Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Online szerelem

Seregély döncikiék hétvégén házibulit tartottak a balcsin papa villájában szűk körben, azt valahogy beesett 3 parasztpicsa is. de konkrétan, igaz pestiek voltak de azzal a kis szar toyotával jöttek, a yarissal vagy mi a fasz és egyből hárman bazmeg! hárman bazzeg azzal a dodzsemmel, le az autópályán! beszarás hát jó hogy nem heten tekertek le egy rolleren, szóval ilyen csajok voltak. de azért feldobta a téma, ilyeneket nem nagyon ismert, oda is állt az egyik elé aztán elkezdte magyarázni neki hogy két hete nem kúrja a nőjét, az meg azt hiszi h megcsalja. de még szép h azt hiszi, mert tényleg megcsalja. neki ugyanis bazmeg szükségletei vannak, és a gyerekei anyja, mármint aki majd az lesz az nem szopjon faszt, mert az az ő gyerekét ne csókolgassa a faszos szájával. most így ezt nem mondta, de derengett neki hogy ezt valami filmben mondták, de elég sok minden úszkált a fejében, azt mégsem mondta, mert azér annyira képben volt, hogy csak a cucc miatt lehet, így nem mondta azt se hogy szerinte szarnia kell, de lehet hogy ezt nem csak képzelte, most így nem volt tiszta. az viszont konkrétan megvolt, hogy erre az a parasztpicsa azt mondja neki, hogy ne haragudj de ezt nem tartozik rám. erre gecire bepöccent, hát hogy a faszba ne tartozná rád te kúrva, hát neked mondom nem. nézd a térded, ki van kopva a sok szopástól, hát gyere azt SZOPPPJJJÁÁ LE te picsa. azt a döncike, konkrétan így dupla karlendítéssel a fasza felé még metakommunikálta is hogy miről lenne szó. nagyon belelendült, aztán csak ismételgette hogy szoppjjjááá lee, azt egyre csak csapkodott közben, erősen bekarcolt a lemez. erre odaállított a csaja szilvike is, meghalva az üvöltözést és kérdőre vonta a parasztpicsát hogy te meg mit beszélgetsz az én pasimmal? rámászol mi te kurva? te puncipicsa. csaj csak pislogott, aztán már ő is ordított, mindegy ez nem volt érdekes különösebben, egyedül a dönci barátnőjét érintette érzékenyen a téma, hogy valami szutyok retekluku csoffadvany a noname göncében rámászott az ő pasijára, később alig győzte vigasztalni a fürdőben dönci egyik spanja. mikor rájuk nyitottak az is egyértelművé vált, hogy a span nem leendő gyermekeinek anyját látta szilvikében, de legalábbis nem látta a filmet. mindegy, döncike úgysem tudta meg, mert továbbra is a vendégcsajjal volt elfoglalva, azt miután az ő kedvéért nem koptatta tovább a térdeit, ki is baszatta őket a buliból.

de az elkövetkezendő napokban sem hagyta nyugodni a dolog, mármint ez a találkozás egy ilyen prolicsajjal nagyon megmozgatta szexuálisan a fantáziáját. mármint hogy egy ilyen kis utcalány milyen hálás lenne, ha ő megdugná vagy valami. csak sajnos nem nagyon ismert ilyeneket, meg azért nem is akarta volna nagydobra verni a dolgot. beugrott a spanja, a gigolo áki, aki szintén nem volt olyan budai vastag gyerek, sőt, de a dönci így is bírja mert kb mindent megcsinál, amit mond neki. persze nem csicskáztatja vagy ilyesmi, mert isten őrizz hogy seggberakja vagy ilyenek, de hát a barátságnak is van ára ugye, úgyhogy ha nincs kedve pizzát rendelnie, dob egy smst az ákinak az felszáll a villamosra a blahán, útközben vesz vmi gyrost azt busszal kiszállítja. de ez az arcnak tök nem gáz, sőt minden sztoriját úgy kezdi hogy geci bazmeg, a dönci tod akiről meséltem, fú bazmeg olyan kenvelo hangcucca van h geci hallod. hallod geci gyerek múltkor odamegy egy picsához, aszondja, hány kiló vagy? ahány kiló annyi misit adok érted, úúristen hallod nagyon meleg mi? de ákikanak sem kell magába fordulnia ha nőkről van szó, ő a nyolc legmenőbb olyan olasza vagy mi, az az igaz jóképűnek mondott déli vonású srác, azt a trendi beckham sérójával, sárkányos fehér faszig kigombolt ingjében, szegecses xs-es bőrkabátjában, strasszos fülbevalójával csak úgy sistereg a csajok combja körül, azt még a szemöldökébe is be van nyírva 3 csík, mer az olyan sportos, pipát meg mégis nehezebb beleküzdeni. szóval mesélte, hogy az ilyen csajokat, amire a dönci vágyik, azt kell neki a diszkrecionalitás, azt a netről lehet lőni, ott aztán van sokféle, kicsi nagy közepes, csak szűz nem. ő már 13 évesen ircen tolta suliból, azt a szobába mindig csak egy csaj járt, az andiegirl12, azt az volt a project, később a duna plazaban csak összejött a smaci valami film alatt, de csöcsre erősen nem lehetett menni, arra emlékszik.
 
