Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ödönbá, a fociedző

Azt kevesen tudjátok, ha tudja itt valaki, hogy fociztam is régen mert a sulinkban a tesitanár pallóczky ödönbá korán kiszúrta h jóképességű gyerek vagyok. akkor ugyan még kibaszottúl nem gyúrtam, de már akkor sem sokan rohangáltak el mellettem következmények nélkül, passzolni meg minden hülye tud, ezt az ödönbá is mondta később. úgyhogy hiába mentünk ki mindig kosarazni, ödönbá kijött aztán a fülemnél fogva elhúzott onnan a rákba, hogy menjek szépen vissza focizni, merhogy nem a harlemben vagyunk. ödönbá apja ukrán kántor volt, a szigorúbb fajtából aztán a nevelési módszereit átvette a fia is. én is tőle tanultam meg azokat a fogalmakat, hogy tisztelet, meg alázat úgyhogy ha lesz egyszer egy takonytörpöm, azt is lezavarom sportolni vmit, hogy ne mindig a kompjúter előtt égesse ki az agyát.

ödönbá ugyanakkor rendes tanár ember volt, csak éppen ha mesélt mindig kissé erős színeket használt. ha pedig magyarázott mindig megszorongatta az ember vállát a figyelem maximális elérése végett azt úgy mondta: tiborka, aztán tudod-e hogy 4 diplomás tanárember vagyok, kémia-biológia-fizika-orosz-testnevelés-biliógia-kémiaszakos tanár. meg orosz. nálam ororszból mindenki ötös volt, úgy megtanulták. az édesapám ukrán kántor volt, figyelsz tiborka? tudod mi az a kántor, na. aztán vasárnaponként mindig misére kellett mennünk, node nekünk már akkor megvolt a gógyink aztán elmentünk közben focizni, valaki meg mindig meghallgatta mit mond a tiszteletes úr. igenám, de egyszer elfelejtettem megkérdezni h mi volt misén, úgy mentem haza. kérdezi apám, aztán mi volt misén, fiam ödön? hát mondom lukács könyvéből olvasott fel a tiszteletes úr. erre levette apám az övét, mert igen szigorú ember volt, figyelsz tiborka, aztán úgy elvert hogy csak bammeg. ilyen ember volt az apám, de nagyon szépen hegedált, te tudsz hegedálni tiborka? na akkor majd hozd el a hegedád egyszer aztán éneklünk vmi szépet. szerencsére mondjuk erre nem került sor, mert amúgy fogalmam nem volt róla mi a faszt kell csinálni egy hegedűvel, de nem szívesen lomboztam volna le ödönbá lelkesedését.

engem az édesapám három dologra tanított meg, folytatta. a tiszteletre, figyelsz tiborka, és itt megszorongatta a vállam a lapát kezeivel, a becsületre, figyelsz, meg hogy ne káromkodjak bammeg. erre a háromra. kérsz egy almát tiborka? mert az mindig volt nála, legalább 4 kiló rothadt alma, amit mindig nagyon szívesen kínált, a felnőtteknek pedig a pálinkáját, amit otthon főzött üstben. egyszer voltunk a telkén mikor főzte, belekóstolt aztán kiköpött balra egyet, hogy fújj ez még metiles, azt főzte tovább. ha vidékre mentünk mindig hozta magával a kis kézitáskáját, amiben az almán felül volt még kb 50 darab különféle ismeretlen emberek igazolása, legkülönbözőbb születési évekkel, két zakó, egy suhogós sárga melegítő, a labdarúgás kézikönyve oroszul, valószínűleg pálinka meg négy leeresztett labda. ez utóbbit különösen szorgalmasan gyűjtögette, egyszer vidéki meccsünk szünetében állt a kispad mögött és pisszegett, tiborka, tiborka gyere ide fiam szépen, el tudod eztet tenni bammeg? és közben látom h nagyban ereszt le egy labdát szeleptűvel. de mondom, ödönbá erre rá van írva hogy kaposvár fc. ne foglalkozz te azzal tiborka, lekopik az, tedd csak el szépen.

a labdák közül ugyanakkor a medicinlabdát tartotta a legtöbbre, állandóan azzal ugráltatott minket, mint vmi kibaszott rugós seggű buzikat. 100 szökdelés a lépcsőn, mondta és mi állandóan könyörögtünk h ödönbá hagy csak 80at. mi, mondta, amikor a vojvodinában játszottam bammeg, kétezret szökdeltünk. mennyit ödönbá?? hitetlenkedtünk. háromezret, bizisten. de nem volt ám pénzünk ilyen úri cipellőkre, aztán mezitláb játszódtunk, aztán akkora volt a pálya...olyan kicsi...hogy a két kapus megfoghatta volna egymás kezét is, bizisten, olyan kicsi. meg az egész pálya betonból volt, nemám fű bammeg! de hát minket az nem érdekelt, én voltam a balszélső aztán hiába mondta az ellenfél edzője: fogjátok az ödönt, azt ödönt fogjátok, hehej, jöhetett 20 védő is, mindet kicseleztem, aztán elpasszoltam a kapus mellett, úgyis hívtak, a professzor úr! ezért is lettem ukrán válogatott, figyelsz tiborka? mellesleg olyan szép hullámos hajam volt, hogy még a fiúk is megfordultak utánam, bizisten. apám is mondogatta milyen szép ez a gyerek, miközben orgonált, mert az apám ukrán kántor volt, mondtam-e már, és gyönyörűen orgonált, hallod tiborka. csak aztán kiöntött egyszer a dnyeszter aztán úszott a vízen az orgona bammeg.

