Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mosolygó

Múlt héten toltam egy plussz feladatot is, mert régi ismerősöm a segesvári nándi felhívott kérni egy kövér szivességet. nándi régen börtönőr volt, de mondta h az nem volt túl interaktív, úgyhogy elment a pszichiátriára gondozónak. szóval hívott h át kéne vinni pár zombit a markóba a szokásos szemlére, csak a társát a múlt héten megharapta a tercsák néni. öreg rőzse bemászott az asztal alá, aztán mikor arra ment az ápoló gyerek, nénje hörgött olyanféle iszonytatót, hogy az ördögüzős csaj is elszégyellte volna magát aztán bokánharapta a gecibe a srácot. mindez hajnali négykor volt, úgyhogy a gyereket azóta borogatják és szent holt nyelveken szólítgatják nagyszakállú csuhások. tercsák néni amúgy kis otthonülős nyugdíjas volt, aki az egyik pizzériából rendelgetett minden nap üveg vodkát meg három doboz multit, aztán egyszer a nyakába vetette magát a futársrácnak és torkonharapta. így került be az intézménybe, aztán néha még belerágja a protkóját valakibe, úgyhogy ezt nekem is úgy mesélték h ne nagyon simogassam az öreglányt.

nándi azért még adott pár hasznos tanácsot, mondta olyan ez mint a városliget csak itt a bohócok meg az állatok összekeveredtek. tibi, na aztán arra azért figyeljél, hogy ezek előszeretettel játszadoznak a székletükkel, van amelyik hógolyónak nézi aztán el is dobja, de úgy általában a legtöbb szívesen legózgat vele. van egy nő az például azért van itt, mert a fejébe vette h őt teherbe baszta a gyurcsány feri jó múltkorjában aztán most terhes. ez mondjuk még nem lepett meg senkit, mert itt minden második ember ferinek képzeli magát és úgy hiszi hogy megszállta a sátán. nade az viszont feltünt, hogy lassan két hete a szűzmária néninek még nem volt széklete. na aztán kiderült, mer azér viszont mindig fülig szaros volt, de hát itt az is megszokott mer van h kölcsönkérnek egymástól,  szóval hogy kedves beteg fejében a székelés meg a szülés fogalma valahogy összekapcsolódott, aztán mindig azt hitte h megszülte a kisgyurcsányokat aztán gyorsan visszatömködte magába az egészet. ez mondjuk egy elég érdekes eset, de amúgy a szokásos, elég sok mágusunk van, akik mindenféle szerekkel varázsoltak, aztán most a bokájukig folyik a nyáluk. itt van ez a szobor, a robika. 16 éves korától tömte magát teknősös bogyókkal aztán magáravarázsolt egy akkora hülyeséget, hogy most így áll bazmeg egész nap. néha aztán lebassza magát a földre és elkezd úszni.  

azott meg a szandrácska, az még jól járt mert varázslótársaival fölszálltak a repülő szőnyegre, aztán a hetvenes főút mellől kirágták a fákat, a többinek mind kiszakadt vagy leszakadt valamije, szandrácska meg csak belülről bomlott meg, azt most mindig letépi magáról az összes ruhát. de ez még mindig jobb, mint az öreg klára néni, mert az már 89 éves aztán mégis mindig az összeaszott testét mutogatja boldog-boldogtalannak.  de nézd csak ki jön tiborom! laci bácsi! ezt figyeld tiborkám, laci bácsi hány éves maga? KUGLÓÓÓF!!!! na ne vicceljen már hány éves mondja meg szépen? öt! KUGLÓÓÓF! azt lekevert magának az öreg egy akkora sallert, mint a picsa. na megyek nyomizok, mondta azt elment. aztakurva tört ki belőlem, mert hülyét azt látok eleget, de hát ez mégiscsak egy másik kategória. jó, mi? mondta a nándi. nahde még gyorsan mielőtt indulunk mutatok még pár dolgot, mondta. ez itt a könyvtárszoba, mert valaki kitalálta h ezeknek nem szabad teljesen elveszíteniük a kapcsolatot a valósággal, úgyhogy van itt minden, könyvek de még számítógép is! aztán most a legtöbb leveleket irogat a hivataloknak, azok meg lelkesen válaszolgatnak, a másik fele meg szörfölget a neten bazmeg, azt szexoldalakat néznek ezerrel, meg blogokat olvasgatnak, el tudod de ezt képzelni tibikém? hát mondtam neki, hogy nehezen de el.