mondta a dönci hogy jaja, emlékszik ő chaten tolta, egy időben álmában egy cipősdobozon is be tudta volna gépelni, hogy hi. mennyi? honnan? meg h dönci bp 17. a chat tanította meg arra, hogy az ember sosem lesz elég idős, akkor sem ha kettővel többnek mondja magát. meg arra is, hogy képet mindig kell kérni, mert hiába volt alacsony a kínálat, azt amelyik csaj már válaszolt, azzal az ember már találkozott, de ebből sok szarság kisült. meg persze sok volt a kamu csaj is, azt onnan lehetett tudni, hogy amelyik kúrni akart, csepelen lakott, de a bátyja gépéről írt és ezért nem volt képe, az kamu volt, amelyik meg a westendnél a szökőkútnál akart találkozni, de nem volt képe, mert még nem töltötte fel, az ugyan tényleg nem volt kamu, csak gecironda. a legrusnyább csajok ráadásul már előre támadtak, hogy nem erre számítottál mi? mondd csak meg ha nem tetszem mi? nem mi? jó tőlem ha lelépsz ok semmi gond, látom hogy nem jövök be. azt ilyenkor már senkinek nincs pofája lefalcolni, még a kis seregélynek sem volt, azt még a margitszigeten is sétáltak a végén kézen fogva, annyira megzuhant a kétségbeeséstől. ilyenkor kb két és fél óra után kapcsolt vissza legalább annyira hogy hirtelen eszébe jusson hogy neki most rohannia kell, mert nem is érdekes, de teljesen kiment a fejéből, hogy pedig nagyon fontos, de most nem ragozza, de rohan es hogy majd beszeljenek. meg volt amelyik a barátnőjével jött, a kicsi kerek meg a vékony lapos, az nem is derült ki hogy melyik volt a szexescsaj15, de amúgy is ahhoz próbált beszélni, amelyik kevésbé volt pattanásos, de hiába számolta kb egál volt ezért végig a cipőjére mormolt. pedig előzetesen nagyon lelkes volt, mert ez volt a szexesek közül az első amelyik visszaírt. az ember ugyanis úgy csetelt, hogy sorrendben a sex-szex-punci-bi-2csaj- kezdetű nickeknek írt, aztán azután a többinek, ha még maradt. de végképp akkor ment el a kedve az egésztől, miután mazopunci ráírt h mekkora? az pont jó, dugunk? aztán meg teljesen hiába várt rá 3,5 órát mátyásföldön egy telefonfülkénél.
 
úgyhogy már el is felejtette ezt az online szerelem dolgot, de most ez a csaj, a kikopott térdű farmerjéban, amelyik annyira le akarta szopni, hát ez most visszahozta benne. ráadásul az áki megmutatott neki egy ilyen oldalt, ami tele van csajokkal, beszélni se kell velük, van adatlapjuk, kép minden, csak szólni kell nekik, hogy téma van, azt már nyélbe is van ütve a dolog, ez újra motiváltá tette, még ha ő nem is így mondta volna valószínűleg. ráadásul egy emeltdíjas sms a cucc ára, ami már a proliknak is megfizethető. mondta is h figyelj ákikám fogadjunk bazeg h melyikünk tud ezen több kupont bezsebelni, 1 hónap a játékidő szopatás 1, kúrás 2, randi kúrás nélkül -1. a dolog bemondásra ment, de hát azért pasik között van még betyárbecsület. ha ő nyer, egy hónapig sofőrködik neki az ákika, ha veszít meghívja mondjuk egy, najó bazeg egy sétálós viszkire.
 
