Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bésound

Túrós, kisgolyó, nagygolyó meg a muláj birkóztak a gondolattal erősen, hogy betámadják a nyarat úgy rendesen, mert azt érezték, hogy azért az árpád- meg a petőfi híd lábánál gekkózni májustól szeptemberig nem egy toniszopránó kaliber. ami végleg betett, hogy a parasztkarneválos helyen mellettük egy komplett família borította, a csávók fekete léderjakettban, a csajok meg magasszárú lakkcsizmában, pedig olyan meleg volt, hogy arcoknak láthatóan még a foguk is ki volt olvadva a szájukból. 

okés csak merre és hogyan tovább, hol izzíthat négy ekkora rettenetes partihuszár. kisgolyó már egy ideje szemezett muláj pólójával, amiről végül nagy nehezen leolvasta a kacskaringós betüket: ibiza, há ezaz öcsém bazmeg ibiza te úristen, a partisziget, ott csak élvonalbeli arcok küldik, olyan djkre lehet fetrengeni, hogy beszarsz behugyozol. de ott nem lehet csak simán bohóckodni, mondta túrós, aki a legtájékozottabb volt ilyen ügyekben, mert legalább négyszer látta a nesze neked pete tong c. filmet, elsősorban azért, hogy megértse hogy hogy a faszba kerül egy panda a sztoriba, amit végül lapáttal agyonver a dj. na de annyit azért levágott, hogy ibizán az arcok ezerrel küldik a drogot, azt nincs mese nekik is tolni kéne, mert azonnal kiszúrják őket a pupillájukról, aztán kinézik őket onnan, mint síoverállost a nudistastrandról. nade hogy meg mint hát kimennek azt magukba tápolnak mindenfélét, azt mi a fasz lesz ha jönnek őzek meg fluoreszkáló pandák szembe, tiszta para lenne.
 
edzeni kell nincs mese, mondta túrós, el kell kezdeni a drogot tolni, hogy acélosra edzék magukat, azt be ne fossanak az uvé pandáktól, csak simán megfejeljét őket rutinból, ha jönnek. jó de hogyan most benyalnak itt bélyeget, azt hazacsoszognak, valakinek a faterja kiszúrja hogy tapogatják a falat, lefocizzák a fejüket, azt nem hogy ibiza nem lesz de lófasz se. el kell lépni valahova, ahol nem látják, mondta túrós, há jó de hol öcsém, csapassák a coroba a hajógyárin, de mi van ha ott esnek transzba, észnél kell lenni mert kilapátolják ott az ember máját. megvan gyerekek, jutott eszébe valami a mulájnak, akinek ez ritka pillanat volt az életében, úgyhogy lelkesedésében elkezdte rángatni a többiek pólóját, annyira beizgult hogy nehogy elfelejtse és ne jöjjön ki belőle az ötlet, ezazbazmeg ezaz, mondjad má ne rángassál, figyeljél geci, figyelek csak mondjad má, mi a fasz van meg, hát a balatonos geci, mi, a balatonos geci, az az elektronikus balatongeci, a sound bazdmeg? az az, lemegyünk azt ott edzőtáborozunk ibizára geci, és már lépkedett is a muláj hihetetlen érzékkel az ütemek mellé, a kezeivel meg hevesen fésülte a levegőt.
 
