Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pé mint

Ogrénak még fiatalon volt egy törzshelye egy budapest melletti városban, ez egy amolyan redvás pincekocsma volt, viszonylag kiszámítható vendégkörrel és műsorkínálattal: hosszúhajú arcok bőrkabátban ültek, szólt a rebublic, az edda művek, a tulaj árpi sportot olvasott a pult végében, a pultos szandi meg két sörkérés között úgy volt. hétévége az mindig pörgősebb volt, pestről is jöttek ilyenkor gimnazista arcok, fiúk és csajok, na erre várt mindenki, különösen a gép. gép abban különbözött a többi rockertől, hogy nála az igénytelenség nem csak olyan jóadag beletörődömségből fakadt, hogy a világ az ilyen, az ember büdös, a haj meg nő, ez elé ideig óráig lehet köveket görgetni, de nem érdemes, hanem tudatos és kemény akarásból, azt mégis mindig ott ült az asztalánál vagy négy sötétmorci csaj és miközben fogták a sörösüveg nyakát, hallgatták ezerrel a gépet. aki elmondása szerint félig norvég volt, és kint is élt sokáig, ahol egy deathmetál bandának volt az egyik tagja, egészen addig, amíg az énekes állítólag meg nem ette a zenekar többi tagját koncert közben. aztán mivel ugye külföldi lett volna félig, akcentussal beszélt, csak ugye gyakorlatilag meg komáromnál sosem járt közelebb norvégiához, ezért a norvég akcentust középfokú angol tudásával helyettesítette. junó vi in nórvéj ülünk a hárlin, dzsászt szól a metöl, junó. end ül mögöttük ilyen nagymellű svéd end nórvégien metölös girlz, de ilyen tényleg veri nagy mellű, and junó thiszizde dö metölfíling. aha, és neked tényleg van herlid, megmutatod? junó je, ofkórsz van neköm hárli, bát junó most rossz, mert vi jöttünk haza fromnórvéj junó, szót a metöl, svéd girlz ültek hátul, end olyan hangosan szólt a metöl junó, hogy di hárliró follön di tükrök. merén junó kiadom mindenből maximum. thisziz vatvi kóll in nórvéj di szpirit of metöl junó.

ez a gép szentem tök kamu, szólalt meg hirtelen a szonja. merhogy? kérdezett vissza árpi az újság mögül. há mer szentem tök nem norvég. na édes virágom, aztán ezt mégis miből gondolod?. há nemtom, ez ilyen női megérzés tod. me vannak ilyen dolgok, amikre tök nem nincsenek racionális izék, csak úgy érzi az ember, mint ahogy pl. mikor jön meg meg ilyenek. nekem ezek a ilyen hatodik érzékeim tök jók, mer a westendben mikor leszólított egy fotós, hogy én tök tehetséges ilyen modell vok meg minden és akkor csinál portfóliót nekem, akkor éreztem hogy az tényleg tökre ilyen rendes fotós, nem kamu meg minden. azt tényleg, mert valami külföldi tök izé híres valami ügynökségnek is csinált ilyen portfóliós képeket rólam és még fizetett is meg minden. és hogy utána hívtak is még más fotózásokra is, meg kérdezték is hogy van e még ilyen modelles barátnőm merthogy akkor róla is csinálnának képeket, de mondom tényleg profik voltak, látszott mer ilyen jó gépük volt, nagy izével az elején, amit lehetett forgatni meg minden. most nem jut eszembe mi az pontosan, de majd felhívom a zitát, tod melyiket mer ő is most fotós meg minden. szóval én meg vittem a klárit, aki tök jó fej csaj volt csak tökre elkurvult aztán, de hogy ott a fotózáson mondták nekünk, hogy mi nagyon tehetségesek vagyunk így ketten, bár szentem ezt csak azért mondták többes számokban hogy a klári önbizalma miatt, meramúgy tök nem olyan csinos a klári mint én. szóval mondták hogy a tehetségünkkel tök sokat kereshetnénk, csak ahhoz ki kéne nyalni nekem a klárit, vagy fordítva a klárinak engem. a tulaj árpi csak pislogott, azt csak annyit tudott kérdezni a döbbenettől, hogy és? és hát most érted a klárit ismertem meg minden, azt nem leszbi vagyok meg ilyenek, csak érted.... utána akarták hogy csináljam pasikkal is, de az akkori pasim a robi mondta, hogy ő akkor átvágja a torkom, meg kiköt a hajamnál fogva a radiátorhoz és utána kinyírja az összes pasit, aki benne van a telefonkönyvembe. a klári meg csinálta, mer neki a pasija meg tök rendes megértő volt.

a tulaj árpi csak hallgatta a sok információt és este nem is bírt elaludni, addig forgolódott. másnap át is hívta a rébek karcsi haverját, aki a helyi tévénél volt vágó, amúgy meg okleveles pornófilmszakértő, hogy elmesélje neki mik mennek, és hogy ha ennyi csaj kapható ilyenekre, akkor a faszt baszakszik ő is a sok ruppótlan gyökérrel, elkezdene inkább ő is pornófilmeket csinálni, de hogy az nehéz-e. mondta a karcsi, hogy technikailag nem egy nagy cucc, kell egy kamera, meg kúró emberek. de hogy azok nem kúrhatnak csak úgy simán, azoknak meg kell mondani hogy hogyan kúrjanak, de előtte ki kell találni azt is hogy mitől fognak kúrni. hogy mitől? hát hogy az egyik mondjak szobalány, és akkor megkúrja a gróf, mer mittomén a fasz tudja, így szokás. mindegy, hát nem tűnt egy bonyolult dolognak, még ugyan ezt a grófos-szobalányos dolgot annyira nem értezték, úgyhogy abban maradtak, hogy tesznek egy próbát azt leforgatnak egy rövid anyagot csak úgy simán.

