Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kocsma bazdmeg

Közelemben volt egy hely, autentikus kocsma, jocóbá vitte a feleségével. lambéria a falon, piros műanyagbőr huzatú székék, egy tévé, két nyerőgép, egy fradizászló és három pamela anderson poszter, utóbbiakat jani a pultos rakta ki, hogy otthonosabb legyen a hely. a pultban meg tartott egy baseball ütőt is, hogy amennyiben az otthonos, baráti meleg hangulat valamilyen okból készülne megbomlani, előkapja, azt kiugorva a pultból meglóbálja demonstrálólag. elég gyakorta suhogott az az ütő, mondanom sem kell, mert ugye a sok kibaszott vörösorrú bakter is megrángatta néha a váltót, és a janinak sem kellett sok ahhoz, hogy körbehadonásszon. a helyre én is benéztem párszor esténként, hogy toljak pár ultit, mert ahhoz mégiscsak ilyesmi környezet illik, aztán partner is akadt mindig. főleg a burkoló sanyi és a kalapos törpe vili (aki nem volt törpe, csak 130 centi, viszont kalapja az tényleg volt), akik rendszerint nyitástól zárásig emelték a hangulatot. rajtuk kívül a kemény magot többek között teri néni képviselte, akinek saját helye is volt, a bal hátsó asztalnál a négyes szék, egyrészről a tisztelet miatt ugye, másrészről mert a huszonkettedik fröccsnél mindig maga alá hugyozott, azt idő után már nem is cserélték a széket, kicsit letörölték egy vizes ronggyal, azt jólesz másnapra. ott volt még rendszerint a késelő ferike is, akinek anekdotáiból kiderült, hogy egymaga összeszúrkálta már a fél magyarországot, teljesen különböző okokból: az útonállás modernebb formájának mondható aluljárókban kivetelezett robinhúdozások közben, vagy egyszerű pedagógia célzatból, de volt hogy csak elsült magától a kése, azt beleálltak hébe-hóba emberek, ha nem figyeltek. az úgy volt bazmeg hallod, odasefigyeltem azt nyakjába, pikk geci már beleszuronyozódott, de hatan voltak a tanuim rá hogy én közben a sportot olvastam, a kis geci meg csak úgy belemászott a nyeléig, halljakmeg. továbbá gyakorta betévedtek a közeli gimnázium tanulói is, tanítás alatt után közben és zsibongtak összevissza. ünnepnapokon betévedt a rubó béci is, aki mondhatni történelmi figura, már amennyiben a munkásságát megéneklő levéltári anyagokat vesszük figyelembe. mégis politikai aktivitása csak 89, és különösen 2000 után indult be igazán.

egyik hétköznap délutánján így üldögéltünk sokan pamela anderson gyűrött csöcsei között, burkoló sanyi meredezett a lapjaira a BAUXIT KFT feliratú kék silderes sapkája alól, a törpe vili meg végre hajlandó volt dobni, ulti mondta. az kevés lesz bazmeg, a te ultid az ide kevés lesz bazmeg, mormogta a sanyi és már túrt is bele a talonba. hát bazmeg én mondanák egy piros ultit bazmeg, ezt az ultidra bazmeg. én azért még belenéztem, egyikkel betömködtem a lyukat, másikkal szintelenítettem, abba is belenyúlt, mondott szerinte valami hatalmasat (bazdmeg), én azért abba is belenéztem, meg is volt a rebetlim. belenyúltál bazmeg? azt mi, rebetli bazmeg? hogy a szar üsse ki a homlokodat bazdmeg, na mindegy lássuk bazdmeg, vili figyeljél megfogjuk. terítek, nézik ezerrel, hol ebben a lyuk bazdmeg? nincs luk benne sanyi, ezt buktuk. buktuk? ó hogy a kérges gecibe bazmeg, a szar, az üsse ki a homlokodat bazdmeg, komolyanmondom. de bazmeg nekem most amúgyis haza kell mennem bazmeg, mer a kutyámat bazmeg le kell vinni séláltatni. meramúgy az egy olyan okos kutya bazmeg. hogyha hozzáérsz a kilincshez bazmeg. leharapja a kezedet bazmeg. na megyek is, fél óra azt jövök bazdmeg. úgyhogy ott maradtam a törpe vilivel, aki kihasználta egyből a lehetőséget. tibi hallod meséltem, mentem az autóval azt kiugrik egy szarvas. nem meséltem? nem mondom, azt mi lett? hát elbasztam, de visszatolattam, betettem a csomagtartóba aztán otthon megfőztem. te hogy tettél be a csomagtartóba egy szarvast bazdmeg? részletkérdés felelte kissé sértődötten, ezzel nagy nehezen lekúszott a székről, és a pult alól elkezdett integetni a janinak egy sörért.
 
hallottátok, államcsőd lesz, meraizé mondmá az, na az hallod az összes állampénzt kivitte valami bankugti vagy milyen bankba azt izébe volt ott a pénz, na, azt most az árfolyam miatt, bukta na. hallottátok? indította el a beszélgetés fonalát a rubó béci. semmit bécikém, nem hallottuk...nahde hallod a izék mondják hogy az izével is mondmá minden szarul megy, azt pedzegették, hogy forradalom kéne meg ilyenek, nem? nem tudjuk bécikém...nem tudjuk...na de mer a izé a lajos, tudod na az, az ismer ott a izében valakit, azt az mondta neki, hogy itt valami csakrális energia van a izénél azt hogy az amerikaiaknak az kéne, meg az uniónak és most akarjak hogy izé na megszerezni, azt ezér izé kuldik ide a tudodkiket na, mer a ize is AZ, mondta a lajos kissé halkabban, de azért nyomatékkal, na, hogy ize szetverjenek itt mindent bazmeg, nem? nem tudjuk bécikém... hogyhogy nem tudjátok hát a izé is irta hogy, azér telepitettek ide be na tudjatok, nem mondom ki mert nem vagyok rasszista, meg itt a feri is értitek, de hogy AZOKAT is azért telepitették be, hogy velünk kibasszanak.
 