de jó dolgunk volt, mert testnevelés órán nekünk, akik fociztunk nem kellett kibaszott kötelekre mászni, mint a majmoknak. ödönbá nyakában mindig ott volt a sípja, aztán bármit is akart belefújt egyet előtte, aztán úgy mondta, fiúk hozzátok ki a kaput. ti meg többiek..hát ti meg nézzétek a tévét, aki meg akar hozza ki a zsámolyt meg a szivacsot aztán bukfencezgessen ott oldalt azt bohóckodjon. gondoltam egyet én is szaltózok, úgyhogy már be is álltam a sorba, mikor jön sípolva ödönbá aztán ordít, mit csinálsz bammeg tiborka, ez bammeg életveszélyes! kitöröd még a nyakad a végén, bizisten, ilyen hülyeséget, menj visszaszépen fogj egy labdát. úgyhogy nekünk állandóan fociznunk kellett, hétvégén is mindig meccsek voltak. egyszer a rebőc anti fájlalta a vádliját mondta hogy ő nem jön. ödönbá azonban nem hagyta veszni a jobbszélsőjét, úgyhogy mondta neki, hogy ő a meccseken még 40 fokos lázzal is játszott, és mindig lőtt legalább 3 gólt, még a válogatottban is, úgyhogy antinak jönnie kellett. fél év múlva az egyik meccsünk előtti edzésen a gombos dávidnak a kapusunknak kiugrott a válla és mondta h nem fog tudni jönni, hát mondtam neki h ejj te dávid bazmeg, én ismertem egy embert az még 40 fokos lázzal is játszott, mire ödönbá visszakérdezett h ki volt az, mer az bizisten hülye volt.

úgyhogy azért figyelni kellett az öregre mikor mit mond, kivéve a meccseket, mert akkor jobb volt nem odafigyelni rá, egyszer a balti tengert odaköpte a pálya szélére, miközben ordibált: mint a pisis lányok, pfujj bammeg köpött egyet aztán folytatta h mint a pisis lányok, hát sanyika csináld meg a cselt! sanyikaaaa bammeg hát mondtam h passzoljál az ssten sszmeg ezt a sok hülyét bammeg, bizisten ilyet még nem láttam, hülyék ezek bammeg mind. les? miféle les te vakvarjú, hogy a barbi öreganyádon rakjál egy vakmenetet te, te tetv.olyan ideges lett, h dühében becserélte a keresztes lacit, pedig az nagyon ellenkezett, mert el volt szakadva a bokája. ne foglalkozz te azzal fiam, kell egy ilyen technikás fiú a középpályára, kotródj szépen befelé, adjatok neki egy mezt bammeg. aztán mikor elzakatoltak mellette négyszer, lecserélte és adott neki egy sallert. viszont ha nyertünk annál büszkébb volt, egyszer meg is ígérte ha nyerünk lesz finom sonka. tiborka, szereted a sonkát? én meg már akkor is szerettem. viszont annál nagyobb volt a meglepetés, mikor előkotrott a táskájából a leeresztett labdák és az igazolások mellől két kiló zalai gépsonkát, itt van nesztek, egyétek, látjátok mi van az öreg ödönbánál? kenyér az viszont nincs, de kaphattok mellé almát bammeg.

taktikailag nem bonyolította túl a dolgokat az öreg, az volt az elképzelése, hogy a csapatba kell előre két spíler akiknek oda kell adni a labdát, akik aztán megoldják, kell egy kapus, aki mindent kivéd, meg egy hátvéd, aki kellő határozottsággal kirúg mindent a lelátóra, a többiek meg a létszám miatt kellenek. ezzel aztán hosszú évekig országos szinten is kiváló eredményeket értünk el. az igazolások sem véletlenül voltak öregnél, mert nagy rafkós volt aztán mindig nevezett minket alacsonyabb korcsoportokban. az igazolásokat nem nagyon nézték, úgyhogy viszonylag ritkán volt gond, kivéve a hullamosó bíróelvtárs úrnál, mer az egy kurva alapos ember volt. az mindig kiszúrt valakit meccs előtt aztán oda ment hozzá, mi a neved? ööö jázsvarjúdi..jászvarjasi kálmán..mikor születtél? 81! anyád neve? aztán nem tudom. nem tudod az anyád nevét te büdös kölök? nem, de megnézhetném? közbe odaért ödönbá is, baj van árpikám? ez a gyerek itten ödönbá, nem a jászvarjai kálmán és nem 81-es. nebeszélj! csodálkozott ödönbá. de hiszen ez a rolandka, hanyas vagy roland fiam? 79es? aztán mióta?de hogy megnőtt ez a gyerek! árpikám, biztos nem játszhat, ha már ideáig eljött, otthon van a beteg édesanyja, a csapatért hagyta otthon, mert ez egy ilyen gyerek! pedig haldoklik is az a szegény asszony! így van-e rolandka? rolandka pedig csodálkozó szemekkel bizonytalanul bólintott egyet. naugye, na gyere árpikám, de hideg van bammeg, neked is jót tesz egy kis melegítés, bizisten van is nálam valami, te meg rolandka menjél aztán gyakorold a bedobást.

Címkék: ödönbá a fociedző

2009.01.15. 09:08 100 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr71878975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pernyekergető 2009.01.15. 09:38:53

Köszi Tibi! Máris jól indul a nap! Ez nagyon-nagy:))

dr. Wilbur Swain 2009.01.15. 10:17:20

tisztelet, becsület... ezek azért hiányoznak manapság :(
amúgy a blog nagyon jó, a kezdetektől olvasom, csak annyi birka kommentel, hogy elveszi az ember kedvét a hozzászólástól

vittorio 2009.01.15. 10:27:58

Mindig idejövök egy kis jókedvért.
Köszönet ére.

jawbone 2009.01.15. 10:36:25

ezt most te irtad Tibi?
öszintèn?
mer' qrvàra sokkal szarabb mint az eddigiek, nem is olvastam vègig:(

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 10:43:26

@druidica: ezeket mindig az élet írja, az meg hol ilyen hol olyan

Trenton 2009.01.15. 10:51:34

@druidica: inkább egyél egy almát bammeg, de ne írkáljál faszságokat...

vic 2009.01.15. 11:00:36

Ödönbának gondolom Ladája volt...ezerötös... bologatós hiúzzal... ha már olyan hátrányos volt, hogy ukrán volt a szovjet időkben ráadásul a kántor fia... nem jó jel ez... rosszabb ez mint csecsemőnél a bölcsességfog...

