Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2010

Erősen adós vagyok a szilveszteri sztorival, ami most a csicsákékkal esett meg, márió ugyanis épp készült deficittel zárni az évet, mert nem jött be a púrhab biznisz, amit okosított pár kamionnal. a végén már ő maga is házalt vele, tónikám, púrhab, nem kell? mé, kúráshoz kell, merakkó nem. de senkinek nem nagyon kellett, pedig már otthon is annyira tele volt az egész család feje a púrhabbal, hogy az mennyire fasza meg mit hogy szigetel,  hogy amikor lányának, a kis hétéves pamelának mondták az iskolában, hogy mindenki rajzolja le a házukat, akkor visszakérdezett, hogy tanárnéni, a púrhabot is le kell?

szóval márió, hogy kompenzálja azt a négy kamionnyi púrhabot, ami kábé háromésféléve száradhatott be a flakonba, kitalálta, hogy szilveszteri partit fog csinálni. ez onnan jutott eszébe, hogy amikor tóniékkal ült egy asztalnál, mindegyik arról beszélt, hogy a helyén milyen szilveszteri buli lesz. úgyhogy gondolta nem lehet egy bűvös dolog. ezen nagyon elkezdte törni a fejét az asztalnál, és egyből levágták a többiek, hogy gondolkozik, mert csücsörítve nézte a csillárt, miközben a mutatóujját bent felejtette az orrában. mi van márió, gondolkozol geci? ugratta a tóni. figyejjetek, akarok egy ilyen bulit. egy ilyen szilveszteri bulit. aztán mondjatok má valamit, helyet tudtok? tudok. szólalt meg a szivaros. azt nagy hely? nagy. mennyien férnek be? kétezren biztos. és hárman? jó, hárman is beférnek. és izé, figyeljél te ilyen dj oda ki kell? valami külföldi geci, vagy mi? az a dávid geca, az jó?nem hinném hogy ő ráérne, márió, de figyeljél, tudod nekem kik a sztárok? tiesto? fedde le grand, sasha meg a funkerman? a faszt, az antónió, meg a bárány, és tudod mér? mer eljönnek kétszázér, azt ugyanúgy megcsinálják a bulit, ötezerrel emberrel. na nekem ők a sztárok. mondjuk ők pont nálam lesznek, de tudok két másikat, majdnem ugyanolyan jók, azokra bejönnek majd a parasztok, elhiheted. nagyszerű, nekem jók lesznek, ha te mondod, ilyen modern lakodalmast játszanak azok is, nem? azt szeretik, azt tudom. mi van még, porta. tibi te ugye nem? akkor ki legyen. ogre? a harcos lajos, a vandál, de ki még? a baraka. szólalt meg megint a szivaros. az jó gyerek? jó, nagyon jó. harcművész. 
 
mint utólag kiderült nem volt teljesen alaptalan, hogy egy kivégző brigáddal készültek a nagy eseményre, ugyanis márió azzal kezdte, hogy mindenkit be kell engedni. izé főnök, a kiskorúakat is? kérdezte az ogre némi ellenérzéssel a hangjában, mert a felnőtteket sem igazán komálta. be, azokat is. és akin tornacipő van? leszarom, beengeditek. nade akinél késszúróvágóeszköz van, aztat is? aztat is. és ha valaki  kapucnis pulcsiba van? mondom mindenkit, nem érted, ha eljön a charles manson egy fecskében, őt is beengeditek. nemár főnök legalább, legalább bazmeg mondjuk ha valaki nincs 35 kiló? legalább azt ne már. jól van tudod mit bazmeg, ha valaki nincs 35 kiló, azt ne engedjétek be, hogy örüjjé. ogre elégedetten bólintott, hogy mégis elintézte a fészkonrtollt. a végén elég sűrű lett a mezőny, mert az egyik dj többek közt a biharalmási club deluxe diszkó rezidense volt és behúzott pár arcot, akiknek az apja még medve volt. másrészről ott voltak a milán fiának, a krisztoferkének a budai spanjai, akiknek mikor mondták hogy párhuzamosan parkoljanak a parkolóban, inkább adtak egy tizest meg a slusszkulcsot a sárgamellényes arcnak, hogyha ekkora arca van, akkor oldja meg ő. közben ogréék erősen hesszelték az érkezőket, hogy ki az aki nincs 35 kiló, azt fél óra után ott tartottak, hogy ha megjelenik egy, azt visszakézből szájbabasszák. basz az ideg, mondta az ogre, mikor az ötödik tornacipős gyerek sétált be. erre hirtelen odaáll egy kis dagadt csokibaszó, ogrénak berándult a szemöldöke, föléállt a szopottgombócnak azt beleordított a pofájába, hogy ugyetudod h kurva nagy szerencséd van, a kurvaanyádat? nenézzél, takarodjál befelé. rohadt kis dagadt geci. érted, eljön a kis dagadék. pont ma. mondta magyarázólag a barakának, aki értette, ahogy elég sok más dolgot is, mivel karácsony előtt vett egy könyvet egy krisnástól, a mahábháratát, mert a kis hálóinges copfos jó üzleti érzékkel ráérzett, hogy azt kell mondania a barakának, hogy nagyon sok harcos van benne, a könyvben. azóta baraka egyértelműen érezte, hogy ő is ötvenezer elefánt erejével bír, és hogy vannak az alsóbb kasztú emberek, akiknek nincsenek jogaik. nagyon bölcs könyv, majd odaadom mondta az ogrénak. dévédén nincs meg? nincs. jó, akkor majd lehet.
 
