Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az atyaúristen

Ödönbá egyszer megjelent egy csókával, aki a téli minuszhuszban ott állt szandálban, de azért huzott a gyaloglójára egy zoknit is, nyílván a hideg miatt. na gyerekek bammeg ez itten a tanárúr, ő fogja segíteni a felkészülésünket. tanárúrat a vojvodinából ismerem, együtt játszódtunk. merhogy mikor még ukrajnában játszottam, ahol az apám kántor volt, meséltem már? igen? jól van akkor szóval, jött a vojvodina, aztán nyolcat rúgtunk nekik, abból ötöt én, négyet lábbal kettőt fejjel, bizisten így volt. másnap leigazoltak, aztán elvittek a nyugatra, halljátok bammeg, volt aztán mindenem, hűtőszekrény, televízió de még olyan fecském is, amin az amerikai zászló volt, aztán abban szédítettem a lányokat a strandon, így volt-e tanárúr? na de bemutatkozásképpen a tanárúr, aki a labdarúgásból doktorált, felolvassa most nektek a labdarúgás himnuszát. ezzel kiállt középre az ember, felcsapott egy könyvet aminek a borítóján egy bőrbogyó volt meg egy hatalmas vöröscsillag, és belekezdett: mondjátok utánom gyerekek, én, a labdarugó, fogadom hogy a labdát belövöm...na halljuk, mindenki. úgyhogy kénytelenek voltunk megfogadni mindenféle hasonló írtózatos baromságot, minden edzés előtt fél éven keresztül. aztán egyszer már megkérdeztem ödönbától, hogy mégis hogy hívják ezt a híres tanárúrat. hát bammeg tiborka őt úgy híjják, hogy...hogy a tanárúr bammeg. végül tanárúr egyik nap örökre eltűnt, ödönbá szerint azért mert végére értünk a felkészülésnek, valójában meg kitoloncolták a faszba.

na gyerekek itt az ideje, hogy igazi spíler váljék belőletek bammeg, négyetek holnaptól a felnőtteknél fog játszódni. ahol a szakosztályigazgató az én legjobb barátom, a kulcsár jenci, nektek a kulcsár jenőbácsi. itthon játszódtunk együtt a legnagyobb budapesti csapatban, halljátok ezt. ismeritek a szakosztályigazgató urat, nem-e? ...nem? hát pedig ő az atyaúristen fiaim bammeg! a kulcsár jenőbá, a szakosztályigazgató. na menjetek már vár titeket bammeg. úgyhogy fogtuk magunkat és átmentünk a nagy híres budapesti csapat pályájára és keresgéltük ezt a jenőbát, míg végül megtaláltuk a szertár-iroda szentélyben, ahol egymilliárd éves relikviák, mezek, sportszárak, labdák, sörösüvegek, kupák, népsportok, zoknik, zsámolyok között átható kocsmaszagban ott ült 3 ember és javában ittak és dohányoztak. jó napot kívánunk kulcsár jenőbát keresnénk. keresnétek keresnétek, há már meg is találtátok, azt ti kik a faszomok vagytok gyerekek? kérdezte az egyik a háromból. pallóczky ödönbá küldött minket, tetszik ismerni? ödönbá! mondta és közben vigyorogva egymásra nézett a három fej. hogyne ismerném a vén buzit, lopósgeci tarkafasz. múltkor is itt járt a kalapjában, azzal kelteti a tojásokat, csicseregnek alóla a kisrigók, aztán megint elbugázott pár labdát. na de ez itt a tivadarbá, ő lesz az edzőtök, majd a szart is kihajtja belőletek. a harmadik arcot nem mutatta be, róla csak később tudtuk meg, hogy ő afféle mindenes, mármint mindent megivott, amit eléraktak. na húzzatok a faszba öltözni, többiek már fent vannak, mondta a tivadarbá, másodikon fönt. ott, arra a gecibe, lódulás a faszba. 
 
úgyhogy lódultunk, belépünk az öltözőbe aztán az a látvány fogad minket, hogy ül szemben a padon egy hatalmas nagy állat, és lógatja a faszát a földig, aminél csak a rettenetes bajusza volt hosszabb. ő volt a csapat légiósa, itt már csak levezetett, de meccsenként akkor is lőtt minimum két gólt ha a nyakába ültettek négy védőt. djha, a kjicsik megdjöttek, igjor vadjok, mondta úgy ülve logófasszal miközben nyújtotta a kezét. aztán szépen bemutatkozott mindenki, már amennyire képes volt. az egyikük a lajntán miklóska néhány erre tévedő stilisztika tanár kedvence lett volna. az istennebassza meg gec, négy mekkora csírafasz gyütt má bazeg, halod gec. négy kis picsaverő fasztróger má, buzernyák faszjankó geci. na gyere te kis anyabaszó, miklós vagyok, hallod de neked csak a mester, hallod mer leverem a faszod léccel geci. az ugyan világos volt, hogy valószínűleg egyikünk sem lesz MTA tag, de voltak akik e téren biztosra akartak menni, különösen a tivadarbá. tibor! úgy csináld azt a fekvőtámaszt, mintha pinát nyalnál! lógasd bele az orrod abba a pinába ott bazmeg, mert rászarok a hátadra az kurvaélet!
 
