Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vendégnek mindig igaza van

Rudinak emberundora van, azt hiába nógatom, hogy írja már meg azt a kurva sztorit, amikor disznót vágtak a tetőmedencében, de csak baszik rá. persze mondogatom neki hogy ne legyen fasz, hát már itt is megmondták neki jópáran, hogy ha már elment kocsmárosnak és nem lett kvantumfizikus, akkor mi a faszt moralizál, vigye ki azt a kurva piát, azt kussoljon. ilyenkor mormol valamit arról, hogy a tisztelet az nem pénzért jár, így nincs benne a sör árában, a vendégnek sem azért jár, mert fogyaszt, hanem mert azt is anya szülte, mint a többi embert. és hogy az az ember, aki úgy gondolja hogy az a normális, hogy vele csak azért legyenek kedvesek meg tisztelettudóak, mert a végén ki fog baszni az asztalára pénzt, azzal valami komoly gond van. azt meg amelyik csettinget neki a laptop mögül hogy hé, hol a wifi, annak mégiscsak félre fog tenni egy fekete műanyag zsákot. ja meghogy előbb is volt bent egy társaság, aztán az tűnt fel neki, hogy több poharat visz ki, mint amennyi visszajön, aztán kiment egy cigire az utcára, és látja hogy egyik arc teszi be a tatyójába a poharat. visszamegy a rudi, mondja neki hogy akkor tán kéri vissza a poharakat. hogymilyen poharakat. ami a táskádban van öreg. hogy azok az ő poharai. mind a négy beckses meg a három jageres? rudi mentalista képességei láttán gyerek technikát váltott, azt mondta, hogy mi a faszt kell itt most kötekedni, milyen pitiáner meg buta vagy öreg, he, most pár rüves pohár miatt baszakodol, így meg nem jövök többet, na, hát ilyen buta vagy. bazdmeg tibi, ilyet veled is eljátszanak? mondom nem, mert belőlem simán kinézik, hogy olyan rájuk baszok az első ilyennél, hogy kiharapják a szputynikot. akkor azt sem tudod megmondani, hogy mitől nem tudnak a wc-be belefosni, mi? mondtam, hogy nem de majd gondolkozom rajta.

úgyhogy csak támasztotta tovább a fejét a pulton, azt nem szólt senkihez egy kurva szót sem, és magában azon agyalt, hogy minek lehetne megfőzni a román attilát, aki közben fiatalos lendülettel nyomatta a monológját, és örült, hogy végre valaki közbevágás nélkül végighallgatja. nem tudom tudod-e, rudi, de én a román haderő legjobb lövésze voltam. még az ezredes szemét is kilőttem. tíz kilométerről. pedig egészen kis szemei voltak, mert mindig hunyorgott, mert ritka gyanakvó volt. de hát én tudtam, hogy középre kell lőni, ez a titka, pedig a puskámban ilyen görbület volt hallod, rajzolt a levegőbe egy dohány utcai szaglószervet. szóval benyálaztam az ujjam, feltettem a szélbe, azt kilőttem középre. csentru si mediu! most biztos azon gondolkozol, hogy hogy tudok ilyen jól magyarul, román létemre. tudom, mert ahányszor jönnek a buszok az anyaországból hozzánk, csíkszerádára s megállítanak, hogy unde este unguresc? akkor mondom nekik, hogy itt van egy szép tesvtérem. aztán először meglepődnek, hogy kijöttem a rezervátumból, utána megijednek, hogy ennyi román előtt hogy merek magyarul beszélni. pedig én is román vagyok, s? nem szégyellem, a feleségem is az.
de ne hidd azt, hogy mi ott boldogtalanul éltünk. szerényen ugyan, de nagy szeretetben. még medvénk is volt, a niculae. az olyan okos medve volt bazmeg, hogy térden állva könyörgött két vándorcirkusz is, hogy adjuk el nekik. de hát akkor ki őrizte volna a házat, azok a büdös románok másnapra elloptak volna mindent.
 
