Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az entellektüelnek büdös a hónalja egy kicsit

Rájöttem hogy eddig kurva igazságtalan voltam, és aki olvassa az eddig sztorikat annak még úgy jöhetne le mintha idehaza mindenki csak a diszkógömb alatt csikorogna állandóan, esetleg egy retkes kurvaként tengetné az életét, ha nem éppen férfi és akkor meg egy szintetikus vaddisznó , és persze sötét is mint egy letakart bánya. pedig a lófaszt, első kézből tapasztalhattam hogy idehaza virágzik a kultúra, azt annyi kultúrált ember van bazmeg, hogy beszarás. a kortárs meg az underground, ja meg a retro, na hát ezekre ugrik az entellektüel mint őz a hetes útra, minderre a tóni jött rá elsők között amúgy teljesen kurva véletlenül.

pár éve fillérekért jutott hozzá egy romhalmazhoz, csupa leselejtezett gedvás kacattal, amiről elsőre azt hitte h még a finnyás hajléktalanok is basznak majd bejönni ide, már fel is akarta gyújtani az egészet, valami jó kis biztosítós okosság keretében, csak a fasz tudja honnan egyre több arc kezdett bejárni, lassan már szabályosan oldalazva kellett bemenni, hogy az ember fel ne döntse a sok bejáratnál odatámasztott bicajt. ezt a dolgot a tóni vágta legkevésbé, hogy melyik kibaszott erdei ösvény vezethet ide a belvárosba, ahonnan betéved ez a rengeteg kerékpáros, karcsibá meg a pultból elégedetlenkedett hogy ez a sok bőszoknyás gádzsi mér akar állandóan teát inni, nem lehetnek megfázva, hát baszott kötött pulcsi van rajtuk még májusban is, akkor mi a fasz. ráadásul még azt is megkérdezik, hogy milyen tea van, hát milyen bazmeg gyümölcsös, de nem hogy valami ginjangos vagy a bánatos verébfaszú cinege tudja milyen van-e, ilyeneket kérdezgettek, ja meg hogy hol van a csocsó. ez bazmeg a tea meg a csocsó, ezt nagyon tudták kérdezni, karcsibá a mai napig mindkét szóra bukfencezik egyet, ha meghallja.
 
azon már meg sem lepődtek hogy a vendégek kihordtak a sittes szobából mindenféle gumiabroncsokat meg macskapisás kertiszékeket aztán abban fetrengtek, miközben arról töprengtek, hogy a roma identitásúak helyzete a kedvezőtlen társadalmi folyamatok miatt miképp szenved deficitet. de hát csak sokan voltak, úgyhogy lett tea, meg csocsó meg mindenfaszom, aztán egyik nap odállt egy arc a tóni elé hogy szeva, figyi boccs, lehet fújni a falra? az meg csak nézet hogy mi a faszt. hát hogy lehet-e tagelni. hát bazmeg ha gondolod tegezzé csak, anti vagyok szevasz. értetlenül nézett a gyerek, hogy nem úgy hanem hogy van a street art, graffiti meg ilyenek, azt hogy sok itt a felület, elég jókat tudnának csinálni, ő meg a spanja a qb1k. há mondta az anti hogy felőle, azt csinálnak a fallal, amit akarnak, fújják meg minden őt ez nem érdekli. úgyhogy csak pislogott mikor másnap visszament, aztán mindenféle hátizsákos figura állt a falaknál, amiken hatszínű robotok szörfdeszkáztak, azt a pult fölül meg valami vörös szemű agancsos csávó nézett le az antira. de nem sokáig tudott elmerülni a képekben, mert a karcsibá szólt neki, hogy valami arcok akarnak tárgyalni vele valami kultúráról. ezen nagyon beszart a tóni, szólt is h tibi gyere bazmeg, azt fogtuk és ketten odamentünk négy archoz, akik már vártak minket, pontosabban a tónit. szépen bemutakoztak hogy ők valami kortárs egyesület, tóninak dugogadtak az orra alá valami színes fotókat is, amin vagy nem volt ruha az embereken, vagy le voltak öntve kék festékkel, mindenesetre állítólag éppen táncoltak. eddig fogalma nem volt a tóninak, hogy mi történik, zavartan nézett rám, de én csak helyeslően bólogattam, úgyhogy ő is kicsit, na aztán onnan már világos volt neki a helyzet, hogy az egyik üres teremmel akarnának ezek valamit kezdeni, meg oda hoznának ilyen kékkel lefestett emberes dolgokat és hogy erre sokan kiváncsiak, amivel a hely is jól járna. há mondta a tóni hogy részéről a dolog rendben van, meg kerülne-e ez neki pénzbe, ha nem akkor jól van, ő szereti a kultúrát meg minden. az arcok mondták hogy örülnek és hogy ideje volt már hogy létrejöjjön egy ilyen suburban multireflektív organikus színtér, aminek az első állomása lenne az amatőr kortárs művészek párhuzamos estje. tóni csak hümmögött mert közben inkább a fotókat nézegette, azt csak annyit kérdezett hogy ezek szeretnek-e kúrni is. na ezen az arcok láthatóan megütköztek, kissé feddően mondták is neki, hogy ez művészet, nem pornográfia, és itt a test csak a kifejezés eszköze és nem a nemiségé. akkor ezé nincs a csajnak csöcse mondta az anti és most már mindent értett.
 