ettől függetlenül kölcsönösen tisztelte mindenki a másikat, mi is tivadarbát, már csak azért is, mert ha ideges volt a székét fel tudta kúrni a lelátó legtetejére, ami nem kis teljesítmény volt. nála idegesebbnek csak a szertárost láttam egyszer, a vaddisznót, aki mindig ugyanabban a válogatott melegítőben volt. egyszer kihoztam a szertárból egy labdát, mire fut utánam a vaddisznó, mint a zrinyi után és ordít teljes erővel, hogy hova a gecibe viszem azt a labdát, utolér földugja az orromba. mikor tisztáztuk, hogy már én is a csapat tagja vagyok, akkor némileg lenyugodott. legfontosabb feladata amúgy sem a sportkellékekhez kötődött, hanem ő volt megbízva az edzések utáni rekesz sör biztosításával a három szertárbetyár részére. egyszer mondjuk eltűnt a pénzzel és négy hónapig nem is jött utána, de ilyenekből nem csinált senki komoly problémát, volt idejük hozzászokni a hosszú évek alatt
 
végül aztán eljött az első mérkőzés napja, hat órás út volt, mert a buszunkat 12 éve nem lehetett már másodiknál följebb váltani. tatabányán megállunk gyerekek, mondta a jenőbá, aztán lesz kaja-pia-lófasz. de nektek inkább csak lófasz tette hozzá tréfálkozva. ugyanakkor azt azért tudni kell, hogy jenőbá szinte az egész szakosztályt a saját zsebéből működtette hosszú évekig. cserében viszont hatszor hangosabban ordított a meccseken, mint a tivadarbá, pedig már nála is berezonáltak a betonpillérek. a meccs elég baljósan kezdődött, mert ellenfelünk azokatt a sárga műszálas mezeket húzta magára, amiben előttük az ifisták játszottak, úgyhogy én már ekkor elhatároztam, hogy mielőtt nagyon a közelembe érne bármelyik is, felrúgom a gecibe. hogy állunk fel jenőbá? hogyan, hogyan húzogatod a faszod azt beszaladsz a pályára. a kapuba az áll, akin van kesztyű, elöl az igor, csak hogy közelebbről lássák a románok, a kettő között meg bohóckodik a többi fasz. tibor te kezdesz, ne szerénykedj, röpködjenek a parasztok. a többit tudja mindenki. na akkor pacsi gyerekek, egy-kettőőő-hááárom, pina.
 
a pályán összesen 122en voltunk, a játékosok meg 100 vakond, ebből az egyik feketében a többi a föld alatt boldogított minket. a másodedzőnk fia különösen sok labdát adott el a pályán, a tizedik elkúrt passz után már hallottuk a jenőbá hangját: hát zárjátok ki, nem látjátok, hogy instabil a kis geci? szünetbe azért kaptam én is: mi a faszt csókolgatod azokat a parasztokat tibékém, hát szúrjál bokrétát a valagukba aztistenbasszon meg. työrögtök mint buzi a picsában. de jenőbá gecire túródik a talaj, vetette közbe a miklós gyerek. akkora picsa nagy dudrok vannak rajt mint geci. igazad van miklóskám igazad van, bemegyek azt lenyalom neked laposra, jó lesz? de előtte a füleidet összecsomózom és akkora tockost adok hogy átugrod a csomolungát. takarodjatok vissza, aztán ne picsogjatok. a lelkesítő beszéd megtette hatását, végül az igor eldöntötte a meccset, úgyhogy jókedvűen buszoztunk haza. jenőbá, az igaz hogy az ödönbá ukrán válogatott volt? kérdezgettük az öreget hazafelé. ukrán válogatott? kelet-kárpátalja c válogatott maximum. de azért tényleg csapattársaknak tetszettek lenni? tetszettünk tetszettünk, nekem sosem tetszett a vén buzi, haha. igaz ami igaz, berúgdosta a kifliket a sarokba az öreg. na de azért ha legközelebb látjátok ödön apátok közeledni egy szatyorral azért szóljatok, hátha nem a fosatós almáit cipeli bennük a vén makkos.