döncike ugyan kis hátrányból indult mer neki még új volt ez a fajta virtuális terep, úgyhogy ki is csapta gyorsban az adukat. először is ki kéne tölteni azt az adatlapot, de hát mit írjon magáról, nézi az ákiét, korosztályos válogatott focista vok, ezér keveset vok fen, szeretem a bulikat meg a jó csajokat, meg a pörgést is szeretem. kedvenceim a zene meg a pizza. képein hozza a latin lover vonalat, érzelmesen néz bele a tükörbe a zuhany alatt, és csak a d&g öve van rajta... hát most neki mi a fasz legyen, akkor ő is adja a frankót, ezt a dzsentris hűvösen elegáns szexi vonalat, amit tud. képnek meg hát mi legyen, bár a a csoporttársa ancsi szerint cinkes az x5öse előtt félmeztelenül torpedózás, amikor látta a mobilján a háttérképét, de hát a cél szentesíti a szükséget, vagy fordítva, úgyhogy ez lesz az elsődleges. kell aztán egy nyaralós fotós, aminél aztán el is elbizonytalanodott, mer a ___354.jpg-en jobb a profilja, de a ___741.jpg-en meg mutat a hawaii feliratú polójára, hogy egyértelmű legyen h nem a bulgár tengerparton van az a pálmafa mögötte. abban maradt, hogy a többi képen elég jól, hoppá pontosabban jobban kinéznie. ahol az átlátszó szívószálat szürcsöli kérdőn pölö, ott, na az elég bradpitis. dumának meg kell vmi rövid de ütős...stílus and style..ennyi. elkezdi nézni a csajoknak, azt kb azoknak írt, akik bejöttek neki, vagy volt muffos képük, vagy láthatóan szexmunkát végeztek, szóval kb a csajok 90%-nak. áki meg azoknak, akiket megműtött volna, úgyhogy neki már majdnem 100%-os volt a lefedettsége. annál a harminötös nőnél, akinek 3 képe volt kint, a nunusom, a cickóm, meg az én pici szemem fénye, andriska, kicsit elmélázott, de hát istenem, azért mert szerető anya még levarrná, azt ahogy elnézi kissrác nem is végzett a muteron olyan nagy károkat. de azért így is volt miből válogatni, kb az összes amerikai poresztár csaj reggelve volt, de azok meg juszt sem akartak találkozni, csak faszos képet kapni. különbséget a csajokban amúgy csak a képeik alapján lehetett tenni (kb.) mert amúgy mindegyiknek volt kint két goethe idézet, utána egy armanitól, hogy a stílus az egyetlen luxus amit megendhetsz magadnak, meg hogy a külső ami megfog, a belső ami megtart. hát tartsa meg őket a burmai jeti, hát csoda ha az ember önvédelemből egy geci lesz?
 
