Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tündibündi kisgyerekből gusztustalan felnőtt trilógia - I. rész

Az ember születését követően elindul a hosszú fejlődés rögös útján, amikor jópofa tamagocsiból szépen lassan életképessé válik, 40 fillérért eladja az anyját, kereskedik, átbasz, elad, áruba bocsát, felkínál, és a taknyát sem eszi már meg, csak amikor úgy gondolja hogy senki se látja.

mint említettem ez egy hosszú folyamat és nem könnyű eljutni onnan, hogy az ember egy fehér zsákba szarik, odáig hogy a monitor előtt anal fistingre verje a farkát egy hosszú üzleti tárgyalás után. minden kezdet nehéz, különösen azok számára, akiknek ezeket a kezdeti lépéseket figyelemmel kell követniük. nekem ugyan nincs saját játékbirodalmi lépegetőm, csak a hugomnak egy, a bercike, aki már óvodás, jele a mókus, kedvenc színe a zöld filctoll és kaksizni csak a függöny mögött tud jól. szóval rajtuk keresztül kaphattam egy kis betekintést abba, hogy mivel jár az, ha rendszergazdái vagyunk egy ilyen kis micsodának. ráadásul néha én is meg lettem kérve, hogy bercikéért menjek már el az óvodába, amit főleg elsőre nem szívesen vállaltam, mert végig az ovizsaru című film pergett le a szemem előtt, egy conan a barbár-szerű befejezéssel. namost az előbb a fika sem véletlenül jutott eszembe, mert az első kép ami fogadott, ahogy kuporogtam a lilliput-padon, hogy a szemben ülő kikerekedett képű, önsúlya kétszeresét a hátán cipelő bogyó roppant nagy gusztussal talált majd fogyasztott el kés-villa nélkül egy update hármas takonyszeletet. finom? érdeklődtem a kissrácnál, amint nyúlt éppen a desszertért, amire olyan csodálkozó arcot vágott, hogy úgy maradt kimerevítve, jobb mutatóújját az orrában felejtve. ez keresztkérdésnek minősülhetett, mert láthatóan összezavartam a kissrácot, ezért nem is szólt semmit, csak kivette az ujját, szívott egy mélyet a friss felmosószagú folyosó illatából, hogy visszakerüljön a desszert a hűtőbe, majd hirtelen felállt és lekűzdve a tetemes légellenállást, elfutott. fikagombóc kiálltottam oda, a hely szellemének megfelelően, közben végre megjött bercike is, aki éppen büntetését töltötte, mert nem volt hajlandó délután aludni, mondta éva néni, a baszatlan picsa, akinél olyan nincs hogy nincsen alvás, mert az van, arról ő személyesen gondoskodik, meg a finomfőzelék maradéktalan elfogyasztásáról is. éva néni ugyanis élharcosa a rossz beidegződéseknek és szokásoknak, nála fegyelem van és jó magaviselet, amit úgy próbál elérni, hogy amikor futkároznak körbe körbe a gyerekek, és különböző magánhangzókat üvöltenek, akkor ordít hogy elég legyen, én ezt már nem bírom. pedagógia módszerét ugyan a saját gyereke még nem igazolta, de szerencsére évről évre mindig adódik 20-30 gyerek, akin tovább lehet csiszolni a szisztémát.
 