a beharangozott napon már délután sok volt a mindenféle motyóval közlekedő arc, amikben többnyire könyvet, biciklipumpát, kitűzőt, matricát és pár gramm jamaikai napfényt tartottak. karcsibáék közben a pár nap alatt rájöttek, hogy ezeknek a tagoknak nem az a fontos, hogy olcsó legyen a pia, csak az hogy annak tűnjön, mert láthatóan hatalmas élvezettel szürcsölgették a 350 ft decis bort a műanyagpohárból, azt társalogtak a szegregációról és diszkréteten bólogattak a zenére, amin éppen egy fémmunkás volt hallható, amint megkapó lassusággal hegeszt. tóni oda is ment a djhez, hogy mi a kisfaszom ez, és miért játszik mindent egyötöd sebességen, egy picsa se táncol. papa, ez downtempo, rockyzni máshol kell, világosította fel a dj arc egy olyan mosoly kíséretében, ami csak al egsúlyosabb idiótáknak jár. tóni nem akart balhét, úgyhogy hagyta a gyereket a faszba, aki azért a buli után valahogy végül csak lefejelte az egyik falon tündöklő kortárs műremeket. közben meg jártak az ő nyakára is mindenféle hobbi-armstrongok, hogy valami nagy autó parkol a bejáratnál. mondta a tóni, hogy az nem nagy autó, hanem egy hetes bömös, és konkrétan az övé, valami gond probléma? hát hogy miért áll ott, mire az volt a válasz, hogy mivel tán övé a hely. ez nem nagyon nyugtatta meg a kétkerekes brigádot, egyáltalán kifogástolták, hogy miért közlekedik a vársoban autóval. mondta, hogy azért mert ő a hátsú ülésen kúrja az anyjukat, velük viszont senki nem fog kúrni a bicajvázon, úgyhogy vagy igyanak meg még egy málnaszörpöt, vagy húzzanak a faszba. de nem húztak, csak elraktároztak, hogy egy ilyen nagyszerű, korrekt helynek, ahol nincsenek se csilivili üvegpoharak, se agyoncsempézett undorító piszoár, hanem csak simán a falra kell pisálni, meg nincsenek ilyen felvágós fotelek, csak padok meg retro kertiszékek, szóval pont egy ilyen kultúr helynek legyen a tulaja egy ekkora sznob korlátolt paraszt.
 
közben közeledett a 8 óra egyre több olyan fazon meg spiné lett, akik folyamatosan oldalra tartották a fejüket, és hümmögve egyetértettek olyan elhangzó mondatokkal, minthogy sevier legfrissebb munkájában a mitológiából kiindulva a mozdulatok erején keresztül érkezik el a kortárs művészetek világába, és hogy az általa megteremtett digitális világban újraértelmeződik és megkérdőjeleződik az egyén és az egyéniség, a közösség és a szabadság fogalma, miközben lassan simogatták az állukat. bálna, aki aznap velem volt portában, mondta hogy nézzünk már mi is bele a darabba, mert kurva kiváncsi mi a fasz lesz itt már. elsőként vmi csaj kapott epilepsziás rohamot a padlón, aztán futott pár métert, de nem jutott messzire, mert megint ledöntötte egy roham. a műsorfüzet szerint ez volt a fájdalom c. darab, de én már a következőt vártam, mert annak igen érdekes címe volt: a kenyér. hát gondoltam bazmeg ha itt bejön cipóba öltözve egy arc és elénekli a himnuszt, én azon sem lepődök meg, de nem, valami csaj állt háttal a színpadon mozdulatlanul, miközben egyre hangosabb és gyorsabb ütemben szóltak hegedük, azt amikor már 3 perce egyre dinamikusabban sisteregtek a violinok, a csaj meg csak tartotta a hátát, érezhető volt hogy elkerülhetetlenül közeledik a tetőpont, azt a csaj hatalmas robbanás és fény kíséretében hirtelen megfordult, de bazmeg olyan kancsal volt, hogy a tekintete miskolcot megkerülve a külső bécsi úton találkozott. nem mondom hogy én sem tartottam viccesnek, de a bálna elkezdett vonaglani és sípoló hangokat adott ki, azt a csaj meg csak bámult előre az ő egyenetlen tekintetével, azt hirtelen a kis kosarából elővett egy kenyeret és elkezdte morzsákkal dobálni a közönséget, na ekkor a bálna már befosott a röhögéstől, alig bírtam böködni, a közönség meg csak pisszegett, cümmögött meg forgatták a fejüket neheztelően, úgyhogy nem volt más kiráncigáltam a bálnát, akinél még vagy fél óráig nem múlt a hörgő visító nevetés, már kezdtünk attól tartani hogy a végén fogja azt bekrepál. én még a végére visszanéztem, amikor pont szólították a vendégművésznőt, aki a hatalmas taps után megjelent meztelenül a színpadon, majd kisvártatva egy kötelet kezdett huzogatni a picsájánál (nem tudom hogy hívják, ha önkifejezési eszköz, bocs), majd tépte a haját és látszott hogy valami nagy teher nyomasztja a vállát, azt megint a kötéllel baszakodott. na ekkor inkább már kimentem a picsába, mindenesetre nem lepett volna meg, ha a végén felakasztotta volna magát. mikor jöttek ki az emberek, kérdeztem a tónit is, hogy na hogy tetszett, azt mondta hogy a végén a maszturbálós csaj az jó volt, de hogy ilyen szadoizé volt a dolog, mert a végén megfojtotta a kötél, miközben tárcsázott. ja és hogy ennek se volt csöcse.
 
végül a továbbra is bólogató emberek hazamentek, csak egy asztalnál maradtak ilyen táncos művészarc csajok, akikről azt kell tudni, hogy náluk a pénz a szellemi igénytelenség jele, ezért ha valamelyiküknek neadjisten mondjuk olajmágnás lenne a faterja, akkor a minimum h letagadja és továbbra is kizárólag turkálóból öltözködne. főleg az egyik rövidhajú csaj volt nagyon aktív a társalgásban, mindenről elég határozott véleménnyel rendelkezett, és minden bizonnyal egy idegen szavak kéziszótárának és egy útszéli kocsisnak volt a szerelemgyereke. figyelj geci, emplicíte senki nem nyomja a tarkódhoz a faszt, hogy ne tudj diverzifikálni két ilyen borzasztóan egyszerű dolog közt. vagy az élet geci hallod vagy a tudás, hallod most melyik van melyikért, hát nem? a művészet most kevesebb azért mert túl sok a széfiából a monitorodon, vagy mi? ha kifejezed magad, nem lesz a lelked kurva, de rabszolga sem a testedben, értesz? hát pont ezaz, szólt közbe egy másik, múltkor olvastam erről egy publicisztikát, a vágeli írta asszem a neten volt. mondták a többiek is, hogy jaja olvasták. ja izé nem javított a csaj közben, az ésben írta és nem a vágeli asszem, de mondták a többiek hogy jaja azt is olvasták. közben az öltözőből kijött egy ilyen jóképű gyerek, aztán egy szál farmerben póló nélkül odarakta magát az asztalhoz, csajok meghatottan gratuláltak neki, de ő mondta hogy ugyan, meg hogy a lelki egyensúly és nem a siker a fontos, amit akkor tanult meg, mikor tibetben járt. ekkora törtek fel a csajokból az első sóhajok. merhogy ő akkor először még kereste az útját, és az élet sodorta a gandani templom hosszű lépcsőire, amit még mint eltévedt vándor mászott meg. de mikor felért, leült egy kőre, és ott ült már 8 napja és nem ivott nem evett semmit, csak a nyugalom melegen áramló patakja járta át és töltötte fel szomjas lelkét, amikor őt ott befogadták, adtak neki egy marék rizst és ruhát. fél évig élt ott a buddhista szerzetesek között és végig egy szót sem szólt senkihez és őhozzá sem szólt senki. és hogy ott értette meg, hogy a szónál beszédesebb testünk legkisebb rezdülése, és a tekintet mindennél bölcsebb lexikonja is. ebben lehetett valami, mert a csajok úgy nézték nyitott szájjal a gyereket, mintha maga buddha állna ott, de abban egész biztos voltam hogy egy büdös szavára nem figyeltek oda, csak a hasizmának legkisebb rezdülésére, mert már vagy 4 perce befejezte a szavak örvényét és csak nézte a messzeség kopár horizontját, mikor az egyik csajnak leesett hogy vége van, és annyit mondott kis nyálbuborékokkal hogy hát igen, a buddhizmus, ez csodálatos.
 