jawbone 2009.01.15. 11:04:50

okè Tibi èn mindig mindent elhiszek mer eccerü vagyok mint a fagolyò, de az is minimum èrdekes h pàr poszttal lejjebb egyetemista lànyod volt most meg egyrèszt azt irod h ha eccer lesz kölköd akkor majd viszed sportolni, màsrèszt meg '79-'81es korosztàlyos fociròl beszèlgetünk..xD
azt màr ne is irjàtok be, tudom magamtòl is : az èn kurva anyàmat

mindenesetre az eddigi posztok messze jobbak voltak voltak, boritsunk fàtylat erre a maira ès nagyon nagyon sok szeretettel vàrnàm vissza az elözöek folytatàsàt :)

vic 2009.01.15. 11:07:03

az igazi spíler edzőnek nem okoz gondot 81esnek lejelenteni a 62es Tibort 87ben... kicsit fejlett nna, sok almát evett...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 11:07:15

@druidica: lesz az is, de hát nekem lányom sosenem volt, csak a kocsmáros rudinak. merhogy azt ő írta.

amúgy vic fiam, ladája az nem volt, mert nem tudott vezetni, csak a felesége, aki a zeneakadémián volt tanárnő, aztán ő hozta mindig ödönbát, azt már messziről láttuk ahogy egyenes derékkel ül az anyósülésen a kalapjában.

herodes · http://www.gamblers.hu 2009.01.15. 11:28:18

Kicsit szarul indult, de a végére, mikor odajött Ödönbá is, hogy mi baj van árpikám, addigra visszajött a ritmus is. Tényleg írtál már jobbat a mainál, de nálam ezzel is megugrottad a szintet, nem rezgett a léc.

és legközelebb figyelj oda kisbetűkre jobban, mert az első mondat nagy kezdőbetűje miatt lejjebb kellett görgetnem megnézni a szignót, hátha ezt is a rudi írta :)
Persze mielőtt az aljára értem, észrevettem, hogy az első mondatban nyilván csak elírás a nagybetű, mert sehol máshol nem volt aztán, de a biztonság kedvvéért mégiscsak megnéztem az alján, ki a szerző :)

Crouch 2009.01.15. 11:43:12

Ödönbá nagy spíler lehetett ha Szovjetunióban ukrán válogatott volt. Biztos sok almát evett.

Asidotus 2009.01.15. 11:51:00

Ez jó volt nagyon:)
Amúgy tényleg nem szép dolog foci helyett kosárlabdázni, meg egyéb idétlen tornákat csinálni. Kár, hogy nálunk minden volt tesiórán, kivéve foci, azt sosem szerették a tornatanáraim :(

KamukáZé 2009.01.15. 12:15:13

egyem a zuzádat Tiborka, be jókat nevettem:)) Annak igazán élmény ezt olvasni (mint pl. nekem), aki gyerekként személyesen ismerte ezt az embertípust és a hasonló személyes emlékei egyszer csak előjönnek valahonnan:)

bekbórd! 2009.01.15. 13:13:07

és azóta volt már alkalom, hogy kipróbáld a szaltót?

Notram Dávid · http://tornabolfelmentve.blog.hu/ 2009.01.15. 13:32:41

Ez is király volt, mint a többi. Druidica meg tanuljon meg olvasni.

Lyana 2009.01.15. 13:43:40

hatalmas:D
Leeresztett labdáknál már sírtam a röhögéstől!

Dorthenas 2009.01.15. 13:55:00

Vazze tibi! Egy ideje már zokogok ebédidőben a postokon, de ma tarkón akartak dobni a kollégák labdával, mert úgy röhögtem. Még jó, hogy nálam az összes laszti :D

Amúgy ebéd közben ezeket a postokat olvasni igazi extrém-sport, mert a mai gulyás fele tüdőre ment... ;)

Kraxi 2009.01.15. 13:58:25

Kedves Tibor... kezdené anyám, de én nem traktállak hülyeségekkel, annyi csupán: így vizsgák, remegés, pánik közepette lelket öntesz belém. :)

johnny drama 2009.01.15. 14:39:46

Vojvodina mondjuk anno Jugoszláv első osztályban volt, de lehet ödönbá idegenlégiósnak állt, én hiszek neki :)

bali187 2009.01.15. 14:40:28

Úgy látom a tesitanárok mások életében is meghatározó szereplök, de milyen sztereotípikusak is:D:D:D:D:D:D

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 14:41:22

@johhny drama: ez így van, sztoriból lemaradt de vki itt fentebb már említette h ödönbának nem sok jó nézett ki szovjetúnióban úgyhogy vette a batyuját. későbbiekben még majd mesélek

barbredi 2009.01.15. 15:06:52

Volt egy tesitanárom ebből a fajtából. Arra volt a legbüszkébb, csak 1 alsógatyája volt, de azt minden este kimosta.

2009.01.15. 15:18:13

Nekem is volt egy ilyen jellegű fociedzőm a Sanyi bá, csak az a "egyéni bemelegítés" híve volt, amig mi bohóckodtunk a labdával, vagy anélkül, addig kisétált a pálya szélén álló "Pléh" nevű vendéglátó egységnek nevezett kocsmához és ivott egy rövidet meg egy sört, aztán amikor visszasétált , elmagyarázta h, ma ez meg az lesz, aztán játszottunk.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.01.15. 15:19:56

Nekem a fizikatanárom okozott maradandó élményeket... a Laci bácsi... Ejj, egy igazi Szent Őrült volt.
"A tanár úr rágyújt az órán?
Nem, ez egy hullámoptikai cigaretta" :)

toddzos 2009.01.15. 15:32:33

azé bammeg a búcsú a faluvégen posztot nem tudod ám túlszárnyalni tibikém

nem rossz, nem rossz de meséljél inkább mi újság van, milyen az újjév a taxizásba'?