de ki tudja miért a dolog annyira azért egyiküknek sem pörgött annyira, mint eltervezték, valami sosem stimmelt, seregély végre összeverbuvált vmi csajt, aki előtte még akart talizni valahol, hát hova vigyen egy ilyet, hát elviszi a pizza hutba, a pizzát csak ismeri. azt ismerte is a csaj, de már 20 perce nézegette az itallapot, pincér már harmadszorra jött, döncike kérdezi h iszol vmi alkoholt? nem...kólát? nem...egy fantát talán? azmi? bazeg ilyen nincs, csaj nem vágta a fantát, még a pincért is megkérdezte hogy az milyen ízű, azt hitte beleég a székbe. nah aztán az mind semmi volt bazeg a pizzának nem ette meg a szélét, hanem körberágta mint vmi motkány. alig várta hogy menjenek, de a csaj még maradni akart, merhogy kaja után sosem mocorog a nunuja. jó, megvárták míg igen, de seregély csak becsületből, azt végül csak hazaértek. erre ahogy bemennek az ajtón csaj már le is vett mindent, de ahogy elindul a felvezető témázás csaj olyan hangon kezdett élvezni, mintha a veresegyházi asszonykórusnak lenne egy cannibal corpse tribute zenekara. érted jó hogy a legközelebbi szomszéd 3 kilométerre lakik a medencék mögött, de a víz jól vezeti a hangot, azt véletlenül se gondolják azt, hogy ő itten bölényeket véreztet ki, közben meg élvezkedik rajtuk. úgyhogy hiába hangtompítózta a csajt párnával, csak ki kellett basznia végül az utcára. ráadásul az eset után erős hullámvölgy jött ami úgy 27 napig tartott, mire végre egy csaj tényleg akart is valamit, többi meg állandóan csak megismerni akarta. gyanúra az adott okott, hogy a csaj mind a 24 képén, ugyanabból a szögből volt fotózva, kissé oldalt felülről, és mindegyiknek az volt a címe hogy én vagy énke. hát ezér jó ha az embernek rendes méretű verdája van, mert a csaj az akkora volt mint egy kibaszott hadihajó, nem is tudta hogy megpróbálja berakni az anyósra, vagy inkább egyből próbálja meg elvontatni. de hát bazeg itt már nem lehetett fanyalogni, legalább a pontszerzés legyen meg végre, állítólag a kövéreket is ki kell próbálni, mert azok hálásak meg minden. végülis azt meg általában szereti az emberekben. csajnak mindezek mellé olyan volt a stílusa mintha lenyelt volna egy anyagmozdítót. ír rám bazeg mutkó geci egy ilyan köccsög, hogy szép vagy, mondom mi a gecci van veled ember, kinek udvaroljál, daruval baszd anyádat, hallod. erre hogy mé mondok ilyet geci neki hogy én így képről tök aranyos csajnak tűnök, hámondom az anyádat baszd tele sünnel, aranyos a kutyád bazmeg, így érted. de nem kopott le bazmeg, a végén el kellett küldenem a gecibe. csajnak két szokása volt még, mindig viszketett az orra, amit le kellett kopognia az állán, merhogy babonás, és csak hátulról szerette. mondjuk seregélynak pont egy centivel volt hosszabb, mint amekkora volt a csajon háj, így egy kicsit még élvezték is, de a lényeg a 2 pont volt.
 
ami aznap majdnem megvolt az ákinak is, vmi kis tetkós csajjal jött össze, rá volt a hátára varrva egy egész perzsa szőnyeg. de nyugodtan rá is ülhetett volna, mer csaj randi előtt benyelt egy mázsa xanaxot. üldögéltek kicsit egy kávézóban, de hát a csaj még nem mondott egy mondatot se, pedig már másfél órája belekezdett egybe, úgyhogy gondolta akár mehetnének is, mondta a csajnak hogy elviszi egy romantikus helyre. csaj vonogatta a vállát, neki mindegy, áki még örült is h le van szedálva a csaj így nem kell valami mesét nyomatnia hogy miért van szervizben a verdája és miért egy 28 éves kilukadt padlólemezű fiatot adtak helyette. úgyhogy nem is nagyon agyalt a romantikus helyen ő sem, lekanyarodott a főutról egy földutra, aztán ádzsesztgó. búgatták a rise fm-et, közben bemásztak hátra, ahol az ülésbe már bele volt műtve egy jókora kráter, úgyhogy az idővel egyre nagyobb területen lehetett dolgozni. ahogy végeznek, indulnának, de lófasz, autó nem indul. csaj gecire beszart, hogy jönnek az ufok, mer az x aktákban látta hogy így megy ez, aztán kiszívják az agyukat, de az áki sem volt nyugodt, mert ő meg tudta hogy a rádió leszívta az aksit.
 
másnap 14 kilométer séta után nem is volt túl friss, amikor az 1 hónap lejárta után találkozott  döncivel, hogy kiderüljön ki nyert. úgyhogy felírták egy cetlire a pontokat, hogy ne legyen az hogy a második rálicitál az elsőre. nézik, dönci 68 pont, áki 66, aki azért így is geci büszke volt rá, hogy csak egy csajjal kevesebbet varrt le, mint a császár. a császárnál, akinek elég volt egy sms, egy kövér csaj meg a végén egy apró kis korrekció, hogy egy hónapig saját sofőrje legyen.
 

Címkék: online szerelem

2009.06.04. 11:54 32 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr741163123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trenton 2009.06.04. 12:28:55

ELSŐŐŐ, FÁSZOMBÁSZMÉK!

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.06.04. 13:03:45

Jól van, akad még téma, hajrá.

panicradio 2009.06.04. 13:21:03

Szarrá röhögtem magam ma is. Zseniális :)
Köszi Tibi!