szerencsére senki nem állt le politizálni a bécivel, legalábbis a béközép már nem, úgyhogy csak néha sikerül szögre akasztania pár messziről jött rózsaarcút, akik vagy leálltak ezerrel igyvanbazmegjómondod bazmegolni, vagy három perc után éles szóváltásba keveredtek, ekkor azonban jött a jani, ugrik, lenget, aztán levette a kérdést a napirendről. közben betévedt erzsi néni, burkoló sanyi felesége. sanyi van? nincs? jajj hát csak őt jöttem megnézni, nincs? jajj hát már rotyog a bableves, rohanok is...de azért...na, janikám adjon nekem egy fröcsikét gyorsan na, kitikkad az ember a konyhában, tudja hogy van ez...persze tudtuk, most is kitikkadhatot rendesen, mert a hetediknél tartott mikor visszajött a sanyi, és lezavárták a szokásos turbékolásukat. nabazmeg bazmeg, mit csinálsz te itt bazmeg. én sanyikám téged kerestelek...itt keresel bazdmeg?? hát hogy kerestél itt bazdmeg, amikor nagyon jól tudod hogy én szinte alig járok ide, pont itt kerestél mi bazdmeg? alig jársz ide, te trógger? te trógger geci, alig mi??? alig bazmeg. de amúgymeg a mifasz közöd van hozzá bazmeg. hát az a közöm, szipogta ekkor már az erzsi, hogy múltkor is...utánadjöttem, mert már kész volt az ebéd, és te...te leütöttél te geci annyi ember előtt...mindenki belemélyedt az asztalba, a sanyi meg a fejét kezdte el dörzsölgetni a sapkája alatt elgondolkozva. no, ne sirjál te, azért tudod hogy szeretlek, no..tudod ugye? tudom.... na akkor meg menj haza szépen, még játszom egyet a fiúkkal búcsuzóul bazmeg, azt jövök bazmeg. mikor erzsi kilépett sanyi még nézett utána elmélyedve és észrevétlenül a seggét vakarászta a melósnadrágban.
ej bazmeg ilyen nőt bazmeg. zsörtölődött. a lányunk a jolán bazdmeg az nem ilyen. az olyan lány bazdmeg hogy már húsz éves, de ahhoz még férfi nem ért bazdmeg. itt egyszerre nyelt félre mindenki, és még a törpe vili is nagyon elgondolkozó arcot vágott. nade keverjél bazmeg tibikém, bebukod te a következőt bazdmeg, a sapkámba fogadok bazdmeg.
 
estefelé aztán megjött jocóbá felesége is, a gabi, késelő ferike meg már ott is termedt előtte, gabikám csókolom, de jól néz ki máma. hát te meg mit udvarol nekem ferikém? jajj gabikám no hát maga igencsak csábos ma, igencsak, nodehát még egy fröcsire ugyan hívjon már meg tényleg, aracskiskezicsókom... na majd ha rendezed a tartozásod, addig nincs egy deci sem...na gabikám, ne legyen ilyen már, no, csak egyre, na...ferikém mondom nincsen több, érti bazmeg??? ekkora már mindenki tolta beljebb a poharakat az asztalon, mer a feri fenyegetően igyekezett fellépni: mit nem lehet te picsa, hát átvágom a torkod hallod, halljak meg te, adj egyet, ismersz, átvágom a torkod te tetves kuvvanyád! na ennél a pontnál a jani már lendült, a sanyi meg egy felkapott székkel megpróbálta fejbedobni a ferit, de csak az üvegtáblát sikerült kibaszkodnia vele megint, feri meg már kapta elő a bökőt, de nem sokat tudott hadonászni vele, mert egyrészről a jani már le is ütötte addigra, másrészről kibasztuk az utcára az elhajított szék után. az eddig ezerrel gépező emil meg most hirtelen megfordult és mivel nem tudta mi van fejberúgta az egyik gimnazistát, aki átborult három asztalon. haverjai meg azonnal törlesztettek, azt hasbarúgták a gecibe, amire háttal beborult a rekeszek közé.
 
pár perc múlva már mindenki összeszedte magát, és a félreértés is rendeződött, csak a gabi bosszankodott még mindig, miközben seperte össze a szilánkokat: már megint kitört ez a geci üvegtábla. az ki bazmeg, mondta a sanyi. sajnálom is amúgy bazmeg, de hát ez bazmeg ez ilyen, ez kitörik bazmeg. és ezzel már osztotta is az újabb kört.

Címkék: a kocsma bazdmeg

2009.03.03. 10:24 124 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr15977065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füles [Göd.HU.EU] 2009.03.03. 12:58:30

Az hogy van, hogy ez a blog miért nincs ott az Indexen jobboldalt a blogok listájában? A képviselő funky bezzeg ott van (ráadásul vastagon írva), pedig szerintem az újabb (meg egy csomó más, ami össze sem vethető ezzel). Hogy kell odatetetni? !!!Ez fontos!!!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.03. 13:02:11

@Füles [Göd.HU.EU]: há ez úgy lehet, hogy azok index közeli blogok, emmeg nem az.

de drága vagy apám, legközelebb a te egészségedre koccintunk.

markoferko 2009.03.03. 13:06:26

peelou:
az "Utca legjobb kocsmája" bezárt a gecibe, valami juppi tikkadtpöcsű lebuj lett.

tibi, az ulti leírás az klasszis. imádom én is, amikor nyomatják ultira magukat, már a 20-100-ig elmennek, közben meg folyamatosan kenik a terített betlit, hahaha

MessireWoland 2009.03.03. 13:09:42

"...hát te meg mit udvarol nekem ferikém"

Sakk matt.:-))

Az utca legjobb kocsmaja mar nem letezik. Most "la bodega" vagy mi nevu relative elegans hely uzemel ott, erdekes tulajdonosi korrel.;-))

gonoszkisterroristadughagyma 2009.03.03. 13:10:22

Tisztára, mint a Gólyában '88-ban bazmeg, az volt az élet.

