Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bográcsolás

(Faszom, tegnap volt egy kis technikai gebasz, rudinak kiraktam a sztorit olvasásra, azt hittem nem látja senki, mert oldalra nem raktam ki. azt vhogy mégis, bloghu is megpörgette, pedig még kész sem volt, na mindegy, le van baszva. )

Kenyőc a hétvégén a telkére szervezett egy kisebb összeröffenést, az összes tisztes spanját meghívta. a többség tudta, hogy ez mit jelent, úgyhogy a tihanyi vityillóba a java taxival érkezett, társaságnál néztek is, hogy mi a fasz lehet amiért 10 kocsi eltűnt a városból és tihanynak tart. én a tóniékat vittem, persze haveri alapon, bár kellett volna valami felárat számolnom, mert az összes létező benzinkútnál meg kellett állni, a tóni az anyóson meg végig baszkurálta a magnómat. tónikám a rejszefemre kapcsoljá sűrgősen bíztatta a csicsák márió a tónit méterente, de a tóni annál jobban megmakacsolta magát, amiből komoly vita származott. én meg voltam a cintányérban a levegő. fehérvárnál hálistennek végül nyugi lett, mert a taksony is megunta a világslegereket. azonban onnantól viszont percenként hívták a dj-jüket, hallo hallo bazmeg nagyzene a rejszen, miez halló jocikám, dévidgetta, azannya picsáját. a másik állandó konfliktus abból volt, hogy rendszeresen kifogásolták a többi autós vezetési morálját, ilyenkor melléérve az autóknak lehúzott ablaknál a három benga szélesember verbálisan és egyezményes kézjelekkel inzultálni kezdte a sofőröket, szütttyögőőőől a faszomat azt te picsaaa, a tükörbe nézzél inkábbbb, átugrom a tetődre azt megbaszlak, nézzéél ide, hallóóód, tibi tibi húzdrá a kormányt, eh faszom de jeti vagy bazmeg. ennél csak az baszta fel jobban az agyukat, ha valaki elment mellettünk, annak meg utána akartak menni, úgyhogy megváltás volt mire leértünk a kibaszott tihanyra, mert idegileg teljesen kikészültem.

 a telekre nem volt nehéz odatalálni, mert hatalmas fekete füst jelezte az érkezési pontot, kenyőcék izzították a bográcsot, ogréval vágatták a fát, ami mivel egész télen kint állt az udvaron nem akart begyulladni csak gecire füstölt, úgyhogy megjelentek a szakemberek, és végül megegyeztek abban, hogy az egészre rá kell önteni 10 kiló faszenet, és le kell locsolni az egészet négy palack gyujtóssal, az egyik 2 óra után már picsarészeg spanjuk meg rábaszta az egészre a rattan kertibútor egyik darabját is. most, hogy lángolt az egész elégedetten ittak a körtepálinkából, amit a karcsibá főzött odabent a rezsón, egyedi recept alapján befőttből. a teraszon közben a nagyon befolyásos üzletember, bruce vili napolajazta a fejbúbját, akinek a grancsirokija a telek közepén parkolt a kenyőcék kislányának a homokozójában. terepre való a vas, magyarázta mikor kenyőc megérdeklődte hogy mi a picsát csinál mégis. háromkettes vényolcas, ez a menekülő autó, érted. megy mint a disznó, ha úgy alakul a helyzet, de ezt szoktatni kell mindig a terephez.
 
