Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ogyessza - 1.

Na baszom alássan, sikerült x év után belázasodnom, mert még a legutóbbi debrecen meccs előtt beültünk a rudihoz a bulldoggal iszogatni, azt mire észbe kaptam beapplikált a rudi a füleim közé vagy egy liter jagert, azt nagyon igyekeztem öblögetni egy kis sörrel, nehogy rosszul legyek. nem sikerült az öblögetés annyira, mert még a bulldog is úgy látta jónak, ha bevonszol az oktogonnál a burger kingbe és kér nekem 5 ernő menüt. neki is álltam szürcsölni a két és fél liter kólát, azt közben kötekedtem, hogy mi a fasztól ilyen gyenge.   a bulldog csak mondogatta, hogy inkább a sajtburgereket egyem, de hát a faszomnak se kellettek, mondtam h egye meg ő. neki se kellett, merhogy van nála kaja. gondoltam van a faszt, de csak rávett hogy akkor tegyem zsebre ezeket a szarokat azt majd megeszem később. közben aztán rájöttem miért olyan gyenge a whiskeykólám, mer sok benne a jég, úgyhogy fogtam, azt a jeget is beleraktam a zsebembe. nade illett volna sietnünk, úgyhogy nagy nehezen felhívtam a krecsó ferit, hogy hol a faszban van, mert kellene egy sürgős fuvar. erre azt mondja, hogy ő nem a krecsó feri, hanem az anyám, és mit csinálok? mondtam neki, hogy meccsre megyek, mi a faszt csinálnék, de ne szóljon bele ha a ferivel beszélek, mert így sosem érünk oda. közben ugyan nem a feri, de egy másik kolléga kiszúrta hogy állok a körút közepén és hadonászok, azt összevissza kerülgetnek a combinok. a lényeg a lényeg, eldobott minket a stefániára, ahol vettem tökmagot, csakhogy nem fért bele a zsebembe, mert tele volt elázatott sajtburgerekkel. na mondta a bulldog, hogy akkor most tényleg egyem meg azokat a szarokat, mer akkor majd befér a tökmag, addig eszik ő is. erre fogta kivett a zsebéből két szelet kenyeret, a másikból meg egy nejlonzacskót tele pacallal. a cuccot bekente ujjal a két kenyér közé és már majszolt is, de én is, és annyira nekibátorodtam h most már biztos jól vagyok, mert ettem, hogy mire a helyünkre érkeztünk már a kezemben volt a pulóverem meg a kabátom és pörgettem a fejem fölött őket, azt ordibáltam hogy csakalóóóókimegafraaadi, a tökmag meg csak hullott mindenfelé mint a konfetti. de nem én voltam a leghangosabb, hanem mögöttünk egy kiscsávó aki úgy üvöltötte hogy kulibáálii, mintha nem lenne holnap. de ekkor már a fél szektor üvöltött, főleg a gólnál, a gyerek meg már egyenesen visított, azt hirtelen olyat belereccsentett a műanyag székbe, hogy egyből 10 centivel magasabban ült. lett is nagy kuss a szektorban, tudod ki mert ezek után ordibálni.