ebben a pillanatban ogre elhallgatott, mert észrevett egy kétméter tíz centis nőt, akinek a lábánál jött valami korcs. a korcs egyébként minyon volt, a nyíregyi vándorcirkusz artista-törpéje, aki feleségével, a késdobáló szandrával pont a csicsákék bulijában kívánták elbúcsuztatni az óévet. állj. nem jöhetsz be. tilos. állt hirtelen elé az ogre feltartott tenyérrel. a kisember bosszús tekintettel felnézett a feleségére. uram ne haragudjon, ez ugye vicc? kérdezte az ogrétól. csak azért mert a férjem mélynövésű nem engedik be egy szórakozóhelyre? nemazé, hanem mert nincs meg elég kiló. ez most ugye vicc? ezt a diszkriminációt minden lehetséges fórumon meg fogjuk írni és az ombudsmanhoz fogunk fordulni, és ha kell elmegyünk az emberi jogi bíróságig is! akadt ki a nő. vandál ezen kicsit beparázott, azt súgta az ogrénak hogy ne csinálja már, neki ügye van, elég neki a pesti központi bíróság, nem kell még ez az emberies is. pillanat, felhívom inkább a főnököt mondta a vandál, azt hívta a csicsákot. hallod főnök van egy kis gond. itt van egy személy. egy ilyen...korlátolt növésű...ilyen alacsonyra növekedett na...törpe? nemár bazmeg márió hallod, így is az ombusmanhoz akarnak menni, azt tudod az ügyem...na, szóval egy ilyen nem sokáig érő úriember, na vagy hogy mondják...egy ilyen gnóm bazmeg, na, egy ilyen gnóm van itt bazmeg. szóval szerintünk nincs meg harmincöt kiló, le kéne mérni. van mérleg? nincs? hogy menjek a faszba? letette. izé, elnézést, szóval azt mondta a főnököm hogy kezeljük önállóan a szituációt, sajnos 35 kiló alatt nem engedhetünk be senkit, de egyáltalán nem a izé miatt van, hogy ön kicsi. mármint ön természetesen épp elég sok, csak annyira nem nagyon, érti hogy mondom. én nem engedem be. mondta az ogre kissé dacosan. jól van várjá má. szóval igazán nem akartam megbántani, de mindenképpen szeretnénk tisztázni a szituációt... a szituációt egyébként végül megint az ogre oldotta meg, aki hirtelen megjelent egy 30 literes san miguel söröshordóval, amit a pultból hozott ki, és mielőtt kettőt mukkanhatott volna a törpe, elkezdte emelgetni, miközben a másik kezében a söröshordót tartotta. najó bazmeg, bemehetsz. mondta az ogre kissé csalódottan, de a pár csak állt és döbbenten nézett. nem hallod, most mondtam, bemehetsz bazmeg, menjél már, ezért sírt a szád, nem? faszom. nézett utánuk az ogre, mikor eltűnt a rémült pár az ajtóban. biztos nem hiányzott ebből a kurva hordóból? nem? biztos. kár. akkor elmegyek pisálni. 
 