Armbar 2009.03.03. 13:11:10

Margit krt Dióhéj eszpresszó. Könyvet lehetne írni a sztorikról.

egy két morzsa:

- haver egyik reggel egy bárszéket dobott ki az ajtón, ami egy nyugati ürge szélvédőjén landolt. blikk utolsó oldalára elég volt ez a mutatvány.

- kértem egy pohár rozét, erre a csapos elkezdi összeönteni a vöröset a fehérrel. mondom inkább sört akkor bocsi.

- egyszer önkívületi állapotban brunszolás közben megtetszett a falon lógó porraloltó. a hátsó helységet telepumpáltam.

- egy kínai zizezgős egy helyi alkesszal dagadt tupírozott hajú gájdzsit itattak, és matattak ezerrel a ruhája alatt, miközben a nő szőröskucsmáját vadul a szemébe húzták ne lássa kik csöcsörészik a diszkréció teljes mellőzésével.

Az Akácfa söröző esténként meg nagyobb flash mint a Saskabaré.

Füles [Göd.HU.EU] 2009.03.03. 13:22:23

@izomtibor: Intézkedtem, írtam nekik mailt, biztos megteszik, ha kérem, hiszen meddig tart nekik, nem igaz?

Tisztelt Szerkesztőség,

Úgy hiszem, több olvasótársam nevében is beszélhetek, amikor azt kérem, vegyék fel az izomtibor.blog.hu-t az Index címlapjának jobb oldalán lévő blogok listájára.
Rövid idő alatt nagyobb rajongótábora lett, mint sok más blognak. Úgy vélem, megtisztelnék vele a szerzőt, akit nem ismerek személyesen, de erőfeszítése, hogy majdnem minden napra jusson egy élvezetes olvasmányunk, ezt az elismerést mindenképpen megérdemli.

Köszönettel satöbbi

Így jó lesz?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.03. 13:25:14

@Füles [Göd.HU.EU]: kedves vagy, de gár a gőzért, mert azok olyan blogok, amiket indexesek stb. írnak. oszt én meg marhára nem olyan vagyok.

de azért legközelebb, mint mondtam majd koccintunk rád, mint lelkes olvasóra:)

Trenton 2009.03.03. 13:28:23

@Füles [Göd.HU.EU]: seggnyalás ezerrel...:)

jó bornak nem kell cégér, addig fut a szekér amíg "underground" valami. Aztán megint jönnek a nyelvészek baszd meg, kisbetű, nagybetű, pontos j, meg mifaszom....

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2009.03.03. 13:30:18

@Trenton: Ahhoz elég, ha az állandó lista feletti szezonális itallapra felkerül.

Füles [Göd.HU.EU] 2009.03.03. 13:31:50

@Trenton: Jójó, aki először olvassa, megjegyzi ezeket a dolgokat, aztán kapcsol, hogy ja, ez ilyen? aztán vagy marad, vagy továbbáll.
Fogadjunk, hogy szerintem csak irigykedsz, hogy nem neked jutott eszedbe. bibibá

gelsystem 2009.03.03. 13:32:31

.........feri meg már kapta elő a bökőt, de nem sokat tudott hadonászni vele, mert egyrészről a jani már le is ütötte addigra, másrészről kibasztuk az utcára az elhajított szék után. az eddig ezerrel gépező emil meg most hirtelen megfordult és mivel nem tudta mi van fejberúgta az egyik gimnazistát, aki átborult három asztalon. haverjai meg azonnal törlesztettek, azt hasbarúgták a gecibe, amire háttal beborult a rekeszek közé...........
.
itt már sírva fetrengtem:)
.
viszont, a jolán akkor szűz még, vagy mivan???mer erre nem tért ki a sztori

Füles [Göd.HU.EU] 2009.03.03. 13:33:28

@Füles [Göd.HU.EU]: a második "hogy" helyett inkább "mert" legyen.

Malachi 2009.03.03. 13:34:24

De minek. Első olvasás után ment a kedvencekbe. Ki van ezzel másképp?

Füles [Göd.HU.EU] 2009.03.03. 13:35:16

@gelsystem: az mellékszál, a történet szempontjából indifferens, amolyan hangulat fokozó elemként szerepelhet

Tightend 2009.03.03. 13:35:53

volt már jobb, de sebaj

gelsystem 2009.03.03. 13:41:00

@Malachi:
vágom:):):):
csak azér megkérdeztem bazmeg:)

sélli_ 2009.03.03. 13:48:01

És már fent is van! :))
Grat! A poszt már megint satu, ahogy szokott. Ehhh, nincs is jobb mint a műbőr szék... főleg nyáron... mégcsak 22 fröccs sem kell hozzá :)

Trenton 2009.03.03. 13:51:01

Baross utcában volt pár évvel ezelőtt egy Kis Práter nevezetű hely, nem tudom megvan-e még.
Majdnem szemben laktam albérletben, rögtön az első nap gyalog közelítettem meg az objektumot. Gyakorlatilag 2centiméterrel a bejárat előtt lehettem, mikor ajtó nyílik, barátunk szép ívet rajzolva a levegőben repül ki. Itt úgy gondoltam, hogy mégsem célszerű látogatást tennem, így továbbhaladtam, de kb. 5 mp múlva hátranéztem, akkor ugyanis hasonlóképpen szállt ki a kollégája, kezével szintén elég teátrális mozdulatokat imitálva...:)
Pár nap múlva már beugrottam egy sörre, ahol a pultossal beszédbe elegyedve megtudtam, hogy számlatartozás okán a fent említett két díszmadár minden héten eljátsza ezt a felettébb szórakoztató cirkuszi mutatványt, a helyi B közép sok esetben az óráját figyeli várva, hogy adott napszakban mikor történik meg az esemény.
A szomszédom volt nemzetünk egy jeles szinésze (név nélkül), aki szintén ebben a sörzőben alapozta meg az esti előadás sikerét, leküzdve nyilván a lámpalázat, majd hazaértekor is itt pihente ki a vastapsot...taxival járt és kelt, ami mindig egy ugyanolyan 1500-as piros Zsiguli volt... :D:D

sTormy 2009.03.03. 13:52:44

A Jósika utcában van egy ilyen gyönyörű hely, ott hallottam azt az élettanulságot is, vagy mit, hogy "majd kijózanodsz, ha megbasz a süveges betyár, bármilyen jóképű gyerek..."

