Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szilveszteri parasztkodás

Baszná meg az ég azt a parasztot aki újévkezdés gyanánt leverte az asztalról a telefonom, oszt betört a kijelzője. kimegyek brunyálni a váróhelyen elsején, erre mikor visszamegyek ott hever a földön összetört kijelzővel, aztán egyszerre mindenki címet kaphatott mert kurvára nem volt ott már senki. úgyhogy a poltergeist sanyi verhette le bizonyára, de ha mégsem úgy valakiből a szart is kiverem majd, főleg amiért sunyi geci módjára meglépett.

 nade szóval még akkor mindig szilveszter. mint említettem már, ha buliról van szó az embereket kurvára nem szabad lebecsülni, legalább háromszor annyira gyökerek mint bármiféle előzetes számítás alapján gondolni lehetne. ezért igyekeztem biztosra menni a szilveszterrel, mert a méhecskés rádiónak volt a partija, ami olyan mintha az ember előlhagyna egy konténer gumicsizmát a parasztoknak. úgy voltam vele a disznóknak is a kondás rázza a makkot, nem az angol királynő úgyhogy hasonló szakmai szempontok alapján választottam ki azt a 20 embert, aki rendet tesz a nagy röfögésben. ogre ugye egyértelmű választás volt, rajta nem sokat gondolkodtam. aztán ott voltak páran a melóból a kollégák közül, akik ajánlottak is plussz két csávót. szigony utca környékén lévő helyet vigyázták ketten. tibikém, régen voltak a szép idők bazmeg, kinyitottunk, jöttek a cigók, összevertük az összeset bazmeg. mi a tonyával így ketten. aztán jöttek az ukránok, azokat is szétkaptuk bazmeg. utána még jöttek a szerbek, meg románok azokat is megbaszkodtuk de nem fasszal ám tibikém. azóta meg bazmeg semmi, nem jön senki csak a kiskorú geciputtonyok ixelni, azokat meg már nem verhessük meg, mer azt mondta a főnök, hogy ők a törzsközönség. azér a tonya nekik is odacsap párat, így van-e tonya baszod? oda. szólalt meg a társa és látszott h le is futtat pár jelenetet a fejében közülök mert mintha mosolygott volna, de hát nehéz megítélni mert a gyereknek a mimikája nem játszik széles skálán.

 

rajtuk kívül jött a brutál is, akit már 15 éves korában így neveztek el a sulijában, mert a betonpályán trikóban sortban vetődött és csinált 20 méteres becsúszásokat. nem fáj brutál, kérdezték amikor vérzett a fél oldala. de. mondta és mar rugta is ki a labdat. ő nyaranta egy dunaparti szórakozóhelyen dolgozik, ahol van egy fagyiárus a lacibácsi, aki kis százalékért ott álldogálhat a fagyispultjával, van csokija meg vaniliaja. aztan egyszer odamegy a brutál hogy egy ilyet egy olyat. megkapja és már vadul nyalja, mikor mondja neki az öreg hogy 240-en lesz. mi kettőnegyven? hát a két gombóc fagyi fiatalember. a faszt, a helyemen nem fizessek semmiért mondta brutál és egyben benyelte a csokit közben. a végén még erősködött a lacibá de h neki azt mondták h senkinek semmit ne adjon ingyen, úgyhogy fogta brutál és bebaszta a fagyiskocsit a dunába. vizes a fagyija öreg, mondta aztán elment szépen elmélyedve a vaniliaban.