Kiß B. 2009.01.15. 15:41:26

na ezért nem voltak meg a labdáink kaposváron :)

jó az írás, abszolút létezett ez az ödönbá típus, akiknek mindenki röhögött a háta mögött, de a szíve mélyén mindenki szerette őket.

dimitrij 2009.01.15. 16:40:10

ááá, jó ez a sztori is. :)

ezen besírtam:
"...te meg rolandka menjél aztán gyakorold a bedobást"

:)

nekem is volt furcsa tesitanárom, a Péterbá, neki a legfőbb elfoglaltsága a lányok tapperolása volt... kicsit pedó volt az öreg, ezen felül még a szeszt szerette nagyon, olyan cékla arca volt, amilyet azóta se látott a világ. :)

a másik emlékezetes a technika tanár volt, a Szivar. :P
citromozta a haját, hogy hullámosabb legyen. rossz (inkább jó) szokása volt, hogy elaludt az óra elejn egy népsporttal a kezében, és volt, hogy már egy másik osztály volt bent a műhelyben, amikor felébredt, némi zavarodott nézelődés után olvasta tovább az újságot, míg el nem aludt újra.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.01.15. 16:49:25

De igaz, de igaz. "doraszt", elkevert igazolások, ellopott labdák :DD

Apró kiegészítés, hogy Ödön bá nem a vojvodinába, hanem a munkácsevóba játszhatott, ha ukrán válogatott volt. amúgy jugoszláv lett volna.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 16:56:36

@JClayton: erre korabban reagaltam lasd feljebb. a c.ronaldo pedig eskuszom a man utdbe jatszik nem a portoban

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.01.15. 17:07:48

"passzolni meg minden hülye tud" - lásd magyar foci.

decoati 2009.01.15. 17:47:02

ááá kurva jó:)

Volt egy ilyen fémipari gyakvezetőnk, kicsi, töppedt krumlifeje volt, harcias bajusszal, ugyanígy markolászta a vállunkat, és simán közénk kúrta a kalapácsot ha pofáztunk miközben ő osztotta az észt.
Aztán egyszer fogta magát, lefordult a székről, és meghalt. A szekrénye csurig volt szesszel.

Panzer 2009.01.15. 18:01:14

Nekem roplabdaedzom volt ilyen. Az is ukrjnai volt, csak epp nem Odon, hanem Berci ba'... akkora keze volt, hogy siman fultol fulig aterte vele egy felnott ember koponyajat, mindehhez volt ket meter, es kb. szazharminc kilo.

De tenyleg minden stimmel: a machinalas a sportorvosi igazolasokkal (buktunk is emiatt budapesti ifi bajnokit), a medicinlabda-mania, az idult alkoholizmus, minden!
Illetve megsem: almat nem osztogatott, csak istentelen nagy maflasokat...
Viszont mindezektol fuggetlenul remek edzo volt, teljesen elveszett gyerekekbol is jo csapatot tudott csinalni.

Udv,
Panzer

mnmnbkhj 2009.01.15. 18:02:03

De tényleg. Így kéne nevelni a kölyköket.

Panzer 2009.01.15. 18:03:54

Crouch: egyebkent Odon ba' siman lehetett a SZU-ban ukran valogatott, ugyanis voltak tagkoztarsasagi szintu bajnoksagok is.

Udv,
Panzer

gerhard gerhards 2009.01.15. 18:29:36

a united c. norvég filmben is ukrán volt a fociedző. a film maga nem volt valami nagy durranás, de a végén edzőbá elénekelte a Dobre, Dobre Man United kezdetű közismert dalt...

el Tiburón 2009.01.15. 19:02:16

nálunk is volt ödönbá, csak nándinak hívták, és a kézilabdára gyúrt, ob-t is nyertünk vele.

hát kérem az emlékek....

gyz 2009.01.15. 19:03:00

ez nagyszerű volt, gratulálok! :-)

Host 2009.01.15. 19:10:22

takonytörp!
ez ott van! :)

Tim149 2009.01.15. 19:36:55

Panzer

Asszem ugyanott tanultunk, Skripi bá forevör :D
Én négy évig röpiztem nála, hát Ödön bá'ról rögtön ő jutott eszembe.

negyvennégy 2009.01.15. 19:52:05

Nade Tibi! ez a sztori egy koholmány, mert Kaposvár FC nincs és nem is volt.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 19:56:09

@negyvennégy: 20 éve volt bazmeg ki a faszom emlékszik a kaposvári kölyökcsapat nevére szerinted? de ugye nem gondoltad komolyan te se hogy ebbe kötsz bele?

AzHofi 2009.01.15. 20:31:29

ödönbá for prezidencia nekem a bhgban a lövészetedzőm volt ilyen csóka

Rasko (törölt) 2009.01.15. 21:03:25

Te egy kortárs író vagy Tibi! Ne is tagadd. Amúgy meg le a kalappal: ha a fele sem igaz, akkor is kurva jó bammeg.

robin77roy 2009.01.15. 21:05:01

grat elöször olvatalak ha tényleg ez a legszarab irásod akkor nincs mitől félnem

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.15. 21:32:01

Látom ez valami kib stílusjegy bbmeg (igyekszem asszmimilálódni), de az is má biztos bbmeg, hogy a magyartanárod is egy tapló lehetett, vagy ödönbá vót? Mert mintha, nagybetűkkel kezdődnének a mondatok, vagy kvára nem kell írásjel a végükre, mert mifasznak?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 21:38:40

@Skulo: nézz körbe hol jársz, plussz olvass vissza, megkapod a búbánatodra a választ. okostónika.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.15. 21:46:18

Ja, lemaradtam róla, hogy taplófalván járok, ahol nem dívik a helyesírás? Esetleg ez valami Izom védjegy? Onnan tudni, hogy valaki igazán keménycsávó, hogy kisbetűkkel kezdi a mondatot?

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.15. 21:53:18

Tudodmit, végülis jogos bazdmeg, Én vagyok a hülye, hogy idejöttem és még olvasással is pazaroltam az időmet. Ó, bezdmeg és még írtam is ide, legalább tíz percem ment el erre a szarra. Jogos nem néztem körül.

terran 2009.01.15. 21:54:10

@Skulo:
bammeg ha ez taplófalva
akkor a te blogod mi?

már nem azért, de ez sok embert érdekel, amaz meg nem.