ogre egyik nap megy le az üzletbe, az ajtóra ugyan ki volt írva hogy zártkörű rendezvény, de hát azt lehet tudni, hogy ogre nem szereti a szöveges ábrákat, meg ha még el is olvasta volna, egy pillanatig nem gondolta volna, hogy ő neki kívül kéne lennie bármilyen zárt körből, ha egyszer ő benne akar lenni. szóval megy le a lépcsőn, erre bazdmeg szemben a egy nő fekszik a pulton, egy zorall arc meg valami veszélyes nagyfülű baglyot ingerel a lábai között, mellette jobbról meg nagyban csattog valami. odanéz, azt valami arc áll ott miközben veri nagyban a faszát és azt mondja hello. hello, mondja az ogre is, de csak úgy félig, mert közben továbbra is a baglyot figyeli. segíthetünk, kérdezi a srác, miközben továbbra is erősen dolgozik csuklóból. ogre mondta utólag, hogy ő ekkor úgy érezte hogy hiányzik a tisztelet, úgyhogy mondta a srácnak hogy ne verd a faszod ha hozzámbeszélsz, mert olyat rádbaszok, hogy azt is begipszelik, akinek elmeséled. de mondta a srác, hogy muszáj vernie, mert még meg kell csinálnia a csajt, és ekkora esőerdőbe csak egy anakonda mehet be. de hogy addig ő is kúrhatná kicsit a csajt, ha van kedve. mondta az ogre, hogy azért van helyek, ahová ő sem szívesen megy be. a kisállatsimogató ember erre megszólalt hogy azért menjen már oda, aztán mutassa a kezét. de nem volt jó, az arcnál is nagyobb volt az ökle, pedig mondták hogy lesz picsaboxolás is, aztán azért bennük is van humánum, megpróbálják előtte felmelegíteni a rezsót.

faszom gyerekek, így sztori közepén jövök rá, hogy egy ilyen forgatáson egyébként semmi vicces nem történik, csak csurog a geci mindenhonnan. most már mondjuk kurva mindegy, úgyhogy röviden: előkerült közben az árpi is, aztán tisztázta az ogréval, hogy ő most éppen a betty, a csúnyán megkúrt lány forgatására esett be. egészen pontosan még csak a bemelegítés ment, aztán betty játszott egy kicsit a picsagitáron, jöttek a fúvósok is, végül pedig megszólalt az összes elképzelhető hangszer. erről mondjuk a gépnek leginkább a slipknot együttes ugorott volna be, ahol két dobos veri, megy a garatból a hörgés, miközben borzasztó ocsmányul néz ki mindenki, de legalább sokan vannak. itt is számos jóember tömörült egészen kis helyeken, hogy bettyke kedvében járjanak. csattogtak is a kis pillangók szárnyai, iszamos nagy békák adtak ki fura hangokat, mindenféle patakok csordogáltak, stevie escobar pedig éppen a faszát ütögette bettyke homlokához. akit közben mellékesen és bőszen analizáltak és végeztek rajta különböző gégészeti feltárásokat. ebből lett is egy kisebb baleset, a mandulakocogtatást végző roger kúr ugyanis mivel roppant igényes volt az iránytűjére, ezért minden felfedező út előtt locsolgat rá egy kis parfümöt. bettyke meg tüdőzte nagyban a vastag kolumbiait, amikor elkezdte bizgerálni az orrát az erős férfiillat, roger meg éppen eljutott a torokfertőtlenítésig, amikor bettyke nem bírta tovább és egy hatalmas szájtátást követően pofánprüszkölte gecivel a körülötte állókat. ekkor kicsit megállt a forgatás, bettyke bőszen törölgette magáról az ásványi anyagokat, amik különösen a jó öreg aggtelikeben cseppkövesedtek sűrün. a srácok is leléptek egy kis ceruzahegyezésre, csak a sokat tapasztalt escobar hozatott szemből egy sajtos tejfölöst, azt azt majszolgatta egy szál faszban.