Címkék: az atyaúristen

2009.02.02. 11:43 82 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr15917853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trenton 2009.02.02. 11:51:30

Paraszt leszek és elsőzöm...:P

Trenton 2009.02.02. 12:00:08

"na akkor pacsi gyerekek, egy-kettőőő-hááárom, pina." :D:D
kiköptem a fél sajtburgert...broáááf

deealer 2009.02.02. 12:06:44

... levesz, átír, visszarak... :)))

pernyekergető 2009.02.02. 12:11:49

Tibi, egy újabb gyöngyszem, köszönjük! :)
"nyolcat rúgtunk nekik, abból ötöt én, négyet lábbal kettőt fejjel, bizisten így volt"
:DD

woodo1 2009.02.02. 12:18:57

" az istennebassza meg gec, négy mekkora csírafasz gyütt má bazeg, halod gec. négy kis picsaverő fasztróger má, buzernyák faszjankó geci. na gyere te kis anyabaszó, miklós vagyok, hallod de neked csak a mester, hallod mer leverem a faszod léccel geci. "

Komolyan mondom ez már költészet!!! Szétröhögtem magam bammeg!!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.02.02. 12:19:24

Fociztam pár évet megye I-ben, abszolút ilyen figurákból áll jellemzően egy szakmai stáb arrafelé...:D

kenguru30 2009.02.02. 12:20:54

Kiba jó volt, folyt a könnyem a röhögéstől

pernyekergető 2009.02.02. 12:25:03

@Imiface: Én is, meg később megye2-3-ban. Tökéletes leírása az ottani helyzetnek, de ennek is megvan a szépsége:DD

sélli_ 2009.02.02. 12:27:53

'afféle mindenes, mármint mindent megivott, amit eléraktak' heti mottó :)))

EasyFriend 2009.02.02. 12:34:52

Az említetteken kívül "a három szertárbetyár" kifejezés tetszett nekem még nagyon. :-)

atibohóc 2009.02.02. 12:48:48

"a kapuba az áll, akin van kesztyű, elöl az igor, csak hogy közelebbről lássák a románok, a kettő között meg bohóckodik a többi fasz"

egy igazi csiszolt brilliáns, Tibor Úr!

Cartman (ex Cartman) 2009.02.02. 12:49:50

Basszus! A felénél abbahagytam. Egyszerűen nem bírtam tovább. Csorog a könnyem, és lassan teljesen bent vagyok az asztal alatt... Ki kéne írni valami figyelmeztetést az ilyen bejegyzésekre, mert ez így nagyon ciki! Tanórán vagyok, így meg pláne kínos. Ráadásul ez így csak féligazság. Úgy teljes, hogy tanórát tartok... :)

IdomitottFoka 2009.02.02. 13:03:10

"a kapuba az áll, akin van kesztyű, elöl az igor, csak hogy közelebbről lássák a románok, a kettő között meg bohóckodik a többi fasz"

ez meg az arra szálló sirály tarkójáról bepattanó labda mindent el is mond az itthoni fociról.

pisces 2009.02.02. 13:04:37

Woodoo1 : Koszorús költőnk Mészöly Kálmán is élőben nyomta a kispadról. Szórakoztatóbb volt a Vers mindenkinek, mint ami a pályán zajlott.

Ohmygod 2009.02.02. 13:05:32

Ez megint odabasz.
Gratulálok!

Remélem valaki menti a blogot, nemám leég a szerverszoba azt elveszik ez a gyöngyszem kis lap...

deealer 2009.02.02. 13:06:43

@Cartman (ex Cartman): na ezért analfabéták a magyar tinédzserek. mer' tibort olvassák a pedagógusok, mikor tanítaniuk kellene...

nak · http://nakedeye.blog.hu 2009.02.02. 13:07:20

ezt elteszem örökbe:

"a pályán összesen 122en voltunk, a játékosok meg 100 vakond, ebből az egyik feketében a többi a föld alatt boldogított minket"

dontotti 2009.02.02. 13:08:02

Nagyon valósághű. A BLASZ1-ben nyomtam. Az is tök ilyen.

Ifistákról levetett nylon mez... Az kemény. Újra érzem az öltözőszagot. :)

lostfanka 2009.02.02. 13:10:30

ez kesz bazmeg, fekszek az asztalon, hulyenek neznek az irodaban:D

"a pályán összesen 122en voltunk, a játékosok meg 100 vakond, ebből az egyik feketében a többi a föld alatt boldogított minket. "

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.02.02. 13:10:45

@kisdarab állat: érdekes öregem bazeg h te mindenhova ezt írod. de megtisztelő h egyszerre versenyeztetsz kb 80 helyet ezért a nagyszerű címért.

Cartman (ex Cartman) 2009.02.02. 13:13:17

@deealer: Hát, ha nálam kellene megtanulniuk olvasni, akkor már régen rossz... Szakmai gyakorlatot oktatok, 19-20 éveseknek! :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.02.02. 13:14:09

na erre kimoderálom, a faszba pedig én kifejezetten szeretem gyűjteni a hülyéket, még ha nehezen is férnek már el.