aztán még jöttek ki arcok, leültek egy másik asztalhoz, mire a rövidhajú csaj odaszólt nekik, hogy hé ti direkt ültök ott a büdös picsába? üljetek már ide baszdmeg. úgyhogy a kilátástalanul hosszú eszmefuttatásoat most már többen folytatták, amit hirtelen újra megtört a rövidhajú csaj, aki szívott egy mély levegőt kicsit oldalra fordulva és annyit mondott, hogy na, büdös a hónomalja. közben elkezdett a batyujában keresgetni, faszom be sem tudom dezodorálni, bezzeg a tampont azt bezzeg elhoztam, pedig ahogy érzem az csak holnap fog kelleni. na mindegy, ez van gyerek bazdmeg, max ma nem vakarom meg a tarkómat. nade hol tartottunk, hegel?

Címkék: az entellektüelnek büdös a hónalja egy kicsit

2009.04.30. 08:10 166 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr751091724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.30. 12:06:58

@afideszkapjabe: hát ha ez így volt, akkor nyitok vmi mediációs-terápiás irodát.

amúgy meg hjah hát aki ilyen elfogult nickkel él, annak még jó hogy bassza ez a csőrét. de hát kollégák nagyon erős politológus vénával rendelkeznek, ezt tessék megszokni.

indapass90210 2009.04.30. 12:11:24

"kötelet kezdett huzogatni a picsájánál (nem tudom hogy hívják, ha önkifejezési eszköz, bocs)"

Hát ez ütött :D

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.04.30. 12:14:58

Bazmeg Tibi, már megint pontosabb vagy, mint Tar Sándor. (Tévedés talán csak abban van, hogy a romkocsmákat éppen a rövidhajú csaj pasija és/vagy öccséék csinálják, akik ugye, ugyanilyenek. A 7-es bömös másé. Vagy csak éppen EZT én nem ismerem.)

Kúrcsány Ferenc 2009.04.30. 12:26:54

Nekem a lábam is büdös.

andrewt 2009.04.30. 12:33:43

ezek a képek... eszméletlen :D de mit jelent az a szó hogy "dugogadtak"? :D

níííííííííííííííííícse 2009.04.30. 12:39:27

Tibikém, eszembe jutott valami. Két-három éve volt az indexen egy forma, aki "szubkultúrák" címen írt hasonló dolgokat, hasonló stílusban...tudunk erről vmit? Csak mert utoljára az volt ilyen jó.

CernaGeza 2009.04.30. 12:41:16

Ez a lelkemből szólt:)

megállná a modoroson is a helyét

Cápeti 2009.04.30. 12:41:26

B+
rám kellett számolni

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.04.30. 12:42:00

@níííííííííííííííííícse: passz... de jaja, az egzisztencializmus, ja igen, az ja.

Haynau (Sons of Monarchy) 2009.04.30. 12:58:07

Klassz írás lett, jól beleéli magát az ember a szituba.

szimbióta 2009.04.30. 13:01:35

2009.04.29.csütörtök 12:58...rátaláltam egy blog-ra... az életem új szakaszhoz érkezett!
Most azon gondolkodom, hogy reggel vagy délután olvassalak?
...és most elkezdelek kivesézni, végigolvaslak! az elejedtől a végedig!
A korházi költséget neked küldetem :D

yenoee 2009.04.30. 13:09:11

10/10
kiváló írás
fetrengek :)

aristocat 2009.04.30. 13:15:01

rommá fossá röhögtem az agyam. iszom is egy gyümölcsös ajuváda teát azt letekerek a turkiba egy kötött pulcsiért

hát igen, a buddhizmus, ez csodálatos

RobDN 2009.04.30. 13:15:29

Most jött el a pillanat, amikor muszáj hozzászólnom. Ez valami félelmetesen jó lett :)
Ha tippelnem kéne, akkor ez a Kuplung!

ruprecht 2009.04.30. 13:20:38

" és diszkréteten bólogattak a zenére, amin éppen egy fémmunkás volt hallható, amint megkapó lassusággal hegeszt."

ezen elsírtam magam. köszönöm az élményt!

subabubba 2009.04.30. 13:25:42

Tűzraktér, meg a sittes maffiózó köcsögök, akik már az általánost se tudták elvégezni, aztán valahogy szerencsére nyertek a lottón BMW-t. Hála az égnek, ezek az emberek mindig igényesek, ha munkáról, párkapcsolatról, barátságról, kereskedelemről, kultúráról, vagy kábítószerről van szó. Zalatnay Cinit azt csípték, meg a nagyon piros rúzst... De amikor elkezdtek izmozni, akkor csak meglepődtek, hogy eltűnt mindenki a Tűzraktérből.

dirige 2009.04.30. 13:39:55

Véletlenül jöttem ide, de nagyon megérte. A kommentek alapján a bölcsészcsajok nem sokat változtak 30 év alatt. Jó tudni! Kiszakadtam ebből a körből teljesen, de az írás azonnal hatott. Mintha tegnap lett volna az utolsó entellektüel-élmény, pedig legalább 20 éve nem csöppentem bele.

