Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sólymok

Családi ünnepekkor komolyan be voltam szarva kissrácként, mert nagybátyám a totya a nyolcadik feles után nem bírta tovább és kirángatott a kertbe tizenegyeseket rúgni nekem. kerítés és a meggyfa közé kellett beállnom, aztán csokiért kellett védenem. na mazsola figyeljél, sarokra tekerem, mondta de hát nem volt hülye ő, hogy csokit osztogasson, úgyhogy rendszerint a szemem közé kúrta a bogyót teli rüszttel. na, így nem lesz csoki, kis bukfenc, ne kalimpálj, védjél is, várjál rúgok egy könnyebet. szóval ennek már odaállt rendesen, megigazította a kék sportgatyáját, akkurátusan kirúgdosta a gyepet a bogyó elől, picit fújtatott, majd rárohant a gömbre, mint a makkra a vaddisznó és tiszta erőből elnyeste kenyáig. gól! mondta és elégedetten nézte, ahogy a löket elhagyja a kerítést. pont a léc alá ment baszod, ezt nem védhetted mazsola, csak pislogtál mi? na menjél, guberáld össze a labdát, aztán gyakoroljál, hogyha legközelebb jövök legalább esélyed legyen. úgyhogy a totya visszament ünnepelni, én meg csókolomoztam ezerrel a kerítésnél a karavcsik néninek.

totya amúgy percig nem tudott meglenni foci nélkül, ha volt olyan nap, hogy nem tudott kimenni a palatinusra, már a hangosbemondón keresték. ott aztán ment a foci, meg a lábtengó. lebasztak két-két kukát a fűre, cékla meg a cölöp választottak, ezen vesztek össze elsőre, mármint hogy lehetett előbb a kicsit és utána csak a szendrőt, itt már kezdtek pislogni a közelben piknikező családosok, különösen a szinte állandó istenbaszozáson, aztán mikor a bolond elsodorta keresztezés közbe a kis négyéves gömbőcöt fagyival a kezében, már lett riadalom, de messze nem akkora, mint amikor a kicsi távoli bombája két centire a kockás pokrócon sütkérezők fejétől a hűtőládán csapódott, és csak úgy repkedtek a sült csirkék, meg a kemény tojások. ebből néha adódtak konfliktusok is, de nem sokan mertek odállni kifogásolni a történteket 20 db bronzszobor elé, akik egyfolytában kölcsönösen édesanyjuk megbaszására bíztatták egymást. úgyhogy felüdülés volt mindenkinek, mikor egy óra múlva a büfé felé vették az irányt, hangosan ordibálva, hogy akkor az most gól-e volt, vagy nem-e, a zsengér rátartott e a bolondnak, mi volt a végeredmény, volt -e még hátra két perc, vagy nem-e volt-e.
 
a nap hátralevő részét picsázással töltötték el, a kettesével-hármasával sütkérező csajokra ezerrel mozdultak rá, aztán baszták őket ahol érték: a kabinban, hátul a bokorban, rakics kint a barkasában, úgyhogy estére alaposan elfáradtak. totyánál is mindig ott volt a sporttáska, abban meg a legszükségesebbek: váltás trikó, zokni, fásli, sportkrém, negyven csomag gumi. egyszer a nagynéném nem bírta már a borzbaszó bűzt a táska felöl, aztán mikor belenézett hogy mit tárol benne a totya, meglepetten vette észre a rothadó két hónapos zokni mellett a rakás gumit. gumi? milyen gumi? ja az a gumi, ja hát az a sanyié, mer külföldről hozta és... mi? nahjo figyelj tényleg az enyém, de csak hogy tudjak adni a többieknek... ne nézzelek hülyének? én nem, csak magam sem értem hogy kerül oda...gumi? ez tényleg meglep most nyuszikám. jajj hát biztos a cölöpé, mer ilyen a táskája neki is és véletlenül...szóval próbálkozott a totya rendesen, állítása szerint jobban leizzadt mint amikor a kohóból azt a két méteres bányász gyereket kellett fognia. mondjuk még egész jól kijött a dologból, már a céklához képest biztosan, aki két szőke cicával a hóna alatt feszített, mikor a nyolc hónapos terhes felesége jött vele szemben váratlanul, mert kiugrott meglátogatni. mondjuk ebből ott nem lett akkora cirkusz, cékla rezzenéstelen arccal elsétált a két csajjal a felesége mellett, otthon aztán meg leverte az asszony a fejét, mint bennszülött a kókuszt.
 