burian 2009.01.15. 21:54:13

Nekem volt egy orosztanárom, hát az frontolmács volt korábban, mindig őt zavarták ki a lövészárokból, hogy kidumálja az esti tűzszünetet. Oroszul persze nem tudott, de mivel alacsony volt, ráesett a választás, merthogy kis ember kis célpont, nehezebb eltrafálni. Nemigen számított rá, hogy túléli ezt a foglalkozást, úgyhogy sokat nem invesztált ebbe az orosznyelv dologba, úgy jött haza a frontról, hogy annyit tudott: puska, bum-bum - nyet, vodka, gyevocska - ócsenykarasó. Viszont korrektül meghangyásodott, tikkelt, meg dadogott is hozzá. Amikor kérdezték itthon, hogy mit csinált a háború alatt, mondta, hogy tolmács volt, gondolta, ezért csak nem jár kivégzés. Nem is. Középiskolai nyelvtanári állás járt érte. Úgy kell elképzelni az embert, hogy éjjel-nappal barna köpenyt hordott a ruhája fölé, amiből egy rendet tartott, egy szürke VOR öltönyt. Soha nem ült le, viszont idegesen tikkelt és nézgelődött. Zokni helyett a cipőjébe két nylonzacskót húzott, hogy ha esik, ne ázzon meg a lába. Ettől persze elviselhetetlen lábszaga lett. Állva, zacskóból evett, mindig ugyanazt: kolbászoskenyeret. Oroszul nem beszélt, viszont elég pontosan célzott kulccsomóval. Úgyhogy óra alatt inkább nem beszélgettünk, nehogy hozzánk vágja. Igaz, tanulni sem tanultunk semmit. Hacsak ezt a zacskós praktikát nem számítjuk tudásnak. Gyirévnye i górad. Erre azért emlékszem. Viszont a nevét elfelejtettem a fószernak.

Panzer 2009.01.15. 22:03:36

Tim149: igen, eselyes... :)

Te mikor vegeztel? En 1999-ben, es azota be se tettem a labam az intezmenybe - kicsit rapihenek meg a nyolc evre... Nem tudod veletlenul, megvan meg Berci ba'?

Udv, es koszonom,
Panzer

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.15. 22:08:44

Az mennyit is számít - már úgy minőségileg -, hogy hányan kommenteznek a blogba? A győzikesót is nézik bazdmeg, de attól még szar. Inkább hoztál volna fel egy szar kifogást, vagy írtál volna egy email-t, hogy ez egy stilisztikai fogás, mint, hogy ilyen szarságokkal jössz. Tény, hogy a kit küldtek el többször az a picsába a kommentezők versenyt simán megnyernétek, de hol is számít ez?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.15. 22:16:13

@Skulo: te nagyon sötét verébfaszú látom leálltál harcolni valakivel miután beugattál ide. írtam a sirály blogodra egy üzenetet, nézz ott körbe olvasd el és gondolkozz picit. aztán többet meg ne lássalak itt, hülyéből elég nagy várat lehet építeni nélküled is.

tallian.miklos 2009.01.15. 22:17:15

Ödön bá egyébként a sakkozással hogy állt?

lukit 2009.01.15. 22:20:57

@Skulo: [Tudodmit, végülis jogos bazdmeg, Én vagyok a hülye, hogy idejöttem] Még mindig itt vagy, Mr Faszomnyelvtan?

bornonheels · bornonheels.blog.hu 2009.01.15. 22:50:31

jajj, ez tök szar, hogy a kommentek fele arról szól, hogy egyre szarabbak az írások, egyre alacsonyabb a színvonal. akinek nem tetszik, nem kell olvasni. egyébként meg király a blog, csak így tovább tibi!

bornonheels · bornonheels.blog.hu 2009.01.15. 22:52:05

jajj, az milyen szar már, hogy a hozzászólások felében arról panaszkodnak, hogy egyre szarabbak az írások és/vagy egyre alacsonyabb a színvonal. akinek nem tetszik, miért kínozza magát azzal, hogy elolvassa? szerintem király, így tovább tibi!

bornonheels · bornonheels.blog.hu 2009.01.15. 22:52:54

elnézést, azt hittem nem ment el először.

blacklord 2009.01.15. 22:53:44

Szerintem is kurva jó, én is futottam már ilyenbe életem folyamán. Persze ő kicsit túl sztereotípikus volt, úgyhogy mi vele nem értünk el túl sokat (kosárlabdában). Ellenben a másik, tök normális (se hülye önfényezős sztorik, se alkoholizmus, se totál dilettantizmus a sportágban) tesitanárral aztán egy évvel később Budapest bajnokok lettünk nyílt és zárt kategóriában. Aztán valami Debreceni kosársuli úgy elpicsázott minket az országos elődöntőn, hogy öröm volt nézni, na. :-) Szóval én is sokat röhögtem ezen az embertípuson, de sajnos sok tisztelet irányában nem alakult ki. Talán ha nem kellett volna a falat támasztania, amikor bejött a tornaterembe órát tartani, meg ha a vitorlás túrán a legtöbb reggelt nem sugárban hányással kezdte volna... Eh, reménytelen. Én ilyen nimbuszromboló hernyó vagyok, na.

Keyko 2009.01.16. 00:14:05

kicsit gyengére sikerült a többi sztorihoz képest,de wc-n szarás közben olvasáshoz pont megfelelt.

mesélek én is valamit ami meg is történt.
általánosban a tesitanárunk volt hasonló figura szombathelyen,de ő sokkal HáCé-bb volt,mint a kitalált ödönbá.misibá egy igazi alkesz strici volt különböző perverziókkal.imidzsét feszülős pólója és a körülötte terjengő cefreszag határozta meg. két dolgot imádott igazán( a pián és magán kívül)a nőket és azt ha valakit szenvedni látott közülünk.utóbbi igényeinek kielégítéséhez alternatív sportágakat talált ki. pl:rögbikosár (medicinlabdával)kidobó'(kézilabdával)öröm-boldogság volt visszabukott debella cigányokkal rögbikosarazni. törött a palánk és néha a csontok is.
felmentés nem volt. gyerek = tanár úr fáj a lábam
misibá = járj kézen fiam.
fociról jut eszembe.egyszer megtörtént,hogy misibá eltörte az egyik osztálytársam törött kezén a gipszet,sok oka nem volt rá de megtette.érdekesség képpen jegyzem meg(bár a jobbágyok úgysem hiszik el),ez a gyerek nem volt más mint halmosi péter(igen jól gondolod az a halmosi cucu akit te ma focistaként ismersz)

misibá azonban sajnos nem érte meg a ballagásunkat.kibaszták mivel molesztálta az egyik fiatal tanárnőt.ez volt az utolsó csepp..

u.i:az életnél nincs jobb forgatókönyv író,bár néha sikerült erre majdnem rácáfolnod tibi.