pár héttel később zamárdi nagyérdemű felsztiválközönsége négy újabb harcossal gazdagodott, túrós letelefonálta egy spanja spanjával, hogy 11kor a parton a red loungenál kapják a cuccost, rendeltek bazmeg mindent, füvet, ekit, kokót, mindegyiket kipróbálja valaki, egy meg őrködik, mer a fasz tudja mi fog történni. addig még volt egy kis idő, gondolták leverik a sátrat, csak valami fasza hely kellett neki, találtak is egyet, egy kurva nagy másik mellett, de az olyan kurva nagy volt, hogy beszarás, más nem is volt a környéken se, csak pár méterre kék konténerek, legalább csendes hely, király lesz. a sátorverés már nem ment ilyen könnyen, statikailag igen bizonytalan objektumot hoztak létre, de miután belülről középen kitámasztották egy léccel, már legalább nem dőlt össze. úgyhogy neki is indultak, hogy megkeressék a balatonpartot, aztán összekukázzanak pár csajt a sátrukba. de te amit lent a parton találtak, minden várakozásukat fölülmúlta, csupa fullos bikinis picsa mindenhol, csoda ha kizárólag zsebretett kézzel tudtak közlekedni, meg zene jött mindenhonnan, azt látták hogy a karaj csávók félmeztelenül tolják, úgyhogy túrós is levágta a pólóját, aztán úgy hordozta körbe a fesztivál területén az izomtól nem szennyezett testét, mint istván a véres kardot. kisgolyó is már vagy másfél órája kenegette a felsőtestét, nagygolyó a csípőretett kézzel álldogált és fixírozta a napszemüveg mögül a kis picsákat, muláj pedig rettenetesen ült a fűben és nem tudott másra gondolni, mint hogy mindjárt drogozni kell majd. 10kor már a többiek is ott ültek mellette, és percenként nézték az órájukat, egészen addig míg már tényleg menni kellett. a megbeszélt helyen aztán próbáltak lezseren viselkedni, és úgy tenni mint akik éppen nem drogot készülnek venni, amikor végre megjelent az arc, túrósnak jelezte menjenek tegyenek egy kis sétát, azt pár perc és már jött is vissza a túrós immáron egyedül. nagyon zsebre volt téve a keze és biccengetett a fejével nagyban, meg vicsorogta a fogai közül h a sátorba.
 
bent aztán kiterítettek mindent, három kis zacskó, cukor, fűrészpor meg aszpirin így elsőre, kihúzták hogy ki melyiket, nagygolyós meg lett a ma esti felvigyázó, mindenhova feliratták vele a mentők telefonszámát, még a tenyerén is egy hatalmas 104-es figyelt. aztán elkezdték nézegetni a zacskókat, hogy akkor melyikkel mit kell csinálni. a bogyó rendben volt, mondjuk a mennyiség még kérdéses volt, hogy akkor ez most háromszor egy, vagy olyan mint a széntabletta és akkor egyből hetet-nyolcat, egyelőre jegelték a kérdést, tapogatták a füvet, túrósnak rémlett, hogy ezt valahova be kell tekerni, vagy sodorni de hogy a kettő között mi ak ülönbség, meg cigi a végén hogy lesz belőle, azt passzolta, a muláj meg már nagyon izzadt, kisgolyó meg hosszan gondolkodás után úgy döntött, hogy a malbiból ki kell piszkálni a dohányt, a helyére meg beütögetni a füvet. míg ezen dolgozott, már csak a porral kellett kezdeni valamit, mulájnak mondták hogy akkor talán szívja fel vagy mi, de muláj már teljesen készen volt, hogy ő nem szívja fel, az kizárt, látszott h full para a gyerek, azt mondta ha feloldják teában azt talán hajlandó meginni, de a többiek lebaszták h ne buzuljon már szívja ahogy kell, adtak neki egy szívószálat, tolja bele az orrába, aztán szipogassa ki a zacskóból a mannát. kisgolyó közben végzett a cigivel, azt odaadta túrósnak, ő meg bekapott a botyókból kettőt, abból nem lehet baj. üldögéltek picit, túrós szívta ezerrel a cigit, mondták neki hogy tartsa lent, az meg ült puffadt a feje mint egy békának, hirtelen elkezdett köhögni mint állat, azt hitték beokádik a sátorba, veregették a hátát, de jobban aggódtak hogy olyan vörösek voltak a szemei mint egy vérfarkasnak. de az csak köhögött meg nyerített, hogy nyehehehe, muláj meg szipogott nagyban, de lassan olyan könnyűnek érezte a testét, túrós meg kurva viccesnek találta, hogy mulájnak hogy megnőttek a szemei, meg hogy dörzsölgeti az ínyét, beszaaarááás, nyehehehe, hogy dööörzsööölíííííjeeehhehhe. ültek már vagy fél órája mikor hirtelen valahonnan olyan gecihangosan megindult valami zene, hogy a mély a halántékukat nyomkodta össze, kisgolyó meg felpattant, fejére vette a sátrat, amitől összeborult az egész, mennyyünnnkkk gecciii, vicsorogta, aztán rángatta le magáról a sátrat, cattcattcatt, lépkedett előre, ne üljünk na menjünk bazdmeg. a sátor bazdmeg, üvöltötte le a nagygolyó, de az csak mondogatta h nyugi minden oké, tök oké, és már ment is a hang irányába. túrós meg jól elvolt a sátor alatt, nem is akart kijönni hiába kérték.
 