anti-reklamator 2009.03.03. 13:54:24

@Trenton: Na ezt hallja meg a Nyelvész Józsi! :)

Sitnyik 2009.03.03. 14:04:59

Tetszett ez is. Különösen ez a mondatfüzér: "az úgy volt bazmeg hallod, odasefigyeltem azt nyakjába, pikk geci már beleszuronyozódott, de hatan voltak a tanuim rá hogy én közben a sportot olvastam, a kis geci meg csak úgy belemászott a nyeléig, halljakmeg." A pikk gecinél láttam magam előtt a mozdulatot is, és hangosan felvonyítottam. :)Istenem, csodás emlékeket ébresztettél.

Btw, a többiekhez kapcsolódva, mind a mai napig könnymorzsolós nosztalgiát érzek, ha eszembe jut Békésen (átutazóban) megtapasztalt, Párizs fénye nevezetű bisztró, az autentikus,a bejárat előtt földnek "támasztott" biciklivel. :)

Trenton 2009.03.03. 14:09:34

@Sitnyik: jómagam békéscsabai révén sokat hallottam a Párizs fénye műintézményről... jó "magyar" emberek laknak arrafelé, ha a postás oda is bevitte volna a őslakók nyugdíját meg a "segílyt"...egyrészt még a ruháját is levették volna, hisz az egyenruha érték, másrészt azért a kevés pénzmagért amit szétosztott, olyan harc indult volna, hogy a Körös kommandó készülődhetett volna a bevetésre. :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.03. 14:10:54

@Armbar: akácfa legjobb hely a világon. csak sose tudom a pultos nevét, pedig haláli arc. lenne egy hasonló formájú lánya, elvenném feleségül.

múltkor cimbora barátnője hívott, hogy na akkor most ők vagy együtt vannak, vagy nem, mert a diskurzus végét az artikulálatlan anyázástól már egyikük sem értette igazán, szóval jó lenne, ha ordenáré bebasznánk. mondom legyen, de haza nem viszlek, mert azt ki nem dumáljuk, akácfa tökéletes, most ugye pár hete a jéger megy emberáron, az elfáradni jó is lesz.

szóval épp szolidan illuminálva (bebaszcsizva) feszegetjük a lét értelmét, mire a nyerőgép melletti sarokasztalnál bóbiskoló genetikailag hiperpigmentált párocska(?) rájött, hogy ha már fogyasztani nem fogyasztanak, legalább beszélgessenek, úgyhogy pillanatok alatt lett egy kisebb pofozkodás a dologból, na ekkor volt, hogy a többszöri felszólítás után telefon, és perceken belül megjött melegítős, kopasz, okos tekintetű teremlakó emberünk elmagyarázni, hogy kell egymás után rakni a lábakat, és merre van a kijárat. nem mondom, hogy a személyiségi jogokat teljes mértékben tiszteletben tartotta, de a személyi szabadság viszonylag visszafogott korlátozásával mindjárt jobb lett bent a levegő.

szóval végül is a lényeg annyi, hogy a hely szerintem vicces, aki el akarja kerülni, azt egyrészt nem értem, másrészt járjon étterembe. ja, a belgában egyrészt ugye finomak a sörök, de a tőkehal meg egyenesen kurvajó.

márvesztes 2009.03.03. 14:18:30

Nagy veszteségeink vannak Pesten-Budán!
Kispostás, Májas, Barackos, Olimpia, Utca legjobb kocsmája, Izsáki, Badacsonyi, mind kikupálódott a sok kis gazdaggyerek okán. Olyan sok közös vonás volt ezekben a helyekben, hogy ezt ma már brand-nek neveznék, ha még léteznének. Mi van a Gyergyóval a pasán? Azé legjobban a Kispostás fáj.
Hál istennek Pali bácsi borozója még tartja magát, és az Avar sem sokat változott.
Hanem a múltkori fociedzős írással olyan magasra raktad a mércét, hogy azt most nem sikerült megütni.

Taxomükke (UK) 2009.03.03. 14:19:08

Druszám, ez hiperrealistának sikerült... Ezt a kötőszavakat izékkel és tudodokkal vegyített magyarázatot már én is hallottam mástól, saccperkábé ugyanennyi értelme volt annak is.
Azért a "haljak meg" mongyuk inkább egy l-lel legyen...

no mail, no problem 2009.03.03. 14:20:25

@gelsystem: én simán azt vettem le, hogy a jolánt már az is megbaszta, aki nem akarta. netán már az is, akinek úgy kellett faszt kölcsönkerni a haverjától.

Taxomükke (UK) 2009.03.03. 14:23:29

... ez az odatámasztott biciklis téma is a helyén van, mondjuk nálunk inkább az odatámasztott autóktól alig lehet néha elmenni... ez nem mindig haszontalan persze, mert már messziről látni, hogy Doki, Picikutya meg Sanyi épp bent vannak az "irodában", de pl. Kálmánt most hiába keresném...

TetraB 2009.03.03. 14:28:02

"egyszerre nyelt félre mindenki, és még a törpe vili is nagyon elgondolkozó arcot vágott"

háháááháhá beszarok :)))

Tengertánc (törölt) 2009.03.03. 14:40:07

Kedvem is támadt rögtön fejberúgni valami gimnazistát.:) Megyek, keresek egyet, de előtte gépezek egy kicsit.

vili/c64user · http://www.zeropage.hu 2009.03.03. 15:12:24

"rohanok is...de azért...na, janikám adjon nekem egy fröcsikét gyorsan na"

Tiszta Portugál...

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2009.03.03. 15:21:11

@izomtibor: tibor, nyugodj meg, nem csak index-közeli blogok kerülnek ki a blogdobozba. Mi is sokszot kikerülünk, pedig aztán semmi közünk hozzájuk. Egyszerűen az van ott, amit beválogatnak és apám, téged érdemes!