strapás egy meló ez. kezdeményezett közben beszélgetést ogréval. mondjuk már jó, de elején még mit be nem vállal az ember... ott voltam betty első forgatásán, a fasszopó gecinyelőkön, azt a terjesztő beintett, hogy ilyen ocsmány címmel nem mehet forgalomba, kultiváljunk. mondtuk neki, hogy bazdmeg a csaj a filmben egy építkezésen meszesvödörből kortyolgatja a gecit, az mehet? mondta, hogy persze, azzal semmi gond nincsen, de a film címe attól még gyomorforgató és közönséges, és még csak nem is vicces. így lett a film végül csődőrből vödörbe, nem is nézte meg lófasz sem. következő forgatásán meg négy arab kúrta, meg rugdosta a mazopotámiában, azt az egy balfasz rocconak képzelte magát, azt miközben hátulról csinálta a bettyt le akarta a csúlni a faszát, de csak a bettyt sikerült tarkón köpnie. azt ezt már geci megalázónak találta szegény, abba is akarta hagyni. de a managere a dömper csak rábeszélte az atlétikai sorozatra, azt az végül kurva nagy siker lett. a terpeszállók, a rúdugrók, meg a szakítópróba. láttad valamelyiket? nem? na mindegy, pedig a melinda stone durván megtárcsázta benne, azt a srácok is olyat halóztak bele, hogy a tihanyi visszhang légyfing volt ahhoz képest ami visszajött. rendesen brummogott a picsája, na. most kis szőrt kellett növesztenie a mindzsójára, merthogy az elején még ő a rút kis brazil picsa, azt a végén leborotváljuk, azt megcsináljuk tisztesen vagy mi. de csak félig olvastam a forgatókönyvet, én inkább imprózni szeretek. csak ahhoz kell a partner is, de hát a legtöbb csaj csak a lóvé miatt csinálja, kevés aki igazán élvezi. olyan aki mindig vágyja a faszt, ahogy a költő mondaná, vágod. sokan mondják hogy így meg úgy pornós meg milyen ez már. de érted anatómiailag minden csaj kurható, úgyhogy szerintem az a természetellenes, amelyik nem kúr eleget. itt meg lehet, és még elég jól keresel is vele. utólag persze mindig van aki fanyalog, a niki mondta, tudod melyik, hogy milyen degradáló ha azt mondják, hogy pornós, miért nem azt használják hogy felnőtt filmes. mindegy, azért még mikor felnőtt filmes volt, jól szétkúrtam. oké, mondjuk az is igaz, hogy már sok az ocsmány dolog, főleg azok a kis buzi japánok szeretik szarral meg minden lófasszal kenegetni magukat, azoknak mindent bevesz a gyomruk. meg terhes nőt se basznék mondjuk, gyerekeknek nem mutogatom a faszom. ja meg az állatos cuccok, amúgy meg bármi érted, csak kecskét ne kelljen kúrni. hát nem?

na de megyek, nyalok egy kis sót a lángosra.

ogre még látott sok mindent, noszogattam is mindig, hogy na mondd már el bazmeg, ne kéresd magad, de csak ingatta a fejét. végül csak megpuhítottam aztán elsztorizta, hogy volt egy kis 18 éves hercegnő, gondolta hazaviszi megpörgeti, hadd lássa h egy fasz áll szúrás nélkül is, ment a fűzés, azt csaj mondta pill forgatás. hát megdöngették páran. jópáran. azt jön vissza meztelenül, felül a barszékre mondja tovább a kedvenc filmjeit, azt látja az ogre hogy lassan folyik ki a combjára a geci. itt meg is feneklett a romantika, bár később még párszor látta az éjszakában, az ifjú pénzes titánok kergették nagyban a szerelmükkel. csakúgy mint a többi csajt, akik közül az egyik egyszer hozott le két dándogot, kérdezik mi van saci, sétáltasz, de mondta hogy semmi semmi. ogre kiugrott kajáért megy vissza, hallja valakinek kurva jó, gondolta escobar munkába állt, de nem. csak bekenték a nő picsáját vajjal, amit imádnak a blökik. később aztán tényleg kész vacsoracsata lett, a luvnyának felpumpáltak a seggébe tejet, a másiknak meg fröcskölte vissza a szájába.

a kis szopómalac a végén még megkérdezte a főnöknőt, hogyha odaszarik, akkor kap-e még egy ötöst.

Címkék: pé mint

2009.05.12. 08:03 132 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr231105984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edie Britt 2009.05.12. 11:38:56

"olyat rádbaszok, hogy azt is begipszelik, akinek elmeséled"

Nekem nagyon tetszett! A fanyalgóknak: nem kell mindig mindent vizualizálni! És azok meg, akik csak ennyit kommentelnek: "Ez szar volt", hát gratulálok. A ti hozzászólásotok sokkal jobb volt, mint a poszt. Mihaszna kis szarzsákok.

Ja, és az én szememben ugyanolyan senkiházi, undorító tetvek a pornószínészek, mint a pornószínésznők.

És csak az a nő nem ér annyit, mint egy férfi, akiben ez a gondolat felmerül.

Csók

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 11:50:02

@izomtibor:

tudomásul vettem, ahogy eddig is, különbözik a véleményünk. nem vártam mást. szerintem nem erőszakos, szőrös, goromba férfiak a férfiak, és nem szent kelyhek a nők. elég durva lenne a világ, ha minden férfi szőrös, goromba és erőszakos lenne, és bunkósbottal járnának nőt szerezni.

@Edie Britt:

és aki megnézi? aki a keresletet generálja az ilyen szemétre? az nem undorító tetű?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 11:50:43

oké, kussolok, tudom, itt nem veszik jó néven a feministázást.

golyo1974 2009.05.12. 11:53:50

@Edie Britt: Szia Edie itt találkozunk, máshol semmi nincs ma :-((

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2009.05.12. 11:55:19

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
"elég durva lenne a világ, ha minden férfi szőrös, goromba és erőszakos lenne, és bunkósbottal járnának nőt szerezni."

hát, pedig a világ elég durva.
és a férfiak is bunkósbottal járnak nők után, csak opelkadett alakúra faragott bunkósbottal. célját és jellegét tekintve nincs változás.

Edie Britt 2009.05.12. 11:57:18

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: azt nem tartom undorítónak, aki nézi. Másrészt ne kussolj, részemről feministázz bátran, és az sem baj, he nem értünk egyet. Én szeretem hallani/olvasni mások véleményét, nézőpontját is. Egészen addig, amíg rám nem akarják erőltetni :)

@golyo1974: nathamp ma bulit szervez, gondolom. Legalább Tibor kárpótol minket :)

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.05.12. 12:00:12

Tiborom nyalom a tökét, maga egy állat kérem... " kell egy kamera, meg kúró emberek.... "

fasza, asszem megőrültem. :)

kocsmáros rudi · http://izomtibor.blog.hu 2009.05.12. 12:02:05

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: neked mindenrol ez jut eszedbe, én speciel ezt nem veszem jó néven. Nagyon unalmas már.