de te tibi, te meg bazmeg szólj már az ogre haverodnak, hogy elég lesz a fa bazmeg, egy geci betüt nem lehet hallani a kibaszott fűrészétől. már engem is épp kezdett kiakasztani, úghogy mentem és jeleztem neki, hogy most már elég lesz a fa, de nem csak mára, hanem 2020-ig is. biztos? akkor ezt már nem kellett volna? kérdezte bizonytalanul nézve a félig felaprított kutyaólra. azt hittem nem lesz elég, de akkor most már mindegy, befejezem, azt már vágta is tovább. bruce-nak mondtam még egy kis türelem, mindjárt vége csak még befejezi a kutyaólat. milyen kutyaólat? hallotta meg a kenyőc. a kutya benne volt? nem? biztos? jó akkor, de a faszom már bazmeg... nem hülyeség ez a fűrész amúgy nem hülyeség, vette vissza a szót a bruce. mer érted betámad egy arc a kocsiban, vagy te támadsz be valakit, nem lehet nálad macheta meg uzi bazdmeg. csak a fűrész nem praktikus. érted kapanyél vagy valami hobbiszerszám, azt ha azzal vered agyon az arcot, akkor te csak most vetted a baumaxba, mer mész a telekre kicsit kapálgatni. azt ez már egyből hirtelen felindulás meg ilyenek, minusz 10 év hallod, nem mindegy, vagy mennyi. mer baltával mész neki, mint a hülye kopasz az előre megfontolt szándék vagy mi. van itt egy jogász? nincs? faszom, hát jogász meg kapanyél mindig legyen kéznél, erre igyunk.
 
hirtelen hatalmas zúgással látunk közeledni a 20 méteres szolgalmi földúton egy lambót, csak úgy reszelik a buckák a verda alvázát. kieza köcsmög? nézi a tóni az arcot, aki a 4 méterre lévő aszfaltozott út helyett a földesen vereti. tónikám, faszom álljon beléd, ez a bubán pityu, tisztelettel beszéljél róla. mér ki a faszom ez a köcsmög bubán pityu? övé itt az egész észak... még egy utolsónak az eszkimók császára odabaszta a lamboja elejét az útra a ház előtt, majd kiszállt teljes életnagyságban, mind a 150 centijével, plussz egy 180as szőke picsa 20 centis magassarkúban, aki hogy el ne dőljön veszettül kapaszkodott a kocsiba. cicca, meghúszod a kocit, há óvatoszan anád picáját, fegyelmezte a csaját a beszédtechnikájában bódiszilvire hajazó veszélyes ember, miközben két láthatatlan tököt cipelt a hóna alatt. szevasztok, pityu vagyok, eszmeg a cica. nésszed cica, bökött a 4 méteres tűz felé, eszen égetünk el. de most mééééér? rémült meg a csaj. jóvan ciccám tékitézi, ne ijedezz cak a srácok akarnak főzni valamit, de nem téged szívem. mi lesz a menü? bográcsgulyás, szereted pityukám? szeretem, aszt mindenki szereti. na a cicca majd szegít isz, cicca hallod kereszd meg a konyhát aszt pucold meg a krumplit, meg kuktásszal okoszan. de én...megcinálod, aki nem dolgozik ne isz egyék, így mongyák, nemigasz, na.
 
aszt mi van kenyőckém, sztabilisz minden, mi a faszvan, aszt mondjad. deszép itt nálatok, hallod öcsém, látni az egész balatont meg minden. szok szép emlékem van ám, baszod innét, hát itten nőttem fel, aszt annyi sztorink van, beszartok. pálinkát? most főztük, azt addig meg mesélj egyet, hadd tanuljak ezek a pesti úrikölkök. jóvan, meszélek egyet akkor. legutóbb érted rockyékkal mentünk így erre arra, ment a munka, aszt a szovajai megszólal hogy kúrnia kell. ezt ismerem, jegyezte meg a tóni. a sztorit iszmered? nem, csak hogy kúrni kell. jahjovan, szóval kell kurnia, aszt rendelünk kurvát érted. tavasz van minden, ninc a parton szenki, gondoltuk megkúrjuk a cajt ott, hát ha már ő kúr, kúrok én isz. konyha messze van amúgy? messze pityukám, folytasd nyugodtan, nem hallja meg. jól van, nem isz azér, cak mindenből akkora ügyet kerít ez a ciccám. nah szóval rockynak mondjuk hogy várjon a kociba, a hölggyel van egy kis intéznivalónk. szóval megyünk aszt már kúrom is hátulról a szovajai meg elölről szopassza. vigyorgok aszt vigyorog a szpanom is köszben. mondom gyere szavó, cere. cerélünk, aszt érted megint vigyorgunk, aszt értitek megint cere, dirrdurr hátulról, vágesz. kúrjuk a kisz kurvát, erre felnézek aszt látom a rocky ott ül egy padon aszt reszeli a tormást ezerrel. há mondom mi a faszt cinálsz te basszeg, szétbaszom a fejedet, há ott fényeszi a kisz bohócát. ilyen egy pofátlan kisz gecit!
 
