Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vidéki haknizás

Még a rudi múltkori posztja kapcsán eszembe jutottak a régi szép emlékek, mikor egy bandával rodeóztam körbe az országot, aztán akkor lát sokfélét az ember. Különösen a főutak melletti kisvendéglők és más effajta intézmények kiismerésében láttam járatos, meg persze abban, hogy a kiscsajok négy izzadt segédmunkással milyen nagy lelkesedéssel akarnak kanasztázni a színfalak mögött, csak mert azok a dóra ráverik a rét a gitárral.

ez még pont azelőtt lehetett, hogy sikerült mindenkinek belülről szétbomlasztania az addigi rendszert. egyszer két kilóméterkő között erős ehetnékje lett a rockbetyároknak, aztán jelezték h mielőtt elérnénk a művházba álljunk meg már zabálni. Kisvártatva felbukkant az út mellett egy bizonyos csárda, bőségesen megrakva kívülről muskátlival, úgyhogy betértünk szépen falatozni. a választék nem volt nagy kb az volt az étlapon, ami a kockás terítőn: gulyás, pörkölt, bécsi szelet sertésből, brassó azt ízlés szerint somlói vagy palacsinta. hárman kértek bécsit egy meg brassóit, aztán mire lehúzták az első kör kőbányait már jön is a pincér azt lebasz az asztalra négy rántott szeletet, ízlésesen díszitve csalamádéval. kis gondolkodás után egyikük megjegyezte, h izé de ő brassót kért, mire megjegyezte a főúr h megeszed te azt bazmeg. fasz tudja, végül igaza lett, mert tényleg becsámcsogta a zorall a panírozott húst faszom nagy öntudat nélkül.
 
egy másik alkalommal pár évvel az új időszámítás után még mindig jártak haknizni, aztán szántottam az utat a barkassal, mert tud az menni, csak akarni kell, úgyhogy másfél óra előnybe kerültünk. így megint meg kellett álnunk egy görbe bögre nevű létesítménynél, ami a kint elhelyezett tábla szerint melegételekkel, sörrel borral röviditalokkal hétvégén meg pándrás gusztávval és szintetizátorával tudott szolgálni. alig közelítettük meg az ajtót, már működésbe lépett a fotocella, azt ott állt egy kellő zsírréteggel hátrawaxolt hajú, bajszosz ürge fekete bőrmellényben, hónaljtájékon meg a balatonnal és a velencei tóval odafolyva. uraim, mély tisztelet, a foglaljanakanak kérem helyet, mivel szolgálhatok, erre parancsoljanak, nagyon köszönöm, tessék parancsolni, mit szabad az uraknak? srácok mondták h négy johnny walker én meg kértem egy jegesteát. hogy?..igen, igen máris, ahogy parancsolják az uraim, máris, rögtön, megnézem. ezzel hátraviharzott majd kisvártatva visszajön, uraim elnézést, nagyon sajnálom uraim, de a jolly joker elfogyott, mást helyette esetleg. úgyhogy a vége csodálkozás meg négy kevert lett, amit nagy hajbókolás után ki is hozott a főúr, meg látom h nagyban közelít egy csészével. tessék az úrnak, azt látom h a csészében ázik egy teafilter két jégkocka között barátilag. ez mi a faszom kérdeztem ugyan nem túl kultúráltan, de annál meglepettebben. uram, a tea jéggel, ahogy óhajtotta, de kér még bele jeget? mondtam h arra semmi szükség, inkább tegyen egy kört és hozzon egy kólát, de ne legyen két füle meg ne rágjon eukaliptuszt. mit uram? csak pepsink van, megfelelő az úrnak, akkor máris hozom, köszönöm.
 