na még gyorsan tibikém, ő itt a géza bá a gondnok, géza bá a példa rá hogy meg is lehet gyógyulni. géza bá 20 éve már normális, így van-e géza bá? részben csak, válaszolt a kisöreg. mer a régi már nem leszek, mégiscsak harminc évig ittam. villamosvezető voltam, a négyeshatost vittem. ittam én közben is, de hát a villamos nem a stevie wonder, nehéz vele eltévedni. csak hát voltak a gondok, asszony is meg minden, úgyhogy szar egy napom volt, na. úgyhogy gondoltam feldobom magam kicsit, a jászainál tudtam egy mérést, ott meg sokan szállnak fel meg le, gondoltam gyorsan kiugrom egy kevertre, de hát a mai napig nem tudom hogy de elfelejtettem visszamenni, meg lehet nem is nagyon akartam igazából szólva. úgyhogy ott állt a villamos ahogy hagytam, míg oda nem küldtek egy kollégát három órával később, mikor már nem lehetett közlekedni a belvárosban. de ezért még nem rúgtak ki, egyszer mindenki tévedhet mondták. azt én is nagyon igyekeztem, de hát az ember ha nagyon akar könnyen átesik a ló másik oldalára. szilveszter volt, ilyenkor minden ember iszik, ha akar ha nem. engem meg amúgy sem kellett bíztatni, beittam rendesen, aztán csak néztem a sineket h milyen szép párhuzamosak, megállni azt meg valamiért nem álltam meg sehol. hallottam hogy üvöltöznek hátul, de hát szilveszterkor mindenki üvölt, azt csodáltam h még nem trombitálnak, így mentünk garázstól garázsig, ott aztán néhányan kimásztak az ablakon, aztán látom hogy rázza az öklét pár ember ott nekem, de hát le volt akkor már baszva minden, végül valahogy csak kibicáltak, azt elvertek mint a répát. az újévet én meg már a balesetin utána meg itt folytattam, míg azt nem mondták hogy én most már újra normális vagyok.

de most már tibikém tényleg haladjunk, mondta a nándi, úgyhogy szépen picsán szúrta a szállítmányt nyugtatóval és már mentünk is a markóba. merhogy a kágyékásokra, vagy hosszabban a kényszergyógykezeltekre néha rá kell néznie egy bírónak két tárgyalás között, hogy kigyógyultak-e már a hülyeségből. ezt el is lehet baszni, volt már olyan h valaki a normalitás látszatát keltette aztán egy héttel később valakit nyakon szúrt a moszkván. de egyelőre mi még várakoztunk a folyóson, a leszedált uhrin benedekek meg tátott szájjal meredtek előre, az egyikük meg nagyban probálta lenyalni a fehér festéket a falról, aztán nyaldosta a meszet ezerrel. amikor odanéztem kicsit abbahagyta, de aztán újult erővel folytatta. végre bemehettünk, a pulpituson egy ezer éves öreg kobold üldögélt a gombáján. elsőként a falevő barátunkat szólította, mondta h álljon fel. miután sikerült ezt vele is megértetni odaállt a kobold elé és csudamód nézte. neve? kérdezte a bíró. persze az baszott válaszolni úgyhogy a nándi válaszolt helyette: lakatos sándor, bíró úr. nem magát kérdeztem, fiam. hanem azt ott. mondja a nevét! fordult ismét a kisült droid felé. bíró úr, mondta a nándi megint, nem hinném hogy meg fogja tudni mondani. a nevét minden hülye tudja! fakadt ki erre a bíró, mi a neve magának? tett újabb kísérletet. nándi súgta a betegnek, hogy lakatos sándor. erre hirtelen megindult az amőbából a betűáradat: aaaaooo ááááánnoooo. mit mond???? kérdezte a kobold. lakatos sándor bíró, ezt mondja. nem magát kérdeztem, hányszor mondjam! maga meg artikuláljon rendesen, mi a neve? AAAAOOO ÁÁÁÁNNOOOO!!! mit mond???? AAAAOOO ÁÁÁÁÁNNOOOO! üvöltötte most már a sándor kidagadó erekkel, közben meg folyt a nyála a cipőjére. ez egy nagy hülye! mondta a bíró, vigyék innen. maga ott meg, álljon fel, mi a neve?

késő délutánra végeztünk, mire továbbra is hivatalosan is hülyének nyílvánította őket a magyar köztársaság bírósága, aztán szépen fogtuk és visszavihettük az összes kretént a megörzőbe. kivéve a bírót.