volt ennek a rockynak amúgy egy caja, táncosz volt, aszt mindig ment külföldre. aszt kurták itt isz ott isz, rocky meg nem vágta a témát, ő meg itthon szosze kúrt, még kurvát szem, merhogy szerelmes. aszt mégis rájött, nagy neheszen, hogy kurva sok sógora van, érted mindenki beszart hogy kicsinálja a cajt, aszt átvágja a torkát meg ilyenek. de semmi ilyen, cak a caj hivogatott mindenkit, hogy cináljunk már valamit, mert a rocky a panel lakásza ajtáját kenegeti pálpusztaival, aszt nem lehet már megmaradni. mondtuk a rockynak hogy ne legyen mán ilyen geci, hát inkább vágja át a caja torkát mégis, vagy valami, mer így kibaszik a szomszédokkal isz. azt mi lett, átvágta? dehogy vágta, hát együtt élnek, ez a szerelem, mint én isz a ciccával. sose vágnám át a torkát. télleg mi van azzal isz, pucol még? hány kiló burgesz van? összesen? fasz tudja, te kenyőc hány zsák krumplit vettél? zsák? milyen zsák bazmeg? ilyen műanyag zacskóba volt, nem zsákban, abból vettem ötvenet. milyen műanyag zacskó baszod? te mirelitet vettél te bazdmeg, mi? azt, mér mit vettem volna? hát rendes burgonyát te állat! mér a mirelit nem rendes burgonya? csak le van fagyasztva, attól nem rendes? kiteszed a napra, azt kiolvad, nem? most a faszomat néztek, hát mondtad hozzak krumplit bazdmeg, nem mondtad milyet, ki a faszom vesz már olyat, ami olyan, mint amikor a földben van bazmeg?!  de akkor mi a picát cinál a cicca két órája, baszeg? villant be a bubánnak. bemennek a konyhába aztán látják hogy ott áll a cicca, a szál krumplikat kiszórta a zacskóból és most egyesével tisztogatja őket egy konyharuhával. tiszta fagyos volt az összes...mondta magyarázólag, mert érezte a kérdő tekintetekből, hogy valamit nem tartanak okésnak a többiek. de azok csak néztek tovább döbbenten. hát izé te mondtad maci, hogy pucoljam meg..és fagyos volt, most nem értem. másképp kellett volna pucolni vagy hogy? zacskóstul vagy mi, most nem értem, miért néztek így naa?
 
úgyhogy a végén nem bográcsoltunk, helyette jött az ötlet hogy csináljunk nyársakat meg süssünk szalonnát, csak fasznak nem volt kedve sütögetni, úgyhogy ogre mondta ő tud egy megoldást. a pinceablakon lévő védőrácsot leszerelte, rakott a tűz köré négy sor téglát, rábaszta a rácsot, arra meg az összes húst. amíg előkészítette a vacsorát, karcsibával főzettek a többi kompótból is páleszt, konkrétan az eltett kovászos uborkás üveget is előszedte az öreg. karcsibá, de az nem baj hogy kompót? kérdezte a kenyőc. há már mér lenne baj bazmeg? hámerhogy nem valahogy erjed a gyümölcs, meg ilyenek, azt úgy kell főzni? úgy is lehet, de az amatőr. mert figyeljél, páleszt aki mesterfokú, az bármiből főz bazmeg, bármiből érted? rendes gyümölcsből mindenki tud. kompotból is lehet, az az íze miatt kell. főzöd, azt ha nem elég erős, felhúzod etilalkohollal. az arányokon múlik, mennyi papihoz mennyi etil. ez a pálinka bazmeg, az arányok, hát érted már? ezt kostold meg, ez az uborkás, saját recept, de még nincs kész, csak kostoló.
 
másnap hívta a tóni a csicsákot, halló? HÁLLÓ MÁRIÓÓ, TE HALLASZ BAZDMEG??? DE HANGOSAN MONDD!!! HALLAK GECI, HALLAK, DE TE MEG, TE FIGYELJ, TE LÁTSZ???