most már egyre kevesebb ilyen gondjuk van, mert a kúrásból a gyakorlati rész már nem annyira megy nekik, mint a verbális. focizni azért még mindig fociznak. a nosztalgia csődörök aztán az öltözőben a fáslizás, a kenőcsözés és a hasszorítóval való baszakodás közben a kicsit hallgatják, akinek még van mit mesélnie. úgy kúrtuk meg a csajt, hogy a hosszú viagrával. próbálta. úgyhogy ő csak nyalt, de ennek is örült. csak aztán ehhez is le kellett volna hajolnia, de a dereke nem bírta, úgyhogy a csajnak úgy kellett engem szopnia, hogy a hosszú állva nyalhassa. így meg a csajnak nem ment. a végén én azért megkúrtam, a hosszú meg verhette. volna, de már a viagra se hatott, bár szerinte csak elment a kedve, mert ügyetlen volt a csaj. úgyhogy azt mondta ez a geci, hogy ő nem is fizet. ilyen egy kis zsidó geci ez. ekkor kicsit felélénkült az öltöző, mert politizálni azt viszont egyre jobban tud mindenki, a zsidóról meg mindenkinek eszébe jutott valami, a búzának a feri, a bolondnak a nácik, cölöpnek a bolondról a kommunisták, ipacsnak a cölöpről a cigányok, arról meg a viktor. róla meg már mindenkinek kurvára más jutott az eszébe, úgyhogy mire kiértek a pályára már kurvára össze voltak veszve. a bolond erősen rá is mozdult a cölöpre, aki fél év után tért vissza a veserákja után, ennek ellenére olyat alárúgott hogy csak sistergett. mondtam neked te bonyhádi geci, hogy felém ne gyere, mert most már valóban meg fogsz halni, te geci, te bonyhádi geci üvöltözte. de ennek a vitának hamar vége lett, mert közben elvégezték a szabadot, a pántli meg kiszúrta hogy ellenfélnél a józsikapus éppen a kerítést brunyálja le, úgyhogy üresbe begurította. a többiek meg a józsit elkezdték rángatni, hogy mi a faszt csinál, de az csak locsolt tovább, nem is igazán értette mi a fasz van, annyira másnapos volt. hasonlót akkor élt át, mikor a tanulóban a szenes legények ellen játszottak, aztán mikor kijött bedobásra, a könyökével hozzáért az egyik archoz, aki visszakézből baszta állcsúcson. lett jó nagy kavarodás, a bíró teljesen be volt fosva, úgyhogy a végén felmutatta a piros lapot a szurokembernek, meg a földön fetrengő kapusnak is. mivel így ezt már a szeneslegények is igazságosnak találták, végül senki nem vert össze senkit, megúszták annyival, hogy a józsi agyrázkódást kapott.
 
mondjuk ez érzékeny veszteség volt, mert ekkor még nagypályán az öregfiúk bajnokságának is meghatározó csapatát alkották, mint budakeszi sólymok, és hétvégén volt a fradi elleni rangadó. józsi azért bizonygatta, hogy felépül, ezért négy napig folyamatosan ivott, hogy jobban legyen. úgyhogy amikor 7 perc után kikászálódott a kocsijából a pályánál, befosott mindenki hogy józsi hogy meg van lazulva, de az csak egyre bizonygatta hogy jól van, annak ellenére hogy bemelegítésnél a kapufának dőlve lehajtott fejjel meditált. totya bezzeg ezerrel pörgött, mert nyilasit kellett fognia, az ellen meg nincs ellenszer, ha egyszer átveszi a labdát, rosszabb mint az esterházy marci, úgyhogy nincs mese totya elhatározta hogy nyilasi ma nem fog a labdával találkozni csak vele. a rangadóra elég sokan kijöttek, totya sráca a kis benőke is, ott álltam vele, gyerek úgy harapta markából a tökmagot mintha almát enne. gelencsér bácsitól, a törzsszurkolótól fel is csendült az első mok-mok-budakeszi-sóly-mok. tíz perc után aztán meglőtték a labdát a nyílnak, aki ahogy átvette már egy az egybe is volt a józsival, mikor totya érkezett váratlanul nyolc méterről és elbaszta a nyilasit mint huzat a hokedlit. te fasszopó geci, te agyatlan bunkó sötét primitív állat te, hát nézd meg kit szabdalsz te hóhér, te hogy az anyádat basszad így szét, te gyilkos, hogy a jó kurva anyádat, azt, üvöltözték körülöttünk, még a kilencedik kerületi plébános is. lenéztem benőkére hogy pislog-e erősen, de csak vigyorgott ezerrel és látszott rajta a büszkeség. totya sárgával megúszta, csak éppen húszról járt a szabad. kapusjózsi beállt rendesen orángután pózba meg igazgatta a sorfalat is, aztán tiszta erővel végignézte ahogy a labda kibaszódik a sípcsontjáról. végén ugyan elől kicsi meg a cölöp kipasszolta a kuznyecovékat, be is kiabálta valaki hogy lézerfoci, de az a helyzet is kimaradt, így totyáék csak egy pontot hoztak el.
 