jó napot kívánok, évanéni vagyok, bercike ovónője. kezét csókolom, tibibácsi vagyok, bercike nagybátyja. üdvözlöm, kérem szépen bercike nem volt hajlandó aludni, a mézeskenyérrel pedig rajzolt az asztalon. értem. bercike ezért büntetést kapott, valamint a barátság csoportból is visszakerült a reménység csoportba. és az rossz tessék mondani? érdeklődtem. abarátságban a csupajók vannak, szólalt meg bercike magától és egészségesen vigyorgott az összes hét darab fogával. értem. ki verte ki a gyerek fogait? érdeklődtem tovább éva néninél, de láthatóan nem vette a poént, úgyhogy mondtam hogy semmi gond, majd kinőnek, kezicsókolom, gyere bercike. bercikének az autóban szófoshatnékja támadt, és egész végig rugózott azon a kurva ülésen. tibiiii a klára apukájának is van autója, de az övé szebb és mindig ő hozzá vele a klárát iskoláába deecsak akkor ha nem a évinéni van, hanem a anitanéni, a másik és nagyon jóban vannak, és a klárával is sokkal rendesebb a anitanéni sssaklárának van elektromos rollerje, deaévinéni megtiltotta a klárinak hogy behozza aa zelektromos rollerjét, de a anitanéni meg megengedi, úgyhogy olyankor mindenki rollerezik, de csak múltkorig, mert a gábor nekiment a falnak vele, mert az elektromosságtól mindig ment a roller, akkor is ha nem hajtotta lábbal ésakkor vérzett az orra is és akkor a gábor apukája kiabált aaa anitanénivel sss a klári meg nem hozhassa be többet a rollert, de a klári papája megvédte a anitanénit. értem, mond csak bercike ez a klárika tetszik neked? kérdeztem úgy felnőttesen, de mivel csak azt ordította erre, hogy bööööeeeeeeeee, így az anyjától tudtam meg, hogy bercike már többször rajzolt is neki, de a kérdést ne nagyon feszegessem, mert amikor legutóbb anyánk megkérdezte tőle, hogy na és tetszik valaki az oviból, akkor bercike jól bokánrúgta azt elszaladt.
 
a gyerekek nevelését jól látható módon nem árt megfelelő időben elkezdeni, mert nem csak bokánrugdossák a nagyit, de hajlamosak jóízűen megenni a macskaszaros homokot, leesni minden lószarról, belenyúlni minden lószarba, beleállni, belefeküdni, követelni magukat földhözvágásigmenően denevéres bábut, vagy pókembereset, vagy fogra kártékony bizbaszokat. a gyerekek tehát felnőtt szemmel elfogadhatatlanul viselkednek, továbbá már korán hajlamosak társadalmilag osztályozódni, ahol a játékok mennyisége és minősége, valamint apukájuk más apukáknál való vélelmezett erősebbsége játszik szerepet. mivel felnőtt emberek ilyet már nem csinálnak, hanem azt mondják hogy nettó hatszázat keresek juttatások nélkül és te, ezért különböző pedagógia módszerek segítségével megpróbálják a gyereket megnevelni. óvónénikből és szülökből két nagy módszertani csoport figyeltem meg eddig, a mindent megengedő, de aranyos kis rosszcsont az én kis tüncikém tipust, és a na mindjárt kapsz egy maflást te ördögfattya csoportot. ezt onnan tudom, hogy mikor várakozás közben egy ilyen kis takonytódor ugrált a lábamon, akkor édesanyja nagyon aranyosan mosolygott rám, büszkén nézve az ő kis malackájára, hogy éppen kibontakozik, míg amelyik szemben türelmesen ült, ámde lógó cipőfűzővel, az egyből megrendszabályozódott egy óvó anyai intelem formájában, hogy ezerszer megmondtam hogy kösd be a cipődet, pofára fogsz esni, nem megmondtam, és ebéd után mostál fogat? nem? hát ki fog rohadni az összes fogad, nem megmondtam, nem lehet veled bírni, este megmondalak apádnak. 

 