 

Címkék: bográcsolás

2009.03.17. 08:47 57 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr261005728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pause 2009.03.16. 18:49:57

WÁHÁHÁHÁÁHÁHÁ
mekkoravolt
:D
betegállatok

dzsedi 2009.03.16. 18:51:58

ez halálos volt :)

dzsedi 2009.03.16. 18:52:35

szoktatni kell a terephez...áááááá bazmeg kész

Tsabi 2009.03.17. 09:03:43

Ezdejovoot! Sok ilyet, megmegmeg! :)

Mulyom 2009.03.17. 09:11:04

AAA-TÓÓM!
Köszönjük Tibi!

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.17. 09:26:10

szép. mondjuk a legfájóbb, hogy a társaságban messze ogre a legértelmesebb ember, pedig neki már csak a munkaköri leírása alapján sem kéne rogynia az iq súlya alatt. de hát ilyen szép világban élünk, erről szól a blog, aki nem kifordítva veszi fel a gatyáját, az elbaszta. kurvajó lett, grat.

almendrico 2009.03.17. 09:34:14

Jo volt, mint mindig :-)

(csak zarojelesen, a szolgalati foldut helyett nem szolgalmi utat akartal irni? vagy ez valami mas?)

nymzon 2009.03.17. 09:47:12

Uborkapálinka, hej! :))

Trenton 2009.03.17. 09:49:19

ez gyöngyszem!!! tekitézi :D:D

afideszkapjabe 2009.03.17. 09:59:27

Tibi, figyejjé! Tudtam én, hogy menni fog! Fasza gyerek vagy!
Sirály, köszi.

r1attee 2009.03.17. 10:12:48

Ez mekkora!!! Kellett ez már...

TeasingAngel 2009.03.17. 10:47:53

tetszett nagyon!
már tegnap is, csak aztán elveszett a kibertérben vagy mi

Armbar 2009.03.17. 10:50:44

na ez már tetszett.

de nem tudok szemethunyni afelett, hogy a metil alkohol vakít, és nem az etil:)

ja és maradjunk annyiban, hogy bulcsú forog a sírjában ;)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.17. 10:53:53

@Armbar: faszom ne is hunj, latszik h nem en foztem a paleszt. bulcsu.. ocsem eveken keresztul szembe lakott velunk...nagy figura volt, kapsz azert egy csillagos piros mokust....

RoFä 2009.03.17. 10:58:13

C'est la vie, Bulcsu...

(Armbar: mindegy hogy raksz hozza metilt vagy fozes kozben az elegtelen technologia miatt kerul bele amugy autogen modon, hehe... Jo ez a palesz sracok, de igyuk gyorsabban mert kurvara sotetedik...)

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.17. 12:15:58

metilalkohol-party. látástól vakulásig ;)
faszom én bezzeg nem tudok egy csillagos zöld pöttyös csincsillát kapni, pedig úgy igyekszem...

Armbar 2009.03.17. 12:18:34

Fureden toltottem a 90-es evek nyarait... A mediterranban kezdtem edzeni ha mond vmit. Tul nyilvanos ez a forum ismert nevekkel sztorizasra. Meg jo h merul a kurva iphone:)

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.17. 12:20:23

- apu, apu, miért piros a mókus?
- mert ogre felaprította gyújtósnak bazmeg, azé'.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.17. 12:24:30

@ratatüj: viccelsz? azt te már túl is teljesítetted, te sztahanovista.

Kölyökképű 2009.03.17. 12:26:48

Szép volt Tibi, bizonyos fokú nosztalgiával töltenek el engem is ezek a posztok.

Bulcsú barátunk meg nem forog már nagyon sehol, max vmi rendőrségi kriptában, utoljára elég kényelmetlen lehetett neki évekig a garázsbeli szerelőaknában attól félek...