Keyko 2009.01.16. 00:28:39

@Skulo: te agyament fasz,látom internetes helyesírásról még nem hallottál

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.01.16. 01:31:34

"hehej" nálunk Kenyában az általánosban kevés volt a nem alkoholista tanár. Ödönbából ismertem vagy húszat.
Kiváló poszt, mint mindig!

gyuróspityu 2009.01.16. 02:35:18

Skuló!
Te fasszopóparszt te hugyagyu senkiházi idejössz okoskodni kis betű nagybetű meg miafaszom legalább a kibaszott bazdmeget írd már le helyesen te hernyó. Segítek: BASZD MEG magad és takarodj innen. (basz---> valami ősmagyar szótő csatakiáltás volt, törni, zúzni ilyesmi nem Józsi?)

csikosarpi 2009.01.16. 03:26:31

Te @izomtibor: ez a blog lassan egy nyelvészeti konferencia, de legalábbis fórum lesz, nem kéne valamit csinálni? (na persze nem veled, - velük)

Trenton 2009.01.16. 09:48:23

Tiborunk bejegyzése Skulo blogján (már ha azt a fost annak nevezzük): politoxi.blog.hu/2009/01/14/napirovid_szovicc_avagy_szar#comments

nagy!! :)

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.16. 10:30:42

Trenton: Apád fasza az nagy.

Szóval Tiborka. GOndolkozz már egy kicsit (tudom, írtad, focista voltál/vagy és így nehéz elvárni, hogy gondolkodj, de azért próbáld már meg). Egyrészt a blogod nagyrészén még ismerted a magyar írásmódot, csak az utóbbi pár bejegyzésben felejtetted el. Ez így nem, hogy nem konzekvens, de igen nehez magyarázható meg Svejk-el. Persze, ez a te wkibaszott blogod, úgy írsz rá, ahogy akarsz, de akkor miért nem ezt mondod, mi a faszért kell olyan szarságokkal visszavágnod, hogy "erre többen kíváncsiak". Ez ultra nagy faszság. Legalább akkora ökörség, mint az inernetes helyesírás. (igaz, ezt a baromságot nem te találtad ki, hanem Keyko)
Szóval a mondat kezdő nagybetűk és a mondatvégi írásjelek nem a te bosszantásodra lettek kitalálva, vagy, hogy többet koptasd a shift billentyűdet, hanem, mert nélkülük összefolyik a szöveg. Fogalmazni egészen értelmesen tudsz, már csak gondolkodni kéne megtanulni.

Trenton 2009.01.16. 10:44:32

@Skulo: Először is, csak hogy átvegyem a stílusod: baszd telibe azt a mocskos szájú kurva anyádat, aki még arra sem tanított meg, hogy a a "baszd meg", az "sz" és nem "z"-vel íródik... gondolom a Határ úton lévő egész napos munkájá4 követően, napi 15-20 szopás után már nem volt veled foglalkozni ideje, de ha lett is volna, a fejed láttán elment a kedve is tőle.

Másodszor, ha figyelmesebben olvasnál, rájöhetnél, hogy vendégpostolók is vannak, így értelemszerűen más a stílus, és a leírás módja is.

Elhiszem, hogy a paraszt agyad ideáig már nem terjed, nincs is ezzel baj, a "blog"-odat olvasva meg pláne egyértelmű, hogy mennyire vagy képes, de...legalább a pofádat fognád már be te senkiházi kis pöcs!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.16. 10:50:06

na figyelj zsenibeno. leszarom a blogod meg h hanyan olvassak. az sem erdekel ha csak az anyad mielott megszoptat de az sem ha egesz kina. nem akarlak osszezavarni azzal h multkor sem en irtam azt hanem egy terran nevu srac, irogasd te csak boszen a faszsagaid csak ne itt. lehet h paraszt vagyok de ha valami nem tetszik,mondjuk a kurva jo szovicceid nem allok le agyuzni hanem tovabballok a picsaba es tobbet vissza se nezek. telesen piti amit muvelsz es csak magadat jaratod le baszod.

George Jung 2009.01.16. 11:09:17

@Skulo:
"mondatkezdő" nem "mondat kezdő" Te szakértő!
Muahaha!

Andie 2009.01.16. 11:23:54

Ejej, gyerekek, ne cívódjatok már, tényleg kár ezekért a remek posztokért, hogy igy leamortizáljátok az anyázó, pocskondiázó hozzászólásokkal. Valaki már az első posztok között megmondta, hogy az internet ilyen: mindig lesznek, akiknek a fekete is fehér, a szar is keserü, a humor is horror, stb. Nem kell velük foglalkozni, én személyszerint nem is reagálnék rájuk Tibi. Van itt akkora rajongótáborod, hogy azt a pár irigy csicskát ecceren ignoráld, vagy hogymongyák szépen.
Na, de nem ez a lényeg, mer asziszitek, hogy én vagyok Ödönbá hittéritő apjának a reinkarnációja.

A lényeg az, hogy nagyon birom Tibi stilusát, sztorijait, s bár a szövegezés az én érzékeny informatikus, Rejtőn nevelkedett lelkemnek kicsit erős, azért túl tudom tenni magam rajta, annak érdekében, hogy végigröhögjem a történeteket :)