 

tudor és csöpi az egyik örzővédő cég tulajának a helyén dolgoztak. mesélték h mikor megnyitottak kisvártatva megjelent 120 roma, elől ment egy idősebb fószer őt követte a többi, kisgyerekek, asszonyok, papókák az egész kibaszott pereputty. ki itt a tulaj édes öcsém kérdezték az egyik vendéget, aki nem tudta megmondani, ezért mindenáron pofán akarták csapni. de hát hamar feltűnt a díszmenet mindenkinek úgyhogy a tulaj megjelent magától is. szép testvérem jajjmá de szép kis helye van magának, látjuk mink, nadjon szép. de ki itten a biztonság? fordult hozzá az öreg. a tulaj meg rámutatott tudorra és csöpire, hogy hát azok ott ketten. jajjmán édes tesvéröm az a két leány, szépek nem azt mondom szépek, de hogy a biztonság ők lennének, hát aztan idejön valaki sokan aztan rendetlenkedik, jojj nem mi, isten őrizzen meg attól, es itt vetett négy keresztet, de idegyünne valaki más, hát akkó azok ezt a szép kis helyet meg nem védenék. no, hát erre vónánk mink! mer édes testvérem ez a hely nagyon sukár, kár vóna érte, de hát mink szavatonánk h itten sosenemvóna semmi probléma. es hat mindez csak napi 120 ezer magyar forint vólna, pusztan a munkakölcségek végett, érti hát, gondolja meg szépen van két órája rája, mink nem maradunk itt, mert tudom hogy van ez, mocskos cigányok, aztan zavarjak az uri vendegeket, na szerencsere en mondjuk nem vagyok az: huzzatok innen a tetves jo cigany kurva anyatok, lassa igy kelljen ezekkel beszelni, te meg krisztoferke, milánka ideuljetek ehhez az asztalhoz aztan igyatok egy bambit. ezzel elmentek a tulaj meg nagyban tanakodott mi a faszt csinaljon, mert a vegen nehogy megszállják a bennszülöttek, úgyhogy kis hezitálás után magára hívta az örző cég kommandóját. 3 perc múlva fekete furgonokból öltönös csókák lépkedtek ki, 8 gépfegyveres ürge megállt a bejáratnál, 24 meg a krisztoferke és milánka asztalánál akik zavarukban tisztelegni kezdtek. az ügy elrendeződött ezzel, mert az utcát is kerülték utána a romák.

 

de hát ez még így is kevés volt, úgyhogy a rendőrség is beszállt a dologba, merthogy fokozottan kockázatvolumenű a szituáció. megjelent vmi főuborka, huszár őrmester, aki állítólag az ilyen rendezvények szakértője. összetrombitált minket, merhogy valamit mondani akar nekünk is, mert összehangolva kell végigcsinálnunk a szituációt. azt tudni kell, hogy a portázó arcok döntő többsége kedvenc hobbija, hogy a kommunista karhatalmat csákányozza, ahogy ők mondják, de most csillogó szemmel figyelték huszár őrmestert és dugdosták a fülökbe a különleges headsetet. aki tizen van, vagy többen az már tömeg, és fokozottan veszélyes, kezdte az eligazítást. ilyen esetekben ezek a tömegek helyzetidegen viselkedésre fogékonyak, normaszegő cselekmények elkövetésére hezitálnak. az ilyen szituációk kezelését kell problémamentesen biztosítanunk az erőszaknak a minimális alkalmazásával, mert azzal a jogbiztonság devalválódik. itt kis zavar keletkezett, mert őrmester úr is elmélázott hogy azért támadt-e hirtelen csend, mert nem a megfelelő szót használta. úgyhogy gyorsan rövidre is zárta a dolgot: rendet szeretnék uraim, ennek biztosítását kell mindenképpen elérnünk.

 

ennek elérését mindenki hihetetlen sebességgel kezdte meg, a csöpi csak a sorban leütött vagy 20 embert. a részeg denevérek az év végére sem tanulták meg a sor fogalmát, de most különösen nagy problémát a ruházatokban elrejtett kalinkás üvegek elkobzása jelentette. azt lehetett látni, hogy az emberek nagyon messziről jöttek és nagyon sokat ittak hozzá, ez pedig két olyan együttható amik jelentősen felerősítik egymást, brutált meg különösen. mi van a zsebedbe? semmi. akkor jó, nem fog fájni ha felnyomom az ánuszodba te köcsög. végül valamilyen okból mégsem sikerült az összes piát felnyomni a seggükbe, mert annak ellenére hogy egész éjjel nem fogyott el egy üveg whiskey sem a pultokban picsarészegen beleásítottak mindenbe ezek a férgek. a wcbe pedig csak egy szűk réteg próbált énekelni, azok is a legkevesebb sikerrel. a dj gyerekek is idegösszeroppanással távoztak, mert az első sor egész éjjel üvöltött, hogy a delériumtó a szájlencet tojjad geciii. a végére aztan volt mindkettő, az egyiket a kalinka a másikat az ogre intézte.