azt tudni kell, hogy az emberek a kocsmában nem csak céltalanul isznak, ilyenkor megosztják egymással életük történeteit, és remek üzleti, befektetési tanácsokkal látják el egymást. ezeknek többnyire az a vége, hogy előbb vesztik el a pénzüket, mint hogy eligyák. román attila is számos felestől kimélte meg a szervezetét, amikor hallgatott a nádas béci tutifix ötletére, miszerint fehérvár mellett meg kell építeni a budapest kettőt, mert már a főváros túl van népesedve, azt egy harminc misiből el is lehetne indulni. hát el is indultak, de biztos egyből metrót kezdtek építeni, mert egyelőre eléggé pang a project. de román attilában winston churchill szelleme él tovább és sosem adja fel, most éppen rudit kezdte el győzködni, hogy a kocsma pincéjébe kéne pozdorjalemez gyártó gépsort rakatni, mert kezdőtőke nélkül el lehetne indítani a vállalkozást. 12 milla egy ilyen szar, de 3 milláért már el is lehet hozni. akkor mégiscsak kell hozzá 3 milla, nem? kérdezett vissza a rudi. ja, hát az kéne. izé misi téged nem érdekelne a dolog, beszállhatsz 3 millával a bizniszbe, na? fordult a mellette tartózkodó misihez, aki csak negatívan biccentett.
 
nézd attila, én ehhez nem értek. a suszter maradjon a kaptafájánal. az én édesapám lelkész volt, azt mondta, nézd fiam misi, a pénz az ördög fegyvere. ezzel nem azt mondom, hogy én nem voltam gazdag ember. hahajj, dehogynem! én olyan gazdag ember voltam, hogy az emberek összesúgtak a hátam mögött, hogy ő az, a rákospalotai krőzus. de aztán rájöttem, hogy a pénz gonosz. nem szégyellem, 81-ben siófokon kiraboltam egy non-stopot, de csak brahiból. másnap visszamentem és letettem a pultra a két rekesz sört, meg tettem mellé negyvenezer forintot. aztán a többi pénzem jótékony célokra fordítottam, mert tudtam jobb, szerényen élni, de boldogan. én nem is értem egyébként az embereket, akik nem sikeresek. hogy lehet például kihagyni egy tizenegyest? az ember elhatározza, hogy belövi, ilyen egyszerű. voltam egyszer egy kocsmában, ahol volt egy biliárdasztal, és ott játszott a biliárdvilágbajnok. mondta, gyere misi játszunk egyet, csak angolul. én soha életémben nem biliárdoztam azelőtt, dákót sem fogtam a kezembe, de elhatároztam, hogy legyőzöm. le is győztem a biliárdvilágbajnokot 16-0-ra. elhatároztam, nekem ennyi elég, nem is játszottam azóta sem. én ilyen szerény ember vagyok.
 
amit nem értek még, az a tánc. én sosem táncoltam, csak egyszer a feleségemmel. a tescoban voltunk vásárolni, éppen álltunk a halaspultnál, mikor megszólalt egy jó zene. mondtam neki, gyere katám megtáncoltatlak. úgy is volt, álltak körbe minket az emberek és tapsoltak. kérdezte a nejem, hogy mi van veled mihály, te nem is tudsz táncolni. mondtam neki, hogy de tudok. csak nem szeretek!
 
közben becsapódott az ajtón ideges lendülettel jenő, az isten baszná meg defektet kaptam az emhetesen, fűzte hozzá tájékoztatólag. 140nél hallod, érzem hogy ránt a bozótba a vas, épp hogy meg tudtam állni, kis híja volt hogy meg nem haltam, meg körülöttem mindenki. geci ideges vagyok, rudi adj egy felest. aztán a gumidarabokat összeszedted az útról? érdeklődött a misi igen komoly arccal. miféle gumidarabokat bazmeg? hát kérlek a gumidarabokat az aszfaltról. én amikor defektet kaptam, elővettem a kislapátot meg a kis seprümet, aztán amikor épp nem jött senki, berohantam a belső sávba és fölsöprögettem a gumidarabokat. ez állampolgári kötelességed. hülye vagy bazmeg? nem, nem, ezt így kell. előírja a törvény. meg mindig legyen az embernél zsákban sóder, vagy homok, hogy ha folyik az olaja, akkor fel tudja szórni vele. az embereknek másokra is kéne gondolniuk. múltkor is hajnali ötkor bekopogott a szomszéd fiatal srác az ablakon, mert jöttek haza szórakozásból és csak köszönni szeretett volna. én meg felraktam rotyogni egy kis levest, és mire felébredtek, már ott várta őket a finom gőzölgő húsleves. figyelmességgel és diplomáciával sok mindent el lehet érni. egyszer építkeztem, és az udvaromon még ott állt a sok kifizetetlen tégla. de én nem voltam megelégedve az építkezéssel, ezért túszul ejtettem a téglákat, vagy hogy mondják. aztán a diplomácia érzékemnek köszönhetően, amikor jöttek a verőemberek, nem is kellett verekednem velük, elég volt egy kis pénzt adnom nekik.
 