de ettől a kapusjózsi annyira meghatódott hogy életében másodjára sírt, letérdelve az ötösön és a kapuskesztyűbe taknyolt-nyálalt bele ezerrel. először meg akkor sírt, mikor  elmeséték neki, hogy előző nap a totyáék telkén, 20 kőbányai meg 19 rum után azt találta mondani, hogy ő 40 méterről kiskapuba úgy tudná berúgni a labdát, hogy az a gólvonal mögött esik le. és hogy erre 20 rekesz sörben fogadna is. ezt persze nem pont így mondta el, sokkal több szótaggal, de ez volt a lényege. nah hát a kapusjózsi kettőt nem tud dekázni, de nem csak egymás után nem, hanem egy hét alatt sem, összesen, ráadásul be volt nyesve rendesen, azonnal kezet ráztak vele, aztán mivel már merevrészeg volt, odaállították a labda mögé, lemértek negyven métert aztán hadd szóljon. nem lenne sztori a dolog, ha józsi nem nyeste volna be. többiek nem hittek a szemüknek, döbbenten álltak, a józsi is, csak ő azért mert azt se tudta hol van. úgyhogy másnap mikor elmesélték neki, komolyan elpityeredte magát, hogy ő erre nem emlékszik és hogy biztos csak szivatják. de mondták neki, hogy nem, nem, így volt, sőt a végén mikor a bográcsba hányt, meg is kérdezték tőle, hogy akkor tényleg kéri a 20 rekesz sört, azt mondta hogy kizárt és hogy takarodjanak a gecibe.
 
itt a józsi már tényleg elsírta magát, hogy a fasznak kell innia, ha ilyeneket beszél az ember, hogy nem kell neki sör, ráadásul ilyen szép sok.
 

Címkék: sólymok

2009.03.31. 08:59 59 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr231035142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamas88 2009.03.31. 09:04:48

Megint csak azt mondhatom, zseniális :)

Így könnyebb elkezdeni a napot is :)

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2009.03.31. 10:26:57

OFF
Tibikém, nem szervezel valamikor író-olvasó találkozót?
/OFF

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.03.31. 10:28:17

Gyerekkoromban szoktam tévét nézni, ismeretlen okból néha focimeccseket is, sokminden nem maradt meg a magyar bajnokikból, csak az, hogy Esterházy Marci fut valamelyik szélen, és lobog utána a haja. Később munkahelyem réven párszor találkoztam vele a pincében, és bratyiztunk erről-arról, persze nem állta meg, hogy ne szurkálódjon, ilyenkor mosolyogtam, de később úgyis a focira terelődött a szó, ekkor elővettem a naív figurát:
- Te tényleg fociztál? Mármint nem úgy értem, hogy a ligetben... Azt levettem, hogy a korodhoz képest egész jól tartod magad, de azt hittem, azért, mert régebben valamit sportoltál.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.31. 10:38:36

@ern0: én a bratyóját, a pétert néztem volna meg lobogó hajjal, két csel között: a nagy magyar pornográfust.