odabent meg tolongtak már a paraziták, olyan arcok, akik nem kinyitják, hanem kiszúrják a red bullos dobozt. ment már a rotyogás, meg a hadonászás, volt olyan is, aki már hármat is bedobott, de volt olyan aki még csak kettőt. szép a szemöd. udvarolt például az egyik arc egy csajnak, akinek fullos nagy csöcse volt. de a csaj egyből vágta, hogy a srác nem pesti, hanem valami vidéki paraszt, mert oldalt fél centivel följebb volt nyírva a haja, és nem volt eléggé megtépve. de az energie poló végképp elárulta a kis tanyasit. aha, kösz. tanulsz? próbálkozott tovább a srác. aha, ste? én is ja. dolgozok is, meg tanulok is. mos tettem le ifára a jogsit. mi??:))hallod **ßßszylvybaby@@%%O**? srác most tette le a jogsit ifára:D:D:D:D:D. majd elvihetjük kamionosok és kurvákra, hehe, lol:B:B:B . mi? mit montá, hova vihettek el? kamionosok meg kurvák? hallod, te nem kamion, ifa. na, de hova megyöl? szép a szemöd, nem hallod? de nem hallotta, főleg hogy az ogre hirtelen gerincenvágta a csávót. ne állj az úton. mondta, azt ment tovább a tömegben a mosdó felé. végre odaáér, megy a piszoár felé, amikor hirtelen az egyik  kis anyabaszó tony montana fénylő orral kibassza az egyik slozi ajtaját, ogre meg csak annyit érzett hogy hirtelen valami orrbabassza. a gecikurvaanyád hörgött, miközben két kézzel fogta az orrát, amiből ömlött a vér. támolyog kifelé betört orral, de úgy hogy már bokáig állt a vérben. nem láttad ki volt ordítja a lajos felé, aki a nagy üvöltésre rohant már oda.lehet még bent van, mondta a lajos, de komolyan fosott bemenni, milyen állat lehet, aki így pofántenyereli az ogrét. becsoszog óvatosan, sehol senki, csak egy 160 centis mikiegér áll a budi közepén, mint egy darab szar. hallod, láttál itt valakit? kérdezte a lajos. nem? akkor ne tátsd a szád, takarodjá innen, na söprés hülyegyerek. áll bent a wcben, ablak nincs, kijönni nem jött ki senki, a retyó ajtaja csupa vér. mint a helyszínelők olyan ez, gondolta és erősen hümmögött. na? hol a geci? dülöngél be az ogre. nincs itt senki. csak egy kis fasszopó volt, de az nem látott semmit...ekkor már bent állt az egész porta, azt támasztották nagyban az ogrét, hogy ne dőljön végig a padlón a 10 centis vérben, amikor végül besántított a milán is. naszép, látom öregem valaki jól rádbaszta a sloziajtót. ebben a pillanatban tátott szájjal egymásra néztek a harcosok, és hirtelen olyan megvilásodás támadt, hogy a lajos konkrétan felnyögött. 
 
és ekkor az ogre csak annyit mondott önfeláldozóan, vértől bugyogó szájjal: velem már ne foglalkozzatok, csak a gyerekkel. 
 
ogre egyébként utólag annyit üzen, hogy kibaszott nagy szerencséje az összes kis parasztnak, hogy ugyanolyan a sérója, de legközelebb inkább biztosra megy és egyesével leszúr mindenkit, mint egy disznót. buék. 
 

Címkék: 2010

2010.01.18. 11:22 57 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr721681553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yaaman 2010.01.18. 11:38:47

navégre. király lett.

Morzsamondja 2010.01.18. 13:11:19

Ogrét is elérte a sloziajtó általi presztizsvesztés. buék

Drout 2010.01.18. 14:02:47

"elég neki a pesti központi bíróság, nem kell még ez az emberies is" - aztaleborultszivarvégit :))

ohó 2010.01.18. 14:03:41

szegény ogre, és még meg se ölhette

innye 2010.01.18. 14:12:03

de hiányzott már ez :D

Drout 2010.01.18. 14:17:12

Azért remélem késdobáló Szandráról még hallunk!

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.18. 15:56:25

"hogy mondják...egy ilyen gnóm bazmeg" - és még sokan mások. Ez kurva jó volt :D

airween 2010.01.18. 17:22:16

"dévédén nincs meg? nincs."
Ez egy Rejtő-reinkarnáció :)

yuriclear 2010.01.18. 18:45:20

almássy téri szk?
hol volt? hol volt?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.01.18. 19:28:24

@yuriclear: miért pont az?:) őszinte érdeklődéssel kérdem.

kelta 2010.01.18. 21:02:19

Ez kurva nagy volt! Gecijól kezdted az évet, csak így folytasd!

Malachi 2010.01.19. 07:17:46

havonta elég is egy, csak ilyen legyen, juhé!

Grosso 2010.01.19. 09:38:04

Nem gondoltam volna, hogy Ogre lesz az orrángután!