Címkék: a mosolygó

2009.01.19. 11:21 57 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr21886946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sityu · http://www.sit.yu 2009.01.19. 11:44:20

aooo uóóó! (nagyon kuglóf; de nem téged kérdeztünk!)

Káposztakukac 2009.01.19. 11:47:50

:D:D szokásos halálra röhögés. izom tibi, már várom, hogy szerepelj a hét bloggerében. szerintem ott is marja nagyot fogsz alakítani:D

Trenton 2009.01.19. 11:48:01

A szardobálós részt lehet nem ebéd előtt kellett volna olvasnom. Egyekben nagykirály! :D
KUGLÓÓÓF!!!

Crom77 2009.01.19. 11:52:38

Ázze, visítok a röhögéstől még most is! :-DDD
Ez oltári nagy, kösz Tibi, megmentetted a hétfőmet! :-)

toddzos 2009.01.19. 11:54:22

na végre tibikém bazzeg

aszt hittem má' eltűntél bmeg

Kicsit Bob · http://anyamnak.blog.hu/ 2009.01.19. 12:06:58

"meg blogokat olvasgatnak, el tudod de ezt képzelni tibikém? hát mondtam neki, hogy nehezen de el."

Ezen felröhögtem. Csak Nándi le ne tiltson a netről. :)

pisces 2009.01.19. 12:20:39

"blogokat olvasgatnak, el tudod de ezt képzelni tibikém?
hát mondtam neki, hogy nehezen de el."
Szerintem a Szintezőt is miattuk kellett megírnod, vagy ha nem, legközelebb vidd be őket, ott a helyük.

Volt szerencsém egyszer egy ilyen zárt osztályon dolgoznom egy pár napot, tényleg ilyenek az ápoltak. A szardobálás eléggé elterjedt sport náluk. Na meg dugnak, mint a nyulak.

Nyomjad, Tibor!

gonoszkisterroristadughagyma 2009.01.19. 12:37:25

Nem csak hogy blogot olvasnak de kommenteznek is, amint azt korábban is láttuk.
De hogy pont a bírót otthagytátok az kár volt. Kíváncsi vagyok hogyan bizonyította volna be, hogy normális.

vénbanya 2009.01.19. 12:38:34

@pisces: Így van. Szerintem is, a szintezőt is miattuk kellett megírni. Mert amióta bejutottunk ebbe a net-paradicsomba, ahol bárki és mindenki a maga valóságában nyilvánul meg, akárhogyan is próbálja takargatni az elmebaját, nap mint nap kiderül, hogy épelméjű ember nemigen él ebben a szép új világban:D

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2009.01.19. 12:42:10

nemazabaj, hogy neteznek, meg kommenteznek az elmeroggyantak, hanem az, hogy nagyrészük ezt munkahelyről, otthonról netcaféből teszi. csak egy töredék van bedugva a sárgaházba

vénbanya 2009.01.19. 12:42:50

Tibor: azért én is bánom, hogy a napi penzumodat letudtad:(

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.19. 13:18:30

Tibor konyhaművészete a Zabhegyező és Az elátkozott part elegye, nyakonöntve némi századelejei nagymagyar valósággal, és sok sósavval. Nekem ízlik, pedig és sem vagyok ám akárki.
Nyomjad tibikém, baszomaszádszélit.

Koori 2009.01.19. 13:29:20

nna en ilyen helyen melozom, csak masik orszag...
meseljek? pl azt aki megette az asszonyt? meg is fozte valami recept alapjan...
na jo inkabb nem sztorizok meritt a tibi a sztar!!!
reszpekt amugy!!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.19. 13:31:23

@Koori: itten nincs személykultusz, mesélj csak nyugodtan engem is érdekel öregem. persze nem a recept.

Koori 2009.01.19. 14:05:32

na jo, bar mostanaban kicsit lazabb arcokkal van dolgom...:) Csak ilyen laza onbantalmazok...
a csaj a multkor bepoccent es a torhetetlen tanyert szilankosra torte majd az egyik szilankkal
szetvagta a kezet. ugy lazan csukoltol konyekig... akkor mikor mondtam hoy ez azert nem nagy szam megjbban bepoccent a csaj, fogta es a 25centis tanyerszilankot a nyiltsebbe tolta, fullra. de azt hiszem ez annyira nem utos...:)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.19. 14:10:24

@Koori: a tóni aszondja nem rossz, csak kérdezi h azért megvolt-e a csaj elötte vagy utána?