muláj meg leszarta az egészet, csak állt és a porral kenegette a fogait és cuppogott hozzá, csak a hold erős fénye baszta a szemét, úgyhogy a fejére csapott egy napszemcsót. hol vannak a picsák, mondta és megindult a kisgolyó után, aki közben megtalálta a szomszédos gecinagy sátor bejáratát, ahonnan a kismillió decibel eredt és erősen lépdelt miközben mindenkivel megpróbált beszélgetni, akkor is ha azok csak egyenesen bámultak előre a napszemcsó alól. már a fasz tudja mióta lépdelt ott, mikor hirtelen geci ideges lett, meg izzadt mint állat, fogta kiment a faszba és erre bazdmeg eléáll egy tetves szájbabaszott kuka, na ezen annyira pipa lett hogy elkezdte az összes bennelévő feszültséget lekötni a szemetesen, te kis zöld buzi üvöltözte és már majdnem agyonrugta a kis tetves manót, mikor valami baszott nagy dromedár fekete ruhás elkezdett tőle kérdezgetni valamit, amit nem értett tisztán, de gecire felbaszta az agyát, hogy megzavarja őt itten, a kis manó meg elfut a végén, úgyhogy odaállt azt elkezdte kérdezgetni az arctól hogy mi a fasz van mi a fasz van, most ugassál mi a fasz van, apád faszát ugatol, muláj gyereide hallod muláj, megismered spanom baj lesz te köcsög.
 
ebből a szempontból nem lett baj, mert muláj szarta le az egészet, még azt is hogy közben az a fekete ruhás arc pufánrúgta kisgolyót, aki nagyon védekezni sem tudott mert mindkét kezében egy-egy ásványvizes palackot szorongatott, mert ő meg beleléphetett valami hangyabolyba, azt most összevissza rohangáltak rajta azok a hülye hangyák, azt hiába vakarta magát, az istennek nem jöttek le. közben jött fel a nap, azt tisztára befosott, hogy most beleégnek a bogarak, rohant vissza a sátorhoz hogy szedje le róla valaki ezt a sok szart, azt látja bazdmeg hogy túrós négykézláb áll a sátor mellett és sugárban hány. nagygolyó meg áll mellette és kurva ideges, bazdmeg a faszba voltatok, nyakig állunk a pisába bazmeg, egész éjjel idejártak mindenféle arcok hugyozni, végig a nagysátrat, azok a kék konténerek meg a klotyók, átható szarszag van bazdmeg, ez meg bekészült teljesen, kisgolyót meg hol a faszban hagytad. mi a faszt vakaródzol te meg, a faszér nem hagyod abba.
 
de ezt már meg sem hallotta, csak ment a balaton felé, hogy majd ott lemossa magáról a hangyákat. a nap már majdnem teljesen feljött, nabazdmeg nincs sok idő, azt ugyan mondjuk nem tudta pontosan hogy mi lesz ha a végén teljesen feljön, ő meg még nincs a vízben, de sosem lehet tudni, full be volt parázva, úgyhogy szarta le hogy kurva hideg a víz, befeküdt a kacsák közé. még épp időben, gondolta és már majdnem megnyugodott volna, mikor a partról egy olyan feketeruhás ember, aki a mulájt is szájbarúgta elkezdett üvöltözni, hogy gyere ki azonnal te hülyegyerek. mivel a kacsákon meg rajta kívül nem volt más a vízben, gondolta ez neki szól, úgyhogy elkezdett kislattyogni a vízből. mosmér kérdezgette a feketeruhás arcot, aki valami táblát mutogatott neki, hogy fekete pálcikaemberek be vannak tiltva vagy mi, de ő csak bólogatott és nagyban vigyorgott, mert érezte hogy végre lejöttek róla a bogarak.
 