Lasombra 2009.02.02. 13:14:31

köszönjük edzőbá. ismét.
lehúztam 4-5 bajnokit én is a helyei megyeiben, és tényleg...

amikor meccs lefújása után egyből sprint a buszba, ahova már a cserék bekészítették a cuccainkat, mert egyből jött a kőzápor a helyiektől. (a sportszerűség miatt meccs közben nem jött.)

amikor már szerelésben a pálya mellett készen voltunk, és az alkesz mindenes akkor ment körbe a lyukas meszes talicskával "felfesteni" a pályát. olyan parallelopipedont rittyentett, hogy taktikai rajztáblánkon dobhattuk a faszba az euklidészi geometriát. egy kibaszott egyenes, párhuzamos vonal, kör vagy derékszög nem volt sehol.

vagy amikor ki kellett karózni a labdát pontrúgáskor, h ne guruljon el, annyira lejtett a pálya.

régi szép idők...

aszondom, ennek van feelingje, nem a jenki szuperbówli apámtökének!

Trenton 2009.02.02. 13:17:48

@pisces: valaki tudna adni egy linket nagyrabecsült Mészöly Kálmán apánk magvas káromkodásaihoz??
akárhol keresem a neten, nincs fent hangfelvétel ama bizonyos napról!

deealer 2009.02.02. 13:19:27

@Cartman (ex Cartman): akkor a szakmai tárgyak közé befér egy kis "focisuli álá izomtibor" :)))))

OmegA404 (törölt) 2009.02.02. 13:22:34

Remek. Hétfőn egészséges röhögni.

carpete 2009.02.02. 13:23:17

és télleg így mennek a dolgok a járási ill. megye2/3 szinten:)))

"tibor! úgy csináld azt a fekvőtámaszt, mintha pinát nyalnál! lógasd bele az orrod abba a pinába ott bazmeg, mert rászarok a hátadra az kurvaélet!" - ezen szétmentem

Blazzo (törölt) 2009.02.02. 13:31:45

Tibikém, én dupla olyan jót röhögtem, mint a többi tarkafasz.:)) Van jópár focistageci haverom, úgyhogy az összes pudré szitu ismerős volt,végigéltem pár hasonlót jómagam is. Istenkirály volt így visszagondolva.:)))

"hogyne ismerném a vén buzit, lopósgeci tarkafasz."
Hjajj, de szépen mondtad.:)

morbiczer 2009.02.02. 13:34:31

Szerintem messze ez volt a legjobb poszt eddig. Szo szerint sirtam a rohogestol.

miaúúúú 2009.02.02. 13:35:06

Drága Tibor,,
egyszerűen imádom.
miaúú

Blazzo (törölt) 2009.02.02. 13:36:12

"...megállunk gyerekek, mondta a jenőbá, aztán lesz kaja-pia-lófasz. de nektek inkább csak lófasz"

Ebbe a mondatba, kérem szépen, bele van sürítve minden fontos tudnivaló és életérzés.

mnmnbkhj 2009.02.02. 13:44:59

Ez kéne a mai "focistáknak" is nem ám a6-os meg bmw. bammeg. :D

jo.e 2009.02.02. 13:54:53

Tibor, ez király! Elképesztő! Még, még!


Lasombra: paralellepipedont nem lehet pályára festeni, mert az egy test :)

barbredi 2009.02.02. 13:55:39

Kár vót befejezni a focit a serdülőben. Micsoda élményekkel gazdagodhattam vóna.

Trenton 2009.02.02. 13:59:21

@woodo1: köszi. :)

Várom azért még, hátha megvan valakinek, mikor a testére erősített mikrofon okádta magából a válogatott szidalmakat...:)

Lasombra 2009.02.02. 14:03:15

@jo.e: aha... mondják ezt a flancos nagyvárosi matekosok. ott vótam, láttam. pistabá felfesti. (akárhány)D-ben, csak kapjon elég meszet.
(amúgy csak vicc vót)

keeroy · http://music.blog.hu 2009.02.02. 14:04:44

Hát ezen kis híján beszartam. Nagyon jó! :))

ratatüj - az édes vadállat 2009.02.02. 14:18:13

te tibor, szerintem a lasombra alkalmas társszerzőnek.
amúgy szokás szerint igen élvezetes írás, csak így tovább, hajrá az aranyér, egy-két-há-pina.

nálunk a röplabdacsapat volt olyan vicces, hogy vagy vittünk cserét meccsre, vagy nem, de a suli neve helyett csak az egy-két-há-tank hangzott el. volt olyan ellenfél, akinek ennyi elég is volt az első pár hibához. mintha komolyan elhitték volna, hogy átkúszunk a háló alatt felrugdalni és megtaposni őket. mondjuk a csapat átlagos fejszerkezetére egy rutinos bíró kapásból kiosztott volna négy akasztást, tíz életfogytiglant, meg párszáz év fegyházat.