Meg azis lényeg, hogy nekem is volt ám ilyen tesitanárom, bármilyen hihetetlen (má nemaz, hogy volt, hanem hogy suliba jártam :). Fecóbának hivták, és egy langaléta, kopasz marcona pofa volt, mint a régi StarTrekben azt a francianevü... Zsánlükpikárd, na. i221.photobucket.com/albums/dd57/martinhimself/Funny%20Pics/picard_finger.jpg
Az a lényeg, hogy ennek a buzinak a kokszi volt a mániája. Ha nem futottad 3 mp alatt a 60-at, vagy a Cooper alatt (12 perc megállás nélküli rohanás asszem) megálltál levegőt venni, akkor bazmeg olyan koxit nyomott, soxor kulcscsomóval a fejünkre, hogy csillagokat láttunk.
Nem volt ám ilyen puhapöcs, hogy mindenki focihatott meg faszverhetett aki akart, itt keményen talajgyakorlatok, kötélmászás, bakugrás meg náci jugendtábort meghazudtoló válogatott gecizések voltak ám. Az még haggyám, hogy minket fiúkat szadizott, de a lányoktól sem fogadott el semmiféle pirosnapos papirt, azok meg ájuldoztak meg hánytak felváltva azokon a napokon.
Mongyuk a talajgyakorlatokat mi is komáltuk, mert volt egy oszitársnönk, a Zsuzsa. Kicsit koraérett volt a lelkem, hetedikben már akkora csöcse volt, mint két kézilabda. Brutálisan komáltuk, merhogy a többi lány akkormég inkább fiú volt külsőre, ha a hajukat nem néztük. (ma már megdöbbenve látom, hogy 12 éves lányok úgy néznek ki, mint az én idömben a 18-asok, dehát biztos öreg fasz vagyok, meg evolúció vagymi)
Szóval mikor talajgyaxi volt, sportszeletekkel fizettük le Fecóbát, hogy a Zsuzsa terpeszállásból bukfencezést hajtson végre, lehetöleg vagy 10x. Igy aztán verekedés volt azokért a helyekért, amik a Zsuzsa mögött voltak. Tesi óra végére már asse tudtuk hogy görnyedjünk bazmeg, úgy állt a farkunk. A bátrabbak a tusolóban ki is verték aztán.
Az igazán mókás amúgy az idegbeteg kémiatanárnőnk volt, az fél évig birta mellettünk, aztán felmondott. Legutóbb valami szanatóriumból irt levelet, hogy marad még pár évtizedig.

Charlie O'Brien 2009.01.16. 11:44:08

Azt a kurva eget!
Mi az a rongyba tekert faszom van itt, gyerekek?! Kitört a 3. világháború?
Látom mindenki elvesztette a fejét, nem is értem. Szerintem jó lett a poszt, én megvoltam vele elégedve, és ahogy olvastam a nagy többség is. Ahogy látom van itt valaki aki mindenbe belepofázik, nem személyeskedem ezért nem mondok nevet, de nem értem, ha valakinek nem tetszik valami, akkor mi a f...omnak olvassa? Aztán pedig legfőképpen miért fikázza?! Mondjuk a magyar nép már csak ilyen mocskos fajta, ha valaki csinál valamit az biztos szar és ugatni kell. Csak azt nem értem az ilyenek mi a faszomért nem a parlament előtt ugatnak és ott rázzák a lábukat, ja közbe rájöttem mert ott senki nem csinál semmit, az ország meg el süllyed a ganéba.
Tibi csak így tovább! Basszál mindenkire, aki ugat, jól tolod ennyi azt annyi!

Dezsőjóska 2009.01.16. 12:10:36

Fontosnak tarom a helyesírást, ezért én személy szerint próbálom ahhoz tartani magam. De a netikett szerint illetlenség más hibáira felhívni a figyelmet! Tiborunknál pedig ez ráadásul a művészi önkifejezés eszköze. Akinek nem tetszik, tényleg nem itt kéne koptatni a billentyűzetet.

Ezt csak azért írtam, mert a bejegyzés is a tiszteletről szólt, a kölcsönös tiszteletről, amit manapság kurvára hanyagolunk ebben az országban. Erre akarta felhívni Rudi bá' is a figyelmet, a nagyközönségnek meg nem tetszett. Az ilyeneket tényleg ogre tanító bácsihoz kellene beíratni.

Szpilu 2009.01.16. 12:48:07

@izomtibor: Szia végigolvastam az összes bejegyzéseidet.:):) a feeling nagyon jó beleélem magam, de komolyan.más:nagymező-n is múlt hétvégén voltam szórakozni és állt akkor is pár nem odas illő autó tehát nem taxis gondolom mindíg...

Bár még nem voltam a szárnyasban lehet hibáztam és meg kellene nézni??:)

És igazad van h nem állsz le vitázni...okos.
Izom=rizs csirke zabpehely kombó nálad vagy más.

Üdv.

csikosarpi 2009.01.16. 12:51:25

Átnéztem @Skulo: posztjára,(innen linkeltem, valaki beillesztette), az a gáz hogy ő a legordenárébb, pedig innen páran átmentek beszólni neki. Csak ocsmányul ír, nem érti, hogy mi a különbség, káromkodás és szleng között. Mondjuk itt is, elkövetik páran, de nem vészes. Általában a helyén vannak a dolgok.
Viszont, Tibi nem lesz ez így jó, eddig „anyázás” nem volt. (vagy igen, és csak most szúrt szemet, de szerintem nem kéne, mert akkor lemegy a lila köd és csak balhé lesz belőle)

Trenton 2009.01.16. 13:05:39

@csikosarpi: átmentünk oda többen is, már csak a kíváncsiság is hajtott. De sok hozzászólást nem fogsz találni, mert utólag kimoderálta a kisfiú az ő stílusát kritizálókat, és le is tiltotta ezen szmélyeket. Hiába, nagy úr az öntudat. :)
Én sem akartam átmenni anyázásba, de az ilyen kis tulkok sajnos rossz hatással vannak a vérnyomásomra, de ahhoz még korán van, hogy egy unicummal csillapítsam magam. :)
Nem félek, hogy elkurvul ez a poszt, se a kommentek, mert az esetek 95%-a tetszésnyilvánításról tesz tanúbizonyságot, s ahogy elnézem elég jelentős törzsolvasói gárda alakult itt ki. Nem véletlen, a jó dolgok szájról szájra járnak. A cégünknél én akadtam rá először a blogra, azóta ha egyszerre kibaszott nagy őrjöngés, székről leborulás és ordenáré röhögés, idézgetés van, akkor a főnököm kilép a szobájából és fanyalogva megkérdezi: "új izomtibor post született??" :):)
Na ez az, ami igazán jelzi valaminek a népszerűségét, nem az ilyen arctalan csicska kis Skulo félék.

csikosarpi 2009.01.16. 13:25:52

@Trenton:Na! Tesó vagy! :) Csak magas a vérnyomásod, ha korán van az unicumhoz, szedjél rá sexet! :D

csikosarpi 2009.01.16. 13:37:24

@Trenton: Húúúúú! De kis üres lett az a poszt :(

Trenton 2009.01.16. 14:25:00

Mé' nem jön az újabb írás?