pedig az óvoda csak a petting, hogy ne teljesen felkészületlenül érje a gyereket, hogy a többi kis oxigénpusztító elszívja előle az étteret, továbbá hogy az ember nem azt csinál, amit szeretne, hanem amit mondanak neki. ha ez elmarad ugyanis, a gyerek buzi liberális lesz, egy kártékony vöcsök, aki mindig csak a saját malmára fogja hajtani a vizet. más szemszögből nézve pedig sikeres. tisztelet és a szorzótábla, e kettőt kell megtanulnia a gyerekeknek iskolás korában, ami nagy felelősség. a gyerek nevelését ellátó három hatalmi ág, a szülő, a pedagógus és a televízió ezt a felelősséget igyekszik minimalizálni, a kálmán kollégámnak például szent meggyőződése volt, amikor a 8 éves gyereke azt mondta, az anyja picsáját, azt abban a büdös iskolában, esetleg a buzi rtl klubon hallhatta és nem tőle, amikor hazament és nem talált a hűtőben sört. a tantónénik keze pedig meg van kötve, így megelégszenek azzal, ha délután élve visszaadják a gyereket, napközben pedig nem félnek használni a legfélelmetesebb pedagógus fegyvert, az ellenőrzőt. tantóónéni lacika buzulódik. micsoda? mit csinál lacika? azt mondja hogy buzi és ha hozzámér buzi leszek. jesszus, honnan ismersz ilyen szavakat marcika? add ide az ellenőrződet, azonnal! t. szülő, fia nem elég, hogy illetlen szavakat használ, de árulkodik is. üdvözlettel, erzsi néni. marcika szülei meg eldönthetik otthon hogy mi a lófaszt kezdjenek a gyerekkel, a többi korábban felmerült problémával egyetemben: lacika óra szünetében rálépett mások lábára, kukorékolással megzavarta az órát, ráadásul állítólag nagyon gyorsan fut. de nem is könnyű felelősséget vállalni úgy, hogy ha tantónéni bármibe beleavatkozik, akkor megjelenhet másnap egy durcás szülő, egy ombudsman vagy egyenesen strasbourgból valaki. 

erzsi néninek így is van elég baja, a legutóbbi forgatáson bekapott valami ocsmány genitális herpeszt, így arra már végképp nem marad ereje, hogy még arra is odafigyeljen hogy a fölsős kiscsajok hordják be a fiúkat szopni a wcre, merhogy aki még nem csinálta, az cikis.

de mit lehet tenni, most egy darabig erzsi néni sem fog tudni mást csinálni.

Címkék: tündibündi kisgyerekből gusztustalan felnőtt trilógia i.rész

2009.07.03. 10:14 68 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr181221930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuróspityu 2009.07.03. 10:31:44

egy ilyen patinás blogon elsőzhetek életemben először és utoljára

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.03. 10:39:41

@gyuróspityu: rudi meg ne lássa, picsán fog rúgni az elsőzésért. és inkább dolgozzál, vagy kifagyott a fb, vagy mi a fasz van?

BigTwix 2009.07.03. 10:48:02

jó volt Tibor! Bercike for president!

Johnny336 2009.07.03. 11:30:01

Rosszkor voltam gyerek.

Az én időmben még nem csináltak ilyet az általános iskolás lányok... :(

champ76 2009.07.03. 11:56:59

Már neharizzá' meg Tibor,de amióta vissza úszkáltál a nagy Máltából,valahogy nem találtad a régi önmagad-legalább is az írásaidban-szerintem.De ez a mai poszt újra natttyon rendben van!A trilógia helyett nem lehetne deka-,vagy "argoszlógia"?!Hm?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.03. 12:04:47

@champ76: én ugyan nem harizok. lehet idő kell az akklimatizálódáshoz. de lehet ez is szar, csak jó napod van. fasz tudja.

MeMyselfAndI 2009.07.03. 12:06:54

Tibor(ka)! "este megmondalak apadnak", ha csak trilogia lesz :)
Bearanyoztad a napom, koszonet!

champ76 2009.07.03. 12:07:06

..játékbirodalmi lépegető,akinek a kedvenc színe a zöld filctoll..hehe!Nekem meg egy csubakkám volt,aki már kész jedi,a kedvenc színe meg a lila folt a szeme alatt

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.07.03. 12:13:18

"tisztelet és a szorzótábla, e kettőt kell megtanulnia a gyerekeknek iskolás korában"
na, ez a mondat, ez elmondott mindent...

.Iván · http://retropol.blog.hu 2009.07.03. 12:14:58

Tibibazmeg, zseniális vagy. :)
.Iván

Sony02 2009.07.03. 12:29:43

Nagyon rendben van mint mindig! Grat Tibi!