a legemlékezetesebb mégis dunavecsésen volt egyszer karácsony előtt, ahol majdnem újrajátszódott a vietnami háború ezúttal velünk meg a vecsésiekkel. a törzskocsma tulaja egy meglehetősen feszült ember volt, a konyhát meg a neje vitte, és bőséggel betekintést nyerhettünk a családi életükbe: irén a kurva anyádat, faszba van már ez a pörkölt te picsa, rádrontok aztán kieresztem a véred te ringyó. készül már, lajoska, készül mindjárt viszem. jött aztán hátulról a válasz. irééén a kurva anyádat, a faszomcsücskével maszatolj ennyit te sántakurva, takaródj ide a pörkölttel, mert belemászok a képedbe, azt kifocizom a maradék két szuvas fogad te parasztpicsa, hogy baszna beléd az isten bánatos fasza. jól van lajosom, már itt is van. na azér, a kurva anyádat, azoknak add ott, mutatott felénk közben. közben másvonalon is folyamatok keletkeztek, mert a basszersrác benyomott a zenegépbe egy marék aprót és kikivánt belőle gunsandrosest, ami késként vágta el az addigi aranyeső vonulatot. hirtelen meg is jelent egy ürge az asztalnál. hé má, ezt bazmeg te-e tetted be? nézz a basszer, mondja igen én, miért valami nem jó? nem jó az nem jó hogy mi a faszt dobálol te a zenegépbe te buzi. miért nem lehet? kontrázott a zenészgyerek, hol van ráírva hogy kizárólag parasztoknak? ki a parasz te a kuvva anyádat, álljál fő mielőtt olyat rádbasznák hogy elsüllyedsz. úgyhogy srác már fel is állt, hogy kire baszol te rá, te fogatlan paraszt? mitmondtá fölrúglak h lefosod a szputnyikot te te anyádnak megbaszója. na ekkor lendült az első pusztakezes, de az még csak a levegőbe karcolt egy jókorát, a helyi erő meg felvette az alapállást, mintha a szántó öcsibácsi zabigyereke lett volna, mögüle meg megindult a bíztatás, h basszál rája gyuri, temettesd főd alá a kisgecót. képzetlen zenész barátunkban erre kialakulhatott vmi spontán bizonyításkényszer, úgyhogy rárontott a behemótra, az meg elütötte mint kombájn a nyulat. ezaz gyuri, basszál rája, de ne kejjen fő! de erre már nem került sor, mert a kocsmáros közbekiálltott, hogy gyuri te állat, hagyd már enni az urakat bazmeg, ti meg üljetek vissza a gecibe azt zabáljatok. jelezném h jelentős volt a túlerő, mivel konkrétan az egész környék férfiemberei itt múlatták az erőt, négy zenész barátunk meg max a köcsögöt tudta volna leverni a falról, úgyhogy inkább tovább üldögéltem és olvastam a járási focihíreket. lassan visszatelepült mellénk vérző orral a basszersrác is és próbálta megenni a porcióját, és igyekeztek kurva jól viselkedni.
 
végül aztán oldódott a hangulat, csak irén volt közvetlen fenyegetettségnek kitéve, úgyhogy még üldögéltünk mert még mindig volt másfél óránk. ekkor a dobos gyerek kiszúrta a kisüsti és a vermut között a sakktáblát, úgyhogy gondolta elkéri aztán tolnak egy partit a haverjával. odamegyek a pulthoz azt mondja a kocsmárosnak, hogy ne haragudjon elkérheténk a sakktáblát? micsoda? fakadt ki a kocsmaros, mi a kurva anyádat kérsz te el, hát ki a kurva anyád vagy te, a kaszparov geci? takarodjatok azonnal innen a büdös picsába, irén a kurva anyádat, hozd a fűrészt bazmeg! a dobos gyerek olyan zavarba jött hogy csak dülöngélt meg hápogott, míg levert egy üveg kőbányait a pultról, bele az egyik kék mackóalsós ölébe, aki erre olyat baszott a dobos tarkójára, hogy kiharapta a műcsempét a földről. ekkor már takadóra fogták, én is letettem az újságot és mentünk a bejárat felé, ahonnan még visszaszólt a sakkmesterünk, hogy ez szép, karácsonykor bazmeg...mire az egyik dunavecsési pimp megszólalt: karácsony? az utcán nincsen karácsony barátom...
 