Nem tom, ki vagy, én kivagyok, ez nagyon jó volt. Én is utánadolvasok!

Füles [Göd.HU.EU] 2009.04.30. 13:51:54

10/10
Eddig ez a legmívesebb, -kimunkáltabb, -összeszedettebb.
Nem is találok megfelelő jelzőket.
Ez kész. Fényjézus. Megállhatunk, itt van Kánaán.

fvipera 2009.04.30. 13:57:45

remélem kötelez olvasmányként találkoznak a novelláiddal a kölykeim néhány év múlva. előre is köszönöm

hana 2009.04.30. 14:46:27

Ez volt eddig a legjobb. Respect. Remélem lesz akkora mázlim, hogy egyszer pont Hozzád szállok be. :D Megnéznélek már igazán.

zs.gothpunk · http://gothpunk.freeblog.hu 2009.04.30. 14:48:46

A minap hivatalból letévedtem egy péntek este a tűzraktérbe. A fentihez hasonló élményeim voltak, dehát hol van az én szókészletem és nyelvi leleményem a tiboréhoz képest. Tízpontos poszt!

csorsza 2009.04.30. 15:27:35

Nemigen akarok sose a szerzőnek nyalni, de ez b+, ez b+, b+ :))))))))))
körbeküldtem, most mindenki röhög körülöttem :))))))))))

Drout 2009.04.30. 15:33:05

Csatlakozom azokhoz, akik szerint eddig ez volt a legjobb

bazs1 2009.04.30. 16:15:43

Tibit és nathanp-t a világ örökség részévé kell nyilvánítani!

ratatüj - az édes vadállat 2009.04.30. 17:36:11

Van már egy bejáratott kifejezésem az ilyen minőségű postra: köszönjük.

kontroltéma 2009.04.30. 18:10:58

hehe, a poszt kiváló. Röhögtem én is eleget.

www.youtube.com/watch?v=Mjh9Hqfwu64&
ezt meg csak úgy találtam. Lényeg 2:30-nál ;)

SzabadkaiAttila 2009.04.30. 18:11:41

sírva röhögtem. mestermű!

monana 2009.04.30. 19:03:35

ez zseniális de nem minden bölcsészlány ilyen elveteműlt sznob picsa

Teasing Angel 2009.04.30. 19:58:03

(én nem vagyok sírva-röhögős tipus, most se tettem...),
de ez nagyon el lett találva!

mohikán 2009.04.30. 21:36:37

szia,
nagyon jo otletnek talalom hogy konyvbe szedd ezeket a dolgokat....csak gondolj ram is vaeggyet kuldjel at erdelybe,pontosabban szekelyfoldre
..szetrohogtem magamat...

Vel 2009.04.30. 23:47:31

Ez nagyszerű volt. 10 pont.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.05.01. 01:35:59

Az eddigi legjobb, baszod, most hogy írjam, hogy ne legyen modoros? Felnyihogtam közben, de nem egyszer.

Nem volt egy vájtparti, az százas.

értelmetlen_nevű 2009.05.01. 01:54:58

1. Dokumentum nyomtatása
2. Dokumentum bekeretezése
3. Falon történő felfüggesztés

Kb. az összes írásod zseniális, de ez bazmeg tökéletes. Kötelező olvasmány. Nem jutok szóhoz.
A blog keletkezése óta bazmeg valami megmagyarázhatatlan szimpátiát érzek a taxisokkal kapcsolatban.

JCB 2009.05.01. 09:05:20

Zseni vagy Öcsém!!!

mumusrs 2009.05.01. 12:24:41

Pálinkás jó napot kivánok.
Ez az első kommentem egy blogba valaha is .
Elöször is tisztelem küldöm Tibinek :D másodszor pedig kedves olvasótársaim,nem kéne ennyire dicsérni Tibi irásait,meg elhizik a mája :D es még elmegy profi fosőrnek valamelyik politikushoz,ami nem lenne jó nekünk,mert nem kapna olyan behatásokat ami kikényszeritik belőle eme irasokat :P aztán mit olvasna a sok netmaki ?

kontroltéma 2009.05.01. 12:54:54

Ha politikust fuvarozgatna akkor lennének ám igazán behatások :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.01. 14:09:41

@mumusrs: én örülök ha tetszik valakinek, nekem is sok minden okoz örömet, meg pár fasza pillanatot, örülök ha valamennyit törleszthetek, de ezért még nem fogom pezsgővel feltölteni a kádam.

a politikusokról meg lehetne mesélni vicceseket, de sajnos bármennyire szeretlek titeket, többségében csak azt látnátok vagy láttátok, hogy imádott szeretteiteket bántja valaki. pedig a politika kurvára nem a világok harca, csak néhány tom cruise dörömböl a szekrényben.

szendeszundi 2009.05.01. 14:58:26

Hát... ez eszméletlen jó volt. "...férfi és akkor meg egy szintetikus vaddisznó , és persze sötét is mint egy letakart bánya." Jaj de gyönyörű. "olyan kancsal volt, hogy a tekintete miskolcot megkerülve a külső bécsi úton találkozott." Hogy lehet ilyeneket kitalálni? De maga a történet, a hangulat is fenomenális. És a szereplőket mindig szeretem. Akármilyenek. A Tiborért meg rajongok. Kösz!

Spiritmonger 2009.05.01. 18:35:43

egyetlen kis hiányosságot véltem felfedezni a posztban, hogy az ilyen bölcsészpicsák kötelező kiegészítőjeként megjelenő rastafári és/vagy biciklisfutár/extrémsportoló köcsög pasikról nem esetbb benne szó
pedig szorosan oda tartoznak a közegbe

Xezs 2009.05.01. 20:20:32

Tökéletes leírás a rátarti entellektüel pöcsökről. Elnézést hogy linkelek, de ez jutott eszembe az írás láttán: napirajz.hu/archives/2008/07/31/SEB_FOSOD/

2009.05.02. 07:42:52

@F.house:
"Azért a bölcsészlányokat szeretjük."