Elsosorban neked, utána pedig a veled harcolóknak mondanám, hogy szerintem más emberek öncélú cselekedeteit megítélni senkinek nincs joga, értékítéletet hozni pedig még korlátolt reakció is. Ha valaki pornózik, pornózzon. Ha más nézi, nézze; te meg ha nem tudsz érvényesülni életed bármelyik területén, változtass és ne másokkal kötekedj olyan fórumokon, amiket nem erre a célra hoztak létre.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.12. 12:02:43

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: miért, hol veszik jó néven?:) max az esélyegyenlőségi harcos amazonok önfejlesztő csoportjában. de nem kell kussolnod, ilyenre senki nem kért.

de ha egyszer megérteted velem, hogy a banánt meg a barackot miért kéne ugyanolyannak gondolni, csak azért mert mindkettő gyümölcs...ez nem rangsorolás kérdése, a barack meg ha tejszínhabot fúj magára, attól még nem lesz banánsplit, és ez így van jól. de ne is akarjon az lenni. a fánkra meg nem banánlekvárt teszünk, na.

W Joe 2009.05.12. 12:05:33

Érdekes volt :)
Gép az elején érdekes figura.
"egy deathmetál bandának volt az egyik tagja, egészen addig, amíg az énekes állítólag meg nem ette a zenekar többi tagját koncert közben" :D

vasziljevics 2009.05.12. 12:06:15

én azért tizennyolcplusznál többre értékeltem volna ezt a zindexes bácsik hejébe' :) a vödrös résznél meg is fordult a fejemben, hogy ami az imént megfordult a gyomromban, azt már nem kellene tovább ingerelni - de aztán arra gondoltam, hogy mégiscsak ez a valóság (ahugy előttem szóltak vala). jó vót. teccett.

_czar 2009.05.12. 12:13:39

Már kíváncsi voltam mikor jön elő a téma,
hát megtörtént.

SaveMyShoes 2009.05.12. 12:17:15

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Nyuszómuszó, segiccsé má nekem számolni, Ti meg kisnyuszikák: tegye fel a kezét aki nem nézett még pornót! Na? Nem, te kicsike nyuszika, te még nem tuccc rákeresni a neten, meg 8 után anyuci kikapcsolja a tv-t... Szóvalakkor, hol vannak azok a nyuszilábak? :D

Nem mondom, hogy szeretem, de igenis néztem már pornót... és megtette a hatását... azé néztem... :DD

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2009.05.12. 12:41:57

Hááhháháhááááhhháááá. Remek sztori, Tibikém, remek.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 12:54:17

@v524:
te mégis minek nézel engem?
tudod mit: www.vernyulesfufu.blog.hu, www.megeroszakoltak.blog.hu. magyarázkodás helyett, mert úgy érzem, arra nincs szükségem.

@kocsmáros rudi:
akar kötekedni veled a fene.

@izomtibor:
ezen majd vitázunk egyet egy pofa sör, meg egy pofa ásványvíz mellett, jó? egyébként meg köszönöm a türelmet. tudom, néha nehéz elviselni egy-egy ilyen hozzászólásomat, ha másképp gondolkodik az ember.

na, most már tényleg koccolok, és kussolok.

Szadipapa 2009.05.12. 13:03:00

nagyon jó ismét! :))))))

gratula Tibi

golyo1974 2009.05.12. 13:05:03

@Edie Britt: Egyetértek, látom más is átjött egy kicsit kikapcsolódni :-))

Teasing Angel 2009.05.12. 13:07:02

@golyo1974: azért nem csak kikapcsolódás ;) én birom magában, magáért is
csak rudit hiányolom (bocs, rudi)

baskiria 2009.05.12. 13:09:26

Eleg gyenge gyomra van azoknak, akik holmi reggeli gyomorfelfodulasrol beeszelnek :) En megneztem volna a jelenetket eloben is, na maximum ott :)

SaveMyShoes 2009.05.12. 13:34:20

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
tényleg nincs szükséged magyarázkodásra... assszem totálisan félreértettél... :(
p.s.: eccer belefutottam vmi csunyásba, azótase nézek meg semmi ideoda linket...

sertésmájkrém 2009.05.12. 13:35:28

Tibor, nem hazudok neked. Ez most megint nem az igazi. :/
Na majd a következő. :)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 14:05:25

@v524:

oké, nem vettem le a cinizmust :) no para.

tibor,

most látom csak, hogy moderáció van? azért ez kemény. mi naív módon megpróbáltuk moderáció nélkül, de aztán a sokszázadik megérdemelted hülyebaszatlankurva komment után feladtuk a szólásszabadságot.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 14:07:58

tibor,

azért gondolom tisztában vagy vele, hogy a véleménykülönbségünk ellenére nagyon kedvellek, és nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan állsz hozzám.