Csimasz 2009.03.31. 10:40:27

"kapusjózsi beállt rendesen orángután pózba"...bazz sirok a rohogestol :)))

Spiritmonger 2009.03.31. 11:17:57

az eddigi legjobb poszt, gratula!

azért ez a totya bá nagy király lehetett fénykorában...

kenguru30 2009.03.31. 11:18:39

Folyt a könnyem a röhögéstől

bAnál Amál 2009.03.31. 11:21:27

Bizonyos okok miatt időnként nevet kell változtatnom, de bAnál Amálként is minden elismerésem!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.31. 11:27:42

@xanax: mindig szervezünk, hát legutóbb is ibizán milyen volt már!de igérem szervezünk egyszer pesten is bazeg, azt majd kinézünk egy napot a symába vagy a stúdióba.

@bAnál Amál: bizonyos okok, mi?:)

DonGatto 2009.03.31. 11:32:11

Hehe, agresszívabb lett a dizájn, hiába, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik!

Arany évek lehettek azok ott a palatinuson

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.03.31. 11:33:17

hábazze majdnem megfulladtam kaja közben...
mokmok

-Feco- (törölt) 2009.03.31. 11:41:15

Vazzeg, egyedi rendszám, ez a menők élete... :)

tygger 2009.03.31. 11:44:19

bennszülött a kókuszt, azt

nekem a palatinusról csak a gofri maradt meg, totyáékat nem láttam

Mentolosmájkrém 2009.03.31. 11:48:11

Ez nagyon odavert.:o)
Tibi, szólóban taxikázol, vagy valamelyik társaság gyémántja vagy?

Epoxigyanta 2009.03.31. 12:24:16

De hogy a jóistenben tudja ennek az Index főoldal azt a címet adni, hogy "A zsidóról mindenkinek eszébe jut valami"?! Ez már a bulvárcímadás csimboraszója.

ssjani 2009.03.31. 12:37:10

Régóta szerettem volna olvasni valamit a kortárs magyar irodalomból. Szerintem ez az!

woodo1 2009.03.31. 12:51:51

A kapusjózsi most akkor nem kapott semennyi sört se? Én is sírnék bazdmeg!

Mondjuk olvasás közben is sírtam a röhögéstől!! Fasza,nagyon fasza!!

Pokember - a seggemből, mint minden rendes Póknak 2009.03.31. 12:58:02

Ezeket az arcokat én is ismerem, a Városmajorban jáccottak minden hétvégén, úgy 20 éve.:-)
Mi akkor kissrácok voltunk, de ha jöttek ezek az arcok, hamar otthagytuk az egyik pályát, ott aztán ment az anyázás meg a duma, 'álljálrá, Józsikám, álljálrá!' - ez akkor ment, mikor vki egy nagy gólt lőtt.:-) Egy öröm volt őket nézni, gól persze nem sok volt, mert a védekezés ugye mindenekfelett.:-)
Utána meg mentek inni, ez volt a rendszeres program.:-) Ott is volt pár arc, akik még ifiben együtt a Nyíllal, meg ilyesmi. Meg is látszott spec, elég jók voltak.

r1attee 2009.03.31. 13:15:25

B@zzeg, orvosnál várakozva olvastam (mobilról), a sok beteg meg azt figyelte mi a f@szank örülök ennyire... Azt hiszem hozzájárultál az elkövetkezendő gyógyulásomhoz... Kösz!

darvicor 2009.03.31. 13:17:11

"20 db bronzszobor elé"
a palán gyerekként mindig megnéztem ezeket az embereket, mert soha nem tudtam eldönteni miért jó ha félóránként lefújják az embert szórópisztolyból vastagon bronzolajjal. nyár végére értettem.
tényleg mintha élő szobrok lettek volna.
ennél jobban csak az tetszett a palán amikor végre megtanultam rendesen fára mászni és végre benézhettem a női napozóba a tetőn.

gyutyka 2009.03.31. 13:26:36

Nagyon jó! Mok-mok.

BigTwix 2009.03.31. 13:27:00

"gyerek úgy harapta markából a tökmagot mintha almát enne"

Ez gyönyörűűűűűűűűűűűűű!

dr.pupak30 2009.03.31. 13:29:23

ja ehhez hasonlóak a kelet-magyarországi strandokon folyó tengó partik.