jo.e 2009.02.02. 14:19:10

@Lasombra: igazad lehet! Az ilyeneknek nincs lehetetlen :) Sztem játszani is nekik kéne, megoldanának mindent.

ladislaus 2009.02.02. 14:23:26

jopofa :)
de miert ez a nyers stilus? Vki vilagositson mar fel...

uzletembercarlos 2009.02.02. 14:24:47

@erosnegyes: Mondasz valamit


Már vártam a posztot, nem csalódtam. Én ugyan nem fociztam soha, de a középiskolás tornaórák képei tűntek fel bennem a "szertárbetyároknál". A felmentettek mentek mindig cefréért, az exkatona tornatanárnak....

Baszott jó volt ez a poszt is!

Cartman (ex Cartman) 2009.02.02. 14:29:01

@deealer: Hát hogyne! Meg még sok minden más is. Hadd nyújtsak egy kis betekintést a gyakszitanárok életébe. Reggel fél nyolc körül betámolygunk az iskolába (a gyakszi amúgy 7-kor kezdődik, persze csak a diákoknak - a portással mindig feliratom a késők nevét, ebben a tekintetben nem ismerek pardont!), aztán nyolcig kávéscsészével a kézben a folyosón lévő fotelokban ülve bámuljuk és értékeljük az iskolába érkező diáklányok felszerelését. Néha tovább is, hogy a késők se érezzék magukat kirekesztettnek. Nyolckor-negyed kilenckor, de legkésőbb fél tízkor berontok a gyakorlati helyre, és jól letolok mindenkit. Hogy momentán miért, az változó. Ha épp nincs ok rá, akkor random generálok egyet az előre betápláltak közül. "Hát Te meg hogy nézel ki? Így meg ne lássalak többet gyakorlaton!" Ez pl. nagyon hatásos. Különösen, ha épp a legpedánsabb, legtüchtigebb diákot dorongolom le vele. Ezután adok nekik valami feladatot. Rendszerint valami olyasmit, amivel nehezen boldogulnak, és ha kérdeznek, csak annyit válaszolok, hogy "csak értelemszerűen". Ezzel elérem, hogy békén hagyjanak, és csendben szenvedjenek. Néha azért körbejárok, nehogy nagyon magukra hagyatva érezzék magukat. Ilyenkor meg-megállok egy-egy munkaállomás mellett, hosszasan bámulom a képernyőt, aztán megkérdezem: "És szerinted ez jó lesz így?" Aztán hümmögve leülök a tanári asztalhoz és feltűnően lapozgatom a naplót, néha írogatok is bele ilyenkor. Az ilyesmivel el is megy az idő, ebédig. Az ebédidő fél tizenkettőtől negyed kettőig tart. Utána - ha mint ma is, jó idő van - kiülünk az iskola elé és elemezzük a diáklányok felszerelését természetes fényviszonyok között is. Kettőkor visszamegyek a terembe, de ilyenkor már nehezen tartom magam. Én is emberi lény vagyok, és bizony van, hogy kitör belőlem a keserűség, és elsírom a bánatom a tanulóknak. Hiába az áldozatos munka, hiába a sok év tanulás, a két diploma, nincs becsülete! A pedagógustársadalom ma Magyarországon se erkölcsileg, se anyagilag nincs megfelelően honorálva! Legkésőbb fél háromra befejezem a műsort, aztán gyorsan kipenderítem őket, mert már fáradt vagyok, mennék én is haza. Megterhelő hivatás a pedagógus-munka!

deealer 2009.02.02. 14:30:00

@ladislaus: mert tibor ilyen. ő nyers. azért. és ezért szerettjük. na.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.02.02. 14:41:23

@Cartman (ex Cartman): :) ezt kifejthetnéd bővebben is, mesélhetnél mellé pár érdekeset aztán okulásképpen szemléltetheténk nagyban is ország-világ előtt.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.02.02. 14:42:14

meg egyébként bárki basszameg, lasombra, hallja?

sélli_ 2009.02.02. 14:44:36

@uzletembercarlos: :))))) ez is megérne egy posztot!

sélli_ 2009.02.02. 14:45:37

@sélli_: bocsánat cartman-ra akartam klikkolni!