Chazz Reinhold 2009.05.12. 14:22:59

létezhetetlenség h. ilyenek vannak

bár ahogy a mondás is tartja: nagy az isten sexshopja ;)

mr gumby 2009.05.12. 14:26:49

@Chazz Reinhold: puruttya.blog.hu - Nézz körbe, aztán gyere vissza és meséld el, hogy mit láttál!

hana 2009.05.12. 14:27:05

Mire rájöttem mi az a junó. :D:D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 14:33:57

@izomtibor:

?! ki van írva, hogy a kommentem csak előzetes moderáció után fog megjelenni. lehet, hogy hülye a blogmotor? vagy én?

nem, valóban nem láttam ellenkező jeleket. :)

hana 2009.05.12. 14:41:36

oké, csak megnéztem.puruttya.szerintem nem fér már több mocsok a könyvjelzőimbe...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 14:57:38

jut eszembe: 2009.06.20-án jön tarja a pecsába! 7500 a jegy! blogtali? és akkor még norvégokkal is találkozunk! (bár tarja finn...)

biharivikifufu 2009.05.12. 15:18:16

na bakker vérnyúl, én is fufu vagyok! most mi legyen? változtassak nevet? :D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.12. 15:30:38

@biharivikifufu:

hacsak nem szégyelled a névrokonságot, szerintem eszedbe ne jusson, megosztozunk rajta szépen, békésen. :)

Chazz Reinhold 2009.05.12. 17:34:34

de most komolyan, szokás szerint ez is egy ütős tragikomédia lett

szendeszundi 2009.05.12. 18:48:45

A durvasága átjön, a humora nem igazán. Inkább a rokkerekről olvastam volna tovább. De én prűd vagyok és utálom a pornót. Eccer láttam kb. 25 éve egyet, és amikor az egyik nő a hatalmas műkörmeit bedugta a másik fenekébe... Whááá...
Nem is, kettőt láttam összesen, valami Hófehérkés héttörpés rajzfilmet, az egész vicces volt.
Amúgy nem értem, miért mondja Vérnyúl, hogy "... a férfi pornószínészeket miért nem övezi ugyanolyan társadalmi megvetés, mint a női pornószínészeket?"
Milyen társadalmi megvetés? Sorozatszerepek, vacsoracsaták, fókusz, velvet, bárhová akarnál nézni, ott vannak. Feleségek, anyukák, konszolidált polgárok. A múltkor valami ilyen főzősben Geronazzó Mária. Hát... Viszont "kiugrott" férfi pornószinészeket én nem is ismerek (vagy csak nem vagyok elég tájékozott?).
Egyébként mit jelent a boxolás???

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.12. 18:57:48

@szendeszundi: kb a közepén még jó, hogy meg is jegyzem, hogy ebben nem sok humoros van. amúgy meg végképp. de ez ilyen múfaj.

szendeszundi 2009.05.12. 19:49:43

@kocsmáros rudi: Ennyi tényleg? Azt hittem valami extra...

szendeszundi 2009.05.12. 20:02:53

@izomtibor: De én azt szeretem, ha humoros vagy és ha szerethetem a figuráidat is. A rokkert már elkezdtem szeretni. A többit nem, de igazad van, ez egy ilyen műfaj. De kérlek vedd figyelembe, minden nap azért nézem meg, hogy irtál-e, mert örömet szerez olvasni. Tudom, az élet nem habostorta (megint bejött valami vizuálisan, mély a hatás), és ne akarjak én csak örömet. Különben se azé' vagy te. Na, ne légy morcos, hiszen a rajongód vagyok!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.12. 20:18:58

@szendeszundi: morcos csak akkor leszek, ha a végén rajongósipkát húznak itt magukra egyesek. elég ha csak néha jól érzitek magatokat, ha erre jártok.

arról meg nem tehetek, ha nem szeretted meg escobart, tekintélyes intim mérete ellenére sem, és még csak viccesnek sem találtad, pedig szórakoztató arc, elhiheted. betty pl jól szórakozott. nah de hát mindenki másban leli örömét.

szendeszundi 2009.05.12. 21:14:12

@izomtibor: Rajongósipkát akarok. Jóéjszakát!

Caldru 2009.05.12. 22:06:39

Fecot várom, erről milyen gimis -fősulis élménysorozat jut eszébe... :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.12. 22:16:05

Gyerekek, az senkinek nem tűnt fel, hogyha gép azt meséli, ő tagja volt egy bandának, ahol az énekes megevett mindenki mást, gép pedig itt él és virul, akkor ő volt a kannibál énekes?
Amúgy nem értem, ez kinek miért gyomorforgató, mindannyian láttunk már mindenféle testváladékokat. Tudom, mindenki nagyon vizuális és hujjuj, de azt hittem, nem csak én tudom az írásokat a sztoritól meg a környezettől elvonatkoztatni és csak a mondandót meg a poénokat látni. Nekem már fájna is, ha valaki úgy ültetne le olvasni, hogy na akkor ez így volt, úgy olvasd, hogy mindjárt le is játsszuk videón, amiben mindenki komoly fejet vág.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.12. 22:23:56

@ratatüj: a mondandóról: esküszöm hálás vagyok, ha legalább te olvasol ebben ilyeneket.

Teasing Angel 2009.05.12. 22:28:58

@izomtibor: azért ne gondold, hogy mindenki a bulvár-réteget élvezi benne egyedül
nem véletlen, hogy széles a közönséged

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.12. 22:43:51

@izomtibor: Én már csak ilyen kis simulékony vagyok (megmondta a szakpszichológus, szó szerint), mindenkit megértek egy kicsit. Van, hogy rosszul, de legalább szeretjük egymást, ez a lényeg. :) Lehet nekem járna az egyik első szériás rajongó(bohóc)sapka.
Te Orsi jány, hát jól eltűntél az éterben nekem. Nem lesz akkor se Akácfa, se Normafa, se Tarda, se Tarja, se nem semmi? Állandóan rétesen jár az eszem, aztán ha sokáig kielégítetlen maradok, torzulni fog a személyiségem. Vérnyúlról nem is beszélve, hát most már ne kerüljük el egymást. Hát ez elég hülyén hangzott, de mindenki értse úgy, ahogy én, akkor jóban leszünk.