 

Címkék: szilveszteri parasztkodas

2009.01.04. 12:24 91 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr43856704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.01.04. 12:53:56

Apám. Ez nagyon kemény!:D Minden tisztelet a tiétek! Aprítsátok csak a véglényeket, mert megérdemlik!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.01.04. 13:23:30

érdemes volt eddig várni az új posztra. ez is faszán sikerült Tibi

breakair 2009.01.04. 13:36:58

poltergeist sanyi óvatlankodik egy kicsit, azt itt kattog mindenki 3 napja... :D

a poszt zsíros lett mint mindig.
Tibi for prezident!

Goldrush 2009.01.04. 13:44:23

Ezen újfent befostam :)
Tegyééé rááá Tibiiii, meg a katönájdzsót tojjjad íjáááááá :))

505thZajcev · http://bringazz.blog.hu/ 2009.01.04. 14:02:50

Utolso 2 sor sirvarohogos! :D
Méééééégméééééégméééééég!

Redcap 2009.01.04. 14:15:24

Megbaszkottuk, de nem ám fasszal:D:D

Besírtam:D Hatalmas még mindig Tibikém:D

Bala 2009.01.04. 14:40:15

Nagyon király a Milánkás Krisztoferes rész! És valóban volt ilyen! Én is ültem 1x ilyen Milánkák mellett az asztalnál!

Stinkfist 2009.01.04. 14:41:01

betonpályán 20 méteres becsúszások :DDDDDDDDDD

macskacicó 2009.01.04. 14:48:28

"olyan mintha az ember előlhagyna egy konténer gumicsizmát a parasztoknak" álomszépek ezek a hasonlataid!

a fokozott kockázatvolumen már majdnem "valódi személyi fenyegetettség" :D

de akkor is az utolsó mondat, ami mindent visz, na.
aki ezt kivárta, nem csalatkozott!

Csók Tibikém! :)

Comment_Elek 2009.01.04. 16:46:16

Így kell ezt :)

Ott vagy gazdagon :)

Sákif za morro? 2009.01.04. 16:55:45

Tibikém, ha továbbra se használsz nagybetűt a mondat elején, fel foglak húzni a kutyám faszára!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.04. 17:09:59

gigorom tápoljatok még ahhoz a kutyáddal bazmeg.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.01.04. 17:13:04

"a dj gyerekek is idegösszeroppanással távoztak, mert az első sor egész éjjel üvöltött, hogy a delériumtó a szájlencet tojjad geciii. a végére aztan volt mindkettő, az egyiket a kalinka a másikat az ogre intézte."

Árpád vére, hejj! :D

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.01.04. 17:14:41

"megjelent vmi főuborka, huszár őrmester"

haha

Stupidella 2009.01.04. 17:18:30

"vizes a fagyija öreg"

ómájgád :D

belzebubó 2009.01.04. 17:18:39

Örömmel látom,hogy az eufemizmus még mindig hiányzik a szótáradból. Nyomjad Mester!!!

kranführer 2009.01.04. 17:19:37

Van még ebből a jó cuccból? :-)))
(Egyébként meg sipirc a Kedvencekbe:-)))

sertésmájkrém 2009.01.04. 17:23:04

Bakker, ez nagyon jó.
Meghajlok.