JeremiásÁkos 2009.02.02. 14:50:28

Én egyszer mentem el focizni, mert anyám azt mondta csináljak valamit, a sakkszakkör meg megszűnt, és pont kapóra jött Janibácsi. Janibácsi alkoholista volt, még a tv-ben is szerepelt mikor a saját hányásába fulladt, és büszkén osztotta a "mellport", ami annyiból állt, hogy mellbebaszott. De úgy, hogy utána nemhogy futni, de még járni is nehezen tudtál. Mellesleg napközis tanár is volt, de ez mellékes.
Na elmentem az edzésre, akkor még nem voltam annyira csoffadt, mint most, aztán teljesen véletlen betérdeltem egy gólt. De csak véletlenül rosszul mozdult a lábam, és ugye a matematika sokszor a nagyszámok törvényére alapoz dolgokat, a kapu meg nagy volt...
Edzés végén meg kiskapura kellett lövöldözni, és aki belőtte az elmehetett a faszba. Egyre közelebb lehetett menni a kapuhoz, ha nem sikerült, és igy ment ez körbe-körbe. Én meg odamentem, aztán rákúrtam egyet a labdára, az meg csavarodott össze-vissza, és baszki bement.
Na így történt, hogy megyei bajnokságon kezdőcsapatban játszottam 2 percet, mikor Janibá rájött, hogy igazából nyomorék vagyok...

deealer 2009.02.02. 14:50:34

@Cartman (ex Cartman): amikor én középiskolás voltam, nekünk is volt 1 nap, ami gyakorlati nap volt. elsőben kalapácsot kellett reszelni. kaptál egy baszott fémdarabot, egy vas téglatestet, és év végére reszelők segítségével, pontos méretek alapján kalapácsot kellett belőle csinálni. hááát, nagy élmény volt. másodikban jött az esztergálás. ott csak egyre kellett vigyázni, hogy a tokmánykulcsot ne hagyd a tokmmányban, mert ha benne maradt, és elindítottad a gépet, az bizony repüpült... aztán rájöttünk, ha mindenki fedezékbe vonul, akkor jó móka is kerekedhet a dologból. harmadikban jött a hegesztés. a tanár a forró pákáról gyújtotta meg a cigijét, sose felejtem el. jah, és állítólag a folyosó végéről hallotta, amikor az áramerőséget csavargattuk lyuk égetés céljából. :))) károly volt a neve, és a kedvenc mondása a "hali hali itt van kari" volt. amolyan igazi semmirekellő. ha valamit nem tudtál, és megkérdezted tőle, kapásból rávágta hogy"... jaj maradj már, hát én 5 évig voltam autószerelő..." no meg fogorvos, meg műszerész, meg 5 évig dolgozott külföldön, meg fasztudja még mit csinált 5 évig. egyszer össze adtuk a dolgokat. ha minden igaz, akkor most 350 éves, és 340 éve keményen melózik... :))))

pityke8 2009.02.02. 14:58:22

Ezt a blogot a kommentek miatt is muszály olvasni...folyik a könnyem a röhögéstől.

Cartman (ex Cartman) 2009.02.02. 15:00:42

@izomtibor: Áh, inkább hagyjuk. Félek, hogy szelektív lenne a merítés. A bulvármédia igénye szerint csak a negatívumok jönnének le. Pedig tényleg ritkán fordul elő, hogy mondjuk diákokat bántalmaznánk vagy erőszakolnánk, vagy bármi hasonló.

@deealer: Látod-látod, az ilyen diákok miatt tart ma ott az oktatás Magyarországon, ahol tart... Kari bá' minden bizonnyal jó tanerő volt, csak hát nem kapta meg a neki járó tiszteletet a nebulóktól. És bizony megtörte szegényt a rá nehezedő nyomás. Meg nyilván az alkohol, amit a nyomás ellen szoktunk fogyasztani...

Cartman (ex Cartman) 2009.02.02. 15:07:45

@JeremiásÁkos: Ilyesmi sztorim nekem is van. Napközisek voltunk, és valamiért büntit kaptunk. A bünti lényege az volt, hogy versenyt kellett futnunk a pályán, és minden körben aki az első volt, az mehetett csak fel az aulába pingpongozni. A többiek majd' kiköpik a tüdejüket, egymást taposva próbálkoznak, de hát mindig csak egy mehet fel. Én kényelmesen sétálgatok. Karcsi bácsi (nem a dealer-féle, ez egy másik) magához hivat és nyájasan kérdi:
- Hát Te miért nem futsz? Nem akarsz pingpongozni?
- De! De hát előbb-utóbb úgyis első leszek!

(Karcsi bácsi nehezen viselte az ilyesmit, nem volt valami nagy humorérzéke. Egy darabig ezután nem pingpongoztam.)