SaveMyShoes 2009.06.04. 13:31:22

Kövér, mocskos szájú bulák a netről... IGEEEN!!! :DDD

Sony02 2009.06.04. 13:58:04

Kávé, cigi, Tibi és tökéletesen indul a napom! :-D

SaveMyShoes 2009.06.04. 14:00:31

@Sony02: 13:58:04-kor?? éccakaji műcak??? :))

Sony02 2009.06.04. 14:23:03

@v524: aha, éjfélig nyomom ma :-S

SaveMyShoes 2009.06.04. 14:25:05

akkor olvasd el mégeccer és fogd rá a nyuszira!!!! :DDD

-Feco- (törölt) 2009.06.04. 14:47:39

"olyan hangon kezdett élvezni, mintha a veresegyházi asszonykórusnak lenne egy cannibal corpse tribute zenekara" - na innentől besírtam...

Kedvenc online mókánk volt, mikor a koliban Palika rákapott a csetre, azt nyomta a faszom dumáit, mi meg a másik szobából szopattuk. Akkor esett le neki a tantusz, mikor beírta hogy "körbenyalnám a végbélrózsád gyűrűjét", és ekkor ahogy entert nyomott a másik szobában visító röhögés tört ki... Egyszer meg beszopattuk (bár ezek után nehezen ment, három napig tartott), azt beküldtük a Keletibe randira, azt mikor odaért mondtuk, ha már ott van hozzon gyrost, de a picsára ne sokat várjon mert nem fog menni... Utólag belegondolva talán nem kellett volna megenni azt a gyrost, a fasz tudja melyik testnedve került bele az úton...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.06.04. 14:53:11

@-Feco-: ezért szép az internet, mert a remény mindig erősebb, mint a kétkedés. de amúgy meg ne rugózz rajta, a keletinél kapható gyroson nem a haverotok testnedve lett volna a legundorítóbb amúgy sem. meg különben is az íze számít, nem?

SaveMyShoes 2009.06.04. 14:55:40

@izomtibor: erről kérdezd a kopotttérdűt! :DD

-Feco- (törölt) 2009.06.04. 14:58:20

@izomtibor: a keletis gyros volt a legjobb a városban, azóta is kergetjük az arabokat, ahol még rendes ízű gyrost adnak, és nem az egyenízű török valamit...

Egyébként akkoriban persze voltak élő találkozók is, és nemhiába mondogattuk, hogy ma már az ember a szemének sem hihet...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.06.04. 15:02:24

@v524: kivételesen a gyorsra gondoltam:)

@-Feco-: ami a keletinél ízre tényleg kurva jó volt. csak egy nyarat dolgozott náluk kolléga fia, aztán sok mindent látott. de finnyásnak sem kell lenni, ezér mondom ízre jó volt, azt ennyi.

.Iván · http://retropol.blog.hu 2009.06.04. 15:04:40


Csak így tovább, mindig a minőségi szöveg. Mink szeressük Tibit. :)

.Iván

ifrance 2009.06.04. 15:12:44

Zeniális! Mint mindig. Viszont ha már így visszatértél nagy örömünkre, nem írnád meg, hogy mi volt a szívesség, amit samesztől kértek a szerb urak? gondolom nem csak engem érdekel.
Amúgy a stílushoz olyan érzéked van, hogy ilyen 1000 emberből egynek adatik max. Szóval csak hajrá! Aztán remélem bejön a business is keményen előbb-utóbb.

golyo1974 2009.06.04. 16:39:29

Jó volt levezetésnek egy ilyen nap után, köszönöm :-)

bspbsy 2009.06.04. 18:07:19

szevasz tiborom.

welkámm bekk vagy miafasz.

dolák saly róbert emlékére és hogy bekaphassa a faszt, megvettem neked az izomtibor.hu domént. nemsokára élni fog, két hét tökölés max. errő ennyit! (álnéven van, nyugi! ;) )

dr poljakov 2009.06.04. 20:04:28

- Eszünk pizzát?
- Meg hát.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.04. 21:17:48

Sokáig jártam az állomásra gyrosért, meg aranyos volt, amikor egyszer visszaszaladtam két perc múlva, hogy akkor adjál még kettőt, mer' megpusztulok, aztán a srác egy hónapig mindig visszakérdezett, hogy biztos csak annyit kérek-e, amennyit, dehát megemelték egy ötvenessel az árát, aztán azt kevéssé kényelmes fizetni, meg hát be is zár idő előtt.
Szóval azóta a kígyó mellől hozom a cuccost, van ott éjszakánként egy rendes gyerek, amilyen vékony, annyira el van találva a véleménye az éjszakai gyökerek hosszú soráról. Nem mellesleg úgy megpakolja a pitát, hogy azzal a bravúrral fel kéne lépnie ilyen tévés elhiszed-e sókban a kopperfilddel, mint előzenekarral.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.06.05. 11:21:45