Szopatni mindenképp. :o)

2009.05.02. 07:48:34

Odabaszott a post rendesen. Az jutott eszembe, h a napközben multinál nyomuló, munkaidő után elvontpicsa-üzemmódba kapcsoló, ezoterikus központokba, Vörös Oroszlánba járó, pszichodráma asszisztensnek meg kineziológusnak tanuló, minden beszélgetőpartnert FLP-be beszervezni akaró cicák is megérnének egy postot, az itt megénekelt bölcsész szubkultúra hozzájuk képest kutyafasza.

@ndtomas 2009.05.02. 09:40:03

Úgy alakult, hogy egy honunktól távoli országban nyomom a dolgokat. Időnként át kell, hogy ránduljak egy a turista főáramlattól még jobban kieső ország fővárosába. Itt aztán örül az emberfia, hogy összefut pár a hazai "kultúrához" közelebbinek tűnő arccal, hátha kölcsönös öröm a véletlen összeakadás ebben a dzsungelben. Örülne! Mert amint meglátják, hogy nem viselem a tarisznyások egyenruháját, egyenséróját, fitymálva kerülik a kontakt lehetőségét. Ugyanis számomra eddig rejtélyes okokból kifolyólag ez a hely itt a postban leírt faj nemzetközi képviselőit vonzza, akik itt még egymást is kerülik, hogy otthon az ő tardáján ő legyen a kittenbergerkálmán.

De ezen írás után - kösz, IIT! - leesett a fatantusz ejtőernyővel: csak azért zarándokol ide, hogy otthon ábrándos tekintettel "egy szál farmerben póló nélkül" vagizhasson az otthon maradt "elmaradottak" előtt, hogy itt "megtalálta a lelkibékét". Ugyanaz a fajtasovinizmus jellemzi, mint a focidrukkert, vagy a multirabszolgát. Kijön ide a világvégére, de rögtön a hamburgert, meg a frencsfrájzt zabálná, mert nem bízik a helyi zabában. Lehet, hogy mégsem olyan autentikus, mint amilyen az imidzse? Odahaza szigorúan a tóniféle szinvonalat meg a "mindenféle gumiabroncsokat meg macskapisás kertiszékeket" komázza, itt meg lekicsinylően válogat a dzsuvában, mert, hogy "Ő (!) nem ehhez van szokva". Közben meg ugyanazokat az útvonalakat futja, mint a fajtatársa, mert arra lusta (vagy gyáva? igénytelen?), hogy egyedi, kalandos, járatlan ösvényeket fedezzen fel. Aztán úgy tesz, mintha menet közben nem látná a fajtársat, pláne a külön kaszt képviselőjét - mint amilyen én vagyok neki -, hogy az illúziója megmaradjon: ő itt most indijanadzsonsz, aki viszi haza az "exotic" kincseket - az sem baj, ha a butikban vette, a mini ejfeltorony, meg a tamagocsi mellől.

Megmondom én mi van: nem az van, hogy neki ez a bringázós-műanyagpoharas sztájl jön be, nem! Ez csak a kasztozodáshoz kell. Mert az itt a lényeg! Amiből sok van egy helyen, azt tagadja. Ha kulturált a nagy átlag, akkor ő a kulturálatlan. Ha lepattant a trend, akkor ő az igényes. Mert a lényeg az, hogy fenn hordhassa az orrát: ti vagytok a csirák a benga bömössel, én meg a jóarc a naturál izommeghajtásúval. Ahol meg az utóbbi a mindennapi, ott meg játssza a mágnást. Mindegy mi van, csak elmondhassa, mutathassa: "te vagy a széria, ő meg a földönkívüli".

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.02. 11:05:08

@@ndtomas: azt hiszem, hogy pontosan.

amúgy nem tudom melyik távoli pontján vagy a földnek, de azért remélem te eszel néha sötétet is a helyi zabáldában.

Xezs 2009.05.02. 11:31:25

@@ndtomas: Teljes mértékben egyetértek. Annyit még hozzátennék, hogy az általad is leírt megjátszés (én úgy hívom: céltalan lázadás vagy szándékos hangulatkeltés) mögé nagyon sokan ideológiát építenek, és nem tudod megmagyarázni az ilyennek hogy mekkora baromságot talált ki magának. Persze ha érvekkel alátámasztod a mondandódat, és rámutatsz az övé ellentmondásaira, akkor se érdekli, neki igaza van és kész.

Én mindig azt mondom, hogy kellenek a bölcsészek, elvégre kell hogy valaki kiszolgáljon a gyorskajáldában.

@ndtomas 2009.05.02. 11:37:16

@izomtibor: simán! csak nem leszek mekiember, ha már elszabadultam a "magas" kultúrából. csak néha egy jó gulyásért eladnék pár ilyen eltévedt noplizt is (helyi vadász: asszony, lőttem egy nagy patást, 3 kicsi szárnyast, meg 2 ilyet: fehér, borzas, és azt nyávogta, amikor ráfogtam a köpőcsőt, hogy: no! please!).

@ndtomas 2009.05.02. 11:49:10

@Xezs: nem, mert nem az igazság érdekli, hanem a sajátnak hitt elmeterméke..., az se baj, ha kóros. eddig nem is lenne gond, mindenki úgy rongálja magát, ahogy jólesik. csakhogy, ezek nem a mekiben nyomják, hanem a gyerekednek osztják az észt az akaratletörő-intézményben - ahogy erről volt már itt emlités -, meg a népetető-dobozban, otthon a sarokban. aztán egy nap arra ébredünk, hogy te leszel -velem együtt- a porszem a gépben, aki "akadálya a haladásnak".

büdös ez, de nem is kicsit, anyukám! a deo már erre olyan, mint hullának a smink.

Xezs 2009.05.02. 11:52:29

@@ndtomas: akaratletörő-intézmény? Mármint iskolára gondolsz? Hahh, ódákat tudnék zengeni arról, hogy kikből lesz tanár, én ugyanis tanári szakon végeztem (nem bölcsész!), persze eszem ágában sem volt soha tanítani, csak odasodort az élet. Diploma után az értelmesebbje elment valami nagyobb céghez, a hülyéje meg ment tanítani. Volt olyan aki 2. évfolyamon csodálkozott rá arra hogy a fehér fény a teljes látható spektrumot tartalmazza. És ez tanítja majd a gyerekedet :)

@ndtomas 2009.05.02. 12:40:31

@Xezs: Jaja...ha meg a gyerek okosabb (...dehát, tannéni, ez nem is úgy van, mert...Kuss, büdös kölyke, velem vitázol? Egyes! És hozd csak ki, kapsz egy beírást is pofázásért!), mert otthon más fényt is lát a spektrumból amellett, ami a szemellenző mellett neki befért, akkor meg jön az addigra már évek elfojtott békanyelése miatti osztálykülönbség retorzió, hogy megmutassa, van ahol ő az úr.