Lucius Flavius Arrianus 2009.02.02. 15:12:48

Noshát, én még - az Özönvíz előtt - voltam a Tótszerdahely-Tótszentmárton helyiérdekűn, még odahaza, a mély Zalában. A spori rosszat fújt a hazaiaknak, mire a nézők megfogták és bebaszták a pálya melletti ház tyúkóljába, és csak akkor jöhetett ki, amikor - három óra elteltével - ki nem mondta azt, hogy "hülye vagyok, röfröf."

woodo1 2009.02.02. 15:39:56

@Lucius Flavius Arrianus: Ilyen meccseken én is voltam,egyszer a bíró a disznóólban fújta le a meccset,egy másikon meg a fél falu kergette élükön a pártitkárral akire a feje fölé emelt üvegből folyt a fejére a vörösbor!!Bammeg azokon aztán volt hangulat!:))

woodo1 2009.02.02. 15:46:55

Ja,egyszer meg egy megyei másodosztályú "rangadóra" burgerlandból(!!) hívtak bírót,mert az itteniekben nem bíztak vagy miért! Amilyen rohadt labancozás folyt ott azt még a legaljasabb ,legelvakutabb kurucok is megirigyelték volna!:))

decoati 2009.02.02. 16:24:26

nyehe
ismertem egy vén faszt, az hajlamos volt rá hogy bármilyen élethelyzetben váratlanul felkiáltson hogy "pina!", majd veszett röhögésbe kezdjen.

Lasombra 2009.02.02. 16:24:32

@izomtibor: hallja, csak nem érti.
valahol a megyekettő tárgyalásánál elmentem kábelt fektetni, mire visszajöttem meg már kalapácsot reszeltünk meg hegesztettünk.
de felőlem bárki megbaszhat bármit. (ha ezt így kell olvasni ott fent)

@ratatüj: semmilyen szerző nem leszek, mert egyrészt nekem nincs mondanivalóm, másrészt más dolgaiba sokkal mókásabb beleugatni, minthogy nekem jöjjön a sok csíra, akik hellyel-közzel minden blogon felbukkannak. idővel úgyis mindenkit bannolnék, onnét kezdve meg akár a vinyómra is blogolhatnék otthon a C:\-re. :)

azt azért még elmesélem, - mer más is mesélt, és nehogymá csak nekem legyen szar ezeket olvasni - amikor elmentünk egy vidéki focitornára, faszán egy hét bentlakással, apa-anya-tanárok sehol, és a nagy frídom annyira megcsapta az edzőinket (igen, így többesszámban, mivel az iskola állta a cechet, hirtelen négy tanárnak is papírja lett róla, hogy miért kell feltétlenül jönniük. Sanyibá pl segédgyúró volt, Kokóbá meg píármanager, mert anélkül magára vmit is adó általános iskolások nem mennek ugye sehova), és mindjárt az első "dolgos" iccaka után a délelőtti meccsen Lajosbánk (ő volt az egyetlen igazi edző) annyira be volt tütüzve, hogy szimultán két-három meccset is követett egyszerre, attól függően, hogy épp merre dőlt. (a szomszéd pályákon is volt mozgás, és azok is éppúgy lekötötték.)
ekkor történt, hogy a bíró (valamelyik a sok meccs közül) nem adott meg valami lófasz csipcsup faltot, jó hatvan méterre a kaputól (szóval helyzetnek csírája se volt), de ez volt neki az utolsó csepp, annyira felhúzta magát, hogy bejött (=támolygott) a pályára, hogy megkonzultálja az esetet a sporival. szó köpködést követett, avagy száz szónak is "a tekurvaanyád" a vége, kapott egy pakli piros lapot, hogy legyenbátyám és fáradjon má be az öltözőbe, nézze meg hogy van-e ott valaki, akivel húzós snapszerezhet, amíg lemegy a meccs. jó tíz perc múlva hallottuk a pályán, hogy valaki erősen bazmegezik az alapzajszint fölött, mire kiszúrtuk, hogy Lajosbá ki-PrisonBreakezte magát az öltöző ablakán, és a teraszról stíröl és instruál.
hiába: lelkesedés, elkötelezettség, spiritusz. akkoriban még ismerték ezeket a fogalmakat.

szu.csi · http://sumare.blog.hu 2009.02.02. 16:40:17

Eddig ez a post adja be leginkább, igazi arconpörgés van benne. Egyetértek, h ez eddig a legjobb post a blog történetében.

beleszolok 2009.02.02. 16:58:27

Legjobbak ezek az ödönbás sztorik :D

nagyon Gé 2009.02.02. 18:03:22

Nekem a portás sztorik jobban bejönnek, de az ödönbá sem gyenge:) Így tovább!

jobbféle kettes 2009.02.02. 18:42:55

Tibor, ne moderálj ki senkit, kérlek. Akkor tanulok tőled a legtöbbet, amikor két tőmondattal padlóra viszed az aktuális akadékoskodót.

agresszív harcimalac 2009.02.02. 20:08:36

Ez kúrva jó.:) na lépek piálni

z 2009.02.03. 00:24:43

Nekünk a tesitanárunk volt ilyen jó arc mert biosztanár is volt aztán néha úgy bebaszott hogy elaludt miközben olvasta föl a gerinchúrosokat a 8b-nek. Ordított az is midig mint állat és annyiból állt egy óra hogy futni kellett kibaszott sokat, ő addig eltűnt mindig és mire visszaért már nem nagyon tudta magát kifejezni, a sarki borozóba ment ami kb. 300 m-re volt de az neki 1300 is volt legtöbbször, egyszer fizikaórán az ablakon néztem kifelé és láttam ahogy 4x kerül meg egy tuját a suli előtt, mintha valami körforgalomban lenne és nem tudná, hol kell belőle kihajtani. Azóta állítólag már leszokott a piálásról és példás sportemberi életet él.