-Feco- (törölt) 2009.03.17. 13:49:59

Vazzeg, a mirelites sztori odavert rendesen.... Erről eszembe jutott egy katonaságos sztori... 90es évek vége, váci laktanya, sok okos kopaszember nézelődik, éppen fordul befelé. Ott volt Lükeszem honvéd, olyan arca volt a gyereknek, hogy Ceizel Endre elkérte tanulmányozni az anyja petéit, mert ilyen arccal ember nem tud születni, tuti valami más is volt a partin... de ez más sztori. Szóval, szopunk bennt a laktanyában már 2 hete kimenő nélkül, kopaszok vagyunk mint a villanykörte, szívásköbök. Lükeszem honvéd körlettársai kicsit nehezményezik, hogy a 2 hét alatt Lükeszem még nem mosott. Ezzel nem az a bajuk, hogy nem dolgozik az ember, hanem hogy konkrétan büdös. Aki nem tudná, a kincstár bevonuláskor adott két db barna alsógatyát, és 2 pár barna zoknit. Ez kurva jó, sosem veszik észre ha koszos, a féknyom is eltűnik az alapszínben, Lükeszem ezt erősen kihasználta. Na, nagy nehezen ráveszik, hogy mosson már egyet. A fürdőben volt egy régi forgódobos mosógép, meg egy hajdú centrifuga, meg egy slag. Tudom hogy ez így elég ütős, rájönni meg hogy mi mivel kompatibilis nem egyszerű, a lényeg a jószándék. Lükeszem balra el és mos. Azt hittük. Nézzük, hogy mi a francokat csinál az ember, a slag benne a centrifugában, folyik a víz belőle, Lükeszem meg csak néz lükén. Kérdezzük hogy mi a picsára pazarolja el a kincstári WU2 sampont, mikor mondja, hogy tuti rossz a mosógép, mert ha lecsukja a tetejét csak akkor megy, akor viszont nem fér bele a slag, ha beleteszi a slagot, akkor meg nem megy a gép.... Na, elmagyaráztuk, hogy mit mivel és hogy kell csinálni, Lükeszem lelkes, nekiugrik... a vége az lett, hogy a körletbe bevitt 2 pár iszonyat vizes zoknit, meg két iszonyat vizes alsógatyát, és rárakta a radiátorra. Senki nem szólt egy mukkot sem, ember februárban két napig alsógatya és zokni nélkül ment a gyakorlótérre....

bekbórd! 2009.03.17. 14:01:46

De finnyásak a gegszter urak, mé nem jó hasábból a gulyás?

MessireWoland 2009.03.17. 14:12:23

@-Feco-: Azert azt a logikai osszefuggest megneznem ami osszekoti ezt a katonasztorit a bogracssztorival. Merhogy ugye errol jutott eszedbe...:-)

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.17. 14:12:47

@-Feco-: ilyen arcok koliban (egyetem, mi más) fordulnak elő jó számban, sajnos általában pont a programozók közt. az egyik egyszer gyanúsan gyakran járt zuhanyozni (minden héten), aztán néztük emmeg mié van. kiderült, hogy elvesztette az ártatlanságát (még csak vmi 22-23 volt, szóval respect és grat), és hát várta a lelkem, hogy hátha visszatér a csaj ismételni. az meg ugye úgy volt vele, hogy egyszer tudott eleget szívni, hogy a kíváncsiság elnyomja a többi elemi ösztönt, de azért másodjára az már perverzió lenne.
mikor már egész kiviláglott a nem létező folytatás, hősünk visszasüllyedt természetes életritmusába, amit a szobatársai nagyon díjaztak, mert így megint lehetett tetszőlegesen használni egymás levetett zokniját, nem frusztrálta őket a jól megszokott biokultúra borulása.
nyilván ezeken a helyeken nőttek a hűtőben a nünükék és egyéb, hat nyelven folyékonyan kommunikáló, spenót, tojás és csirkeszárny alapú életformák, amik a páradik szülinapjukon a fedő eltávolítását instant illataroma-kitöréssel jutalmazták, mentő, tűzoltő, vegyifegyver-szakértő, fedák sári bevonásával.
ugye bármiféle iskolába (akár közép, nem kell rögtön egyetem) bekerülve az ember szembesül a különböző beavató játékokkal, melyek különböző felállásban adják elő az idd meg ezt a gusztustalan turmixot feladatot. ez eddig szabványos mentális és fizikális egészségkárosítás, de egy pillanatra csapongó fantáziánkkal merengjünk el azon, vajh mi lészen eme hagyományosnak, szinte már ortodoxnak számító heveny megmérettetésből, ha a keverést vegyészekre, vagy nemes egyszerűséggel egyéb, a valóságtól enyhén elrugaszkodott egyénekre hagyunk. mert a palatetőn augusztusban napokig aszalt tej még egy finom és barátságos összetevő, de ha találkoztatok már lavórban teljesen feloldódó kínai műanyagzoknival, akkor képzeljétek el azt alapanyagként.
hejj, a boldog diákévek.