Címkék: vidéki haknizás

2009.01.21. 08:05 · 1 trackback 66 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr6891074

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: FASZKIVAN! 2009.01.21. 16:31:47

Hogyan nyerjünk meg egy kocsmai verekedéstHa olyan helyzetbe kerülnénk, mint Tiborék, akkor hasznos lehet felidézni a fogásokat amiket ez a Bas Rutten nevű holland srác mutat be. Ha nem tudnánk utána csinálni reflexből ezeket a mozdula…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shitnigga 2009.01.21. 08:57:03

Na, ma sem keltem fel hiába! Méltó volt a hanukához, vagy mi a faszom, karácsonyhoz.

Morzsamondja 2009.01.21. 08:58:41

Tibi én vidéki vagyok, és én se kevés ilyet láttam. a Jolly Joker meg a jeges tea nagyon ott van :-D Ez még nekem is új. Viszont hogy a sakktáblán mit húzta fel magát a kocsmáros azt nem értem.

Te Tibi, írhatnál a középsulis éveidről egyet, így az Ödönbás cikk mellé. Meg kíváncsi lennék, hogy miért kezdtél el anno gyúrni. Hogy csak úgy mert miért ne, vagy annak is megvan története.
A cikk fasza lett megint, csak így tovább!

Andie 2009.01.21. 09:01:48

Igazi rejtői sztori, bár ott nem húzták volna be a fülüket farkukat a szereplők.
Tibikém, te miafasznak vótá ott? Nem erődemonstrációnak?
És Ogre hun vót épp ekkortájt?

Én katonakoromban Cegléden betévedtem ötödmagammal egy helyi kiskocsmába. Volt ott bárzene meg úri közönség táncol, minden. A terem közepén feltűnő szépségü hölgy illegett egy nagy bikával, ami némi súgdolózás után kiderült, hogy a falué. Na egy alkalmas pillanatban lekértem a hölgyet, akit a bika szemforgatva, de átadott. 10 perc múlva valószinü gyanút foghatott, mert odajött, hogy akkor most ha kimennék, és megbeszélnénk a dolgot. A széparcú, ekkor már erősen és kölcsönösen szimpatikus hölgyike "Laci, ne!!" kiáltásokkal próbálta csititani, de Laci nem tágitott, és jött mögötte 3 marcona (olyan gumicsizmás fajta) barátja. Persze arra nem számoltak, hogy mi meg öten vagyunk.
Gyerekek, ha azt megirnám, a legvadabb Rejtő regénybe is beillene. Szakadt az ajtó, repültek az üvegek, fogak, parasztok, minden. Ugyan partiképes állapotunk enyhén csorbát szenvedett, igy szórakozni nem mentünk vissza, de a hölgy felbontotta eljegyzését a szarvasmarhával, és amig Cegléden voltam szolgálatban, jónéhány kellemes órát együtt töltöttünk :)

Trenton 2009.01.21. 09:01:59

"az utcán nincsen karácsony barátom..."

Minden új posz4ban legalább 3-4 idéznivaló beszólás van, befosok...:D

Toljad druszám csak így tovább!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.01.21. 09:06:32

A vidéki kiskocsmák báját semmi sem übereli...:)

Az a vicc, hogy nagyon gyorsan ki tud pattanni a verekedés, szinte minden apróság miatt, de ha az ember megtanul tárgyalni a törzsvendégekkel, akkor nem érheti baj. De persze az a legtutibb, ha az ember törzsvendég státuszba kerül, akkor szinte érinthetetlen, olyan védettséget élvez. Ami nem rossz, ugyanis vidéken is tudnak ám nagyot ütni az emberek, és gyorsan előkerül a szalonnázó bicska vagy a patkolószeg, esetleg ácskapocs, ha fokozódik a helyzet.