sajnos az ebben rejlő örökérvényű igazságot már nem sokan hallották meg, mert kisebb konfrontáció kerekedett abból, hogy a jenő, hogy levezesse feszültségét az öreg verőbát, aki életében már annyit megivott, hogy az nemhogy halastónak elment volna, de abban a nagy szovjet tolatóhajó is megfordult volna, pöcögtette egy poháralátéttel. az öreg meg ezt az eljárást igyekezett kikérni magának. figyelj, na figyeljél, én téged bazmeg...bazmeg én mindjárt olyat rádbaszok, hogy...itt verőbában megakadt a tű, mert egy lendülettel ez volt a max karakter amit hirtelen el bírt mondani. hogy mi? provokálta a jenő, mert az meg egy geci volt. verőbá itt végzett a fejével egy forgómozgást ijesztőleg ésilletve hogy megfelelő sorrendbe kerüljenek a fejében a latin abc betüi: hogy eltörsz. jenő erre csak bólogatott, ezt mondom én is bazdmeg, hogy eltörlek. NEM! háborodott fel a verőbá, amit azzal nyomatékosított, hogy a sapkáját belebaszta a zsíroskenyéres tálba, amit mint oda nem illő tárgyat a rudi végtelen türelemmel kivett. nemmondom, te törsz el. úgyúgy bazmeg, egyről beszélünk, én törlek el, ahogy mondod. verőbá nem bírta idegekkel, A FASZOMAT AZT! rudi meg már húzta is el a zsírosdeszkákat. hülyevagybazmeg? hát nem érted? rudi bazmeg ez nem érti, csapott rá közben a térdeire, miközben elkezdett röhögni. ez bazmeg nem ééérti. hát hülye vagy bazmeg? keményedett vissza. akkor tudod mit, bazmeg, akkor megfojtalak. igen? aztán pontos, vagy elipszilonos jével fojtasz meg? verőbá erre már amennyire, ez megállja a helyét, felkapta a fejét és iszamos tekintetével meredt a jenőre, végül csak megizzadta a választ: az anyád picsáját azt!
 

Címkék: a vendégnek mindig igaza van

2009.05.18. 08:20 49 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr761127366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morzsamondja 2009.05.18. 08:43:43

A kocsmai sztorikból legalább annyi könyvet meg lehrtne tölteni, mint egy lexikonsorozat :-D Egyébként Tibi a te kocsidban van kisseprű lapáttal meg egy kis zsák homok, hasonló esetekre? :-)

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.05.18. 08:45:12

@!Ace!: szerintem egy kurvanagy ásója van, hogy ha valaki a pénzéért cserébe köcsögösködni akar, azzal hamar megásassa a sírját... (ld. az első gondolatot Rudi emberbarátiságáról)

diktatorikus kleptokrácia 2009.05.18. 09:13:02

köszönet, ez is yó volt így kora reggel.
mikor lesz Tiboros póló? tardás már van...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.18. 09:18:08

@Zanzo: év eleje óta létezik a szándék, de aztán mindig baszunk az egészbe. a piáros/marketingesünket, amandát, tóni ajánlotta, rendkívül tehetséges csaj, csak sajnos az ilyenekhez nem ért. de nincs szívük kirúgni, rudi emberundorát kezelgeti mostanában elég alaposan.

nemuccaszoc 2009.05.18. 09:42:30

Király volt ez is, és igazság is van benne, előbb basszák el a pénzt, mint, hogy eligyák.
Nagy magyar valóság.

W Joe 2009.05.18. 09:50:25

Jó volt :)

- Melyik 3 mondat hangzik el a leggyakrabban a kocsmai verekedések előtt?
- Mivan? Mivan? Mivan?

SaveMyShoes 2009.05.18. 09:52:38

rudi for president!!!! :DDD

SaveMyShoes 2009.05.18. 09:56:07

@izomtibor: remélem amandának legalább nagy.. kék szemei vannak! :)

Wywern · http://www.narancsoskacsa.blog.hu 2009.05.18. 09:57:09

Póló kéne itt is? Látszik, hogy ezt sem inges-zakós uracsok olvassák. Volt egy rajzos oldal. Szerettem. Aztán lett póló. Meg könyv is. Szar is lett az oldal. Akkor inkább ne legyen itt póló nem? Vagy igen? Most mit igen bazzmeg? :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.18. 10:03:36

@!Ace!: hogyne.