meccs után aztán, miközben lázasan fetrengtem az ágyban, olyan lázálmokkal küzdve, h a mutu elfut mellettem, anélkül hogy alávágnék egy isteneset hogy leessen a lábáról, eszembe jutottak a régi emlékek, amikor ilyen tényleg max akkor fordulhatott volna elő, amikor lázasan fetrengek. már meséltem a csapatunról, nem sok szarfaszú homár kergette közöttünk a labdát, de hát ezt ödönbá, majd később a kulcsár jenőbá meg a tivadarbá el is várta. bizonyos szintnél tovább viszont sosem jutottunk, mert pl. az irányitó jancsihoz képest a váczi zoli norbi update egyes volt. azért így is messzire jutott a hírünk, ellenfeleken, traumatológián dolgozó orvosokon is túl. egészen odesszáig. éppen melegítettünk edzésre, a skuló meg az aczél dubi felváltva próbálta eltalálni a felső kapufát, mint a puskásöcsi. azt az egy biztosan kiderült, hogy az öregnek azért lehetett akkora pocakja, mert nem kellett minden rúgás után elmennie a kapu mögé.  na, most figyelj te geci, úgy rúgom a kapufára, ahogy a nagykönyvben írják, hallod. na, figyeljél, csak kussba legyél...figyeld..akurvaanyját bazmeg, hát mondtam bazmeg h kell még fújni a labdába,mer így  alákapott a szél, bazmeg, mondtam te gyökér, na mész te a picsába. milyen szél, dubikám, miféle szél,  anyád hasában nagyobb huzat volt, mint itt, hogy miért nem mászol oda vissza, ott focizzál te..így kell ezt, megmutatom, de figyeljél, ne a faszod vakard, na, megnézed a lécet azt....az isten bassza meg, hát mit most mi a faszt nevetsz, alátúrt egy vakond a labdának, azt bazmeg, hát ne röhögjél, innen rúgtam, nézd meg bazmeg, nézzed hát ez itt még nem volt az előbb, jó hogy földbe rúgtam, hogy basznád meg, ne röhögjél. 
 
skulókám, dubikám, két mesemondó kis falábú kalóz, nem kell itt erőlködni, előbb találom el a lottóötöst, mint ti ezt a kapufát, ugratta őket jencibácsi, aki éppen kijött az öltözőből és most a szertár oldalát pisálta le. itt van az ödön apátok, ott bent, kínálgatja az almáját, de hát nem a hófehérke vagyok hogy baszná meg a vén buzi. nade nem is ezér van itt, hanem majd mindjárt elmondja, ha ki tudja dugni ide a fejét a hülye kalapjában. ebben a pillanatban meg is jelent ödönbá, és jó kedvűen köszöntött mindenkit. na, szerbusztok gyerekek, jól vagytok, tibikém az isten álldjon, hogy megnőttél, nézzenekoda, szeretnek a lányok mi bameg, ilyen stramm egy fiút, nemigaz bame, mi? hehe. na, gyerekek talán már mondtam az apám ukrán kántor volt, meséltem? igen? na, szóval hát mink nem voltunk egy pénzes gyerekek, de egyszer elvitt minket az apám ogyesszába, úgy ahogy mondom, a tengerhez, bameg. na az egy csuda egy hely, meseszép, mint mint a hegedűszó bameg. na hát ott él az én barátom, a gorin dopilka bácsi. ő ott az edző bameg. a csernomorec ogyesszáé, hallottatok már róla már, mi? nem? nah egy nagyon erős csapat az, aztán kijutottak vmi kupára, és meghívtak minket előtte játszani egy edzőmeccset, hallod ezt fiam? na de ezek nem ilyen pisis lányok, ezek egyszer elkezdenek játszani, hohó! olyan jó kötésű gyerekek, mint a birkozók bameg, de úgy futnak mint az őzek. 10 alatt a százat, de még a gyúrójuk is. és úgy edzenek hogy mezitláb a hóban, bizisten. most mit nézel ferike, nem hiszel nekem mi? hát szerinted én kik között edzettem, mi? hát én még a puskás öcsi bácsival is játszottam egy pályán. mondta nekem, fussál ödön, ott lesz a labda a lábadon. hát én csak futottam, villogtak a lábam alatt a vonalak, mint a tgv alatt a sínek, azt mire rágondoltam volna hova futok, hopp ott volt a lábamon a labda. nade bameg azt még be is kellett rúgni!!! és itt ödönbá már a két vállánál rázta a ferikét, aki csak pislogott mint cseresznye a fán. öt védő lihegett a nyakamon, bizisten, hat olyan védő, mint a hegyomlás bameg, de háhá én kicseleztem őket, mert volt eszem hozzá, meg technikám is. ötezret dekáztam minden edzés előtt. mennyit ödönbá? rökönyödött meg nándi a kapus. tízezret, bizisten, jobbal ballal. na és aztán mi lett ödönbá? mi lett, mi lett, kilőttem a kapu sarkát, hogy mind a három léchez hozzáért a labda, mielőtt kiszakította a hálót. ahogy mondom. hát nem-e jenőbácsi? így volt a vojvodinában is, mondd csak el a fiúknak. így volt nem így volt, annyi biztos volt hogy az idény végére az összes csapat a sapkájával focizott, mert a vén ödönbátok már akkor is az összes zsebét kitömte a labdáikkal. most is ott van a kalapja alatt egy, nemigaz te mágus? jenőkém bameg, hát azt te is tudod, hogy mindig a gyerekeknek adtam őket, hogy játszódjanak. hát ezek a fiúk is nézd meg itt vannak, aztán most mennek a messzi ogyesszába! úgy-e ferike, örülsz-e neki? 
 