Teasing Angel 2009.05.12. 22:47:43

elnézést az offért
@ratatüj: dehogynem! nem biztos, hogy rétesre lesz kihegyezve, dehát ezt a vonatot tiborék elengedték. pedig már majdnem elkezdtem rétesrecepteket nézegetni a neten :P

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.12. 22:59:05

/off
@Teasing Angel: Sosem késő, a meggyes a kedvencem, utána meg a kerek, a gömbölyű, a szögletes, a narancsos, a zselés, a pudingos, stb. Erre ír e-mailt :D /off

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.12. 23:54:32

@Teasing Angel: jól van, tudom, persze. a keménymag nyilván nem csak azt.

rétes: én csak a ti szórakozásotokat szeretném nem lerombolni; milyen jól mutat a vásznon az al capone, azt mittomén elmész vele enni egy pizzát, azt megjelenik borostásan, suhogósban és büdös a lába.

a nagy ember (az én esetemben ezt értsük fizikai értelemben) papucsban, bár érdekes, de rossz esetben illúzióromboló.

Teasing Angel 2009.05.13. 00:00:52

@izomtibor: tiszteletben is van tartva azt hiszem, maximálisan. vedd összekacsintásnak (előben nem szoktam, de érted, mire gondolok)

Danis 2009.05.13. 00:36:07

"Azért ne kezdjük el egymás faszát szopni" :)

champ76 2009.05.13. 07:02:06

Én nem értem meg azokat,akik rögtön a "rosszat"" veszik le.Gondolkodjunk pozitívan:Gyerekek,ez a poszt egy ismeretterjesztő természetfilm nagyfülű bagollyal,anakondával,kisállatsimogatással meg kis pillangóval,nagy békával,csordogáló patakkal,Bettyvel a csúnyán megkúrt lánnyal...

champ76 2009.05.13. 07:04:31

amúgy meg-bár tényleg nem a szokványos írásaid egyike-de nekem teccett!

Ohmygod 2009.05.13. 11:13:26

Nagyon fasza kis írás! Néha nézek csak fel ide, de akkor visszamenőleg olvasok.
Kis gyenge gyomrúak :) Megszokás kérdése az egész.. :)

jók ezek az írások helyesírási hibával, kisbetűvel együtt, hozzátartozik Tibi stílusához.
Nekem fel sem tűnnek ilyenek már, azt sem veszem észre, ha ékezetek nélkül ír valaki, ha amúgy érthető a szöveg.

Tábornok tizedes 2009.05.13. 11:39:37

tibor bazdmeg benne vagy a nok lapjaban
a picsababazdmeg

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.13. 12:34:52

@Tábornok tizedes: jah... értesítettek már.

érdemes amúgy megnézni a hölgy munkásságát, aki írta az ajánlót. ő sem hópihével kardozott régen. vérnyuszi imádná a könyvét...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.13. 12:59:51

@izomtibor:

heee???? (a nők lapja nálam mindig kicsapja a biztosítékot, ugyanúgy, ahogy a többi más "női" magazin. egy dolgot vagyok képes benne elviselni: dtóthkriszta lolatörténeteit, meg ízingklára sorstörténeteit.) na mindegy, úgyis megyek haza a hétvégén, lecsekkolom, mint hithű iit-rajongó. rajongósipkát kérek én is.

@ratatüj:

normafával és rétesezéssel bőszen egyetértek, de csatlakozom tiborhoz, nem minden arany, ami fénylik, izé, nem mindenki nagypofájú, erős feminista személyesen, csak a neten játssza az agyát. (viszont tényleg szőröslábú, ronda és kövér vagyok, hehe, sőt, kiskoromban még szemüvegem és fogszabályzóm is volt!) :D
egyébként jó az olvasási technika, majd legközelebb én is megpróbálok elvonatkoztatni.

marcivagyok 2009.05.13. 13:02:42

@ratatüj:
off
Bizony már én is felvetettem, hogy blogtali, vérnyúl is,
de olybá tűnik, hogy a "kemény mag" már csak szimplán rétesként emlegeti összefoglaló néven.
Én továbbrais támogatom.

marcivagyok 2009.05.13. 13:09:23

@izomtibor:
akkor mostmár a keménymagot átkereszteled Rajongósipkásoknak? :D

Szerintem egyáltalán nem volt undorító, én meg nem is vagyok olyan vizuális alkat(úgy érzem ez a kifejezés már kezd a modorosságba áthajlani), nekem sokkal inkább az maradt meg, hogy miközben velem be szélsz ne...szóval Ogrénak volt gyerekszomája.
Escobán engem az esküvős vőfényre emlékeztet, lehet h ugyanazok

Neton 2009.05.13. 16:02:33

Mint a mondás tartja: Van aki bevallja, hogy néz pornót, van aki meg nem. :) Szerintem kár felháborodni olyan dolgokon, hogy ez vagy az undorító. Mindenki más az ingerküszöbe. Én pl simán meg bírok nézni egy jó véres Helyszínelők részt, de a azért egy brutálabb pornótól már rosszul vagyok. :) Egyébként meg tényleg legyen bohócsipkás író-olvasó találkozó, elvégre élőben hallani storykat egymástól sokkal nagyobb fun lenne. Meg ez is afajta népművészet volna, meséket gyűjtene Tiborunk, csak épp másfajta népmeséket. :DD

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.13. 17:02:29

@Neton:
muhaharöfröff, akkor nem csak én vagyok ilyen perverz, csont nélkül végignézek egy echte szülésvideót, de a pornótól behányok...