[Brn] · http://46os.blog.hu 2009.01.04. 17:25:28

Tibor a napirajz állandó szereplője.

mash/the collective 2009.01.04. 17:48:51

@Stupidella: Ja! az ilyen beképzelelt, bikanyakú, "énvagyokazisten" faszokat kellene egytől egyik bebaszni a Dunába, de úgy, hogy betoncsizma van a lábán.

Mondjuk ettől még Tibi stílusa utánozhatatlan. Nyomjad tovább a sztorikat, Tibi! :)

balazsman 2009.01.04. 17:56:58

jézusom, helyből vagy ekkora bunkó, vagy nekifutásból írod ki magadból ezt a sok primitívséget? :o
Az Index meg kirakja főoldalra... még ha lenne értelme, esetleg, de ennél még a Puruttya is magasröptűbb...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.04. 18:09:30

helybol. de ahogy nezem te sem futottal neki

1953 2009.01.04. 18:11:02

Egy zavaros elme zavaros irása.Gratulálok Igazságos Izomagyú Tibor.

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2009.01.04. 18:19:30

Jó poszt. Szokás szerint :)
És valóban a vége a legnagyobb:
"...a delériumtó a szájlencet tojjad geciii. a végére aztan volt mindkettő, az egyiket a kalinka a másikat az ogre intézte."

Ez kész :D

Lunchtime 2009.01.04. 18:24:48

jó a szöveg, csak kissé poros
-hogy legyen +egy komment-

kranführer 2009.01.04. 18:39:00

Ez nagyon jó blog! Mindenkit üdvözlök a nagy büdös valóságban. Korrekt írások Tibor csak így tovább!!
Üdv
kran

Crataegus calycina 2009.01.04. 19:02:24

Kész, végem, szerelmes vagyok. :)

mr gumby 2009.01.04. 19:04:01

1953: inkább olvasd továbbra is a kurucinfot szorgalmasan, ott legalább csak éleseszű tiszta írások vannak!

baz+g 2009.01.04. 19:19:33

neked leszívta az agyad a koksz :)

gergo · http://www.partypeople.hu 2009.01.04. 19:21:58

szerda este egesz ejjel portaztal, csutortok delutan mar a droszton nyomtad az ipart? mikor aludtal, ha nemvagyok indiszkret?

masik: portazasert V-k nem fizetnek annyit, hogy megerje szilveszter este taxizas helyett ott dolgozni..

a tobbi nagyjabol hiheto, de egy fame promos bulin nemszoktak csak ugy szetrugdosni az osszes droidot, mert azok altalaban felni szoktak a bomberkabatos rendezoktol..

vagy ezeket inkabb ne feszegessuk? :) (tudom, az en kurva anyamat)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.04. 19:30:37

mi van ma gyerekek mindenki átugorta a kerítést?

bekbórd! 2009.01.04. 19:49:07

bazze, ez a szájlenszes, vodkás, ogrés párhuzam csak sokadjára esett le. :D

Kövér_Agár 2009.01.04. 19:50:39

Tibi! Nem vagyunk reád méltók! De nyomjad, nyomjad, nyomjad! :-))) Szájlencben hallgatjuk!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.04. 20:17:33

"...24 meg a krisztoferke és milánka asztalánál akik zavarukban tisztelegni kezdtek" :))

És a sokat emlegetett
" a dj gyerekek is idegösszeroppanással távoztak, mert az első sor egész éjjel üvöltött, hogy a delériumtó a szájlencet tojjad geciii. "
Ez annyira életszerű......:D

decoati 2009.01.04. 20:19:32

poltergeist sanyi, öcsém, beszarás

palyi 2009.01.04. 20:26:04

Utoljára ilyen szövegeket a Menekülés NyúDrecenből olvastam, még nagyon régen :D
Hatalamas szöveged van Tibi, csak így tovább!!

terran 2009.01.04. 20:29:57

Csókollak Tibikém

Nem is tudtam, hogy naplót írsz, memoárt vagy mi a szart az interneten.. remélem látlak a klubban a jövő héten. Állítólag a tomekék is beugranak ha lerendezték azt a dolgot