másnap mondták is a nagygolyónak, hogy amúgy ha túrós nem feküdt volna egész este hugyban, a kisgolyónak nem tört volna be az orra, a muláj meg nem kapott volna tüdőgyulladást, egész fasza lett volna ez a cuccozás. ja, meg ha nem késik le az armin van buurent, mert az biztos kurva jó volt, de mindegy, majd ibizán.
 

Címkék: bésound

2009.04.14. 12:32 69 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr101064135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afideszkapjabe 2009.04.14. 12:36:50

megtiszteltetés, hogy első lehetek.

afideszkapjabe 2009.04.14. 12:45:39

Tibi, ez is jó, vinnyogtam kurvára.

Betyar 2009.04.14. 13:23:06

Pár évvel ezelőtt pont ilyen hülyék voltunk mi is, azóta hálistennek kinőttük. :D
Boldog névnapot!

kk_kk 2009.04.14. 13:24:54

Boldog névnapot, Tibor úr! :-)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.14. 13:28:49

köszönöm a névnapi jókivánságokat.

answer 2009.04.14. 13:28:55

"úgy hordozta körbe a fesztivál területén az izomtól nem szennyezett testét."
Hatalmas... :D Lehet, hogy jobban járnak, ha a coroba mennek, mer' úszni ott is tudtak volna, az útiköltséggel meg beljebb vannak...

SloWater 2009.04.14. 13:33:09

Figyellek egy ideje, Tibor, és elérted, hogy reggelente az első dolgaim egyike legyen lecsekkolni, hogy van-e új poszt :) Azt kell mondjam rendben vagyol, és jókedvre derítesz. Szóval köszi!

aFx 2009.04.14. 13:46:44

uhhh, a mosómedvén izé pandán majdnem kikészültem:D na otnnantól már csak a fejem fogása ment, meg a hangosan röhögés... nomeg amikor jönnek a hangyák:D kééész...

és persze boldog névnapot minden Tibinek;>

TetraB 2009.04.14. 13:46:44

kösz a hét eleji hangulatjavítót :)
szintén boldog névnapot.

MalacPasztor 2009.04.14. 14:05:43

"bazdmeg a faszba voltatok, nyakig állunk a pisába bazmeg, egész éjjel idejártak mindenféle arcok hugyozni, végig a nagysátrat, azok a kék konténerek meg a klotyók, átható szarszag van bazdmeg,"

:D első szigetes sátrazás alkalmából nekünk is sikerült betelepedni a főúttól balra fekvő erdőbe, aztán moziztunk hogy mit jön megy a sok ember...

szendeszundi 2009.04.14. 14:13:31

Nekem fiatalkoromban Expressz-tábor meg pia jutott még csak. De kinőttem. A gyerekeim most 17 meg 20, van, amit már teljesen kinőttek, a kisebbnél van amire még várni kell. Én azt szeretném, ha nem nőnék ki teljesen a hülyeséget. Nyilván nem valami kábitószerre, durvulásra gondolok, csak a másoknak nem/(sem) ártó, felhőtlen ökörködés képességére. Néhány év és ötven leszek, a képesség bennem is megvan, de évtizedek óta nem merem hagyni előbújni.

Tibor blogját imádom. Minden nap megnézem kétszer is, van-e valami. (Na jó, Tardát is, bocs.) Aztán elolvasom gyorsan befalva, és aztán mégegyszer lassan izlelve. Remek. Pedig őszintén szólva, én azt a szót, hogy g..ci, nem birom kimondani. Nem vagyok egy okos, tanult, fellengzős valaki, de nem birom a "csúnya" beszédet. (A gyerekeimre is rászólok a mai napig. Nem túl nagy eredménnyel.)De itt a blogban birom. A felbukkanó figurák nagy részével találkozni sem szeretnék fényes nappal az utcán, de itt mintha ezek is emberek lennének.
Nagyon tetszett ez a mostani bejegyzés (is), szerettem ezeket a lúzer kis hülyéket. Majd kinövik ők is.
"muláj pedig rettenetesen ült a fűben és nem tudott másra gondolni, mint hogy mindjárt drogozni kell majd" - ez tüneményes kép.
Köszönöm az egészet, Tibor.

ziza133 2009.04.14. 14:38:10

Asszondja: "..kisgolyó meg felpattant, fejére vette a sátrat,.."