@Wywern: valami hasonló okokból tartjuk mi is fontosabbnak a nagy, kékszemű amandát, a pólóknál meg a tibis bögréknél.

Andie 2009.05.18. 10:04:21

Úgy, de úgy vártam, hogy Rudi felemeli a poharakkal teli hátizsákot, azt földhözbassza, hogy akkor "ne kicsinyeskedjünk már pár pohárral bazmeg" - de lemaradt a végéről.
Vagy nem értek valamit ott a szarás körül? :)

nemuccaszoc 2009.05.18. 10:10:55

Ne is legyen semmi poló, könyv ebből a blogból. Ez blog, ez ide, így való.

dr. Wilbur Swain 2009.05.18. 10:14:55

ez nagyon tardai volt, de azért jó így is

SaveMyShoes 2009.05.18. 10:29:51

@dr. Wilbur Swain:nagyon tardai, de azért jó így is???? figyejjé erre csak idézni tudok: "hülyevagybazmeg? hát nem érted? rudi bazmeg ez nem érti, csapott rá közben a térdeire, miközben elkezdett röhögni. ez bazmeg nem ééérti. hát hülye vagy bazmeg? ..... erre már amennyire, ez megállja a helyét, felkapta a fejét és iszamos tekintetével meredt a jenőre, végül csak megizzadta a választ: az anyád picsáját azt!"

mindenféle szeméjjjeskeddés nékű! :DDD

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 10:31:28

Egyébként mikor az arc sértődötten közölte, hogy akkor innentől nem jár ide, rudi igazán megköszönhette volna...

karas · http://www.karas.hu/ 2009.05.18. 10:43:21

ezen ma felnevettem.
de verőbá fejében legfeljebb a latin abc betűi vannak meg

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.18. 10:47:17

@karas: néha igazán nem értem magamat. bár azt sose tudhassad, hogy verőbá fejébe mi van meg.

nemuccaszoc 2009.05.18. 11:07:49

Tarda az tarda tibi az tibi. Csak T betű hasonló a tartalom nem, vagy csak kicsit.

akarki99 2009.05.18. 11:24:40

Tibi, én vállalom, hogy törölsz-tiltasz, és készülök az Ogre előtti magyarázkodásra is, de a cím miatt azt hittem, hogy végre írt Rudi, erre kiderül, hogy nem. Ettől függetlenül fasza kis történet sőt, de Amanda kezelhetné Rudit szorgalmasabban (inkább, minthogy pólóval baszakodjon: kinek kell ez a csordába verődés egyenruhában?) mert már sokan aggódunk miatta, pláne hogy a pohárlopós gecit sem verte agyon. Remélem Amanda tudja, hogy mekkora felelősség nyomja a vállát(?)...

Teasing Angel 2009.05.18. 11:40:50

@akarki99: én is hiányolom (néha úgy érzem, én vagyok az ügyeletes rudi-hiányoló)

woodo1 2009.05.18. 11:49:48

maximálisan megértem rudit,nekem sincsenek előítéleteim:egyformán utálok mindenkit!

marcivagyok 2009.05.18. 16:37:37

@izomtibor:
Tibor akkor a sipkagyártáshoz mit szólsz?

a seprünél nagyon röhögtem, ennél már csak a gagyi horgász sztorikat kedvlem jobban :D

gabeszkó 2009.05.18. 18:04:26

olvasmányos, tanulságos; köszönet.
milyen is az az "iszamos tekintet"?
ja, megvárjuk, mit ügyködik bajnai bácsi, vagy rögtön jelölhetem a helyére a jenőbá-verőbá kombót?

szendeszundi 2009.05.18. 18:56:21

Mennyi ismerős ember... Pedig nem is járok kocsmába. Verőbá a király! Meg persze Tibor.

Amanitin2 (törölt) 2009.05.18. 21:09:49

Ez a rudi szerintem ha nyitna egy stadiont, akkor azért nyafogna, mert kiabálnak.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.18. 21:34:35

@Amanitin2: teljesen igazad van. rohadt egy geci ez, én is célozgattam rá. teljesen jó a párhuzamod egyébként, hiszen rudi is azért nyafog, mert néha bejönnek és isznak pár sört, de ez kiderült már a sztorikból! persze ha a stadionban nem csak kiabálnának, hanem az összes műanyag székkel bebasznák az összes ablakot, az kicsit más lenne, kb olyan mintha a vendég ráfosna a wc padlóra, néha meg lopnának, azt ha lebuknának még ki is kérnek maguknak, hogy mi itt a probléma. de hát szerencsere az emberek nem ilyenek, egyedül ez a rudi egy mihaszna fürdőskurva. sasszemed van!

követő 2009.05.18. 21:36:08

Hát Tibor - Köszönöm ! mostanság ritkán jutok el kocsmába, meg a mai napom gyenge is volt - de ez jól jött így a végére !Köszi , mégegyszer is ...