Pedig ki tehet róla, hogy neki zsíroskenyér meg tóni-pancs jutott kiskorában, most meg közalkalmazotti alamizsna? Nem akkor kellett volna belehúzni, amig lehetett volna? Nem, mert akkor kiesett volna a többiek előtt a mű-che-, mű-marx-, mű-haladóbal-, mű-antiglobál imidzsből, és rásütik a fogyasztói multikullancs bélyeget a haver-idolok, meg "rövidhajú"-éjcélpontok. Inkább faguriga-hoppmester-szakokon meg "jamaikai-napfényes"-tántorgós éjeken pusztítja istenadta tehetségét. Mire aztán rájön, hogy ez a sok tagadás a rettegett középszerből kimentette ugyan, de nem repitette a vágyott buddha-világosságba, meg semmilyenbe se, mert buddha csak egy mozdulatlan kőtömb, akár a bekem-, britni-pics a populár-oldalnak; és ébredéskor nem a pálmafatövében lóg a mancsa a jeges martinibe, hanem még mindig a menzán a köménymag- (hú, de még mennyire!) levesbe, akkor veri le a kiskölykökön, hogy nekik se legyen jobb kezdet az élethez, ha már a szülőkig nem ér el a keze, hogy törlesszen a mellette kövér gázzal eltépő "nagy autó" hátsó szélvédőjéből pinokkió orrot mutató nebulónak a besarazott bicajvázért.

Mert, hogy ő még akkor is azon nyomja majd, ami tiniként buli, de idővel egyre terhesebb. Csakhogy erről ki tehet? Te? Én? Kiskölykök? Állambá? Tóni?

Xezs 2009.05.02. 12:57:15

@@ndtomas: A faguriga-hoppmester szak elnevezés nagyon találó. Sajnos sok ilyen van kishazánkban. Aztán diploma után meg megy a pislogás, hogy na akkor most mi legyen, mire vagyok jó ebben a világban? Summa summárum: Sok a semmirekellő ember, aki érezvén hogy semmirekellő, általa (és társai által) gyártott ideológiák és tevékenységek mentén keres önigazolást. Na ezek lesznek azok, akik leugatnak, amikor te hangos röhögésben törsz ki, mert a vendégművésznő egy kötelet húzogat a picsájánál.

@ndtomas 2009.05.02. 16:12:33

@Xezs: Igen, nekem is volt „szerencsém” ilyen lehurrogáshoz, amikor amikor iTaljándörögdön a művészetek tőgyén próbáltam beszopkodni a a nagy okosságot a bölcsek magyar kövérjéből. Már az is feltűnést keltett, amikor a nagy fekete tereppel beosontam a tömegbe, de kapolcsoltam és igyekeztünk jóarcok lenni az egy hetes ibizai zsezsgésből épp hazatért cimbivel, és felvettünk 3 bőszoknyást, amikor átstoppoltak egyik helyszínről a másikba. Eleinte hagytuk, hadd osszák ránk az észt, mert mentségükre legyen mondva, az előítélet kőbunkókat feltételez ilyen klisék közt, mint amit nálunk láttak, de amikor jól eleresztették magukat, kaptak ők is a saját fegyvereikkel, és a maguk szemében estek a legnagyobbat, amikor refi alá került, hogy a napgépeinkbe odamondogatott „bölcsességek” valójában soha-át-nem-gondolt felületes jelszavak csupán, valódi tartalom nélkül. Annyira jól sikerült az elgondolkodtatás, hogy a végén már ők maradtak volna, és azon tanakodtak,hogy ki is közülük a felesleges 5. De a stop kellemetlen valósága, hogy hiába szokod meg gyorsan a szellőző bőrülést, meg a klímahűst a nyármelegben, a célnál el kell hagynod az alkalmi szállítóeszközt.

Bent a sűrűjében aztán igyekeztem komolyan figyelni, hogy mi az esszencia; tényleg, minek gyűlnek ide a népek, valami fény csak van az alagút végén, hátha rám is vetül valami belőle. A „kenyér-morzsa dobálósdin” és hasonlókon nem ragadtam le, ne a forma vegye el a lényeget. De sehogy sem akart kitisztulni a kép. Egyetlen egy dolog jött át, amikor a komolyabb témákat feszegették: hogy a haza így, meg a haza úgy. OK, senki nem akarja, hogy a tatár, török, labanc, ruszki, stb. ellepjen bennünket, felzabálja a spájzot, partyba vágja a nagymutert, láncra fűzze a lakosságot; de azt azért mégse gondolom, hogy nem csillag-időben mérve is lepke-életidejű életem arra kéne feltennem, hogy a milliárdnyi galaxishalmaz közül a Tejút-nak nevezettben pörgő újabb milliárdnyi csillag egyike körül sokezerrel repkedő lakó-űrhajó egyikének felszíndarabkája védelmére kellene feltennem az életemet, ha pár önjelölt vezérbika-lakótárs fejébe veszi, hogy az ő állam-eszmerendszerét kéne nekem is favorizálnom. Nekem attól több az igényem önmagam iránt, mint, hogy én is befeküdjek Petőfi mellé az ország mauzóleumába, a hazáért vérét ontott hősök közé.

