Tibi!!! Csak így tovább, ez a kedvenc blogom!!!

Yossarian 2008.12.22. 16:46:27

"minden héten megtanul az értelmező kéziszótárból egy szót, amit addig még nem ismert"

Leszámolás Denverben c. filmet láttad-e? :D

nyivus 2008.12.22. 17:08:35

Basszus, addig nyerítettem, hogy az már fájt... Csúcs, csak így tovább !

szekelya 2008.12.22. 17:23:28

Gép bekapcs után első dolgom megnézni, van -e új post. Addiktív vagy Tibi!

boost 2008.12.22. 18:10:50

hát ez zsír :D
én is már mindennap csekkolom hogy van e új írás

el Tiburón 2008.12.22. 19:05:24

szevasz tibikém!
neked egy forró fürdő kell, masszázs, meg egy kiadós szopás, ezt a viking is megmondhatja

csáó: hétvégi malomlátogató

red87 2008.12.22. 19:45:04

nincsenek szavak erre... stílusában emlékeztet kicsit a napirajz Tibijére:D
hibátlan vagy, komám!
mostmár naponta 3x benézek, mikor írsz, ki vagyok éhezve ezekre:D:D:D

akarki99 2008.12.22. 20:38:48

Csak félve merem megkérdezni, hogy mi lett a 140 cm-es batkamanóval?

tms. · http://www.flickr.com/tmsthenameless 2008.12.22. 21:58:27

Tibi!

Még ilyen bejegyzést sokat! Rég nem röhögtem ilyen jókat, ennyire tartósan :D Csak így tovább :D

üdv

Comment_Elek 2008.12.22. 23:41:37

Tiborom!

Bjutifull... ez megérte a két nap várakozást;) Úgy ki voltam már éhezve, hogy poénból visszafelé is elolvastam... Mellesleg kösz a respectet :D

Bala 2008.12.22. 23:48:30

Nagyon Jó vagy!!!

szasza1 2008.12.23. 08:03:28


Megin jól elkaptad a fonalat, de hogy átalakul a világ: régebben volt a levis póló, aztán a replay mosmeg már energiben tolják, hehe. Motoros/forma1 dzseki volt, Tibibá?

woodo1 2008.12.23. 09:17:48

Kurvajó volt Tibor,csak így tovább!!Mondjuk én az ilyen drogos,kocsibantechnót huppogtató kis köcsögöket válogatás nélkül ütném!! Az Ogre az odabasz!!!

pistons23 2008.12.23. 11:46:07

Kicsit kitalált történet szagú az egész, de nagyon vicces.. Nem tudom hogy Tibor létezik-e ezen formájában, de jo a figura nagyon..

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2008.12.23. 12:13:01

a kis baktamanot nem lattuk tobbet lehet tenyleg szetteptek azok az allatok. ez a vege a felelolensegnek basszameg.
pistons en meg rolad nem tudom eldonteni h kitalaltak e vagy tenyleg letezel.
de nem erek en erre ra, kurvara nincs meg fam.

EPVjr 2008.12.23. 12:52:01

Tibor, tisztelet a postert!
Most indulok haza Magyarorszagra azt ott inkabb a csaladdal toltom majd az idot remelem internet es telefon nelkul - ezert most kivanok neked boldog karacsonyt es boldog uj evet! PS.: Ha meg pesten jarok csak Audi taxiba szallok - ezt megigerem! Legjobbakat

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2008.12.23. 14:06:25

A poszt nagyon kemény, grat az írónak. Ami kicsit aggályos, hogy ilyen ogrék közé hogy engedjem el a gyerekemet szórakozni?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2008.12.23. 16:04:35

akkor apvjr neked is boldog karacsonyt oregem jo utat vigyazz a mazsolakkal tele van veluk most minden.
tudtad? figyelj ogrek koze ne is jarjon a gyerkocod, de azert otthon se uljon mert akkor meg kilukad az agya a sok monitorfenytol, meg csajt se tud majd szerezni azt hommer lesz. van azert olyan hely ahol azert nem dolgozik az ogre, de majd itt a tobbiek megmondjak hova menjen az a gyerek csapatni.

riddick 2008.12.23. 16:23:38

mindegy hogy hova engedi el a fiát, mert minden szórakozóhelynek megvan a saját ogréja....

_czar 2008.12.23. 17:47:40

úbaszki rég röhögtem ennyit

wan2bee 2008.12.23. 22:09:18

ha ertelmesen viselkedik a kolkod, akkor nem fogjak bantani az ogrek.

Transzmoha 2008.12.24. 00:04:04

Zsolti és nagymutter-t juttatta eszembe, zsír a rizsa :D

Saláta27 2008.12.24. 10:07:57

@izomtibor: Tibor, neked egyelőre gratulálok, hajrá, csináld tovább, szükség van a határozott hangra a blogszcéna mocsarában. Feltehetően itt is lesz pár ezer lelkes olvasó, aztán elmondhatod, hogy sikeres blogger lettél, és dönthetsz, melyiket választod a két fő út közül.