Amanitin2 (törölt) 2009.05.19. 09:17:01

@izomtibor:
tibikém aki kocsmát nyit, az mégis mi a brére számít, milyen emberek fognak odajárni? Ismétlem lassabban KOCS-MA. Nem balettintézet és nem is klasszika-filológia könyvtár.
Felteszem a rudolf soha nem járt ilyen helyeken, mielőtt belevágott az egészbe, innen a meglepetés.
A rudolfot még azzal is tudom bíztatni, hogy a hely és a közönség minősége összefügg. Ha igényesebb vendégeket akar, akkor bizony szó nélkül takarítani kell a fost, ennek költségét pedig belegyógyítani az árakba. A különbözetet meg fogják fizetni azok, akik díjazzák, hogy nincs összeszarva a wc padló.

nabazzmeg 2009.05.19. 09:40:07

befostam megint, a román attila igen fasza karakter verőbával együtt, szint minden kocsma kötelező kellékei:-))))
azér a rudival egyetértek, a tiszteletet nem pénzzel kéne megvenni vagy megvásárolhatónak tartani, alapból kellene hogy járjon 1ik embertől a másiknak.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.19. 10:12:56

@Amanitin2: nos igen. az emberek úgy általában nem ilyenek, csak az alkoholista üszköslábú emberiség alja, akik hogy mit művelnek egy szaros kocsmában az teljesen nem meglepő. az persze elképzelhetetlen lenne, ha mindezt diplomás, esetleg jó státusszal, komolynak mondott állással rendelkező emberek vezetnék elő hétről hétre, és nem éppen a négy rüves patkányhoz címzett pincekocsmában.

erre ugyan rudi korábban már utalgatott, már hogy valami céges buliban is mi minden történt, de hát akkor ott egy életre leszögezték az olvasók közül páran, hogy ilyen nincs! fikció!úgyhogy nincs. verőbá van meg misibá. ezt mindenkinek könnyebben beveszi a gyomra.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.19. 10:30:14

@Teasing Angel: tardán azt kérted, ezt a témát ne nyomassuk. Most akkor mi van? ;-)

Mokele-Mbembe 2009.05.19. 16:17:33

@Amanitin2: Én olyan helyen dolgozom, ahol a titkárnéninek is két diplomája van, mégis minden nap akad egy-egy ordas barom, aki gallyra vágja a budit. Nem lineáris a kapcsolat.

Teasing Angel 2009.05.19. 16:21:16

@izomtibor: azért az off-jaink nem váltják ám ki a posztokat :P :P :P

biharivikifufu 2009.05.19. 16:56:30

köszönjük, gyöngyszemérték volt!

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.19. 17:32:26

@izomtibor: Egyébként csak annyi történt, hogy a tiszteletreméltó hölgy finoman jelezte, nem muszáj beleszőnünk a nevét minden egyes ordas, tapló, vidéki tájjellegű, primitív, szexuális indíttatású poénba, aztán mikor azt írta, hogy hiányolja a rudit, komoly erkölcsi dilemmába keveredtem, hogy erre vajon mit polkorrekt reagálni.

marcivagyok 2009.05.21. 09:19:06

@ratatüj: szerintem egy fütyülős sipka lenne az egyedüli igaz megoldás eme komyoly dilemma feloldására

@Teasing Angel: na nem?:D

FutoBolond 2009.05.22. 12:15:14

Izomtibot, a magyar Hrabal! :)

sertésmájkrém 2009.05.25. 18:56:36

Ez 10/10, Tibor megint a régi.

sertésmájkrém 2009.05.25. 19:16:59

@sertésmájkrém: bszki, arra jövök vissza, hogy megszűnt, hiányozni fog. :(

ZeRGe 2009.05.29. 21:05:33

ott "tolóhajóra" gondoltál szerintem

Princes 2009.05.31. 14:02:28

Hát ez nagyon "kúl"!
Először nem is tudtam,hogy mit olvasok,mert csak belekattintottam valahová.De! Most visszamegyek és elolvasom az egészet!
Hajrá tovább!Vagy megszűnik vagy mi van?

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még