:DDDDDDDDDDDD

Pomme 2009.04.14. 15:05:41

Bazmeeeg!
Hát kérem, a Kovbojokat kifigyelték a kiadók és kiadták, Tibort is ki kell rögtön figyelni!
Könyvet akarok látni belüle!

tygger 2009.04.14. 15:14:19

tibikém, piros tojást kapod, rendben van a cucc

agresszív harcimalac 2009.04.14. 15:21:59

nagyon nagy és boldog névnapot!
:D:D

Stinkfist 2009.04.14. 15:23:54

hol vannak a taxis storyk? ez a tardázás nem áll jól neked tibi...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.14. 15:36:57

@Stinkfist: sosem reagálok a tardázós dolgokra, mert nathanp-vel abszolút jó a viszony, de azt akkor most nagyon zárójelben jegyezném meg, hogy ilyen sztorik már jóval a tarda blog előtt is voltak itt, ezen a blogon. taxis storyk meg alig. akár jól áll, akár nem.

Teasing Angel 2009.04.14. 15:56:05

@izomtibor, Stinkfist: miért is kéne, szerintem teljesen más a két blog, és nem is akar konkurálni egymással. nem lehet az, hogy csak élvezzük, összehasonlítás nélkül?!

Deuce Bigalow 2009.04.14. 17:16:17

MUSCLE TIBERIUS RLZ BIG TIME!!!!
RESPECT!

gyutyka 2009.04.14. 18:10:39

@izomtibor: Jól áll Tibor. Nagyon jól. Csak toljad.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.14. 18:39:29

be kéne szólni valamelyik kibaszott minisztériumba, hogy drogprevenciós előadáson ezt a posztot olvassák fel az iskolásoknak, aztán értelmezzék és beszéljék meg a kis surmó nebulók egymás közt az igenigen fontos tanulságokat... :)))

Bar Kochba 2009.04.14. 19:06:47

Félelem és reszketés Zamárdiban..... Óhhh jeeeee!

sélli_ 2009.04.14. 19:06:53

Reménykedtem valami Ogre húsvéti locsolkodni ment posztban, de ez jobb lett :)) 10/10!
Ja és persze Boldog Nevednapját!

Piszkosharry 2009.04.14. 19:45:43

Tibikem!

En nem szoktam nagyon a forumodba beleugatni, de mindenkeppen fel szeretnelek koszonteni neved napja alkalmabol!Szoval Isten eltessen sokaig! A blogodhoz meg gratulalok, szep munka!

turosteszta 2009.04.14. 21:18:38

bazmeg tibor, sokkot kaptam gz neked

ui: hanyevesvagy?

Jaguar 2009.04.14. 21:28:28

bOLDOG NÉVNAPOT.

lÁTTAM, HOGY MÁR LEOLTOTTAD sTINKFIST, DE MEG KÖLL MONDJAM NEKEM IS AZ VOLT AZ ELSŐ AMI BEUGROTT: nATHANP BESEGÍTETT?

aMÚGY FASZA LETT, NEKEM BEJÖN.