Van Tatán egy "20 forintos" nevű hely, na oda tévedtem be egyszer-kétszer. Az is tele volt ilyen gyógyegerekkel.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.03. 15:22:07

Gratula.
Nekem is Tar Sándor: A mi utcánk c. remekműve jutott róla esezmbe.
"késelő ferike aki elmondása szeint fél Magyarországot megszurkálta" (nem szó szerinti)muhaha.

Igaz történet:
Vidéki, mi töb 6áron túli pizzeria cca 10-15 éve.
A személyzet kb 3-4 pincérből és kb 2-3 pizza sütőből állt.
+két léhűtő tulaj.
Egyikük zárás körül gyakran a teraszon (érts, utcára kirakott 6-8 asztal) bambult.
Egyszer rákérdezett, hogy miért egy vadidegen süketnéma kiscsákó szedi össze fájront után az utcai asztalokat, székeket.
A pincérek felhomályosították, hogy azt mindannyiuk rühelli, inkább a személyzet összedobta a pénzt és "felvették"
ezt a srácot.
Mire a tulaj: -Mikor?
-Úgy két-három hete-válaszolt az egyik pincér.
-Ja, jó van.

Nesze neked Marx-Engels-Lenin-Kardelj, íme a 100%-os munkás- önigazgatás.

dzsedi 2009.03.03. 15:34:03

@márvesztes: én ismerek egy Pali Bácsi helyet remek talponivó, meg kaja is van

wildpig 2009.03.03. 15:34:04

@Sitnyik: Békésen tavaly voltam lagziból kifolyólag és a településre érve az első feltűnő hely a Párizs fénye volt. Hát azt a röhögést a kocsiban... még most is ráz a nevetés, ha rá gondolok. De mivel a lagziban volt ingyenpia, nem mentünk be.

vénbanya 2009.03.03. 15:56:20

sírok:DDDD
ahogyan ettől is, és bocsánat, de muszáj:
ez itt kis nyelvlecke +18!: Krétakör Színház - Fekete Ország
www.youtube.com/watch?v=B9kDBY_ptOU

Sitnyik 2009.03.03. 16:12:42

wildpig: Ugye-ugye :)Az én ismerkedésem szintén a kocsiban történt, hasonlóan kedélyes körülmények között. :)
Amúgy a kocsmaneveket egy időben külön gyűjtöttem, szerintem sokat árul el a helyről. AZ egyik legkedvencebb a Nagy Lajos király útján van/volt. (rég nem jártam arrafelé): Ne tovább! söröző. :)))
Szerintem zseniális. Épp úgy, ahogy a Párizs fénye is. Klasszikusok. :))) Ha író lennék, se tudnék két szóba több jelentést gyömöszölni.

Radír 2009.03.03. 16:29:44

Nagyon király :D:D:D:D ÉLJEN TIBI

vajetörp 2009.03.03. 16:46:41

@vénbanya:

Helló

Már azt hittem,magával ragadt a ködös Albion :0)

Burgermeister 2009.03.03. 17:32:17

bammeg....:)
Vhogy nem komáltam az ilyen helyeket, egyben voltam egyszer.
Az asztal közepébe szeggel beütve a pacalos konzervdoboz...na abba hamuztak.

hühahühahüha

petyace 2009.03.03. 17:47:54

a békési párizs fényéhez kiegészítésképp': párizs a helyi irokéz-rezervátum neve és jobban jártatok, h csak a kocsiból figyeltétek!:))

Pietro Stracchi 2009.03.03. 17:50:16

Teri néni maga alá hugyozik. Én meg beszarok.

Vierre_ 2009.03.03. 18:58:24

Én kiadnálak eskü :D Ha lenne dellám szakítanánk, zseniális :)))))))))))

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.03. 19:40:29

@Vierre_: ezt a csajodnak mondd egyszer szex közben, a hatásról számolj be :)

Vierre_ 2009.03.03. 20:07:34

@kocsmáros rudi: Én vagyok a csaj te gyökér ;))))))))))) A faszim jóval fentebb kommentelt smárnyalifalimucukám :DDDDDD

Pietro Stracchi 2009.03.03. 21:05:28

@Burgermeister: hála az égnek, hogy te ilyen okosnak születtél.

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.03. 21:12:51

@Vierre_: ehm, örülök, hogy jót nevetsz, de ne gyökerezz le, nem vagyunk mi ezeréves cimborák, hogy ezen át tudjak lépni. :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.03.03. 22:18:11

Csodálatos, csodálatos. Szerencsére a kocsmák népszerűsége töretlen, sőt, mintha növekedett is volna az elmúlt hónapokban :-)
Nyelvész Józsi országos cimborámmal mi is kiemelt figyelmet szentelünk a "heavy userek" által frekventált vendéglátóipari egységeknek, feledhetetlen anekdotákkal gazdagodik az ember fia! És aztán leírja.

Vierre_ 2009.03.03. 23:24:39

@kocsmáros rudi: dehogynem gyökerezlek, egy kis gugli és már is kiderül a nickből, hogy a férfi valójában nő :DDD Ejjj, ha ezt belenyúlsz a bakiba, az ezzel jár :DDDDD És hát vedd úgy, hogy nálam a gyökér másnál a drágám. :))))))))) és míg másnál a drágám az intim szféra, nálam kötőszó :DDDDD Tehát még felszínen sem kapirgáltam a gyökérrel a haveri zónád felé ;))) Csak simán bókoltam :DDDD

Ohmygod 2009.03.03. 23:31:16

Ma délelött kint volt az indexen a blog linkje.
Általában kint van, amikor frissül, nyugi, nem kell feleslegesen pedálozni.... whatafak

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.03.03. 23:35:06

mikor oltják egymást az asszonnyal az nagyon élethű lett :)

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.03. 23:54:08

@Vierre_: nem káderezek le elsore mindenkit. A korodhoz képest mindenesetre nagy az arcod. Add meg a tiszteletet; de ne a koromnak, hanem az embernek. A határokat nem velem kellene feszegetni, Dóri.