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.17. 14:13:42

@MessireWoland: szerintem az életképtelenség volt az összekötő fogalom.

MessireWoland 2009.03.17. 14:14:36

@Kölyökképű: A Bulcsu Tihanyban van eltemetve. Nem voltak sokan a temetesen...

Edie Britt 2009.03.17. 14:17:02

Há-há-há... isteni volt. Holnap elolvasom megint. Csak, hogy akkor az egészet értsem: mi az a "szolgalmi út"?

hotten totta 2009.03.17. 15:00:44

@ratatüj:

A legszomorúbb, hogy az efféle sejtcsoportok a bakaságot és a kolit is túlélik, avag ysikeresen elkerülik és konkretice munkahelyeken is lecsapódnak. Például a héten vagyok az ismeretlen, más ebédét felzabáló paraszt második áldozat. Munkahely, baszod alásan,felnőtt emberek!

hotten totta 2009.03.17. 15:02:59

@Edie Britt:
telki szolgalmi út:
Ha valamely föld nincs összekötve megfelelő közúttal, a szomszédok kötelesek tűrni, hogy a jogosult földjeiken átjárjon.
(Ptk 167. §)

hotten totta 2009.03.17. 15:20:35

Ja, de beszéljünk inkább a különböző hegesztési technikákról, az macsósabb, lásd Nem vénnek való vidék (kövezzetek meg, de szerintem az egész filmben az egyetlen jó jelenet).

Edie Britt 2009.03.17. 15:25:05

@hivatal.blog.hu: köööööösz, jó ezt tudni. Ha netán telket szándékozni venni.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.17. 15:28:51

@hivatal.blog.hu: a zörgics guszti annyiszor mondta el h mekkora film, h teljesen elvette tőle a kedvem. de lassan lecsillapodik a dafke bennem, azt már tényleg megnézem. azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy a lánghegesztés az igazi, a többi bohóckodás.

hotten totta 2009.03.17. 15:42:09

@izomtibor:
Hát, nem tudom. Az enyém valszeg erősen különvélemény, de kifejezetten untatott a film, kivéve a zseniális, "melyikünk tol űbermencsebb szöveget hegesztésről, az nyeri meg a pszicho-pisztolypárbajt."-jelenetet.

-Feco- (törölt) 2009.03.17. 16:32:05

@MessireWoland: Hát ha a mirelitről nem tudja nem kell hámozni, akkor a mosógépet nem tudja használni volt az analógia...
De konkrétabb sztori ami velem esett meg: egyszer voltam konyhaszolgálatos összesen (az másik sztori hogy többet miért is nem), na akkor ki akartak baszni velem hogy pucoljak krumplit. Ketten voltunk haverral konyhán, ott volt az automata pucológép, azzal biztos nem nagy meló ez. Aki még nem látott ilyet, az egy betonkeverő, belül reszelőszerű felülettel, szó szerint ledörzsöli a héját a krumplinak. A váci laktanyában az első mogyoróburgonyát akkor csinálták mikor nekünk kellett azt pucolni, és "véletlenül" a keverőben maradt a krumpli vagy egy órát....