Jó volt, kösz Tibi!

champ76 2010.01.19. 09:44:45

Búék!Szegény Ogre!Nem hiába szeretett volna ő komolyabb fészkontrollt...

gyutyka 2010.01.19. 12:58:38

Második olvasásra is tetszett.

Delinquent 2010.01.19. 13:42:00

Boldog nevnapot a Marionak!

KicsiSáti · http://kskozlony.blog.hu 2010.01.19. 21:29:48

Nem hiszem el, hogy azért nem fogott Ogre valami csírát, akit megnevelt a másik helyett is.
Csak ugye elég a PKKB is... :)

hana 2010.01.19. 22:50:42

mert az egyik dj többek közt a biharalmási club deluxe diszkó rezidense volt és behúzott pár arcot, akiknek az apja még medve volt.

borultam. :D

yuriclear 2010.01.20. 14:10:01

@izomtibor:

háhá, tibor
haverom szólt fel kölnbe kanáriszigetekröl hogy kérdeztél valamit válaszoljak

háhá, király
az lenne a kérdésem akkor amúgy hogy ogre BAJUSZOS??

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.20. 15:37:10

hallod **ßßszylvybaby@@%%O**?

Ezen térdig leszartam magam, b+.

Redmaster · redmatyi.blog.hu 2010.01.20. 18:39:19

Ezbazmeg, ez nagyon nagy volt.

jessicarabbit 2010.01.20. 19:51:08

vinnyogva röhög, amitől a hasizomláz rettenetesen sajog... :D

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.01.21. 10:08:06

Tibor ez nagyon nagy. Voltam is egy ilyen buliban, ahol kisértetiesen hasonló volt a story. Lehet Ogre ikertesója?! :D

Fishtax 2010.01.22. 20:49:30

Csak azért, nehogy Tibor abban a hitbe ringassa magát, hogy őt már senki nem olvassa, jelzem, ez is tetszett, várom a következőt! Hiányzik, mint az otthoni falat kenyér, a blog felkerült a kevés könyvjelzőzött közé!

Csak így tovább, jót ne halljak rólad, Tibor!

hemill 2010.01.23. 21:08:34

jó a poszt, Tibor, így tovább!
szép kis szilveszter lehetett :D

Miért xar a zene? · http://miertxarazene.blog.hu/ 2010.01.24. 13:19:47

Erről eszembe jutott, amikor egy ilyen faszább szilveszteren beragadt a népre az ajtó, azt az egyik kis cigó próbálta húzni kifelé, de csak úgy rángatózott, míg bentről egy ogre meg nem elégelte, azt rúgott egy embereset az ajtóra, ami a gyermek arcára nyitott egy új kárpátmedencét. Aztán ott is jöttek persze a raj spanok, hogy ki bánt el ilyen csúnyán a tesírrel, ment is a kósolgatás, hogy tevoltál geci, nenéézé, mitnézel. Ej, a szép kilencvenes évek :) Fasza poszt :)

UltimateUbul 2010.01.25. 10:31:31

a fasznak kell ezt a szájbabaszott netet tovább fertőzni ilyen tömény fos blogokkal? élőben nem elég a söpredék ebben a qrva országban? Azokat az igénytelen degeneráltakat se értem meg akik ilyet tudnak 5 sornál tovább olvasni...

shutruk 2010.01.25. 21:11:59

@UltimateUbul: Mérnemmészteajókurvaanyádba?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.01.25. 22:24:03

@UltimateUbul: örülj neki, hogy te nem vagy ilyen igénytelen degenerált. és annak is, hogy a monitor mögül nem mersz kimászni.

champ76 2010.01.26. 06:43:24

@UltimateUbul: aki a szaros pelenkát kiszedte a hájtól eldeformálódott húgyos picsád alól,meg a szaros ujjadat a nyomorék pofádból kisfiam,na az az igénytelen degenerált,amiért meghagyott,te faszparaszt!Inkább nyelt volna le!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.26. 09:19:21

Valahogy csak most olvastam el. Tibot, grat!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2010.01.26. 14:45:15

@UltimateUbul:

hát ez nem volt jó ötlet.

ha még csak a központozás és a mondatkezdő nagybetűk hiányát panaszoltad volna fel, akkor még megbocsátunk, mert azt mondjuk rád, hogy egy nyelvtannáci vagy, akiknek létezése gértsy, őőő izé grétsy (hogy kell leírni? valaki segítsen már) tanár úr óta indokolt, de hogy pont a stílust, és leírt tartalmat fikázd ilyen szavakkal, na ahhoz már kell egy kis hozzáállás.

nem túl sok jót jósolok a számodra ezen a blogon.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2010.01.26. 14:46:29

@champ76:

ú, ez fájt. kétszer kellett elolvasnom, mire rájöttem, hogy kit szidsz. :D:D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2010.01.26. 14:52:29

@izomtibor:

jövőre kérjétek meg az antonyo nőjét egy toplessz dídzséskedésre, garantáltan telt ház lesz. vagy a dj flowert.