Tábornok tizedes 2009.05.13. 17:03:11

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: hat nalam meg pont a drtothkrisztiaakibrusszelbenannyittanultmeghhogyhiradoalattforgassonegytollat
szar tortenetei basszak ki a biztositekot, raadasul mindig szaras kozben.
tudom, de minek olvasom akkor? mert kulonben egyszeruen hianyzik, hogy valami felidegesitsen

werjio 2009.05.13. 17:20:51

maholnap nagy csata lesz a románokkal, gyertek, kell a segítség:

www.erepublik.com/en/article/felkeszules-a-nagy-csatara--799122/1/20

Teasing Angel 2009.05.13. 18:09:06

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: ebben az a furcsa (blogtalálkozó téma), hogy miért gondolja/juk azt, hogy ezek "randevúk", szerintem a csalódásfaktor akkor állna fent, ha itt most heveny flörtölés dúlna. vagy rosszul gondolom?

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 19:39:18

@Teasing Angel: Szerintem jól gondolod.
//Szóval kisanyám, ha akarsz valami felejthetetlent, akkor blogtali meg sötét sarok. Csendet nem ígérek, nem tudom, mekkora az önuralmad. ;)//
Rólad meg egyébként is láttam már képet, arcra hasonlítasz egy ismerősömre, akit nem szeretek. :D
De tényleg, az én elvárásaim szigorúan mentális természetűek, abban meg elég nehéz csalódni. Persze, a többség vagányabb írásban, de ezzel meg lehet számolni, na bumm, attól még ugyanolyan jó a humora és a véleménye sem változik dolgokról. Kicsit talán másképp fogalmaz, finomabban talán, de aztán pár sör és újra hozzuk a kívánt színvonalat.
Nem kell félni, nem fog fájni.

@ndtomas 2009.05.13. 21:59:08

itt egy újságíró, aki szerint a taxis szeresse a buzikat, és különben is maradjon csendben: totalcar.hu/magazin/velemeny/taxis/
azt már én kérdezem: a szólás- és véleményszabadság adja a kenyerét, de tőletek meg elvenné?

szendeszundi 2009.05.13. 22:06:19

Én is hagy legyek keménymag! Milyen próbákat kell kiállnom?

nemuccaszoc 2009.05.13. 22:08:26

a szokásosan király. jó lehet ez az ogre arc :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 22:14:14

@szendeszundi: nyaláspróba, csápolópróba, bólogatópróba, megvédőpróba, hiányolópróba. Kihagytam esetleg valamit?

Nem könnyű ám közénk bekerülni ;-)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 22:16:30

@ratatüj: Utánaszámoltam, hogy vajon nekem megvolt-e mind, de szerencsére meg, többszörösen is :D

szendeszundi 2009.05.13. 22:19:11

@ratatüj: Hát aszittem elég hogy szőröslábú, ronda és kövér vagyok, mint vérnyúl...

Teasing Angel 2009.05.13. 22:32:55

@ratatüj: na ezen fog majd jól kiakadni iit. reméljük van humorérzéke :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 22:59:29

@Teasing Angel: Hát szerintem ezt még rohanó világunkban is kezelhetjük stabil alapként.
@szendeszundi: És feminista-e vagy? Anélkül szart sem ér ;-)

Na jó éjt gyerekek, holnap is nap van, mehetek kertet ásni. Ma meg pincérkedtem. Még szerencse, hogy nincs munkám, nem érnék rá marhaságokat írni.

Mourinho már nem a király 2009.05.14. 14:10:16

Ez a poszt túl vulgáris lett szerintem. Pedig nem vagyok túlzottan érzékeny lelkivilágú :)

Teasing Angel 2009.05.14. 15:12:51

@Awkward: szerintem ez akkor lenne gáz, ha öncélú lenne. De ha van mit olvasni a sorok között is, akkor nem zavaró. Persze ez lehet, hogy különvélemény ;)

szendeszundi 2009.05.14. 19:54:14

Harmadszorra már jó volt. Valahogy áthelyeződtek a hangsúlyok, finomságok észrevéve, nem mozdult a gyomrom. Megtervezem a rajongósipkát. "I love Tibor". (Nem tudok szivet beszúrni!!!)"Tibor forever".

szendeszundi 2009.05.14. 20:03:06

@ratatüj: Feminista-e? Hogyisne, a papucsot is a zuram lábára húzom, mikor hazajön:-))

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.14. 21:45:28

@szendeszundi: Innyeno, és még mosolyogsz is hozzá. Szép, mondhatom, szép. Nekem máris nem sok bajom van a hozzáállásoddal ;-) Oszt főzni tudsz-e-é?

szendeszundi 2009.05.14. 22:03:18

És ratatouille-t még sosem próbáltam.

marcivagyok 2009.05.15. 09:50:33

@Neton: bizony bizony!
Sipka meg blogtalálkozó

ratatüj: Mindenki írásba lenne jobb?

biharivikifufu 2009.05.15. 12:14:27

jómagam felettébb konzervatív kis élőlény vagyok, de teccett a sztori, köszönjük szépen, jó hétvégét Tibor! :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.15. 13:50:28

@marcivagyok: Nem, egyáltalán nem biztos, persze, van, akinek spontán jobban megy a hülyeség, gépelni meg nem tud gyorsan és elveszik félúton a hangulat, de nem ez a jellemző. Majd elbíráljuk az első alkalom után ;-)

Feltűnt már valakinek, mekkora vesszőhasználati modern művész vagyok?