Morzsamondja 2009.01.21. 09:10:55

@Imiface: Ezzel teljes mértkben egyetértek. Viszont már már inkább a kisebbség lepi el a vidéki kocsmák és szórakozóhelyek nagy részét. (Nem akarok fajgyűlölni, csak megjegyeztem.)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.21. 09:11:10

Ilyen "beszólok, hogy mé' tettél má' be ilyet a zenegépbe" velem is előfordult, de nem lett belőle bunyó, mert a szabócsi hentesgyerek valahogy fölfogta, hogy ha már benne van, azt onnan nem szedi ki senki, szóval nincs sok értelme hőbörögni. Azért persze leléptünk onnan, mert nem egészséges dolog egy levegőt szívni ilyen gyökerekkel, mittudomén még ránkragaszt valamit. Mondjuk az öklét. Azért búcsuzóul a három Nirvana még bennmaradt a gépben, hátha megtérnek.

herr_der_erdinger 2009.01.21. 09:35:38

Hehe, jópofa lett megint. Csak azt nem értem, hogy minek kell ezért a posztírót becézgetni mint "tibikém", "druszám" miegymás? Ismeritek egymást? Ha nem, akkor minek nyaliztok? Ez olyan falusikocsmás jopofáskodás, amit a gyengék próbálgatnak az erösekkel, hátha átkerülnek vmi haveri státuszba és akkor nem kell orrbaveréstöl félniük... A posztírót besaccolva, ö is pont ezt a stílust rühelli, mivel ilyenekkel százszámra találkozik falusi (és városi) bulikon egyaránt. Oder?

fairwolf 2009.01.21. 09:38:11

@ótvarkéjenc: Jólmondod! Ez a "jajdejófejgyerekvagyok, nekem már csak tibi/drusza az író" szerintem is falusi kocsmák báját idézi! :) Lehet, hogy Rekettyés-Alsón is van internet a krimóban a reggeli kevert mellé?

Trenton 2009.01.21. 09:39:28

@Vizibusz: nézz utána a "drusza" szó jelentésének Te agyatlan paraszt...

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.01.21. 10:15:20

@!Ace!: Így van, a korábbi törzshelyemről ezért szorultam ki, mert meguntam az állandó szájkaratét meg pofozkodást a derzsi cigányokkal. De mindenhol lehet találni szerencsére olyan krimót, ami békés hely, és csak ritkán szabadulnak el az indulatok.:)

lonicera 2009.01.21. 10:25:41

"hozzon egy kólát, de ne legyen két füle meg ne rágjon eukaliptuszt" :D
Ez azért ütött, rendesen:) Vajon melyik zenekar road-ja volt a Tibor? Azért arra kíváncsi lennék:)

ihir 2009.01.21. 10:42:01

mi a faszért kell másnak azért beugatni, h hogy szólítják meg tibit? mi közöd van hozzá? miért zavar ez téged? szerintem ha tibit zavarná a sok "falusikocsmás jópofiskodás, vagy nyalizás" akkor azt megmondaná. Szerintem meg tudja mondani h mit utál.. vagy ki vagy te, hogy tibi helyett beszélsz?

herr_der_erdinger 2009.01.21. 10:43:24

@ihir: Na mivan? Már te is jópofizol tibinek? Fogadatlan ügyvéd befigyel?

Trenton 2009.01.21. 10:49:37

ahelyett, hogy a bloggal foglalkozna mindenki...:)
igyatok egy unicumot, lassan dél, már nincs korán hozzá...és dobjatok be valamit a zenegépbe! :D

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 10:50:34

nyugalom amíg egyik sem kezd el matatni a cipzáramnál, addig rendben vagyunk. kivételek ezalól persze a jobbféle kettesek.