Vagy megmondóember leszel, és 2010-ben te fénymásolod a kopogtatócetliket Ferencvárosban, és magad is elhiszed, hogy a te szarod büdösebb, mint a másé, akkor viszont én már nem olvaslak.

Vagy elindulsz az irodalom parnasszusa felé, kiadod a blogot könyvben, esetleg leszerződsz bértollnoknak az indexhez (ha már nem vagy az), viszont ebben az esetben az eladási statisztikákat visszavetheti, ha nem mersz dedikálást tartani, nehogy kiderüljön, hogy te is egy batkamanó vagy a bölcsészkarról, akit átlag feletti ikúval vert meg a mindenható.

pistons23 2008.12.24. 10:35:55

Nem akartalak megsérteni a létezés/nem létezés dologgal.. Csak elég nyilvánvaló, hogy egyrészt ha létezel és léteznek a történetek, az jó, tudsz honnan meríteni és szorakoztatni. Ha nem, akkor meg mint egy író a fejedből merítesz és ugyanolyan jó a dolog, számomra nem veszítene az értékéből. Nem megsérteni akartalak, csak nekem annyira példás történeteknek tuntek, főleg ismerve a portásokat itt-ott, hogy felmerült benne a dolog.. Boldog Karácsonyt azért!

skru 2008.12.24. 11:06:45

hogy a faszomba ne létezne tibi? ezer van belőle. csak a szarkazmust kapja kölcsönbe.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2008.12.24. 13:27:39

saláta kedves, nézd én a melómban akarok egyelőre jó lenni, ezért is kértem új felniket karácsonyra, merhogy még fullossabb legyen az autó. ez meg itten csak a szelep, meg hátha ti is tanultok végre valamit, vágod.

makimajom? 2008.12.25. 14:03:09

hát visítva kacagás. ennyi parasztot bazzeg. hobbit :DDD

Galak (törölt) 2008.12.25. 22:39:52

Hihető és vicces. És majd mind jól megköszönik a blogírónak, hogy bemutatja retardált életüket ugye?
Túrost!

lokoszt · http://lokoszt.blog.hu 2008.12.26. 19:15:17

jó a stílus, kérdés mi vagy ki van mögötte

fairwolf 2008.12.29. 13:42:57

külföldröl olvasom és népszerüsítem ezt a blogot! Hihetetlenül jó, kár, hogy nem lehet lefordítani mivel elveszítené a szaftosságát és helyzet-komikumát. Name az itteniek nem is értenék, hogy mi a vicces a földön fekvö kisparaszt rugdosásában... :DDDD

szmrmszrzt 2009.01.01. 22:15:35

" mert egy idő után többen feküdtek, mint ahányan álltak,"
na, itt kezdtem el sírni a röhögéstől

macskacicó 2009.01.02. 17:26:16

juhujjj, a kekszes igenjó, de azért a "micsinálol sanyesz anyádat baszod meg? tönkre teszem a magnót..." mégiscsak a legjobb. ennyi nyelvi leleményt...! :D

mi a francnak kell kötekedni itt, hogy létezik/ nem létezik?
szórakoztat, elgondolkodtat, jó. sőtmitöbb: szép, ha "szép az, ami érdek nélkül tetszik."
minden(ki) létezik, ami(k)ről ezek a sorok szól(nak)...
(A mese rólad szól, csak a név más - legalábbis így mondta Horatius)

GaTa 2009.01.04. 20:34:46

Vinnyogva, pofával a párnában fetrengeni a koleszágyon a röhögéstől két percig, vizsgaidőszak kellős-közepén, szigorlat előtt - hát igen. Kösz, Tibor, rajongó lettem. Nem mellesleg pedig feldobtad az elbaszott évkezdési depressziómat.
Kösz, 1000x

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.01.05. 00:01:33

Nabazz, jól rátoltam az arcom a bill.-re, azért nem alább, mert ványadt vagyok az computerasztal szétfejeléséhez, nemhogy izomból, de lendületből sem.
Tetszik ez a blog, és csak most találtam rá...

TheReal Hekus Donci 2009.01.05. 05:24:45

Csal javitok egyet, nem Kekus, hanem Hekus Donci a becsuletes nicknevem!

WerGidA 2009.01.30. 12:11:02

"hirtelen elémkerül egy 140 centis batkamanó..." no ezen a ponton kezdtem sírva röhögni. Szenzációs!

KÁJZERSZÓZE 2009.02.02. 12:52:16

Tibi: ajánlottak, elolvastam minden posztot. Király! Gratula hozzá, felveszlek a kedvencek közé. A vidéki leírás telitalálat, dőltam a röhögéstől!

leon, a proli 2009.02.20. 08:56:43

ez már kibaszott szépirodalom

don-kanyar · http://www.falanszter.blog.hu 2009.02.27. 02:54:12

Holnap nem fogok tudni felkelni meló végett, mert rátaláltam erre a blogra. egyszerűen már fáj a hasam a sok röhögéstől. Gratula!

jimaymay 2009.03.10. 17:13:36

szép sorba haladok, sztem eddig ez a legjobb. szerencsére még van vissza jó sok, nem fogok unatkozni melóhelyen :-)

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még