gabeszkó 2009.03.17. 17:13:13

Ez már valami, tehát nem semmi!
Tibor, lehetne (csak próbaképp), hogy egy alkalommal hazafuvarozz minket bajorból (asszonnyal jobb egyen) és én cserébe ugyanennyi kilométert taxizom helyetted Tóniékat Budapesten?
Így látatlanban nem tudnám elképzelni, melyik lehet nehezebb feladat.
Alig várom a hosszú hétvégéket, végre horgászhatunk a haverokkal otthon, de a tortúra az utazással nagyon nem hiányzik. Mire a ruhahalmokat kiszelektálom és csak egy bőröndnyi ruha (amik közül csak a legfelső kettőt hordjuk) és ugyanennyi köbméter cipő plusz ruhazsák marad, már általában nem állunk szóba egymással. Kb tíz perc alatt érjük el az autópályát, München vége tábla után nincs sebességkorlátozás, tehát ötös, padló és ilyenkor kezdődik a suna monológja, ami átlagosan hat-hét órán keresztül tart: "Ne menj a seggébe! Ne előzz jobbról! Ne húzd rá a kormányt! Az nem zavar, hogy a másik sávban sokkal gyorsabban lehetne haladni?" És amíg nem parkolok le Zuglóban, addig egy béna balfasz vagyok.
És ez a jobbik eset, mert nem volt dugó...

A poszt pedig remek!

rgranc 2009.03.17. 17:23:13

gabeszkó: miért nem küldöd repülővel, te meg nyugodtan vezethetnél hazáig...

gabeszkó 2009.03.17. 17:35:49

@rgranc: az bukó volna; akármikor repül, a duty free-ben mindig talál valami haszontalanságot. Persze megéri, olcsóbb, csak nem biztos, hogy szüksége volt rá...

uzletembercarlos 2009.03.17. 20:10:19

Utóbbi idők legjobb posztja! Bazmeg sírtam már a végén. Nagyon ott volt Tibor! Az Ogre egy igazi hörcsög tpíus lehet "azt hittem nem lesz elég" behaltam. Meg ez a sültkrumpli.... Fasza volt nagyon az egész.

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.17. 20:33:17

@izomtibor: és akkor elmélkedhetünk azon, hogy vajon az-e a királyabb, aki mindenféle segédeszközzel hegeszt, vagy aki á lá natúre csak úgy odakoccintja az odakoccintanivalót az idekoccintsatokvalóhoz. ezt is lehet ugye nyomatni különböző hőfokokon meg pozitúrákban, térdelve, állva, esetleg az eredeti létszámnál többen, akkor a többiek segíthetnek tartani/használni a plusz védő- és kiegészítő felszerelést. ej bazmeg, hegeszthetnékem lett.

Asidotus 2009.03.18. 00:09:35

"milyen kutyaólat? hallotta meg a kenyőc. a kutya benne volt? nem? biztos?" én ettől majdnem meghaltam!

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2009.03.18. 09:00:57

Jájj azok a szép emlékű (már aki emlékszik mi volt közben) pincebulik :)

ksg 2009.03.18. 12:10:09

Haljátok, ezt nézzétek meg, mer ez az igazság! kocsogizomtibi.blog.hu/

Teis nézzd meg, te tibor!