Andie 2009.01.21. 10:52:36

Nemtom mér nyalizás a "Tibikém". Csaptam én má pofán embert úgy, hogy előtte le-kicsinyitő-képzőztem ("na faszikám, betelt a pohár" -vagy ilyesmi).
Persze Tibit nem merném pofánbaszni, de talán tegezhetem továbbra is :)

Trenton 2009.01.21. 10:55:06

@Andie: unatkoznak a rendszergazdák az egész éjszakás online szerepjáték után, flusztráltak, aztán idejárnak beszólogatni...a modern kor vívmánya, hogy mindenki kinyithaja a pofáját :)

Sonic SaintHog (törölt) · http://neuronbomba.blog.hu 2009.01.21. 10:56:26

Már csak kíváncsiságból olvasgattam tovább a postokat, és lám, ismét flame-elnek. Persze teljesen feleslegesen, de látszólag élvezik. ÷] Legalább eszembe juttattták, miért nem chatelek jóideje...

herr_der_erdinger 2009.01.21. 11:16:00

@Trenton: Legalább jólmegaszontam! :) Honnan tudtad, hogy rendszergizda vagyok? Itt mindenki az? :D

Trenton 2009.01.21. 11:20:47

@ótvarkéjenc: dehogyis...csak sokkal vagyok körülvéve és a személyiségjegyek árulkodnak. :) peace

bekbórd! 2009.01.21. 11:38:30

Szerintem a blog hangulatához teljesen ideillik a "Tibikém, Druszám, Főnököm" megszólítás. Vki már megint komolyra vette a szitut.

toddzos 2009.01.21. 11:45:33

na végre mán tibikém bazmeg

tudsz te ha akarsz qrvaélet

elolvasom, aszt írok még

jobbféle kettes 2009.01.21. 11:46:44

tibor, te egy zseni vagy.

ThufirHawat 2009.01.21. 11:48:21

Kurva jó volt ez is, Tibi!

toddzos 2009.01.21. 11:52:22

elovastam bazmeg

miér' nem bsztatok nekik egy nagyot, tibikém? mi?

Morzsamondja 2009.01.21. 11:55:27

Nagyon nem volt kedvem végig olvasni az összes kommentet, de nem értem mi baj azzal ha Tibit megkedveli pár face, és normális hangnemben szólnak néhány jó szót, meg gratulálnak. Amíg Tibit meg nem zavarják a névváltozások, addig szerintem más se ugasson bele. Köszi! Tibi meg eddigi emberismeretem alapján a tettek alapján válogatja meg a baráti körét. Meg egyébként is az ő dolga. Okoskurvaélet...

Imiface: Te hová valósi vagy (ha nem titok)? Csak mert itt Komárom megyében nem igazán van már olyan hely ahol kultúráltan lehet szórakozni, biliárdozni, sörözni, ésatöbbi. Hasonlóan zajlanak a dolgok, mint ahonnét te kiszorultál.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 12:01:25

@toddzos: hát mer nekem nem az volt a feladatom h kivégeztessen azt a négy majmot, hanem hogy időben kiálljanak bohóckodni a nagyérdemünek.

kenguru30 2009.01.21. 12:58:23

A vadparasztok valóban igen veszélyesek tudnak lenni, mert nem gondolkoznak, odavágni meg nem restek

toddzos 2009.01.21. 13:06:11

@izomtibor: ha nem voltak gyakorlott keménylegények, akkor valóban esélytelen

azér egy jó falusi kocsmabunyóba már elmennék bazmeg tibikém

anno fiatal koromba ne tudd meg bazzeg

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.01.21. 13:31:19

@!Ace!: Abádszalók. Egy-két hely még van, ahová nyugodtan be lehet ülni inni, de igazából utoljára két ünnep között voltam kocsmázni, és azóta az a hely bezárt, ahol voltam. Szóval egyre kevesebb nyugis hely van arrafelé is, még jó, hogy ismerek sok embert...:)

nuendo 2009.01.21. 14:16:02

sztem ez photoshop, de könnyesre röhögtem magam! köszi Tibi!