 

Címkék: ogyessza

2009.11.03. 07:20 40 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr711493247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pera 2009.11.03. 09:11:20

Jaja, ez a lázálom dolog ez gyémántkemény! Az ember csak a szépre emlékezik!
Én mindig is mondtam, hogy nem szabad kólát tisztán nyomni. Nem szabad!
Nyugtass meg, hogy jobban vagy már és anyutól is elnézést kértél!

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.11.03. 09:19:03

Ez a telefonos beszélgetés anyuval ismerős eset :D

tygger 2009.11.03. 09:19:56

villogtak a lábam alatt a vonalak, mint a tgv alatt a sínek

köszi tibi, ez ütött

triumphator · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.11.03. 09:36:32

szar úgy olvasni tibit, hogy a főnök is bent van az irodában.

indapass90210 2009.11.03. 09:47:38

Ogyessza király hely, ezt megerősíthetem, de a legfőbb erénye, hogy brutáljó csajokkal van tele a város.

janc72123as 2009.11.03. 09:50:48

Tibi, láz csere lsd ? nagyon szetesett a sztori.....

Valerijov 2009.11.03. 09:59:42

én ismertem két gimis csajt az egyik alföldi mezővárosban, 97 táján, úgy indultak el stoppolni (a megyeszékhelyre kívántak eljutni), hogy farzsebbe kanál, azt reklámszagyorban vitték magukkal a bablevest, mondván, a fazék/ételhordó macerás a stoppoláshoz

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.11.03. 10:08:14

@matyi7700: továbbra sem cuccozok, így ha szétesett, akkor azt vagy magától csinálta, vagy tőlem, de más okból.

@Valerijov: teljesen igazuk volt. a szatyor ráadásul később is bármire jól jöhet, egy kurva ételhordóval meg mit kezdesz? belerakod utána a pulcsidat?

Mourinho már nem a király 2009.11.03. 10:13:30

@izomtibor: köszi, végre poszt, besza-behu :)
@Valerijov: na ezen aztán meg pláne :D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.11.03. 10:34:12

I. félidő
Harcolva küzd most a bajnok csapat
Pördül a labda, ne hagyd el magad
Lépésük dobban, a háló megroggyan
Támadj elôre hát
Elôre hátvéd, védd meg a hálót
Lôdd meg a labdát, zeng a lelátó
Passzolj a szélre, csússzál be térdre
Döngesd a lécet már

Kurva anyád - úúa anyá
Ébresztô
Bunda, bunda
Ria-ria-Hungária
Ki a jobb? Magyarok!
Még-még-még, ennyi nem elég
Nia-nia Pannónia
Szág-szág-szág Magyarország
Szág-szág-szág, mennyország
Hülye bíró, hülye bíró, hülye bíró éjjáó
Szép volt Tibi, szép volt Tibi
Harcoljatok, harcoljatok
Szaladjatok, szaladjatok
Szép volt fiúk, szép volt fiúk
Kéz!