Kurva Caps Lock! Így jár aki a billentyűt nézi gépelés közben.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.14. 22:25:38

@hhh.: :)))

izom tibor ( ma állítólag névnapos :))) lesz a zalapítványi elnök...
:)))

webmestar 2009.04.14. 23:48:08

vááh mulájék múltkor is jót "csapattak" de ez kéész. Megjelenhetnek többször is :D

Spiritmonger 2009.04.15. 00:57:06

asszem ilyen szép brigádot mindenhol látni

mifelénk ezekre mondják, hogy egypálcások, ugyanis ilyenből a céllövöldés 1 pálcára felrak vagy 5 darabot...

dr. pretender 2009.04.15. 01:20:12

Tibor, hozzám jössz férjül? :)

marcivagyok 2009.04.15. 10:18:52

@izomtibor: én special annyira nem szeretem a tardát, ám semmiképp nem lehet szó rivalizálásról, mert ugye az weboldalbordán ott ajánlják egymást, mellesleg pedig
tibor-tarda-modoros triumvirátus van, és titkon szerintem összejárnak röhögni, és néha örömködni a kedves olvasókon:D

tibor: "meg ha nem késik le az armin van buurent"
a burrent mit jelent?

Mokele-Mbembe 2009.04.15. 11:55:35

@marcivagyok: "a burrent mit jelent?"

Tárgyesetet :-)

@ndtomas 2009.04.15. 18:37:36

@pretender: 2007 és 2008 világ legjobb DJ-je trance műfajban

vajetörp 2009.04.15. 21:04:08

Tibi

Király vagy,névnapod alkalmából Isten éltessen,a poszt jó.
Nekem bejön a Tardai vonal is,természetesen fanyalgók mindig lesznek,ezzel semmi baj nincs...esetleg Ogre megkeresi az elkövetőt

az igazi karcsi 2009.04.16. 03:13:59

hmm bocs kulturálisan elveszettnek érzen magam, a nesze neked pete tong-ról minek kéne eszembe jutni?

az igazi karcsi 2009.04.16. 03:18:38

ja amúgy fasz kommentelők nem az ogre az igazán kemény, hanem a brutál. ő odabasz

Loialan 2009.04.16. 11:35:59

@az igazi karcsi:
egy film, nagyjából annyi a sztori, hogy két elég béna arc megy Ibizára partyzni.

Sonica 2009.04.16. 12:33:51

@az igazi karcsi:
A két elég béna arc Ibizán partyzik, az a Kevin és Perry a csúcsra tör

A Nesze neked Pete Tong, az egy ál-dokumentumfilmként forgatott film, ami egy Dj-ről szól (Frankie Wilde), aki rommá tolja magát a fellépések során, majd megsüketül, és a végén süket DJ-ként tör vissza a köztudatba és lép fel ismét DJ-ként (a meztelen talpán át érzi a basszus lüktetését, satöbbi), és egy süket lánnyal él boldogan, amíg meg nem hal. Erről a megsüketült DJ-ről nyilatkoznak igazi party DJ-k, hogy milyen jó fej volt, satöbbi.

b[ALien] (törölt) 2009.04.17. 13:59:35

Tibi, ha megint vállaltál egy müncheni fuvart, legalább a Rudit verted volna fel! Olvashatnékom van aztán hiába jövök:)

CernaGeza 2009.04.17. 14:24:48

..Egyszer elvittünk egy srácot kocsival a balaton soundra, nagyon vidám, fess kis csapatok vonultak az úton a bejárat felé.

Amikor vége volt az egésznek kb. 4 nap múlva, úgyanezen az úton zöld arcú, tántorgó zombik jöttek kifelé, az előző csapat ruhájában.

Nem tudom mi történhetett

jasmeeen 2009.04.18. 22:58:10

offtopic:
Nos Tibor, rég nem olvastalak, viszont mivel mai estém a kiadós kerti munkát követően, nem szórakozásfélével töltöttem, visszaolvastam jópár postot, és ittam is jópár hosszúlépést a lehelen frissen szerzett jófajta csopaki rizlingemből az egészségedre!
Az Egészségedre!
Jah, kérdeztem a malomnál álló srácokat, tudnak-e rólad. Hát nem. Nem is Tibor vagy, tán? Vagy nem is malom?

BigTwix 2009.04.20. 14:25:31

Nyalihó!

Csak én maradtam le valamiről, vagy Tibor el van tűnve???

bt.