zepequeno 2009.01.21. 14:45:39

cimborám édesapjának volt egy gasztronómiai újságja. a szerkesztőségben volt egy reperezentatív titkárnő, a tárgyalópartnerek figyelemelvonása céljából. történ egyszer, hogy a kedves vendég egy limonádét kért. icuka kifelé menet elbizonytalanodott és megkérdezte, hogy pontosan miből áll a limonádé. miután a főnök kissé ingerülten elmagyarázta, kiviharzott...majd 2 perc múlva nyílik az ajtó, icuka behajol: főnök, a limonádét forró- vagy hidegvízzel kell csinálni?

tibikém, csak így tovább, minden szavad arany!
egy rajongó rioból

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 14:48:56

@zepequeno: egyem a szived, icuka erős versenyző, neked meg szar lehet ottan baszod nagyon.

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.01.21. 14:51:15

@zepequeno: élménybeszámolót kérünk a Dadinho-félék helyi ámokfutásaiból :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 14:55:48

@kocsmáros rudi: rudi bazmeg megint nyomták a mosolygóban a googlet ezerrel: Leszoptam+öket, leszopni+olaszul, vizsgákhoz+füles+nyiregyháza

2009.01.21. 14:55:59

Ha van olyan történet Tibor, amikor Ti is kaptatok, azt is megoszthatnád. De, ha mindig ti vagytok az erősebbek, nekem az is hihető. Kemény az utca, ha csak tehetem kerülöm. :) Én valahogy mindig a gyengébbik vagyok.

DRH 2009.01.21. 14:57:21

A lajoska... csak-csak befigyelt.
Különben mondtam már, hogy mindenhol fellelhetök? Mármint a lajosok?
Üdv:)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 15:00:47

@vittorio: szériázz sokat + fehérje

@DRH: be. be-be. de hát bazmeg ez van.

DRH 2009.01.21. 15:02:39

nembah, nem azért mondom na.
Csak megfigyeltem, a pult másik oldaláról.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 15:04:04

@DRH: én sem azér mondom, aztat te onnan nagyon jól figyelted meg.

2009.01.21. 15:07:19

Kösz Tibor, reméltem, hogy van megoldás. :)
Amióta van 3 sérvem, már csak a menekülésre tudok koncentrálni.
Abban még talán fogok tudni fejlődni. :)

Lee7 2009.01.21. 16:37:21

@DRH: Szia, Lajos vagyok...: )

DonGatto 2009.01.21. 16:37:46

Dobos srác nem nagyon vágta a dolgok menetét...

DRH 2009.01.21. 16:41:34

Mint említettem, a Lajosok mindenhol nyüzsögnek. Ma reggel is összefutottam a mifalunklajosával, hát gyászol az aranyom, merthogy meghalt a Lenin.

Billy_Bright 2009.01.21. 16:42:36

Csá Tibi!

Kicsit csalódtam benned, azt hittem, a te dolgod volt, hogy vigyázz a szakmunkás zenészekre. Te mi voltál ott bazmeg, a PR szakember?

Az meg igen meglepett, hogy egy ilyen okos ember mint te, azt hiszi, hogy ilyen csak "vidéken" van. Csak a kerületben (Bp, hogy segítsek), 1 km körzetben legalább annyi purkó hely van, mint amikről beszélsz. Ahol köpnek a vendég után, érted? Túlzás nélkül!

Nem igazán értem a post lényegét, szedd össze magad egy kicsit!

Amúgy maradok hűséges olvasód,

egy vidéki paraszt

Üdv, B.B.

DRH 2009.01.21. 16:45:16

Igaz, Billy.
Voltam egyszer a Lajossal vagy tíz éve a nyóckerben, hát nem engedték a mentöt kihívni a haverhoz, aki a földön fetrengett, mert ki fizeti.
Ja, a nagyfröccs 19!! Ft volt. A Szutyok meg a Mosa is velünk volt, ha tanúk kellenének.