Ott fut a Babakocsi
Vigyázz, jön az Ingázi
Hé ékpár! Kell egy kerékpár?
Baszd fel geci, éjáéjáó
Mekkorát köpött, éjáéjáó
Fél deci kijött, éjáéjáó
Csulázd a csatárt, éjáéjáó
Mocskos, hülye, mocskos hülye
De szépet köp, éjáéjáó
Apait bele, anyait bele
Slejmet bele
Szotyi a nyálban
Ami a szélben
Köppen éppen
Gyönyörű szépen
Vakító fényben
Folyik a széken
Foci a pályán
Megannyi látvány
A B - középen
Huszonkét férfi
Folyik a pályán
A tét az érem

Mi van Nedved, rossz a kedved?
Mi van Buffon, kell egy pofon?
Hugyos Jóska, hugyos jóska
Letépem a töködet meccs után
Hé mi a fasz még öt dioptriát
szemüveget a kibaszott bírónak

három hülye 4X

szünet:
Beach party jejejoja
Beach party jejejo
Come on baby
Lets rock the party
Everybody suck my dick
Cool your body
Dance to the music

II. Félidő
Ne itt hogyhívjákolj te kis pohók!
Nem vagy te hendikeppes, putyi!
Szétcsárázom a picsádat, viduka
Nehogy már a vakond vezesse a metrót
Ez meg ki a faszom ez itt arc?
Kinek szurkol ez a szar?
Ez nem vicc, Davids
Nem ismersz engem, baszd szájba a kurva anyádat
háp háp háp háp háp
Szép volt Tibi 4X
Mi van Zidane?
Nem vagy vidám!
Mi van Makaay?
Be ne kakálj!
Te meg ne sétálgassál ott, hallod Feri?
Mert én leszek, ki a faszodat a szádba beleveri!
Nyomás utána, játsszál már
Ez nem foci, ezért verés jár!
ébresztő 4X
Kispesti vagányok, hozzátok a családot
Újpesti barátok, hordjátok a kabátot
Micsoda? Még ne
Na most takarodj az anyádba
Innen basszalak szájba, vagy odamenjek
Az benn volt
Kikapott a Real, eszem faszom megáll
Ki a totó király, ha kikapott a Real?

Exkluzív riport Gabesszal:

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

:D:D házifeladat: ki alkotta ezt az örökbecsű művet?

shutruk 2009.11.03. 10:53:29

ez egy szar lett... :S

pera 2009.11.03. 11:09:35

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: annyira könnyű a kérdés,hogy senki nem mer válaszolni! De nekem nincs önbecsülésem és stréber vagyok: Belga.
Kisötös?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.11.03. 11:11:20

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: a jó pedagógus, aki csak ötöseket szeret beírni az ellenőrzőkbe.

_tx_ 2009.11.03. 11:28:46

Újpesti Zsiványok
Hozzátok a kabátot!

Jön a gólem :)

Taurusz 2009.11.03. 12:51:58

Hmm... mikor zsebre raktad a jeget, erősen igyekezni kellett, hogy az iroda ne tudja meg, mit is olvasok ilyen bőszen. Inkább kimentem egy kicsit a levegőre.

Anatómus 2009.11.03. 13:17:52

Csak az oroszok hívják OGYesszának - rendesen: Odessza.

kisgombacsik 2009.11.03. 13:29:38

Mint gyakorló, ámde amatőr focistának a kedvenc karakterem ödönbá'. egész gyerekkoromat végigfociztam különböző helyeken, no meg állandóan meccsre jártam, és rengeteg "ödönbá'"-t ismertem meg, hibátlan arcok, akkora dumájuk volt, hogy a mai napig idézem őket.
kimeríthetetlen a téma, remélem jön még ödönbá' almát osztani :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.11.03. 13:49:23

@Anatómus: köszönöm, tekintve h ödönbá ugye ukrán volt, ezér ő ogyesszának hítta, és azér van itt is így, na.

Blackrock (törölt) 2009.11.03. 13:52:35

Nálunk ödönbá'-t feribának hívták és egy komplett idióta volt, viszont legalább ivott is. De állítólag focizni azt tudott egy kicsit régen.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.11.03. 13:54:55

@pera:
még egy mosolygós virágot is kapsz, ha a címet is megmondod! :D

@_tx_:
jujj, nemmm. de majdnem!

@izomtibor:
nem vagyok pedagógus, hehe...