BUNKÓ 2010.01.26. 16:34:49

"...sehol senki, csak egy 160 centis mikiegér áll a budi közepén, mint egy darab szar. hallod, láttál itt valakit?"

ez csúcs!

Grifter 2010.01.26. 18:08:17

Ritkul, de ez most jó vót.

champ76 2010.01.27. 07:02:05

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Örülök,hogy gondolkodóba ejtettelek :D .Akkor szegény meg biztosan azért nem írt vissza,(ha figyelembe vesszük az itteni kommentelők felfogását-pl a tied-az övéhez viszonyítva)mert dicséretnek vette.Pedig esküszöm,nem akartam..De amúgy nem van igazam?!Kommentelt volna az agyoniskolázottak.hu-ra,hogy ez az IIT,meg az olvasói,milyen egy elbaszott figurák-még támogatója is akadt volna rendesen.De ide ilyet írni?!Ha nem tetszik olvassa el,oszt csendben takarodjon a picsába,míg Ogre egyszer véletlen bele nem lép a mocskos pofájába...

Blackrock (törölt) 2010.01.27. 14:11:25

Mostanság leszoktam rólad, Tibikém...de ez a kis szösszenet visszahozta a régi szép napok emlékét. Nyomassad szépen tovább.

Mr.AT 2010.01.28. 11:56:15

Ez konkrétan zseniális, minden értelemben. 100%, 10/10.
A hordóval hónaljmérlegre tett törpe meg a cseresznye a torta tetején.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.01. 11:36:22

Tibi mikor jön a következő? Már kezdem elhanyagoltnak érezni a témát... :)

Alexi Borzovan 2010.02.01. 12:02:14

Szegény Ogre... Ez van, amikor nem hozzáértők (Márió) ugatnak bele más szakemberek munkájába.

@izomtibor:
Tibor, hagyd, majd elintézik a kommentelők, azaz mi. Ubulka, takarodjál fosni, mert lenyomunk a torkodon egy újabb adag ricinusolajat! :D

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.02.01. 21:06:05

@Izombuilder.com: remélem lesz majd miért elnézni ezt nekem. épp most is azon vagyok.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.02.02. 15:55:23

faszom most szállt el az egész post, amit eddig írtam...

champ76 2010.02.03. 06:41:39

@izomtibor: Lehetne-e egy javaslatom-e?Megkülgyük a mélcímünket,oszt elküldöd mindenkinek a posztot(legalább nem pofázik mindenféle faszomubul bele a felnőttek dógába)!Jóvan(-e)? :)

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.03. 17:43:01

@izomtibor: Na ez sz@r hír. Remélem hamar pótlod. Esetleg ajánlhatom az audioblogot, az se lenne egy rossz megoldás?! :D

blacklord 2010.02.04. 13:57:05

@UltimateUbul:-ra reagálók: ne etessétek a trollt...

Amúgy meg:
Cső. Tibikém, ez az idáigi legjobb! Az utolsó bekezdést rángó hasizommal olvastam végig!! :-))) Peace out.

blah 2010.02.05. 10:45:48

@izomtibor: van egy nagyon jó kis progi ami megjegyzi a begépelt szöveget: Lazarus.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2010.02.08. 16:43:30

@izomtibor:

ó de kár. pedig éppen "olyan depi vagyok, hogy mingyár öngyi leszek" hangulatban vagyok, pont jól jött volna antidepresszánsnak.

champ76 2010.02.10. 06:42:57

Lassan a húsvéti sztorival is adós leszel,már ha érted hogy mire gondolok..

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.02.11. 14:00:15

@champ76: na, holnap kint lesz az új, bár sok nyúl nem lesz benne, sorry.

egyébként a lazaságnak is oka van, de ezt majd egyszer remélhetőleg meg tudom itt mondani. persze továbbra sem magyarázkodom, mert az rosszul állna.

champ76 2010.02.12. 06:50:15

@izomtibor: köszönnyük!Poénnak(haha)szántam a beszólást,nem sürgetésnek na!Persze hogy nem kell magyarázkodnod,örülök annak a kevésnek is(ez meg nem célzás akart lenni,ááá:)),ami van!

KÁJZERSZÓZE 2010.02.15. 13:32:45

iszonyú telitalálat. jeeee

gratula

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még