Sony02 2009.07.03. 12:30:50

Remélem nem kell sokat várni a többi részre :)

KÁJZERSZÓZE 2009.07.03. 12:35:14

Kösz Tibi, király volt. Bár a lányom csak 2 éves múlt, de már most ráz az ideg, ha arra gondolok, hogy 15 évesen hazahoz egy kétméteres kigyúrt afromant, aki vigyorogva köszön majd nekem: Hi Dad!

Na ez ellen kérnék receptet!!! :D :D :D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.07.03. 13:00:29

az én apukám erősebb, mint a tied! az én hátizsákom / tolltartóm /tesicuccom szebb, mint a tied! bibibííí!

Tengertánc (törölt) 2009.07.03. 13:01:32

................(___)..........
.................|Oo|...........
.......... /```` OO).........
........./ |____-- ..........
.......*...L......L............

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.03. 13:02:47

@Blazzo: éljen Blazzo, a kommentművész!

Tengertánc (törölt) 2009.07.03. 13:23:12

@izomtibor:
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶ ¶¶
¶¶¶¶¶ ¶¶ ¶¶
¶ ¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶
¶ ¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶
¶ ¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶
¶ ¶ ¶ ¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶
¶ ¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶
¶¶ ¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶
¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶ ¶¶ ¶¶
¶ ¶ ¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶
¶¶ ¶ ¶¶
¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶
¶¶ ¶ ¶¶ ¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶ ¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

Tengertánc (törölt) 2009.07.03. 13:24:22

@izomtibor: argh..ez nem sikerült.:( túl nagy lett...

mchn 2009.07.03. 13:26:36

,)(8)).
(()))())()).
(()"````"::= )
)| _ _ ::= )
(()(o)/ (o) ?(/)
)(::c ::.( :(/)
(( \ .__. ;,/(/)
) `.___,'/ (/)
| | (/)
_.' ,\(/)__
_.-" ` u (/) ".
," ^ \
/ |
| . `. |
| /,' _ `.' _ `.|
| || (o) | (o) ||
| |\ ; /)
( \ `.,___,' `.,__,'/
\ \ | | /
\ `; |/
`. / |
Y |
/ ( |
/ ;
/ /
; ` . ,'(
| \##' \
: Y \
\ \ \
\ \ \
\ \ \

Szegeny Berci, ilyesmit nem nezegethet :(

mchn 2009.07.03. 13:27:06

jo akkor nyomodjon ossze ez a szar :(

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.03. 13:27:28

@Blazzo: apicsába! munkácsy sem zsebkendőre festegetett!

Astarte 2009.07.03. 13:36:28

tibor, egyszer belőled lesz az apák gyöngye.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.03. 13:41:10

@Astarte: először cumit kap, utána psp-t, aztán zsebpénzt, azt hopp már fel is van nőve a gyerek. minden bizonnyal igazad lehet:)

Llew 2009.07.03. 14:16:31

Bár csak nemrég olvaslak tibor, de igazán felüdítő a blogod sarkított nézőpontján át szemlélgetni társadalmunkat. Kíváncsian várom a folytatást, hátha kiderül, hogy anitanéni és kláriapuka mióta rollereznek együtt.

Lattila 2009.07.03. 14:22:15

az én lányom is ovis és évinéni és anitanéni az óvónő. Tibor ez nem az tizenegykeriovi?
nem mintha máshol nem lehetne két ilyen név

gyutyka 2009.07.03. 14:52:44

Nagyon jó Tibor! Kössz.

szendeszundi 2009.07.03. 15:44:54

Jajde vártam már! És jó lett. Kösz.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.07.03. 16:20:05

Tibibácsi, ez igazi gyöngyszem!