@Blackrock:
bocs, pera megelőzött. neked csak egy lekonyult szájú virág jár, a megszólításért.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.11.03. 13:57:47

@izomtibor:

mondjuk az tény, hogy szórakoztatva sokkal könnyebb tanítani. meg talán jobban be is vésődnek a tanultak. meg őszintén szólva nekem is jobban esik, ha kedvemre hülyülhetek közben, nem unom magam halálra, míg huszadjára magyarázom el az anyagot.

tygger 2009.11.03. 15:47:18

@izomtibor: nyilván nem szoktál idegeskedni, de megnyugtatlak, hogy jól is írtad. ez a hivatalos átírási szabály.

dinara safina is csak angolul dinara safina, magyarul gyinara szafina. evvan.

@ndtomas 2009.11.04. 04:19:08

@Valerijov: esküdj! mondjuk, olyan velem is volt x országban, hogy elvitelre kértem a kisüveges kólát, mire belelocsolta egy nejlonzacsiba, hozzá szívószál, és ami külön jó, hogy jég kívánt mennyiségben. mondjuk elsőre meghökkentem, aztán rájöttem, hogy legalább nem kellett szutykolni az üveggel. de babletykót kanalazni stop közben... az durva, hallod! bár, ha a gázt abba engedték, akkor duplán praktikus :D

gyutyka 2009.11.04. 12:53:44

Ha könnyes szemmel olvasok, miért mosódnak a betük?

mchn 2009.11.04. 13:50:24

Ödönbá akkor király, h még a Patyomkin páncélos forgatásán is ott volt Ogyesszában.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.11.04. 15:32:10

@az igazi Sipi:

a megoldás jó, no de kérem, milyen példát mutatsz te a serdülő ifjúságnak? :P

"csak az a szééép zőőőd fűűű"

Brummm 2009.11.04. 20:16:36

Egyszer egy cimbi felhívta éjjel 2kor a spanját a vezetékes telefonon seggrészegen (akkor még nem volt mobil). A gyerek anyja vette fel a telefont az alvástól gombócos hanggal. A részeg cimbinek csak pár perc alkoholtól átitatott hülye szövegelés után esett le, hogy nem azzal beszél, akivel eredetileg akart, de azért biztos, ami biztos megkérdezte:
- Te az anyukád vagy, bazmeg?

@ndtomas 2009.11.04. 21:28:47

@Brummm: és aki a rögzítőmre vakerált percekig, majd a végén: "XY-ont keresem, tessék már szólni, neki ksikezitcsókolom!"?

Sony02 2009.11.04. 23:38:18

Na végre Tibi hogy hallunk rólad! Fasza sztori, megkapod tőlem is az ötöst meg egy rumos teát hogy gyógyuljál!

champ76 2009.11.05. 08:39:10

Baszod,Tibi,ez most annyira nem..Az Ogyessza 2-őt légyszíves egy alapos jéger-kúra után,totál gyógyultan megírni!Bocs az őszintéért.

Alonso Mosley 2009.11.05. 12:50:04

Nazért csak összejött aza bizonyos alávágás a mutunak. höhöjj

nb1.hu/foto2/napkepe/2009_11/1105napkepe.jpg

Ukrán Maty. · http://www.dobbenet.hu 2009.11.05. 17:54:51

Azért jó tudni, hogy Tiborunk is iszik rendesen, ha minden feltétel adott. Faszájntos poszt köszi!

Csath Geza 2009.11.06. 14:06:55

Eszterházynak valahogy meg kellene ezt mutatni, egészen biztosan megvenné tőled a szöveget. Kurva jó vagy, de biztos tudod bazmeg.

Ajzee 2009.11.08. 22:39:24

nekem tetszett ez is,qrvajó.te vagy a király Tibi

Ariana 2009.11.10. 13:16:06

végre! már nagyon hiányzott!!
kár, hogy mostanában ilyen ritkán irsz!

Grifter 2009.11.12. 11:01:05

Első harmadért jár a tíz pont.

Joey AK 2009.11.17. 01:09:24

Kellett ez már mint egy falat kenyér :D
Ilyet, többet!

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még