Shitman (törölt) 2009.04.22. 06:29:08

Eddig nagyon tetszettez az írások , de ez egy akkora kalap szar hogy ezt kár volt leírni. Itt már nagyon kijött hogy "Tibi" egy otthon ücsörgős 40 kilós, szemüveges, 25 évesen kopaszodó bölcsész gyerek. Kár volt belenyúlni úgy ebbe a drogos sztoriba hogy fingod nincs hozzá.

virágocska 2009.04.22. 07:33:10

@Shitman: basszus nem mintha Tibi rászorulna, hogy én megvédjem, de ember, miről beszélsz???

követő 2009.04.22. 08:22:47

@Shitman: Még ha úgy volna is : - semmit nem vonna le az írások szórakoztató értékéből :)
Amúgy meg : - Hová tűnt Tibor , a tudodmelyik ???

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.22. 09:34:18

na elnézést, mindjárt mesélek már, de ami lehetett összejött két hét alatt.

shitman, én nem akarok feltételezesékbe bocsátkozni hogy akkor te most csernus vagy, zacher doktor vagy pedig egy drogos. általában itt mindenki arra nyammog be, ami őt is érinti. addig amíg fasz kis kurvák, hehe de ha már gyökér bölcsészek akkor jönnek a bölcsészek h az már nem is úgy van.

tök mindegy mit gondolsz, drogost annyit láttam már mint a szemét, teljesen különböző stádiumokban, nem először jönnek elő a sztorikban sem, sőt. persze ettől még lehet h fingom sincs miről beszélek, az viszont tény h még mindig sokkal szerethetőbben ábrázolom őket, mint amikor heten fogtunk le egy gyereket, mert pont a buliban kattant el nála valami és akart letört nyakú pezsgősüveggel mészárkodni. a mosolygó c sztoriban is leírtam h néz ki egy vidám barakk a pszichiátrián, még ha nem is nagyon részleteztem milyen becsinált, lenullázott agyú, amúgy egészséges fiatalok között mászkálni. taszos és egyéb modern felfogású, nálam ugye sokkal jobban hozzáértő emberek véleménye szerint épp ezért kéne legalizálni a drogokat, hogy ellenőrzött anyagok jussanak el a kedves fogyasztókhoz, mert ha már cuccoznak legalább normális anyagokat rámoljanak magukba. "ha már a gyerekem drogozik, legalább affelől legyek nyugodt, hogy megbízható, jó anyagot használ".

szerintem pedig nem kell cuccozni egyáltalán és hagyni sem kéne, mert vagy gusztustalanok lesznek tőle az emberek, vagy szétkúrják az életüket (rosszabb esetben másokét), vagy belekergeti őket egy rakás szarba. ez utóbbiról is tudnék mesélni, de ezekről még a legnagyobb jóindulattal sem tudnék még kicsit sem szórakoztatót írni.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.22. 09:36:03

ja igen, tudom ez ilyen nyugger szöveg, de sajnos engem még egy drogos vendég, ismerősöm stb. sem győzött meg arról, hogy ezt másképp gondoljam.

diktatorikus kleptokrácia 2009.04.22. 10:45:09

tibor, várjuk az új sztorit :)

Shitman (törölt) 2009.04.22. 14:49:35

@követő: De. Pont ez a baj. Akkora fatális baromságok vannak benne hogy az már fáj.

macskacicó 2009.04.22. 16:58:03

jújjj te Tibi...szétkacagtam a kis gödröcskéket az arcomon :P köszi az élményt ;)

leon, a proli 2009.04.22. 17:12:34

várjatok, lemaradtam valamiről, ugye nem a 98%-ban humortalan, erőltetett faszságokat kipréselő dolák-saly nevű fasztarisznya miatt lett rövidített neve a blognak?

Eszt kell csináni e (törölt) 2009.04.23. 07:42:20

Tibor, told a szoveget, ne foglalkozz ilyen shitekkel.

Selkt-Sa 2009.04.23. 12:19:48

drága tiborom,

ugye nem ment el a kedved az írkálástól??? hol az új sztori? (bár épp én pofázom, mostanában se a vérnyúlra, se a másikra nem tettem fel semmit...)

na szóval hiányolom a történeteidet. kérlek alkoss. hass. gyarapíts. s a haza (vagy legalább mi) fényre derűl.

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még