Brummm 2009.07.03. 16:47:37

Erre mondta Al Bundy: Gyerek senkinek se való

marcivagyok 2009.07.03. 18:50:32

én emkészem rá,hogy kiskoromban(muhaha, és ezt már 8 évesen is mondtam), amikor kb 7 lehettem, akkor az egyik fiú megmondta nekem, hogy meg tudja verni a nevelőapámat..CSAK NE MONDJAM EL NEKI.

mondhatni ez még semmi, mert utána megsajnáltam a nevelőapámat, hogy milyen szarul nézne ki, hogy megvernék, hogy nem mertem neki elmondani.

Képzelőerőm pedig olyannyira erős volt, hogy mégcsak el sem kellett képzelnem, hogy egy alig 20 kilós tajgetoszpozitív hogyan fog "megverni" egy 100 kilós tagbaszakadt vendéglátóst.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.07.03. 23:47:43

Hát Tibor, mint kétgyermekes apa mondom neked hogy amíg nincs saját, lófaszt se tudsz a gyerekekről - és ez tükörődik is a művön sajnos. így ez nekem nem is volt annyira igazlátó, mégha van is sok olyan pont, példul a kitől tanul a gyerek káromkodni, amiben azért igazat adok neked :-D

A Másoló Ninja (törölt) 2009.07.04. 00:30:26

Tibi baszd meg ez megint nagyon utott :D igy megragadni valamit megint...felelmetes.... vagy inkabb elszomorito?

A Másoló Ninja (törölt) 2009.07.04. 00:31:16

aztan Zsofikat se elitelni...o se veletlenul ult le a szocializacio egy alsobb lepcsofokan...

A Másoló Ninja (törölt) 2009.07.04. 00:35:07

ja es tudajtok meg, hogy a nagybatyam katona es, ha szivozol, akkot hozza az egesz kurva hadsereget... en szoltam...:D

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.04. 00:53:57

@morphine: mindenkinek vannak hianyossagai, igyekezt is jelezni. persze a faszert nem a dizelmotorokrol irok akkor mar inkabb. baszjon meg engemet a jeti. de ha vartam volna mig lesz egy sajat, addigra szajbatenyereltek volna turelmetlen nepek.

marcivagyok 2009.07.04. 02:50:45

senki sem mondta Tibor, hogy könnyű lesz intézménnyé válni egyedül. és a csúcson maradni gyerek nélkül...nehéz:D

b[ALien] (törölt) 2009.07.04. 13:47:02

bazmeg Tibor, még mindig kurvajó a dumád
milyen érzés, hogy az űrlények is elismernek?:)
"rendszergazdái vagyunk egy ilyen kis micsodának"
ez odabaszott:)
most volt nálunk 3 napig a 4 éves unokatesóm
aranyos okos meg minden, csak kibaszott hangos
neveletlen ribanc:)

Polós Feri [lionheart] 2009.07.04. 13:58:57

Szerintem kurvajovolt - mint a regi szep idokben!
Zokogva vinnyogtam is a vonaton, azt' ez mar csak valami..
A legelejen szakadtam le kemenyen, hogy "nem eszed mar a fikadat, vagyis csak akkor, ha azt hiszed, senki sem latja".. :D

keszegvágó 2009.07.04. 21:42:15

Mint kétgyermekes apa végig bólogattam. Néhol magamra ismertem, meg másokra is. Érdekes volt, kacagtató, köszönöm!

drkotász 2009.07.04. 22:22:24

A minap földreszállt angyal kinézetű hároméves kislányom elé térdelve megpróbáltam elmagyarázni neki, miért nem hallgathat mesét este. A szakma szabályai szerint sípcsonttal keményen alámrúgott. A büszkeségtől könnyek szöktek a szemembe. Légy résen, ha idejutsz te is. Amúgy várom a trilógia következő részét.

Teasing Angel 2009.07.05. 09:11:54

nálam a legjobbak között

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2009.07.05. 14:13:08

Hibás ebben mindenki, a szülők, az oktatási rendszer, hülye tanárok, a média.

Nekem is van tanári végzettségem, de a gyakorló tanítások után nagyon elment tőle a kedvem.
Nincsenek meg a feltételek, nincs lehetőség fegyelmezni, stb.