Andie 2009.03.18. 12:31:02

Kapanyél meg ügyvéd mindig legyen kéznél - ezt felirom bazmeg, az örök igazságok közé. :)
A bográcsolásnál mókásabb a grill, főleg ha enyhén illuminált a társaság. Balatonalmádiban (továbbiakban balmádi) a nyaralónkban tartottuk a nyárzáró bulit harmadik alkalommal szeptember közepén, mikor kiderült, hogy legutóbb a faszenet kinnhagytuk a fás színben, ami korábban disznóól volt, aztán csirke, de legnagyobb hibája, hogy ép ablak nincs rajta, teteje meg beázik. Szóval hiába apritottuk az aprófát már konyhakéssel vékonyra bazmeg, fújtuk, legyeztük, ventillátoroztuk a parázsló faszenet, egy istennek nem akart begyulladni. Bezzeg az egyik buzi megtántorodott, és belezuhant ventillátorostól, ami szépen összeolvadt, csak tudnám miafasszal fogom a jövőben éleszteni a tüzet. Majd defibrillátorral, kösz.
Na erre egyik okos kitalálta, hogy szivjunk le benzint az egyik kocsiból, azt azzal belocsoljuk jól, mire majd meggyullad a faszén. A borospincében találtak lopótököt, de a kibaszott merci gyár nem egyenesre csinálta a beöntö nyilást. Csak azért nem törték bele a szárát, mert időben közbeléptem.
Valahonnan előkerült egy slag, végül ezzel sikerült vagy 20 litert kiszivni a verádból, amiből kb 2 liter ment flakonba is, ami olyan volt mint a kis Totó nője : szűkszájú.
Na a vadbarmok rálocsolták mindet a faszénre, aztán mostgyújcsdbezolikám jelszóval kattingatni kezdték az öngyújtót fölötte. A következő pillanatban hatalmas lobbanással lángrakapott minden, Zoli kezétől kezdve a másfél méter magasban lévő cseresznyefa lombjáig minden, menekült róla mókus, harkály, rózsabogár, minden faszom, a Totó kezébe beleolvadt a flakon, azt üvöltött mint az állat, hogy elég a kezem bazmeg elég!!!
Páran megkérdezték, hogy mire?
Kb negyed óra múlva, miután elhajtottuk az összes szomszédot a faszba, hogy nemkell tűzoltó, kösz, rámertük tenni a húsokat a rácsra, de a lecsöpögő zsírtól még párszor lángrakapott a szén, úgyhogy a végén én zsiroskenyeret ettem bazmeg, a többiek meg nemtudom, de páran megpróbálták elrágcsálni a szénné égett tarját - ez láccott a pofájukon.

Na ekkor határoztam el, hogy következőre bográcsolunk, de úgy látom az se veszélytelen. Lehet elhivom az ogrét. Kutyaól nincs, bár a fásszin még kellhet...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.18. 13:39:48

@ksg: megnéztem, gratulálok. csak ügyesen!

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.18. 14:19:46

@ksg: bazmeg tibor, gratulálok, ennél többet egy popsztár sem kívánhat.

Burgermeister 2009.03.18. 15:15:17

Jok a kommentek....megyek megnézem mi a hányás Tardán. :)

doors (törölt) 2009.03.18. 15:31:45

Jót tett neki egy kis tardai állatság! :DD

kvarcman 2009.03.18. 16:47:31

Ez irodalmi mérföldkő! Köszönet érte :)

sertésmájkrém 2009.03.19. 02:53:22

Ez állat volt, Tibor, köszönet. :)

yenoee 2009.03.19. 10:11:12

A vége eléggé felkészületlenül ért, lefejeltem a billentyűzetet a röhögéstől, köszönöm.
Aztakurvaélet :)))

@ndtomas 2009.03.19. 17:48:52

Magamban is lehet hangosan röhögni, ezt csak itt!

"Cicca"-ról eszembe jutott Mártika, a társaság egyik ismerőse. Ahogy felérünk egy lakásba, olyan ülőmagasságtól lefelé olyan lábszag lett valakiétől, hogy csak állva lehetett kibírni. Miután a fickók végigfikázták egymás zoknikultúráját, kizárásos alapon kitotóztuk, hogy ez mégiscsak a Mártika lehet. Ugyan, valami csaj szóljon már neki, ne legyen sértődés, csak jól jön a felfrissülés ekkora út után, mármint x falváról, vagy inkább mellől. Mártika nem sértődött, csak szokatlanul sokáig volt csendben a fürdőszobában. Menjen utána egy másik csaj, és segítsen neki beindulni, vagy elvitte Kirk kapitány? Csaj jön ki. Mi volt? Ült a kád szélen és várta, hogy vigyen neki vizet valaki. A falból kiálló "tekerentyűket" nem vágta mire valók. Reméljük belevágtál a kádba egy liter hipót? Azt nem is, de kapott bele rendesen minden flakonból. 10 perc se telt el (figyelem, lányok, asszonyok!) vidáman jön be Mártika: Leengedhetem a vizet, vagy még fürdik benne valaki? Orr elé tartott zsepivel inkább maga vállalta a leengedést egy nőtársa, nehogy a mosogatóba kerüljön végül a bokáig érő merő fekete folyadék.

Burgermeister 2009.03.31. 17:50:26

@@ndtomas: 7végén megyek Bográcsozni. Remélem lamboval senki nem jön. :)

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még