Lee7 2009.01.21. 16:49:30

Zenegépről amúgy még az jutott eszembe, hogy vidéki kis városomban van egy kocsma, ahova régebben motorosok és egyéb rocker arcok járkáltak (manapság inkább a kopaszok...) Na itt megtörtént, hogy vki képes volt kiválasztani a zenegépben lévő számtalan album közül a hely hangulatához legkevésbé illőt és betette. Fogalmam sincs, hogy mi volt, mert egy tagbaszakadt motoros egyszerűen felállt, kihúzta a zenegépet és visszadugta a konnektorba. Senkinek nem volt ellenvetése. Szóval akkor is lehet vmit kezdeni ha már be vannak téve azok a számok a gépbe.

DRH 2009.01.21. 16:53:18

Ja, ahogy a Lajos is mondja, ablakot becsuk, ablakot kinyit aztán mindjárt máshogyan csiripel a zenegép:)

zepequeno 2009.01.21. 16:55:57

@kocsmáros rudi: leesett az állam válaszod láttán, elismerésem, látom otthon vagy a témában! "Dadinho e o caralho, meu nome e Ze Pequeno, porra!"... :)
a mai gyöngyszem egy gyilkosságért őrizetbe vett ember, aki 24 órán belül kétszer szökött meg a kapitányság cellájából, ugyanazon a kézzel ásott lukon keresztül. jelenleg szökésben van.
egy kis krimiért nem megyünk a szomszédba, innen nézve az otthoni balhék megmosolyogni való kakasviadaloknak tűnnek. persze mindenkinek a saját kupac szarja a legnagyobb.
csak így tovább, neveljétek szeretetre, tiszteletre balga népünket!

Johnny Bravo 2009.01.21. 16:56:21

@Lee7: Régebben jártunk zenegépes helyre, fix társasággal, és mindig a zenegép mellett ültünk, és az egyik kolléga feltűnés nélkül nyúlt a gép mögé, és ha olyan szám jött, ami nem passzolt igazán a hangulathoz, akkor továbbléptettük, mielőtt még elkezdődött volna. Valahogy senkinek nem tűnt fel. Nem tudom, hogy mindegyik gépen van-e ilyen gomb, nem zenegépből szereztem a diplomám, azon volt.

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.01.21. 17:52:38

@zepequeno: remélem, hogy ebbol is sokan levonják a tanulságot :)

retroflexus 2009.01.21. 18:36:36

Áldoztatok a hely szellemének, gecó! :)

z 2009.01.21. 19:51:09

Ajjaj, de ismerős ez! Volt hogy nekünk is futni kellett a haverokkal a helyi munkásbrigádok és a kokerók elől viszont nem vagánykodásból de egyszer Amerikában a középnyugaton bementem egy vidéki kiskocsmába ami egy kukoricaföld és az országút között állt és csábított a villogó neon hogy menjek be. Sok motoros meg pickupos arc ült a pult mellett és Nascart néztek én meg a 3-4-edik sör után megkérdeztem nem-e lehetne elkapcsolni ezt a szart mert elég unalmas és kurvára az agyamra megy. Itthon még olyan reakcióidőt nem láttam, amivel ott kezdtek volna neki az összepakolásomnak a kockás inges-kamionossapkás arcok.

lecso10 (törölt) 2009.01.21. 20:53:06

Erről az jut eszembe, amikor volt osztálytársam a bátyjával, péntek este beugrottak egy rokkerkocsmába, megittak egy sört, aztán mielőtt elindultak kifelé, poénból bedobtak a zenegépbe egy százast, ami később egymásutánban 3db Szandi: jódli dili-t jelentett...
:-)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.01.21. 20:59:41

@Billy_Bright: bilikém! pesten az éjszakában dolgozom, nem kell magyarázni nekem semmit. de ezek vidéken történtek meg édesistenem ez van, az elmúlt postok 98%-a meg pesten, azt azokban is annyi paraszt volt, hogy a holdról is látszik a sok szalmakalap.

elhiszem hogy csalódtál, de azér hidd el hogy nem mindig az a vigyázás hogy a homlokodra kötöd a nyakkendőd és nekimész 100 embernek négy boxolni való homokzsákkal. néha a kijáratot kell keresni, nem a csapkodást. mert ha holnap fogod magad és megpróbálod lefejelni a szekrényt akkor én nem tisztelni foglak, hanem hülyének nézlek. lehet ez volt a post lényege, de ha nem akkor is vedd úgy hogy ez volt, hogy nyugodtabban aludjál.