Koori 2009.01.19. 14:18:04

aza csaj???beteg vagyok hogy ilyenkkel foglalkozom de annyira azert nem:DDD
ez egy 135 kilos teremtes... most toltam 2milisre a hajat mert azt gondolja hogyez szexi...
a feje meg akkora mint egy jonatan alma. de ha a toni fantaziajat mozgatja akkor aldasom ra...:)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.19. 14:21:48

@Koori: tóni azt mondja neki a demi moore is bejött a G.I. Janeben kopaszon, de még próbálgatja elképzelni a csajt h milyen lehet. most kiugrott a zöldségeshez megnézni milyen az a jonatan.

Koori 2009.01.19. 14:25:38

ajonatan az kicsi bammeg ... kicsia 135 kilohoz, inkabb nem jojjon vissza. az en meberemnek a csak a jobb also labszara akkora mint a demi moore. Ja regen anorexias is volt csak a gyogyszerek helyre hoztak...

Koori 2009.01.19. 14:26:31

marmint jojjon vissza a zoldsegestol, kar a faradsagert

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.19. 14:32:00

@Koori: tóninak ilyen kérdésekben nem lehet tanácsot adni. mondtuk neki h az kicsi, de akkor meg kérdezte h jó de mennyire. úgyhogy kiment és megnézte. azt most már mondja h nagyon kicsi sajnos.

Koori 2009.01.19. 14:37:54

ja,mondtam hogy kicsi, van olyan arc is aki a gyerekein kovetett el "szekszualis" eroszakot... na azzal sokat en sem birok kommunikalni, bar lattam mar egyket dolgot. Na mennem is kell mert az ellenseg sosem alszik...:)

sóskatáska 2009.01.19. 14:46:12

jól tolod bátyám , csak igy tovább

bekbórd! 2009.01.19. 15:05:38

Hálás téma :P !
Nem lehet unalmas ilyenekkel dolgozni...de azért én inkább unatkozom.
Én azt hallottam, hogy zabálni imádnak (a dugáson kívül), és a legnagyobb sértés náluk, ha lehülyézik egymást. Meg persze az anyázás, miközben a legtöbb nem is ismeri az anyját...

Neton 2009.01.19. 15:33:59

Be kell zárni mindenkit, biztos ami biztos alapon. Bár akkor meg el lehetne gondolkozni, hogy valójában ki van bent és ki van kint. :) Amúgy tesóm egyik bnője börtönpszichomókus, mesélt anno egy-két meredek történetet. :)

vénbanya 2009.01.19. 15:46:50

@Koori: erre csak azt tudom mondani, hogy egy újszülöttnek minden vitz új... ha meg reinkarnálódsz, még újabbszülött leszel... pedofiliáért már senkit nem csuknak a sárgaházba, legf. ha utána meg is süti nyárson a gyereket, és föltálalja magának párolt zöldségkörettel...

vénbanya 2009.01.19. 15:48:06

@Neton: az attól függ, ki áll a rács másik oldalán:(

TBone 2009.01.19. 16:19:33

Nekem a felesegem dolgozott egy videki kisvarosban a gyamugyon. Eloszor hozza vittek a hasonlo eseteket. O is meselt erdekes dolgokat. Volt egy teljesen bolond faszi, aki fejebe vette, hogy indul a polgarmesteri valasztason. Csak akkor ijedt meg mindenki es zartak be gyorsan intezetbe, amikor osszegyujtotte a szukseges szamu ajanloszelvenyt.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.19. 16:31:07

@TBone: van egy falu ahol 20 éve az ex-szippantós a polgármester.

vénbanya 2009.01.19. 16:31:49

@TBone: Nekem meg a legelső exférjem jutott be a pesti ... kerületi Önkormányzatba, mint német kisebbségi (semmi köze nem volt hozzá) önkormányzati képviselő. Oszt mikor ráfogott egy házilag készített dárdát a jegyzőre (rá is hajította, de nem talált hálisten), és ezek után dühében összetörte az asztalán a széket, derült ki a népek számára, hogy skizofrén (már 20 éve amúgy), és csak az a gond vele, hogy két hónapja nem szedte be az előírt gyógyszereket. Cikket is írtak róla a helyi lapban:D:D 15 másodperc világhír:D