Ölellek, csókollak Tibikém

macskacicó 2009.01.04. 20:36:05

ejh, ma tényleg nagy parasztfelkelés volt ebbe' az országba'!
ha nem tetszik ne olvassátok ...eég wide ez a wordwideweb, lehet máshol nyalakodni. vagy ha nem szerettek olvasni, akkor inkább töltsétek el valami kedves hölggyel az időt (Tibikém, a Szandrácska számát add meg nekik, látod, hogy mennyi összegyűlt feszültség van :D)

ehh most látom, hogy végig kisbötűvel írtam én is...hogy Gigor János húzzon a kutyája ****** :P

a szájlenc legyen veletek :)

macskacicó 2009.01.04. 20:42:16

jav.: eég -> elég.
én kérek elnézést :)

fsa 2009.01.04. 21:02:41

Ez is hozta a szokásos színvonalat, köszönjük! A szomorú az, hogy kb. az élet minden területén hasonló módon kell/kellene eljárni ahhoz, hogy eredményeket érjen el az ember.

Üdv, FSA

faszomtuggya 2009.01.04. 21:06:11

hát ez zsír, vazze. Azé nekem a dombornyomott paraszt a csúcs, ahogy más is említette:) A faszorrú majom meg üjjön bele ő a kutyája faszába...

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2009.01.04. 21:08:05

figyeljétek a stílust. dögöljek meg, ha nem ez a csávó írja rocker zsolti szövegeit...:)

0xFFFF 2009.01.04. 21:38:43

Nahát ! Elég cigányos poszt ez, te is fiam milán ?

lecso10 (törölt) 2009.01.04. 21:40:26

Elolvastam az összes bejegyzést most az estefelé, hát sírtam majdnem..
:-)
Nagyon nagy, és amiket néha én is látok szórakozóhelyeken, így az igazi!

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.01.04. 22:37:34

Húbazz, ambivalens érzéseim vannak, mint mikor az anyós zuhan a szakadékba az új kocsiban. Egyfelől a szöveg odab*sz, másfelől kicsiny érzékeny lelkem megrémül ettől a sok primitív erőszaktól (inkább megyek vissza lovacskás horrorpornót nézni). Nekem túl sok az igazság :))

505thZajcev · http://bringazz.blog.hu/ 2009.01.04. 23:12:46

Lovacskas nem ut elegge? A ponis sokkal gyengedebb. :P

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.04. 23:37:03

rossz hír jött..., no nem tibornak, hanem az kedves hozzászólóknak...
KFT:Ó, jaj!
Mért is nem lettem mondjuk, Gáborrá,
vagy akár illettek volna Pállal,
most nem függnék önnön ajtómon
iszonyú, nyirkos táblaként,
dacolva mindennemű leolvasással.

A szaloncukrokat lezabálták,
a fenyőfa üresen áll,
az ünnepélyes vacsorák után
zsírmocskos a tál.
A szép cipőnkön repedések,
a nadrágunk lukas,
a villamosokon tuszkolódik
a sok agresszív utas.

Az ajándékok tönkremennek
a kezeink között,
a hétköznapok összegyűlnek
a fejünk fölött.
A Télapóról faragják
az otromba vicceket,
a nadrágjainkon bevarrják
az összes slicceket.

Elmúltak az ünnepek,
fába szorulnak a férgek.
Már a vak tyúk sem talál szemet,
elmúltak az ünnepek.

A kisgyerekeknek a kezét verik
az aggódó anyák,
a mákos tészta máktalan,
mert elfogyott a mák.
A húsvéti nyuszi tojta tojás
megbüdösödött,
porkolbászok gyűlnek össze
a szekrények mögött.