Vierre_ 2009.03.04. 00:11:00

@kocsmáros rudi: én meg nem kakkantom össze magam egy egy ilyen keménykedő nagyarckodástól Béla. Lazulj be egy kicsit, a te korodban a magas vérnyomás már veszélyes, ne hogy elkapjon a stroke. A szájkarate remek sport csillagom, de még mindig te szólítottál meg engem és még mindig a tiszteletet ugye nem várod el tőlem egy blogban leböffentett reagjaid alapján. Talán okosan válogasd meg kivel csőrőzöl -te- le először és ha jön utána valami, akkor azt nyeld be, a határok pedig ebben a konszenzusban több mint viccesek azt gondolom. :)))

Én befejeztem, a mosolygó-t szakítottam meg hogy megírjam ezt neked de már most érzem, hogy kár volt ;)

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.04. 00:20:25

@Vierre_: na azért álljon meg a menet. Azt mondasz/válaszolsz, amit akarsz, de le nem gyökerezhetsz senkit. Sem engem, sem mást. Hogy érzed, hogy jössz te ehhez?

Ha ez nem esik le, ne olvasd tovább a blogot, mert nem fogod a lényegét megérteni.

Vierre_ 2009.03.04. 00:41:35

@kocsmáros rudi: szörnyen egyszerű, úgy, hogy számomra pláne szmájlival az nem bántási, nagyon sajnálom hogy te annak vetted, ebben az esetben bocsánatot kérek, nem gondoltam, hogy a legyökerezésed ilyen mélyen fog érintett téged és ezért természetesen megkövetlek.
De ugyen ezt lehet kultúr mód is a másik tudomására hozni, nem pedig egyből a tesztoszteron-hangulat teljes tárházával előhozakodva a fenyegetőzéstől a határokig bezárólag. De fátylat rá, tehát Kedves kocsmáros rudi, a gyökérért elnézést kérek Tőled. :))))

trash E46 2009.03.04. 00:55:11

@Vierre_: nekem tetszett Rudi első válasza. viszont úgy gondolom, hogy akik ismernek téged azoknak valószínűleg természetes, ha valakinek azt mondod, hogy gyökér, viszont így nem biztos, hogy úgy jön le ahogy szeretnéd, mint a példa is mutatja. én sem írok olyan dolgokat, megszólításokat stb, amit csak azok vágnak akik ismernek

Vierre_ 2009.03.04. 01:16:12

@trash E46: én pedig szmájlival írtam. Egy blogger pontosan tudja, hogy ez mit jelent. De ha nem, akkor mondjuk példát mutat azzal, hogy normálisan vissza kérdez, nem pedig keménykedik, én ezt gondolom. Ezt a véleményemet tartom is, de emellett megértem, hogy őt bántotta ez a kifejezés és azért elnézését is kértem.
Túl magyarázni a szitut nem szükséges szerintem. :))))) Nem ez az első blog ahová írok, ezeket a feszkókat mindig meg tudtuk-tudtam érdemben oldani, most sem fogom túllihegni. :))

Armbar 2009.03.04. 08:53:27

Nem akarok beleszólni az itt kialakult kisebb csetepatéba, de a véleményem elfér azért.
Voltam szerkesztő, admin olyan oldalon ahol aztán mindenféle ősmajom összejött 24/7 ontva a fölényeskedő demagógiát. Évek során sem változott az álláspontom, miszerint bármilyen tiszteletlen megszólítás lenyelhetőbb lenne egy ":)"-tól. Egy tanár barátom jut eszembe aki az osztályát percek alatt csontig alázza, majd egy "azért szeretlek titeket" lábjegyzettel saját lelkét balzsamozza helyre, közben válik következetlenné a diákjai szemében. Amíg idegenekkel szemben az életben sem működik a "kurvaanyád pajtikám, hopp csak poénból mondtam:)" és társai, addig írásban ugyanúgy erős, személy szerint számomra elfogadhatatlan. Sőt a szó elszáll, az írás megmarad.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.04. 09:40:10

@Vierre_: a turbó misinél a na mi van geci, az egy kedves megszólítás, mindenki aki ismeri az tudja. oszt bazmeg beszáll egy öreg nénnye a piacnál h a p. utcába lenne szíves. erre a misi hogy na mi van geci, bepattantál, dehát ég a tetőn a lámpa baszod, ebbe belenyúltál mammer, kotorj másik verdát, és vigyorog hozzá, de tegyük hozzá, olyan kedvesen. hát erre az a vén kurva nem megsértődött! a misinél ki is baszta a biztosítékot, érted ő kedvesen vigyorog a nénike meg parasztozza ezerrel, pedig még mondogatta is h hé mamóka nem kell a vircsaft tessék megnyugodni, ne csináljunk már ilyenekből ügyet, na.

TeasingAngel 2009.03.04. 09:58:23

@izomtibor: :D
szerintem egyébként az is benne van a pakliban, hogy a legtöbb olvasótok, ha nem is a blog stílusában nyomja az életben, itt igyekszik hasonló stílusban kommentelni, de ahogy nézem azért általában mindenki tudja, hol a határ - az pedig a személyeskedésnél van. Kb a "gecó, de jó ez a poszt" meg a "jó vagy te geci" között... Nem kis különbség ;)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.04. 10:03:36

@TeasingAngel: hát pedig a rudival illik vigyázni, tegnap én is belefutottam a késbe, haló rudikám, motyogj valamit, küldök neked pacalt, azt szereted.

vénbanya 2009.03.04. 11:18:44

@vajetörp: Hát majdnem, de természetesen ott is olvastam a blogot, csak egyrészt túlságosan el voltam foglalva ahhoz, hogy megszólaljak, másrészt nem is tudtam mit mondani, mert nem értettem hozzá. Az viszont tény, hogy immár távolba vesző ifjúságomban minden lakóhelyem környékén volt néhány ilyen kocsma, és például kimerítő piaci vásárlások alkalmával magam is beugrottam néha egy kis üzemanyagért, tehát a postban lévő arcok előttem sem egészen ismeretlenek:D:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.04. 11:52:17

nemtom, nekünk annó azt tanították, hogy állj hozzá úgy az emberekhez, hogy abból utána még bármi (jó is) lehessen.