üdv, egy prosztó taxis

massziv 2009.01.21. 21:13:28

Na erről nekem is eszembe jut két történet:

1.Leszerelés napján természetesen megszálltuk a város legjobb kocsmáját ahol volt zenegép is.Akkoriban nagyon tetszett a Zoltán Erika megamix(vessetek meg érte).Na azt elhelyeztem kb 4-szer a gépbe egymásután ,de annyi szám volt már bedobva,hogy csak nem jött.Végül egy páran hazaindultunk a vonattal,némelyeket hátrahagyva.Na ők mesélték,hogy egyszer csak a gép elkezdte okádni az általam bedobott számok:-))).A harmadik után mindenki azt kereste,hogy ki volt az az orbitális faszágyú aki ezt kérte és ráadásul ennyiszer.Még jó hogy már nem voltam ott :-))

2.Pest melletti település,helyi táj-jellegű hánytatója,persze teli helyiekkel(olyan kucsmás,nagybajuszú,bőrkötényes böllér kinézetüekkel).Várjuk a havert aki szintén nem járt még ezen a helyen(a srác olyan előbb beszél aztán gondolkodik tipus).Szóval megjön,belép az ajtón és harsányan elkiáltja magát" Szevasztok bazdmeg,de sok itt a paraszt":-)Na onnan aztán igen gyorsan távoztunk a HÉV megállóhoz,ahol az volt a szerencsék,hogy a HÉV hamarabb ért oda mint a böllérkommandó.Pedig már láttuk őket közeledni az utca sarkon.

Tengertánc (törölt) 2009.01.21. 21:31:04

Nyomjad Tibikém! Más blogot má' úgysem olvasok...ezek után minek is.::) Csak azt nem értem, mi rákért nem pakoldtad fel az egész paraszt bandát ott alsó-bivalybasznádon?

Jaguar 2009.01.21. 22:06:53

Az eddigi legállatabb beszólás amit hallottam: "Mellybebaszlak bazmeg, hogy kifosod a szíved!"

Billy_Bright 2009.01.22. 00:08:28

@izomtibor: Ma is tanultam valamit. Köszönöm a kimerítő választ! :)

vic 2009.01.22. 09:51:50

jártam én is olyan helyen, ahol a legkeresettebb termék a 19 Ft-ért árult "szivacs" nevű pia volt... qrvára nem értettem mi az isten az, ráadásul a sör is csak Szalon volt kb 69 Ft-ért, szal nem az a szpúnzserbóannakafé hely volt...
törzsvendég(nek látszó parasztmontenbájkon érkező bakter) kért egyet, mire helyi Irénke szivaccsal letisztitja a pultot és a kilötykölt piaákat és belenyomta egy pohárba... mondta is, hogy "akkor 19 lesz"... kapott 1 ruppó jattot, mi meg (úri köcsögök) elöbb mentünk hányni...

Crataegus calycina 2009.01.22. 23:06:02

Rajongrajongrajong.
Tartogat még meglepetéseket, kedves Tibor.
ahetbloggere.blog.hu/2009/01/22/en_vagyok_a_mikieger_csak_kicsit_meg_ragyurtam
Támogatom az író-olvasó találkozót. De kizárólag a Rudinál:)

legacy 2009.01.23. 10:15:06

Sziasztok!

Vagy Vecsés, vagy Dunavecse. Vagy nem jól tudom?

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még