@bspbsy: ejj öregem, hogy fogom ezt meghálálni! izé csak a nagymutterom tudom idézni, aki minden karácsonykor születésnapkor stb csak veszettül hajtogatja, hogy jajj nem kellett volna!

pedig nekem is lenne mit promóznom a munkásságodon, meg elzavarni hozzád pár hobbitot, hogy nézzék meg a bácsit azt tessék tanulni tőle, mert nyakleves.

bspbsy 2009.06.05. 11:56:43

várjá baszki, de te nem is tudod ki vagyok, mert titkosba jöttem ide! :DDD

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.05. 14:14:30

zseniális...

a yarist kikérem magamnak, igenis jó autó, csak kicsit nehézkesen gyorsul. :) ettől függetlenül a piros yaris nagyon autentikus látvány tud lenni, ha megfelelő számú fekete pöttyöt helyezünk el rajta. meg két antennát.

___________________________ (törölt) 2009.06.09. 20:36:25

"mert a csaj az akkora volt mint egy kibaszott hadihajó"

Egy korábban igen jó haverom azóta nem áll szóba velem, amióta leanyahajóztam a barátnőjét. Pedig intelligensen csináltam, értekeztem a vízkiszorításáról is, Arkhimédész meg minden, jó, persze a végkicsengése azért mégiscsak az volt, hogy dagadt. És aztán ezért 2001 óta örihari. Szóval, óvatosan ezzel...

uberunter 2009.06.12. 15:05:09

az iromany pedig bazijo :D

blacklord 2009.06.17. 14:44:06

"be van nyírva 3 csík, mer az olyan sportos, pipát meg mégis nehezebb beleküzdeni." ez erősen nehézsúlyú poén kategória... :-D

Alexi Borzovan 2009.06.18. 10:33:17

"daruval baszd anyádat"

SZAKADÁÁÁÁSSSS!!! :-))))

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2009.06.19. 01:41:25

"egy ilyen prolicsajjal "
Gyereket egy kicsit bebasznám ilyen prolik közé dolgozni pár hónapra hogy tanuljon egy kis jómodort.
Ő szarta a világot vagy mi a faszom.

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2009.06.28. 10:09:50

,,különbséget a csajokban amúgy csak a képeik alapján lehetett tenni (kb.) mert amúgy mindegyiknek volt kint két goethe idézet, utána egy armanitól, hogy a stílus az egyetlen luxus amit megendhetsz magadnak, meg hogy a külső ami megfog, a belső ami megtart."

Ezzel most nagyon rátapintottál a virtuális lánykák bemutatkozásának lényegére. Most hogy így ezt leírtad,a homlokomra csaptam,hogy bazzeg a korombeliek 99%ának tényleg ez van kint.Bár kell is a cicis képek mellé,adni kell az intelligenciára.

Örülök,hogy a maradék 1%-ba tartozom,csak úgy zárójelesen.

Gitározás 2013.03.10. 21:05:17

Társkeresés - manapság szinte már sehol sem kerülhetjük ki ezt a szót. Társkereső irodák hirdetései jönnek szembe velünk az újságban, erre szakosodott online portálok kínálják nekünk szolgáltatásaikat, sőt, a témával foglalkozó tanácsók bombázzák hírleveleikkel az e-mail fiúkunkat. Nem csoda; rohanó világunkban egyre nehezebb mélyebb ismeretségeket kötni, és sokan minden alternatív megoldást kipróbálnak, hátha valamelyik meghozza a várva-várt boldogságot. pua.hu A legnépszerűbb mind közül talán a webes ismerkedés: pár kattintás, és már böngészhetünk is a felhasználók között, szűrhetünk korra-lakhelyre-kinézetre, és felvehetjük a kapcsolatot kiszemeltünkkel. Egy másik lehetőség az iroda: itt készítenek rólunk egy fényképet, felvesznek az adatbázisukba, ezután pedig már csak várnunk kell; ha valaki érdeklődne irántunk, azonnal értesítenek. Természetesen ezek mellett a csábítás hagyományos módjait sem szabad elfelejtenünk, elvégre nem tudhatjuk, hogy épp egy hétvégi bulizás, vásárlás, vagy baráti összejövetel alatt botlunk bele leendő párunkba.

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még