én a vierra-rudi párbeszédet vhogy úgy képzeltem volna el a fenti indítás után, hogy
- te gyökér ;)
- izé, azé' a gyökér így ismeretlenül nekem sok, nemá' :)
és akkor a váltás
- ja bocs, nem akartam májbalépni. de attól még benyaltad, blebleee :)

és már megint én vagyok a korlátolt, mert nem is értem, hogy miért tudott ez másfelé menni. egyébként furcsa az elvárás, hogy valaki utánanézzen a többi kommentelőnek. basszus, munkanélküli vagyok, de erre nincs időm.

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.04. 13:45:33

@Trenton: az életem egy, véget soha nem éro muszak :)

shinigami 2009.03.04. 13:48:06

italcsarnok, filleres, hordos sorozo, kispipa
kinek mondanak ezek a tradicionalis nevek vmit?

Trenton 2009.03.04. 14:03:15

@kocsmáros rudi: uhh baszd meg, milyen fennkölt vagy ma Rudolf...:D:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.04. 15:07:02

egyébként meg összehozhatnánk író-olvasó találkozót, azok mindig jól sikerülnek (mármint bebaszunk mint állat). legalább a válság közepén is lenne forgalma rudinak. vierre csinál salátát, tibor kidobja a bunkókat, mindenkinek találunk vmi testhezállót. én majd énekelek. ha túl sokan lennénk, és oszlatni kell. a könnygáz nem gyerebe.

lehetne mindenkin ilyen kis névcetli, hogy amúgy ki a tököm, mint a harcosok klubjában a hererákosokon, csak itt nem akadunk ki, ha egy-két lány is betéved, meg nem megyünk utána barátilag szétverni egymást, elvégre a munkát ne keverjük a szórakozással.

Trenton 2009.03.04. 15:31:19

@ratatüj: milyen örömmel jattolnék "magyar-magyar szótár"-ral és "Skuló"-val meg "sixx" gyerekkel...:)

TeasingAngel 2009.03.04. 17:03:56

@ratatüj: mondjuk hozzám nem tudom mi állna közel, a sütik (még) nem mennek, de kiváncsi lennék néhány arcra :D

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2009.03.04. 17:34:22

@shinigami: italcsarnok megvan. Már ha egyre gondolunk (XI. ker?).

vajetörp 2009.03.04. 20:41:36

Szia :0)

Van egy szubkultura a vendéglátóipari egységekben...ez tény.
Bevallom,nem szeretek kocsmába járni,mert egy idő után a kötözködő ittas vendégeket baleset érheti.../vagy engem/

Volt azonban a 80-as években a Keleti pu.mellett egy kiskocsma,ahol rendszeresen kajáltam,és a hangok kakufóniája egyfajta zsongást eredményezett,a sajátos szagokkal-ráadásul jó volt a konyha.

Egy szó,mint száz,ha elterjedne /ismét/ a kulturája az étterembe járásnak,az ottani viselkedésnek,az ivásnak,mint élménynek /nem behányásig/ a megtanulása....jó lenne.

vajetörp 2009.03.04. 20:42:43

@vénbanya: Bocsi,az előbb is Neked irtam,csak elbénáztam....

vénbanya 2009.03.04. 21:17:22

@vajetörp: oké, értettem - el van az terjedve, csak ez a francos válság:)
Azt nem tudom, hány felkapott vendéglátóipari egység megy tönkre mostanában (a postban idézett kocsma valszeg utolsóként), de amit látok a környéken, ami egy viszonylag jó környéke a nagyvárosnak, tavaly szeptember-október óta igen rég itt üzemelő kedvenc boltjaim zárnak be folyamatosan, és mindenhol-mindenhol a a környéken, márpedig ez a "drága belváros" 50%-os leértékelés van, a legdrágább bundabolttól kezdve a 0 %-os végkiárusításig. (Eddig még nem sikerült megfejtenem, mi az a nullaszázalék... - nincs elég pénzem hozzá...)Legnagyobb meglepetésemre még a nagy Pannon-márkabolt (Károly krt.) kirakatába is kitették néhány napra a "kiárusítás" címkét...
Jahh ez nem éppen a posthoz tartozott, elnézést ezért, csak ez ugrott be a ki hol és mit és mennyire kulturált körülmények között igyon kérdéskörből. Hogy az evésről most ne is essék szó:))))

vajetörp 2009.03.04. 22:02:26

@vénbanya: Tibi legalább megnevettet mindkettőnket.
Ránkfér.

Jó éjt,holnap meló-szerencsére még van,bár szarul fizet-

szarókutya 2009.03.05. 07:36:54

Tar Sándor : A mi utcánk

shinigami 2009.03.05. 10:20:36

@lacalaca: arra es mellette ugye a pikkdama ahova az icsa angyresze atjart felesezni 2 sort kozott:D (minden nap, egesz nap happy hour: 1et fizet 2t kap akcio)

Sitnyik 2009.03.05. 11:50:59

Mindamellett, visszatérve a korábbi témára (igen-igen,tudom, kitiltás, lábam nem éri, ésatöbbi terhe mellett), az nekem meglehetősen visszás, hogy a posztokban a trágárság, mint a mai magyar valóság egy igen széles szelete elfér, sőt, a káromkodás épp oly természetes, mint a kakkantás, a kommentekben sem kell a más blogokban annyira irritáló "kulturált" hangnemhez tartani magunkat,ami kifejezetten üdítő, belefér a poénkodás (feltételezem a szmájli erre akart utalni - vagy esetleg komolyan gondolta? Hiszen tudjuk, hogy a szmájli nem segít semmit, másik kommentelő társunktól) a feltételezett barátnő legősibb mesterségre való buzdításával, de a szintén szmájlis gyökerezés az meg nem, oly annyira, hogy a blogíró-társszerző egyből egy példázatot rittyent, miért is nem használható a saját szóhasználatunkban kedveskedő sértés, amit a társadalom maradék része félreértelmez. Visszásnak érzem azért, mert akkor szintén elfért volna egy hasonló anekdota a prostítúcióra való biztatás visszásságairól. Meg az "erős ember" (értsd: itt a blogíró) véleménynyilvánítása utáni Bólogató János-fíling erkölcsi lángoszlopságáról. (Természetesen, akinek nem inge, sőt akinek inge, attól is elnézést, ésatöbbi.)