@ndtomas 2009.05.15. 14:23:15

@ratatüj: ha a "van" utánit az "és" elé teszed, akkor már elégséges. a művészet más kategória. de ne add fel!

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.15. 15:22:35

@@ndtomas: Hát ez elé az "és" elé semmiképp nem kérek vesszőt, a "persze" utáni pedig tagolás-hangsúlyozási szándékkal jött létre, sajna írásban arra szükségem volt, így a "persze" az előző részekhez kapcsolódik, egyébként pedig a következőkhöz menne, tudom, miért nem tettem pontot akkor, de nekem így tetszett. Persze egy tantónéni kijavítana az érettségin a picsába és nem szólhatnék érte semmit.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.15. 15:27:43

@szendeszundi: hogy az életbe nem csináltál még sosem lecsót? Az a tejbegríz és a rántotta után a harmadik minden gyermeknek...

@ndtomas 2009.05.15. 21:11:53

@ratatüj: Ebben az esetben az "és" elé nem kell, tényleg. Mert a "hangulat" nem tartozik a "spontán"-hoz, csak "gépelni"-hez. Viszont igy a "persze" elé pontosvessző kell. Vagy három pont. Ha elzárkózol a lepontozástól.

@ndtomas 2009.05.15. 21:14:02

Unalmunkban mikben vagyunk már! Gyorsan hozzászoktunk a jóhoz. Aki lefoglalja IIT-t, az fejezze be!

szendeszundi 2009.05.15. 22:52:56

@ratatüj: Nyáron lecsó hetente kétszer naponta háromszor (vagy éppen forditva). De annak a rataouille-höz semmi köze, legfeljebb ha rajzfilmnek kell cimet adni.

Grifter 2009.05.16. 06:47:44

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
"khm... a férfi pornószínészeket miért nem övezi ugyanolyan társadalmi megvetés, mint a női pornószínészeket?"
1. Mert ha 100 férfival fekszel le kurva vagy, ha 100 nőt dugsz meg mácsó. ( Ez nem magyarázat, csak segítség. )
2. Valódi megbecsülés csak azt a tucatnyi élvonalbeli férfi színészt övezi, akik fáradhatatlanul dugják a sok ezer picsát, mindezt anélkül, hogy felszúrnák őket(hogy álljon a farkuk). Egy átlagos kis felszúrt hülyegyereket senki sem 'becsül' jobban, mint a csajt akit megcsinál.
3. Megvetés csak a szétcoxozott, lufira fújt buta ribancokat övezi. Michelle Wild-ot senki nem veti meg, ez meg ugye evidens. Több faszt látott, mint te aprósüteményt, mégsem nézi le senki. Sőt. (Mellesleg a való életben is jó fej.)
4. Az utcaseprőket/szemeteseket/csatornatisztitókat/szippantóskocsisokat is lenézi mindenki, és szinte mind férfi.
5.a, A hölgyek azért vetik meg a pornós csajokat, mert
- prüdek
- összekeverik a kurválkodással ( Pornózni annyira kurválkodás, mint egzisztencia alapján pasit választani, az meg ugye alap, csak könnyebb megmagyarázni. )
- frusztráló, hogy a pasijuk nem rájuk veri
- nincsenek vele tisztában, milyen kemény munka
- soha életükben nem kerestek egy dugással 300ezret
- Kerestek már többet is egy dugással és nem vették filmre (Ebben az esetben jogos persze.)
5.b, A pasik nem vetik meg a pornós csajokat. Amíg nem ismertek egyet se, dédelgetett álmuk, hogy egyszer egyet megcsináljanak mindenhonnan. Ha meg már találkoztak eggyel, hirtelen rájönnek, hogy az átlag pornós lány az átlagosnál is átlagosabb. Leginkább semmilyen. Túlmisztifikált.
6. A mondás, hogy minden nő kurva, ugyan azt jelenti, mint hogy minden férfi érzéketlen tuskó. Csak nézőpont és szóhasználat kérdése.

Remélem segíthettem.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.16. 11:44:03

@Grifter: Faszom, hogy ezt a lányt mindenki ismeri személyesen :-) Ami biztos, hogy alig látszik ki a pult mögül, valamint lassabban csapol sört, mint MS ;-)
A kishúga viszont állítólag tényleg kifejezetten jó arc, beszéltem srácokkal, akiket edzéseken lerúgott :D
@szendeszundi: Emlékszel a jelenetre, amikor a bősz kritikus visszaemlékszik a gyerekkorára, mi van a tányérjában? Na az nekem hamisítatlan lecsónak tűnt, aztán innentől bárhogy forgatjuk, valami köze csak van hozzá ;-)
Annyi smiley-t használok, mint egy kamaszlány, erről le kell szokni sürgősen. :S

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.05.17. 10:46:10

@Grifter:

köszönöm, nagy segítség volt.

tibor, ratatüj, mindenki:

TI NEM TUDJÁTOK, MI AZ IGAZI PORNÓ!!!:D:D:D:D:D:!!!!! az igazi pornó itthon van!!! háháháhá!!! jajistenemsírvaröhögök... pornó, piha...

jakab a buga 2009.05.25. 16:22:33

Tibortól mindíg sokat tanulok, érdemes olvasni! :D

Benyovszki 2009.08.07. 18:16:51

"Ne verd a faszod ha hozzámbeszélsz" na ezen olyat bevisítottam! Ráadásul még pluszba rájött a súlyos fenyegetés is, na is eléggé kőnig volt!

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még