Olasz00 2009.02.03. 01:23:34

Én meg jót tettem két emberrel szombaton. De tényleg.

uzletembercarlos 2009.02.03. 08:57:58

@Olasz00: Megint hazataxiztál két gyereket?:D

bucee 2009.02.03. 18:49:15

En megye 1-ben jatszottam sokat meg ifista koromban, idegenbe mentunk jatszani valami kisfalusi tusko csapathoz, buszrol leszallas, oltozobe belepes, ledobbenes.
A parasztfalvi csovesek konkretan ugy fogadtak minket, hogy odaszartak az oltozo kozepere. Maradt a buszon oltozes, kozben hallgattuk ahogy az edzonk azt mormogja magaban, hogy "kurvaisten ilyen meg nem volt bazmeg, rugjatok fel a tusko geciket muholdnak bazmeg, de ugy hogy 2 ev legyen a raallasi palyajuk bazmeg, hogy a gecibe kepzelnek ilyent". Jo focistakhoz merten betartottuk az edzo utasitasait. 5 emberunket allitottak ki, igy a meccs ido elott kb fel ora utan vegetert. Meccs utan meg azert belenkkotott a helyi Baszdszajba, hogy hogy a gecibe kepzelunk mi olyat hogy a kissracokat felrugdossuk. Komolyabb balhe hala istennek nem lett belole.

vajetörp 2009.02.03. 20:39:43

Ogrét hiányolom kicsit

keppi 2009.02.03. 23:01:02

"na akkor pacsi gyerekek, egy-kettőőő-hááárom, pina"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tichamér · http://kutyushop.blog.hu 2009.02.03. 23:07:49

@vajetörp: Honnan, a kispályás atkák közül? Ogre in the általános? Senki nem születik óriástörpnek, nem hiszem, hogy "sok vizet zavart" akkor.
De ez nem is rossz ötlet, érdekelne, hogy lesz valakiből éjjeli rém ajtófélfa. Tibor, mi ogre története, ami miatt ilyen állat lett? Ugyanígy te is megírhatod a saját egyedfejlődésedet :).

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.02.03. 23:29:10

@Tichamér: Ogre életrajza odabaszna. A Tibi szerintem folytatásokban megírja a sajátját. Erről szól a blog. :D

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.02.03. 23:32:23

Nekem véletlenül egy alpári szar testneveléstanárom volt KE megyében, egy címeres alkoholista fasz. Elég sok "csodás bordást" meg "kokit" osztott. Gondolom országos szinten ritka az ilyen. ;D

A legrosszabb a 3./4.-es osztályfőnököm volt, aki minden további nélkül alázott meg kisegítős kisdiákokat a napköziben. Róla még hallotok. :D

magyar ökör 2009.02.04. 15:10:14

állatok vagytok!!:))))))))))

vajetörp 2009.02.04. 19:52:39

@Tichamér:
Szia

Szabadidőmben alkalmanként főként fesztiválokon évek óta próbálom elhitetni a velem szemben álló néhány ezer emberrel,hogy esélytelenek....eddig bejött

Tavaly volt az első alkalom,hogy egy Alvin koncerten ugy éreztem,elhamarkodtam a felkérésre az igent..

Ogre kapcsolata az élővilággal azért érdekel,mert Tibi nagyon meg tudja fogni a lényeget.

macskacicó 2009.02.04. 20:22:31

ajha Tibikém, csókoltatlak!

(igenjók a kommentek is, végre nem a MHSZ van a porondon :))

Burgermeister 2009.02.05. 09:15:31

EZT ISMERITEK??

Tibor! Valamelyiket fuvaroztad már? Vmi élmény? Ami esetleg megerősíti a blogban irtakat?

www.waces.hu/dugnam.blog/pasthelod.hell-and-heaven.org/dugnam/index.html

marcika7777 2009.02.11. 18:48:46

kibaszottul valósághű az egész, annyira komoly a stílus, hogy az már szabadalom.
tibi bá, ne fogd vissza magad, fosd a jó szót towább, remélem egyszer a te taxidba pattanok be vmeik szép budapesti éjjelen !

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még