DRH 2009.01.19. 16:40:37

@ tibi: a Lajost nem láttad arra. Mert azok mindenhol ottvannak. Mindenütt. Nincs bedlam lajos nélkül.

kranführer 2009.01.19. 17:24:09

@izomtibor: Na ott bűzlött valami a választásnál:-)))

Grifter 2009.01.19. 18:44:59

Leszedálva én se tudnám a nevem...

nem várt fordulat 2009.01.19. 19:21:43

ez a dugnak folyamatosan mit jelent, hogy férfi / nő, vagy úgy mindenki mindenkivel, vagy mindenki a saját szarával?

terrer 2009.01.19. 19:29:45

Ez megint egy marhajó poszt! Megéri idejárni, bár a teljesítmény kissé hullámzó. De inkább ilyen legyen, mint egyenletesen szar:-)
Én se lépek be csak azért, hogy elmondjam, mennyire tetszik, de jól fölbaszta az agyam a sok nagyokos fikázó hüjefasz, aki azt hiszi, hogyha szájmenése van, mindjárt többnek látszik. Így tovább, Tibi!!! Ká jó ez a blog!!!

Brother 2009.01.19. 21:10:09

Marha jó ez az oldal!
Így tovább!

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.19. 21:13:56

Én nem tudom, hogy mi ezeken az eseteken a meglepő? A Fecó is Miniszterelnök lett, pedig azt is inkább be kellett volna zárni.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.01.19. 22:04:53

@karacsi_maci: valami szakértő válaszolna erre a kérdésre?

Amúgy meg "elég sok mágusunk van" :D :D

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.19. 22:08:37

@Nyelvész Józsi: mi az élet értelme? ezeket a kérdéseket mint tudjuk nehéz értelmezni azt - mint azt is tudjuk - vmi elbaszott válasz lesz a vége. de még van pármilliárd évünk.

hitomi 2009.01.19. 22:15:05

tibi, ez most durván odabaszott. a kuglóf pedig úgy látom, szállóigévé vált :)))

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2009.01.19. 23:50:07

izomtibor 2009.01.19. 22:08:37
mi az élet értelme?

Válasza már köztudott: negyvenkettő

Koori 2009.01.19. 23:54:50

@vénbanya: hat pedofiliaert nem is de ha bevasarlokozpont kozepen a gyerekek kozott letolod a gatyeszt es repazni kezdesz azert mar igen...

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.01.20. 02:37:59

"mindig azt hitte h megszülte a kisgyurcsányokat aztán gyorsan visszatömködte magába az egészet"
hahahahahahahahah kész

mash/the collective 2009.01.20. 07:00:44

@P.: csak gondolom nem abba a nyilasaba, amivel "megszulte". Akkor beszeljunk a huvelygombarol... :)

jawbone 2009.01.20. 16:23:50

na ez az tibi!
làtom hiàba anyàztàl az elözö posztban, mègiscsak hatott ràd az èpitö jellegü kritika :))
welcome back !

ergerberger 2009.01.21. 03:02:46

Tibor felülmúlta önmagát! Ez eddig a legjobb poszt!

Tichamér · http://kutyushop.blog.hu 2009.01.22. 14:17:08

Basszus, ezeknél mindenhol full ház van, sosem akarnak beengedni, hiába dörömbölök. Így most nincs TB-m...

sixx · http://comment.blog.hu 2009.01.22. 21:12:03

ez állat, sírok tibi, pedig olvastam már egyet s mást.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.22. 21:45:01

@sixx: ennek örülök, te is okoztál nekem egy fasza napot, mikor megtudtam h ross doki visszatér. csajom kétszer olyan lelkes volt aznap este.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.01.23. 05:16:51

a szekszuális életed nekem innentől szívügyem, minden napra próbálok valami George Clooney-hírt kitenni.

Doy · http://soulkiller.freeblog.hu 2009.01.23. 16:55:43

a bírót kellett volna elsőként vinni!
Egyébként kipróbáltam, az én nevem vhogy így menne odabennt: EEE ÓAAAA!!!!!!! Kilyvagytibikém!!! xD

Vágási Matyi 2010.01.17. 16:12:52

"nándi régen börtönőr volt, de mondta h az nem volt túl interaktív, úgyhogy elment a pszichiátriára gondozónak." bazmeg :D

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még