Funkerman 2009.03.31. 13:30:29

@darvicor: Jah, az egészben az a vicces, h az összes bronzszobor már csak tükörrel látja a saját faszát. Szaunából kijövet egyből sör cigi kombó, bent a szaunában pedig valamelyik kibaszottul büdös napilap legyezése. Zsirkirályok.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2009.03.31. 13:33:53

kirakja az index a címlapra, idejön az ember, hogy zsidózzon, aztán sehol semmi a patásorbánról
micsoda világ ez?

dr.pupak30 2009.03.31. 13:35:11

@wmiki: így van ez mikikém béke van testvér.

jo.e 2009.03.31. 13:36:58

Tibor!
Mázlid volt a nagybátyáddal :) Én sajnos kis mazsolaként birkózni jártam, úgyhogy nekem a 4. feles után azt kellett az enyémmel. Olyan keze volt, mint a vas... Azóta meghalt már szegény.
A poszt vicces.

TeasingAngel 2009.03.31. 14:25:57

nathanp is, te is? amennyire nem érdekel a foci, olyan jól szórakoztam mindkettőtök posztján.
blogtali mi? az pont olyan tiboros :P

Titi120 2009.03.31. 14:26:39

A történetben erősen sántít, hogy Nyilasi és Kuznyecov érzésem szerint sose játszott egy csapatban ... Előbbi volt utóbbinak edzője a Fradiban, de az már a '90-es évek eleje.

Invictus 2009.03.31. 14:43:48

@Titi120: öregfiúkban elvileg játszhattak együtt később.

Kusuma 2009.03.31. 14:45:40

Tiborom!

Mink nem-e ismerjük egymást??? :-)

Egy réteset megér a mai poszt. Ez biztos. :-)

Titi120: öregfiúk-meccs volt.

Shimu 2009.03.31. 14:45:59

persze hogy játszhattak együtt...

Titi120 2009.03.31. 14:52:01

@Invictus:
Ja, hogy öregfiúk - meccsen volt ekkora tapló a srác !
Na, az viszont tényleg súlyos !

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.31. 14:59:54

@Kusuma: azt nem tudom mit es mennyire er meg, de holnap elugorhatunk par darabert, biztos ami biztos

ratatüj - az édes vadállat 2009.03.31. 15:34:44

@izomtibor: hozzatok pár rétest a pesti író-olvasó találkozóra is!

TeasingAngel 2009.03.31. 15:45:15

@ratatüj: én még életemben nem sütöttem sütit de ha lesz blgotalálkozó esküszöm nekigyürkőzöm akár a rétesnek is

afideszkapjabe 2009.03.31. 16:09:39

Tibikém vazze, apámmal jártam én is meccsre, ott sokat tanulhatott az ember.
Egyébként ma hívtam taxit, azt kiállt egy audi, benne egy jó rac. Mondtam is magamnak, bazz ha ez a Tibike, akkor lefotózkodom vele. De 3 keresztkérdésből kiderült, hogy csak egy redős nyakú szimpla csíra volt, nem Te Tibikém. Kár.

Tibit Miniszterelnöknek!

Burgermeister 2009.03.31. 17:56:32

Jo post!!! :)
Én jártam anno foci,kézi,röplabda, meg mindenféle labdameccsekre a faterral. Igazán nem érdekelt a téma, persze fater erre nagyon rá van gyógyikázva. Még ma is.
Na szóval, én a beszólásokat és dumákat bírtam. Hááát az fetrengés. Mostanában nem voltam meccsen, gondolom a helyzet azóta súlyosbodott szöveg tekintetében.

besza-behu-behá

dr.Zsé 2009.03.31. 21:11:18

mennyi rétest akartok? sütök 20 rekesszel TAngel közreműködésével a találkozóra, ami legközelebb lehetne valami jobb helyen is mint ibiza, mer az elég közel van

szotyirapénzt 2009.03.31. 22:12:10

mennyei, sírok a röhögéstől, jó lett

NevemSenki 2009.03.31. 22:25:19

az egyik legjobb post. már csak azért is mert itt-ott magunkra ismerek. nem ennyire "karcos" a társaság, az igaz… kicsit kevesebb a pia, a hányás,… a félre kúrás … de a foci, az öltöző, a szöveg az stimmel!

jó volt.

ratatüj - az édes vadállat 2009.04.01. 09:47:37

@dr.Zsé: látom én, hogy lesz itt blogtalálkozó, max tibi és rudi nem jönnek el... na nem baj, legyünk rajta a témán.