OK, amikor 4.-5.-eseket tanítottunk az jó volt, mert azokra ha csúnyán néztél, már csöndben voltak, meg érdeklődőek is voltak alapjáraton.
7.-8., ott már olyan is elhangzott a gyerekektől hogy hülye vagy. Na, ha azt úgy reagálom le ahogy kellene, még most is ülnék.

Der_rosarote_Panther 2009.07.06. 10:29:29

Annyira életszerű volt a kisemberek világának feltárása, hogy további 5 évig egészen biztosan visszavetett a gyerekvállalásban. Köszönöm Tibi ezt a következő szép 5 évet, amikor minden pénzemet továbbra is magamra költhetem! :-)

Fu Long 2009.07.06. 13:01:03

kiskoromban az volt a legnagyobb fless, amikor kibontott és bevizezett gumit tettünk az osztálynaplóba...

HUNited 2009.07.06. 15:01:55

Üdv.

www.tuttifunny.lapunk.hu

Új vicces, humoros, poénos oldal!

A szerkesztőnek:

Linkcsere lehetséges? Írja meg válaszát a vendégkönyvünkbe! Köszönöm.

Silent Bob 2009.07.06. 17:08:41

@HUNited: Asztakurva, ez a legigénytelenebb weboldal, amit valaha láttam. :D (Remélem komoly, mert viccnek nagyon szar.)

Mixer 2009.07.06. 18:09:34

ez nagyon jó volt, gratula

RoFä 2009.07.07. 05:49:12

Jajj ez megint nagyon rendben volt.

Tibor for Ovobacsi!

RoFä 2009.07.07. 05:52:53

Jaj Tibi, azert csinalhatnal egyet ha mar igy szoba kerult, hogy az en kolkeimnek is legyen majd mit olvasni. Higgyed meg, a Fradi is az utanpotlasneveles hianya miatt tart itt! Szoval huzz bele!

Röhmer 2009.07.07. 09:54:34

Zseniális poszt. Mindnyájan önző kis gecik vagyunk kiskorunkban, és a legtöbben azok maradunk felnőttként is. Amit leírtál, szóról szóra igaz, van szerencsém átélni. Repesve várom Bercike felcseperedését, és ismerkedését a következő témákkal:

-hogyan csaljunk ki minél több pénzt az anyánktól, ha a szülők elváltak, akkor az apánktól is
-hogyan hódítsuk meg a kis muffokat, és hogyan basszunk ki a többi kis pöccsel
-hogyan linkeljük el az életünk minél nagyobb hányadát, azt hazudva, hogy egyetemre járunk / munkát keresünk stb.
-hogyan élősködjünk minél tovább a szülők nyakán, vetessünk velük kocsit, lakást, mosógépet

HUNited 2009.07.07. 14:05:03

www.tuttifunny.lapunk.hu Még mindig, de már nagyobb látogatottsággal!

Grifter 2009.07.07. 15:27:44

Tibor vicces kidobó-megmondó emberből átmegy találóan fogalmazó népbölcsészbe.

blah 2009.07.07. 15:41:46

@Silent Bob: azér a google-s kép ott van :)

nemuccaszoc 2009.07.07. 18:05:10

A stílusa igazán tibis a modanivalója meg nagyon valós.

T-cow 2009.07.07. 23:00:56

@Röhmer: Ha megengeded, folytatnám a témák felsorolását:

-hogyan tegyünk jó benyomást a szülőknek azzal, hogy feleségül veszünk egy nőt, aki értünk megadna mindent?
-hogyan verjük át családunkat hűségünk látszatát mutatva feléjük?
-hogyan tűnjünk a szomszédok, ismerősök szemében sikeresnek, miközben egy vasunk sincs, és még a gyerekeink összegyűjtött pénzét is elvesszük?
-hogyan keltsünk félelmet gyerekeinkben, hogy kívánják azt, soha ne jöjjön el a perc, mikor apa hazajön: folyamatos veszekedések, családtagok verése
-ha válásra kerül a sor, hogyan semmizzük ki családunkat a nyomorba döntve őket?

champ76 2009.07.08. 07:14:53

@T-cow: ...és amikor már vén gecik vagyunk,akkor baszunk ki velük a legjobban:jól megdöglünk,hagy fizessenek a temetésért minimum 300 ezret

Mokele-Mbembe 2009.07.08. 10:14:48

Állat... minden szó maga az élet eszenciája

gyz 2009.07.08. 11:46:56

@Der_rosarote_Panther: a helyzet az, hogy ez egy nagyon vicces írás, de nemhogy életszerű, hanem egyenesen fingja sincs a szerzőnek a gyerekekről.