Elmúltak az ünnepek,
fába szorulnak a férgek.
Már a vak tyúk sem talál szemet,
elmúltak az ünnepek.

mash/the collective 2009.01.05. 02:21:15

@ufó: Ecsém, Te mi a f*szt szívtál?! :)

TheReal Hekus Donci 2009.01.05. 04:47:30

Nagyon nagyok az irasok ember, vegigolvastam az osszeset! El sem akarom hinni, hogy taxis vagy, a 99 %-uk "rotthatt faszszopo kocsog" Egyebirant sajna mindenben tokeletesen igazad van, qrvara elkorcsosultak otthon a dolgok, a politikusok, a fiatalsag, az emberek, minden el van baszodva de gazdagon! Mi, akik a vendegszeretetunkrol meg a jo hangulatrol es jo kaja-piarol voltunk um. hiresek, most ha valakivel beszelek, aki Mo.-on jart a kozelmultban, mind egytol egyig kopkod!
De folytasd, ezek nagyon jok es rengeteg igazsag van bennuk, sok sikert hozza, varom a kovetkezot!

dr poljakov 2009.01.05. 05:56:55

Tibi, te nem vagy taxis. De nem érdekel. A web tényleg kurvára széles, beleférsz.

Stupidella 2009.01.05. 06:57:36

@jtrencsenyi:
Ezzel egyetértek, de attól még vizuális típus vagyok :D

kéjenc 2009.01.05. 07:48:04

sztem te is elég tapló vagy,nemigen lógtál ki a sorból

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.05. 08:07:29

köszönöm, hogy ezt megmondtad nekem, most kicsit el is szégyelltem magam bazmeg.

mash/the collective 2009.01.05. 08:10:24

@Stupidella: értem én. Azért én is jót röhögtem... :)

Stupidella 2009.01.05. 08:33:38

@jtrencsenyi:
Nnna ugye! :) A sztorik valóságtartalma nem érdekel, az sem, ha urban legend; ez a társadalomkritikai blog nekem nagyon bejön, röhögni lehet rajta, sokat.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.05. 08:37:30

Az nem is normális, akit a valóságtartalom érdekel a szórakozás helyett.
Tibor nem oknyomozó riportokat ír, hanem nevettet minket.

mr gumby 2009.01.05. 08:47:14

Gyalog galoppban az megvan mikor arról vitatkoznak, hogy a kókuszt hány darab és milyen fecske hozhatta oda?

Bár én mondjuk a Gyalog galoppot sem hiszem el, mert a nyúl nem is barlangban lakik.

zebi 2009.01.05. 08:55:11

Tibi, valamiért csak most olvaslak először életemben, de az év első munkanapjához ez nagyon jól jött. Én meg jövök máskor is!

szmissz.dzson (törölt) 2009.01.05. 10:10:27

a kiskorú geciputtonyok ixelni, nagyon jó :D

destroyah 2009.01.05. 10:50:34

mji a rák az, hogy "ixelni"?

mr gumby 2009.01.05. 10:51:26

dnbre tolják úgy, külső szemlélőnek szögdelésszerű "tánc"

FritzTata 2009.01.05. 12:18:06

mr_gumby@laspalmas: nem kókuszt, hanem tököt :-)

(Mennyi egy töketlen fecske repülési sebessége? - Az attól függ? -Mitől? -Európai vagy ázsiai?) Illetve egyszer még a film elején, amikor a katonák beszélgetnek erről Atrúrral, és ő otthagyja őket. Ezt már nem tudom 100%-ban pontosan idézni, így inkább részletekben sem :-) De a lényege, hogy a tökök úgy kerülnek szóba, hogy azzal imitálja a fegyverhordozó a patakopogást.

Kyth (törölt) 2009.01.05. 12:58:44

Tibikém, abbanehagyd, bárki vagy, bármi igaz ezekböl, akárha nemis, az hótmindegy hiddel nekem, neked ugylátom jólesik írni, mi meg olvassuk ahogy bírjuk, mer függőséget okozol instant.