Lameth 2009.04.01. 09:50:57

Na most már muszáj beírnom! Én is Ipacs vagyok, és rólam is mindenkinek más jut eszébe, ez elég misztikus, vagy mi?! :D

gyutyka 2009.04.01. 11:12:17

AZ Ipacs az szkv. volt talán 74-75-ben Egerszegen a Petőfiben a híradósoknál.

TeasingAngel 2009.04.01. 13:06:38

@ratatüj: vegyük kezünkbe a dolgokat. Azér' Tibort és Rudit hiányolnám.

ratatüj - az édes vadállat 2009.04.01. 13:35:26

@TeasingAngel: persze, de hát ők a fene nagy anonimitásban hisznek, aztán kik vagyunk mi, hogy megingassuk őket ebben? max sörrétesezésnek hívjuk, nem blogtalinak.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.01. 13:40:18

@ratatüj: nincs alattunk magas ló, de még póni sem. igazából csak a rudi nem meri bevállalni a dolgot, mert csak partedlivel tud enni, és csak kanállal. a rétest is.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.01. 13:55:31

na amúgy meg csináltam felülre egy menüt full kontakt néven, ott lehessen mondani.

ratatüj - az édes vadállat 2009.04.01. 13:59:02

@izomtibor: jól van, jól van, valójában tudjuk, hogy attól félsz, visszük a kölykeinket, aztán erőművészkedned kell nekik. "tibor bácsi, tibor bácsi, pörgessen meg a feje felett" meg "hadd csimpaszkodjak a karjába", aztán mégis hogy néznének ki utána azok a fényképek ;)
pedig már azt is feladtuk, hogy rudinál verjük el a pénzünket. ez hatalmas engedmény a részünkről :D
tegnap én egy böszme merci taxit láttam a keleti oldalában az anyóson egy szöszke cicával, sajna a sofőr távol volt, nálam simán belefért volna, hogy az merci->audi egy a szokásos "elütések" közül.
egyébként rudi hidd el, a mi első szavunk sem az evőeszköz vagy az illemtanár volt, egy-egy leállatiasodás alkalmával tudunk még puszta kézzel zabálni. ;)
de hát jól van, megértettük, a helyetekben én sem lennék kíváncsi a pofámra.
max betoppantok, mint csendes, nem kommentelő olvasók ;)
basszus annyi smiley-t használok, mint egy tizenéves lányregény.
nade teasingangel, szerintem az ötlet jó, max ketten iszunk valahol egy csendes kiskocsmában. csak kapjam meg másfél óra múlva ezt az állást, és még lóvém is lesz rá. szorítani.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.01. 14:03:43

@ratatüj: erőlködhet az ember csevegők összehozásával, ha te ide írol:) tessék, szmájli csak h ne érezd magad hülyén magad.

nah az a baj bazmeg, hogy ráéreztél mivel lehet motiválni... na nem a gyerekekre gondolok, mert azok szigorúan nem jöhetnek, mert a rudi megeszi azokat is, vagy fasz tudja.

TeasingAngel 2009.04.01. 15:21:20

@izomtibor: oké, igérem a következő hasonló jellegű kommentemmel már ugrom is a full kontaktra
@ratatüj: fingers crossed (persze nem önös érdekből).
sört nem szeretem, mást ér?
bocsánat tibor, mentem mentem

marcivagyok 2009.04.02. 13:01:13

most akkor mikor lesz "író"- olvasó találkozó Tibor?
egyébként az Audi indexjéné' te vagy ott?
Másrészt mond már meg nekem, hogy ezek az arcok miből élnek?
Mármint, hisz, hát focizni nem tudnak?
okosba fusiznak munkanélkülit?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.02. 13:07:31

@marcivagyok: az egy bohóc, én rendesen vagyok kigyúrva. azé azt nem állítanám, hogy ne tudnának focizni... hogy miből élnek, hát ezt nagyon sokszor és nagyon sok mindenkinél fel lehetne tenni, de mi ezzel nem foglalkozunk.

a találkozósdiról én tudok a legkevesebbet, azér csináltam egy menüpontot ott fölül, full kontakt izé alatt h ezekről is lehessen morfondírozni.

zodatt · http://zodatt.ini.hu/ 2009.04.03. 12:41:31

sírvanevetni ér? néhány napja kaptam körímélbe a blog címét, de nem bántam meg, wehehehhe

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még