Nem a vitával van bajom, nem a span megvédésével, inkább a szellemi leereszkedéssel, amit, lehet, tévesen érzékelek. A véleményemet a blogról nem változtatja meg, csak leírtam.

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.05. 16:54:36

@Sitnyik: miből gondolod, hogy kurvának küldtem volna el?

Komolyan, nem értem.

Akkor a szádba rágom, ha nem sértődsz meg. Szex közben mondd egy nőnek, hogy "ha lenne dellám, szakítanánk". Vagy úgy egyáltalán mondd neki egyszer. A helyzet komikumára próbáltam rávilágítani. Ebből hogy hámoztad ki, hogy futtatásra bíztatnám az embert?

Agyam eldobom.

TeasingAngel 2009.03.05. 20:37:03

@kocsmáros rudi: rossz aki rosszra gondol. Na meg az éhes disznó...

Sitnyik 2009.03.05. 20:43:45

Mi miatt sértődnék meg? Nincs okom rá. Azonban:
"Én kiadnálak eskü :D Ha lenne dellám szakítanánk, zseniális :)))))))))))"
erre te:
@Vierre_: ezt a csajodnak mondd egyszer szex közben, a hatásról számolj be :)"

Mondjuk a kiadnálakból? Mittomén. Ha csak a második mondatot nézem, valóban más a jelentés, amit nem is kell szájba rágni, le is esett, jó is. Túl is ragoztuk. Ájmszorrisajnálom.

Ellenben a túlreagálás és egyebe témakörében akkor Vierre_-től a biliben vihart okozó mondat:

"kocsmáros rudi: Én vagyok a csaj te gyökér ;))))))))))) A faszim jóval fentebb kommentelt smárnyalifalimucukám :DDDDDD"

ööö...nem mondom, hogy irodalmi magasság, de ha a Te mondandódat két részre bontjuk, itt is érdemes megtenni. Okés, a gyökér nagggyon duuurva, mert mások máshogy használják, de ott a smárnyalifalimucukám. Hányingerkeltően gejl, de szándékosan is lehet az, plusz itt is figyel a soksok szmájli.
De mindegy is. Nincs gondom semmivel sem, mindenki álljon ki a maga igazáért, undzovájter. Csak azt a leereszkedést,azt ne érezném. :) Lehet, hogy nincs igazam, meg fasztarisznya vagyok, meg paranoid, de ez az "agyam eldobom"... na mindegy, béke. :)

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.03.05. 20:51:38

@Sitnyik: ne haragudj, nem személyes bántásnak szántam; ma a világot utálom.. :) örülök, hogy nem vetted magadra, gyökér voltam.

Sitnyik 2009.03.05. 20:53:02

Drága TeasingAngel! :) Köszönöm a feltételezést, de tudod, interneten keresztül ítélni, az azért erős öntudatra vall. (Természetesen csak utal, hiszen én, veled ellentétben, még csak nem is próbálok ítélni. :) ). Megosztom veled a nagy titkot, nem kell álmodoznom, pláne nem fizetnem érte. Különösen, mert a feleségem, aki elindította a lavinát. :)De persze rossz az, aki rosszra gondol. Ha most kijelentem, hogy a csordaszellem és a szolgalelkűség márpedig gyenge akaratot is rejthet, leszel-e rossz? ;)
Naccerű, én lettem a troll. :)

Sitnyik 2009.03.05. 20:59:40

kocsmáros rudi: nem voltál gyökér, maximum, ahogy Vierre_ gondolja. :))) Ismerem az érzést, ezért aztán béke, boldogság, virágeső. :) Várom a következő posztot, a lakodalmassal magasra tette a mércét, a zasszonnyal azóta is énekeljük a "dontkrájformí, Albertirsát" :))). Nagyon tetszik neki a blog, ajánlja is mindenfelé.
Jelentem, lenyugodtam. :) Ha tudja vki, törölje az előző kommentemet. :)

TeasingAngel 2009.03.06. 11:22:13

@Sitnyik: kedves kommentelő társam. Mint ahogy előzőleg már írtam valahol szerintem ott rontódik el az egész ahol átcsap személyeskedésbe, én sem annak szántam. Azért írtam örökbecsű szólásmondásokat (márpedig ez esetben akinek nem inge....).
Csókjaim ;)

gyutyka 2009.03.06. 12:42:36

Na végre!Mindenki csókol mindenkit,végül is már péntek délután van.

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2009.03.06. 23:55:44

@shinigami: ó igen, pikkdáma. Az egy kábé hat négyetméteres luk, ha jól emlékszem, nincs is nagyon másra hely mint bedobni egy felest...

A Műegyetem mögötti környék tele van ilyen műintézményekkel.

massziv 2009.03.13. 20:01:48

Armbar 2009.03.03. 13:11:10

Az Akácfa az micsoda egy hely:-)kb 10 éve jártam ott pedig nincs messze tőlem ma sem.Emlékszem hogy a belépés előtt az ajtóban a nyakamba ugrott egy mázsás asszonyság egy "de jóképű vagy adjál egy csókot" kiáltás kiséretében, miközben megpróbált kizsebelni:-) Kénytelen voltam a kezére csapva tudatositani benne,hogy helyi srác vagyok nem turista:-)) de nem volt harag.

Van egy hely a Forgách utcában a nevét nem tudom,de még most is piros műbőr stokik vannak meg lambériás falak.Állati hely!

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még