Tegye, aki jónak látja, szabad az akarat! De engem valahogy jobban izgat Az, aki ezt ideszerkesztette, meg ma is fenntartja, hogy mi a célja ezzel, meg nekem mi ebben a szerepem, mint az, hogy perpill’ ki most a főgóré, és nehogy má’ ne az legyen, mert hogy ha nem, akkor inkább ugrok én is jumurdzsákkal a mélybe, nehogy kitűzze a lófarkast egy rakás téglára. Mert akkor se lesz jobb, ha klónozzák Mátyást és megteszik a mostani helyére

Mikor aztán ez átjött a sok kagylózástól színpadtól színpadig, hogy itt arra megy ki a játék, hogy önként és dalolva legyek ágyútöltelék, és addig is vágjak jó képet és húzzam az igát, ha szájperemig ér a trágyalé, akkor is, és ez a haza-eszekrémje arra hivatott, hogy ebben tartsa a zászlót a madaraknak, ki hol húzza az igát; na, akkor se szó, se beszéd feltápászkodtam a frissen fújt fűből a heppening kellős közepén, az addigra szépen a dombra gyűlt kb. szűzmáriakönnyeket váró „fekete sereg” nagy megrökönyödésére és anyázására, hogy, hogy képzelem én, hogy a „szent” liturgia közepén ott merem hagyni a mű’ész oltárát a művészet csillag-mennyezetfreskós templomában? Hát csak úgy, hogy ha nem húzod beljebb a bakkancsot, akkor nekem az is megfelel, ha itt a fű alatt fetrengő tömeg közepén szájbapislantom a csajodat, mert ahogy elnézem ráférne egy kiadós hardcore, ahelyett, hogy itt altatod, igaz-e, kiscsillag, de jó a rucid, te tervezted? Kösz, ja! Az enyémet nem dicséred? –kérdi a párja. De, csak előbb növessz bele csöcsöt, és vágass le a gatyádból - de belülről -; na rebbenjetek, mert az enyém nincs kötélből!

@ndtomas 2009.05.02. 16:52:58

@pretender: Hogy a bucidat idézzem: "Kössz, nem."
Saját gondolat nyema? Vagy neked is inkább az a verziód, hogy a majmok a közvetlen rokonaid? Akkor miért hagyod a nagyit az állatkertben?

Xezs 2009.05.03. 00:25:08

@@ndtomas: Nos, a művészetek völgye az az a fesztivál ahova sokszor invitáltak, de sosem mentem. Pontosan azért, mert nem akartam hallgatni az entellektüel pöcsök világmegváltó gondolatait, amit persze moslékrészegen találnak ki, és másnapra el is felejtik. Sosem értettem hogy mi értelme van a kocsmában megváltani a világot, hogy aztán másnap kialudva magunkat ugyanúgy éljünk ahogy addig.

Persze ahogy fentebb írtam, ez is valamiféle önigazolása azoknak, akik érzik, hogy ők semmirekellők.

Szóval a művészetek völgye le van szarva, van sok fasza fesztivál itthon, ahol lehet értelmes arcokkal is találkozni, akik nem akarnak mást egy feszten, csak bulizni. Igazuk van, hiszen erre van kitalálva az egész.

Xezs 2009.05.03. 00:32:41

@pretender: Te ez kurva szar, ki írta?

@ndtomas 2009.05.03. 01:59:45

@Xezs: nyilván más is egyetért, azért marad el az idén, talán végleg.
ott van ki irta, de a többi jelenetet máshol találod. bárcsak ott lehetnék most a stefánián, ahol játszák is! na, ezt kihagynám, vannak arra értelmesebb elfoglaltságok is, hajaj!

davidson (törölt) 2009.05.03. 23:39:50

egy haver ezekre csak azt mondja hogy köcsög pestiek

Pule 2009.05.03. 23:40:43

Nehéz lesz röhögve aludni:D Nagyon állat lett!
Egy-két dolog azért picit megütköztet. Pl: miért utáljátok a kétkerekűeket?
Tudom közel sem tökéletes közlekedési eszköz,de hatásos és nem csak az észlények megkülönböztetésére szolgál.
Az is tény, hogy sok deviáns mindig különbözni vágyó saját maga kifigurázása lesz,de azért nem mindenki ilyen görcsösen különc.
Nem az a gáz, hogy más akar lenni, hanem az, úgy érzi ezzel együtt jár, hogy le kell néznie az átlaghoz közelebb állót.
Hála Istennek azért nem mindegyik különc társaság ilyen elvetemült:D

Szó mi szó Köszi Tibi!

davidson (törölt) 2009.05.04. 00:08:50

@@ndtomas: "Megmondom én mi van: nem az van, hogy neki ez a bringázós-műanyagpoharas sztájl jön be, nem! Ez csak a kasztozodáshoz kell. Mert az itt a lényeg! Amiből sok van egy helyen, azt tagadja. Ha kulturált a nagy átlag, akkor ő a kulturálatlan. Ha lepattant a trend, akkor ő az igényes. Mert a lényeg az, hogy fenn hordhassa az orrát: ti vagytok a csirák a benga bömössel, én meg a jóarc a naturál izommeghajtásúval. Ahol meg az utóbbi a mindennapi, ott meg játssza a mágnást. Mindegy mi van, csak elmondhassa, mutathassa: "te vagy a széria, ő meg a földönkívüli"."


NA EZ TÉNYLEG ÍGYVAN,A T O M O T NEKIK!!


Nem tudom hogy a 7-esen meg az s-en mit tudnak ezek a pöcsök fikázni

@ndtomas 2009.05.04. 04:22:18

@davidson: csak azért fikázza, mert nem birja megvenni. mint amikor vén szatyrok fikázzák a mini szoknyás csajokat.

@ndtomas 2009.05.04. 04:30:40

@Pule: szó nincs kétkerekű lenézésről. nem mind kezdtük bentley jellel az oviban, sokat nyomtam én is bringával. de nem álltam oda ideológiát gyártani hozzá. azt hiszem Szász Endre, néhai neves festőnk volt az, aki megjegyezte, hogy csak itthon van az vele, hogy kiutálják a kocsijából, mert amcsiban még a kutas is mosolyogva megy oda, hogy de szép kocsija van uram, egyszer én is ilyet akarok!

nemuccaszoc 2009.05.04. 16:43:13

mint őz a hetes útra...:)

davidson (törölt) 2009.05.04. 20:37:01

"Az entellektüelnek büdös a hónalja egy kicsit"

ez vajon utalás-e a "...BÜDÖS A PICSA EGY KICSIT."-RE??

:))

marcivagyok 2009.05.04. 20:37:01

Tibor!
Minden hozzászólást el tudtál olvasni? rég kaptál ennyit:D
csúcs volt. valóban már nem egy blog vagy(mint valaki már írta), hanem egy...bazzeg nem jut eszembe, pedig ugyan ezt mondta jack Nickolson Diane keaton-ról egyszer.

nade, én megvallom, hogy ilyen helyeken vagyok járatos, de a kortárs szótól pont az általad leírtak miatt rögvest kiráz a hideg. Persze a budhás rész volt szerintem a legjobb, mert ugye azt át tudtam érezni nagyon .
Amikor viszont jönnek a csapodott-hozadékos arcok (én csak subbafaktornak hívom őket összefoglaló néven), akkor nagyon kezdek figyelni, és habár nem jegyzetelek kézzel, de a fejembe mindent próbálok összeszedni. Ennek a kis tökéletes esszenciáját olvashattam el.