Tipikus gyerektelen vélemény: a gyerekkel az a baj, hogy hülye fikaevő, büdöset szarik, és úgy általában zavarforrás, mert nem úgy működik, mint a felnőttek, és valamiféle figyelmet igényel. Ráadásul még költeni is kell rá, pedig a pelenka/ruha/stb árán hányszor be lehetne baszni nyugiban.

De ha ez meggyőző volt neked, akkor tényleg inkább költs magadra :-)

Ennek ellenére továbbra is ez az egyik legjobb blog

Koori 2009.07.08. 13:24:28

@gyz: de hat megmondta a Tibor hogy ez a sajat szemszoge a kvazi gyerektelen embere akinek azert van gyermek a kozeleben. szoval eletszeru abbol a szemszogbol. nem mintha meg kellene vedeni a Tibit. es szerintem nem is mondta hogy neki sosem kell gyerek, aszem,

Megszeppent kisgyerek 2009.07.08. 14:03:27

@gyz: Nekem van kettő ebből a zavarforrásból, az enyémek nagyjából így működtek, leszámítva talán a gourmand fikafogyasztást. Az valahogy kimaradt náluk. Talán mert kaptak rendesen enni, vagy nemtom.
A vécében szopatásnál még nem tartunk, arról nem tudok nyilatkozni. A saját kisgyermekkoromból sajnos kimaradt, az biztos.

gyz 2009.07.08. 14:10:10

@Koori: én nem is Tiborra reagáltam, hanem olvtárs kommentjére. Ugyanis jópofa, ahogy Tibor ír, de persze semmiképpen sem életszerű.

gyz 2009.07.08. 14:17:49

@Megszeppent kisgyerek: ha zavarforrás, akkor meg minek?

nekem van 3, de nem azért, mert jó keresztény apaként a magyarság fogyásának meggátolását tűztem volna ki célul. Egyszerűen jó így, és összehasonlíthatatlanul kevesebb áldozatot követelnek, mint amennyit adnak. Bár a kamaszkort még nem érték el, úgyhogy lehet, hogy jobb, ha nem szólok semmit. Mindhárom lány ugyanis.

Koori 2009.07.08. 15:54:31

@gyz: mea culpa, en meg olvasas nelkul klimpirozni kezdtem a billentyuzeten.
Amugy maxi respekt a 3 lany miatt, meg soksok kitartas, majd amikor ferfi sorok kigyoznak az ablak alatt. En azert kicsit orulok hogy fiam lett:)))

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.07.08. 19:33:50

@gyz: sarkítva. ennyit tudok mondani.

Mourinho már nem a király 2009.07.09. 11:16:44

"finom? érdeklődtem a kissrácnál, amint nyúlt éppen a desszertért, amire olyan csodálkozó arcot vágott, hogy úgy maradt kimerevítve, jobb mutatóújját az orrában felejtve."
Az semmi, amikor 2 ujjal túrnak, azt úgy nevezzük: konnektorozás :D

Puxedli 2009.07.09. 11:38:40

Amikor én általános sulis voltam sem csináltunk ilyet pedig az sem volt valami régen ugy 5-6 éve :D
Mellesleg a cikk qva jó lett!!! Nagyon vároma folytatást!!!

a\' ördög 2009.07.21. 12:07:18

Ez a WC-ben szopatás megmozgatta a fantáziám, csak sajnos már túl vagyok azokon az éveken... :(

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még