Jóvagy, nemkicsit. Irjá Tibi, isszuk soraid.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.05. 13:08:16

@mr gumby:
@FritzTata:
Ha már Gyaloggalopp :))

"Lovag: - Mondjátok meg: mit csinálnak egy boszorkánnyal?
Tömeg: - Elégetik... megégetik!
Lovag: - És mi egyebet szoktak még elégetni?
Tömeg: - Több boszorkányt! - Fát!
Lovag: - Helyes. Miért égnek a boszorkányok?
Bőrsapkás a tömegből: - Azért, mert fából vannak!
Lovag: - Úgy van! És hogyan győződhetünk meg róla, hogy ő fából van-e?
Tömeg - Hidat építünk belőle!"

mr gumby 2009.01.05. 13:14:35

hát igen, csak hidat nem csak fából lehet építeni...

gonoszkisterroristadughagyma 2009.01.05. 16:13:44

Együlésre sikerült kiolvasnom az eddigieket, reszpekt! Köszönöm, ilyet eddig csak Rejtőtől röhögtem! Ha ki akarnád adni összegyűjtött blogjaidat csak szólj.

gonoszkisterroristadughagyma 2009.01.05. 16:16:27

Gyaloggalopphoz:
- Hülye angolok, tökötök van nem lovatok (Mondják a franciák)

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2009.01.05. 23:40:26

@gonoszkisterroristadughagyma:

Én is gondolkodtam, hogy kire emlékeztet a stílus, nekem is Rejtő ugrott be először.


Másodszor meg a napirajz:
napirajz.hu/

:DD

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.01.06. 11:06:14

Csak nem a csapos (7méter) Tibi a Gébicsből? :).
Bár akármelyik lehetne, hiszen mindenki Tibor meg Klára, kivéve Ernőkét, a vasfaszút. De szerintem Tiborunk az egyik megelevenedett teremtmény Grafit tollából.
Vagy fordítva, Grafit mester róla formázta a napirajzban az egyik Tibort. Ki tudja...

kriszukka 2009.01.06. 14:20:01

Ez ugyanannak a bulinak a másik megközelítése?
homar.blog.hu/2009/01/06/tulekedes_es_feszulo_holyagok_szilveszterkor_a_merlinben

Amúgy a blog firstclass

dimitrij 2009.01.06. 14:31:06

@kriszukka: a méhecskés rádió szerintem a Roxy lesz...

nababa 2009.01.07. 06:16:58

Ugy irsz mint Hrabal...csak erthetobb - en nem beszelek "csehszlovakul"- ne hagy abba az irast!

borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2009.01.09. 08:16:12

Tejjóóóég... Bocsánat mindenkitől, Tibor tényleg valós személy, ő írja ide nekünk zsenialitásait! Oldalra a bemutatkozó szöveg meg valami vírus által került fel, ugye?
Istenem, nem lehettek ennyire szerencsétlenek, azt hittem, mindenkinek egyből tiszta, hogy ez kifigurázás, paródia, élcelődés, stb stb, zseniálisan tálalva. Mindegy, erősködjetek, hátha belőletek is ír valaki egy hasonló blogot.

imiren 2009.01.22. 18:57:10

kedvenceim a szigony utcai két pali
kurva nagy.

W Joe 2009.02.26. 23:33:25

Off:
@FritzTata: Igazából kókuszt ütögetnek, csak a magyar fordításban változott tökké. Gondolom a töketlen fecske poén miatt :)

Xezs 2009.04.15. 20:31:46

No, bár későn találtam meg eme posztot, azért pontosítanék itt az utókor számára: A Gyalog-galoppban KÓKUSZDIÓ van, és nem tök, bár tény, hogy a magyar szinkron tököt említ, hibásan. A félrefordítás okát nem tudom (a magyarok mindig elbasznak minden szinkront) a kókusz viszont azért poén (már persze a maga elborult Monty Pythonos formájában) mert abban az időben, amikor a film játszódik, Angliában még nem volt kókuszdió. Ugyanígy nem volt cserjeágyás (shrubbery) amit a magyarok nagyon "okosan" rekettyésnek (-Hozzatok egy rekettyést!) fordítottak. Nna, így már teljes a kép.

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még