Mellesleg te is le szoktál járni ilyen helyre?
A bálnával? :D

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.05.04. 22:26:19

Szóval baszattam egy bejegyzést, aki már volt tudja mit várhat, aki meg nem, az meg nézzen be, hát bekarcolja a bookmarkba. peterfaith.blog.hu

sickofitall 2009.05.05. 14:56:17

Ez a blog egy igazi suburban multireflektív organikus színtér. Ismételt köszönet a műért!

allergia 2009.05.05. 19:36:38

Tibor, ha innentől kezdve életedben SOHA, de SOHA semmit nem teszel az emberiségért, már akkor is szaftos szufficitben vagy. Ez valami elbaszott zsííír volt; Köszönet, és persze ezer hála.

lr 2009.05.05. 23:13:37

Az, hogy a hátsó ülésen qrja az anyjukat, számomra még mindig nem magyarázza, hogy miért a belvárosban.

Aki ideológiagyártásról beszél, az -már csak a saját érdekében is- utánanézhetne talán 1-2 goromba ténynek, amíg nem késő.

Btw. mérnök vagyok, és a post jó. 16 fok, enyhe északi szél.

Xezs 2009.05.06. 01:19:15

@lr: Én kezdtem el az ideológiagyártásról írogatni, szóval úgy érzem hogy hozzám is szóltál. Pontosan minek is nézzek utána? Ezt nem tudtam kihámozni írásodból.

champ76 2009.05.06. 07:35:45

Tibi meg csak hátradől a taxiban,élvezi a már majd' 150 beleugatást-ahelyett,hogy új posztot baszna hozzánk...

Fánkember 2009.05.06. 17:33:51

Hát maxirespect Tibinek meg Rudi bának is. :)
Aztán érdekes hogy én még nem láttam ilyen arcokat, pedig jómagam is bölcsész volnék, a mostani friss adag úgy el van tévedve az életben, hogy na, felük azt se tudja miért ide jött, többen mennek majd kocsmárosnak meg bolti eladónak mint diplomás formának.
Na ennyi, meg minden.
Csoki

Viner Spicli 2009.05.06. 18:45:51

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRRRRRRIIIIIIIIIÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIII

"hobbi-Armstrong" MEGALOL

Régen vendéglátóztam sokfelé...tökéletes leírása a vendégeknek!!!!

Mestermű

McBright 2009.05.06. 22:46:31

Na? Mi történt?

Már a Carlos is gyakrabban postol mint te.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.07. 11:15:08

@McBright: az van öregem, hogy végzem a minimum 2, de inkább 3 melót, felkelek reggel és az jut eszembe, hogy ó a faszom a blog, bazdmeg. na és ez nem jó.

úgyhogy átállok arra, hogy csak akkor írok, ha nem így ébredek fel. és ahogy mondod, most már van a carlos, a tarda, a hivatal, a fasz tudja, azt annyi post az érdeklődőknek, hogy ihaj. néha még én is beszállok majd a bizniszbe valami anyaggal, de semmi több.

ne értsd félre, továbbra is jól esik, ha tetszik a népeknek, amit itt látnak, éppen ezért nem akarom azt, hogy szarvakkal álmodjak veletek meg kénes bűzzel, miközben a tónit ütlegelem az ogre homlokával.

Illetékbélyeges elvtárs 2009.05.07. 12:53:47

Bocs, ha volt már említve, de a témának ennél jobb ábrázolása még nem született a filmművészetben:
video.google.com/videoplay?docid=-6891873472700635981
;-)

marcivagyok 2009.05.07. 17:24:53

Megvan!
Bizony Tibor szerintem mára a blogot elérte azt, hogy INTÉZMÉNNYÉ
LETT!

fivedollarshake 2009.05.07. 23:03:51

mostmár negyedszer hogy végigolvastam és bőgtem tényleg. és ugyan nem mentem végig az összes kommenten, de ndtomas első monológjával is mélyen egyetértek:)
kösz, tibi! állat ez!

kontroltéma 2009.05.10. 10:47:25

@izomtibor: írtad valamikor, hogy akkor írsz ha van kedved. De szerintem kijelenthetem a rendszeres olvasók nevében is, hogy ÉHEZÜNK SZOMJAZUNK ! :)

Lajosnak lett egy karfiolja 2009.05.10. 13:52:19

@kontroltéma: Nem szoktam kommentelni, én "csak" olvasó vagyok. Mondjuk annak nagyon lelkes. :) Mostmár elvonási tüneteim vannak: iszonyú fájdalmat érzek és az életfunkcióim folyamatosan romlanak, már csak árnyéka vagyok önmagamnak. Ha nem érkezik hamarosan poszt - elenyészek...
Tibor, nélküled nem élet ez!

marcivagyok 2009.05.11. 10:27:30

látod Tibor, intézmény vagy ! :D

Vierre_ 2009.05.17. 14:40:27

Gecmónagy, majdnem kihozott a vasárnapi depimből, minden esetre sírva röhögtem, csak az Ameli kifejezést hiányoltam, tod a negyven éves bringán elmerengős félmosolyos szoknyás csajéknál. :))))))))) Mostanság osztódással szaporodnak az Ameilk, mi azt vettük észre. A tűzraktárt ami aztán raktér lett aztán meg fasztudja meg kristálytisztán felismertem :))))))))

wea 2009.05.18. 16:30:31

No, most akkor a művészek művészparasztok, a pultosok bunkóparasztok, Te meg ezt tudod...

-= If =- 2009.06.19. 10:12:57

Lenyűgöző volt. Lelki szemeim előtt leperegni látszott az egész, mint egy abszurd, kifordított és mégis létező jelen. Huh. Kirázott a hideg. Ha ilyet tudsz talajon, nemsokára hírös leszel. Te írod a következő kasszasikert. Ámen.

izomtibi 2011.12.11. 21:22:37

@tff: ez igen, szépen összekapcsoltad a nagy interneten! grat:)

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még