DRH 2009.01.16. 15:31:32

sziasztok.
A tibi szerintem olyan, mint a lajos. Legalábbis hasonlít rá.
A lajos véleménye négy kisfröccs után megingathatatlan.
És általában stimmel, amit mond. Márpedig meg szokta mondani.
Na üdv.

ThufirHawat 2009.01.16. 15:51:49

Ennyire nem láttok túl a felszínen? Nagybetűk baszod... Kit érdekel? Ez nem nyelvtanóra! Akinek nem tetszik, az ha akarja jelezze, aztán húzzon nyelvészkedni a picsába. Attól tartok, hogy ez az egész csak egy újabb apropó arra, hogy lehessen anyázni.

Mindegy,én maradok. Nekem tetszik.

DRH 2009.01.16. 16:22:32

A negyedik kisfröccs után, lajos azt szokta mondani, mindenkit az eszéhez kell mérni.

kranführer 2009.01.16. 19:26:05

Volt egy időben egy asztaltársaság Kecskeméten. KISFIÚK: KISFröccs Ivók Úri Köre... :-)))

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.01.16. 21:38:37

@neantropus: Életszagú sztori, de ez a legjobb belőle: "Viszont a nevét elfelejtettem a fószernak." :D

sörci 2009.01.17. 17:07:10

Hogy rohadna meg, hogy fél órát baszódtam az operával, de nem tudtam belépni (ff-al igen). Eddigre el is felejtettem, mit akartam írni. A lényeg valami olyasmi volt, hogy elég sok blogot olvasok ráérő időmben, de ritkán kommentelek. Amikor rászánom magam, a legritkább esetben azért, hogy kiemeljem a helyesírási hibákat. Ha valami szar, otthagyom, nézek mást. De azért baszódni a belépéssel, hogy vitanapot indítsak arról, ami világosan le van írva (kisbetű, meg ezek), hát, ahhoz keveset tudok csak hozzáfűzni. Azt sem írom le, mert velem együtt senkit sem érdekel. Olyan ez a blog, amilyen, de valamiért csak visszajövök, mi újság van. Vagy tetszik?
Az ilyen cerkamajszolók Egy Jimmy Hendrix koncert után azt mondanák, hogy jó-jó, de egy kicsit kerekíthetné szebben a hangokat, és a haját is fésülhetné máshogy.
Na mindegy, legközelebb akkor írok, ha megtanulok értelmesen.

keppi 2009.01.17. 23:14:23

@druidica: buta segg vagy bazdmeg

bone · http://www.bernepper.hu 2009.01.18. 23:24:26

Jó ez a post.
Mintha én írtam volna.

Sonic SaintHog (törölt) · http://neuronbomba.blog.hu 2009.01.20. 20:03:50

A postról: hát, ez se nem vicces, se nem jó. Persze ízlés kérdése... Nyilván megvan a célközönsége, mint az Uhrin Benedeknek.

A flame-ről: csethu-n edzett szemeimnek már csak a legbrutálisabb helyesírási ámokfutások okoznak fizikai fájdalmat, bár tény, hogy Tibor(ék) nem helyeznek túl nagy hangsúlyt az ilyen finomságokra.

Skulo eredeti hozzászólásához csak annyit, hogy igazán felesleges volt, kb. mint egy diszkóban közölni, hogy a miniszoknya amúgy erkölcstelen. Nincs jelentősége, ellenben sok gyökér buzdul fel, hogy szarrágásba kezdjen rajta. Mint az közismert. ÷]

Ámde attól, hogy felesleges volt, attól még a Tibor, Trenton, és a hozzájuk hasonlóan köcsög/gyökér/ostoba és/vagy csak simán paraszt válasz (a megfelelő aláhuzandó) sokat elárul az olvasóközönségről. Olvassatok Ti is Blikket. Nézzetek RTL Klubot. És örüljetek: Ti vagytok többen (sajnos)...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.20. 20:39:00

nah most hogy skulo abbahagyta a parasztozást, átküldte a barátját, hogy folytassa ahol abbamaradt. lehet, hogy többen vagyunk, de skuloval ti azért még nagyon szép szerelemben élhettek! csók nektek!

Sonic SaintHog (törölt) · http://neuronbomba.blog.hu 2009.01.21. 10:34:43

Nem gondolom, hogy genetikailag paraszt lennél, de a válaszod az volt, bár sajnos ezt várja el a blogod "imidzs"-e. Ha olyan jellegűen írnál, amiket az én blogomra kommenteltél, tizen se olvasnák ezeket, az tuti. ÷]

BTW a Skulo a bátyám, és tudom milyen, de ez semmit se emel az olvasóid színvonalán. Nem hiszem, hogy a nagyrészüknek a "társadalomkritika" szó jut eszébe, amikor olvassák, sokkal valószínűbb a "Hö, gecc, mekkora arc, bazz, kurvajó, de vicces." A kommentek legalább is erről árulkodnak.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 10:45:53

@Sonic SaintHog: szeretném rövidre zárni a kérdést: engem sértegethetsz az "olvasóim" már nem. és nem azért mert külcsönösen szopkodnánk egymás faszát velük. azt gondoljak gecc de vicces? és akkor mi a fasz van, bazmeg aki már nem valami húdekurvára okos vagyok egyedül itt a világon arc gondolati maszturbálását olvasgatja az egy kretén? öcsém nem világmegváltani akarok, leírok pár dolgot ami történt, aztán ha valamit ad annak örülök. hülye van elég bazmeg, de mindenki kezdje el a sörpögetést otthon.

Sonic SaintHog (törölt) · http://neuronbomba.blog.hu 2009.01.21. 18:09:27

@izomtibor: Ezt nem is vontam kétségbe, így van ez jól. Semmi fasz nincs, bazmeg, egyébként. ÷]

mmerdzso 2009.02.21. 12:10:13

Ödön bá' olyan mint a legjobb barátnőm nagyapja :D Csak ő mindig az orosz tankokkal jött, meg a háborúval .... de azt sose felejtjük el , mikor este tvztünk , Nagypapa meg berúgja az ajtót, tigrisbukfenc és közli h jönnek az oroszok...
Ödön bá ' a másik legjobb :)

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még