Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Széchenyi-terv

Seregély dönci faterja aggódva nézte a budapesti tömegközlekedés körüli agóniát, mer most mehet ő is a faszba a kurva jó tanácsaival, amit mondjuk jó oké,  általában a terike írt meg eddig, ha épp nem kellett gépelni, de azér alá is kellett írni azokat. azt most mi a faszomot írjon alá? az önkormányzatis laci is azt mondta, hogy most egy darabig nem kell szökőkutat építeni a főtérre, mer így is tuti hogy hozzák tavasszal a kerületet, majd tán később, ha marad addigra valami. na és még mondják hogy több lábon kell állni,hát ő bazmeg állt jobbal is, ballal is, azt  mégis mire ment vele.  a gazdasági válság legnagyobb vesztese azonban mégiscsak a fia, a döncike volt, aki mikor meglátta egyik nap az egyetlen jövedelemforrását a nappaliban a dohányzóasztalon, csak morgolódott h a fasz apja már számolni sem tud, azt ment reklamálni h fater a másik felét lehagytad. hogy meglepődött mikor nem hogy a másik felét nem kapta meg, de majdnem mindjárt két ugyanolyant meg két hét szobafogságot. elhiheted hogy kétségbeesett, napi per húsz, azt a faszból tankoljon? szégyenszemre hívhatta fel a hélig tomit hogy jöjjön érte, mert nem tud lemenni a mammutba, azt a házból is kapucnival a fején ment ki. kocsiban sem szólalt meg, főleg mert 6 éve éve anyóson csak taxiban ült, akkor meg nem a tájat figyelte, hanem hogy a buborékokat bent tartrsa, úgyhogy most csak némán szemlélte a világot, hogy milyen a másik oldalról nézve. 

cafeban mindketten meglehetősen étvágytalanúl túrták a sztéket, mert azért a héligéknél sem volt minden rendben, apja cége, a bambi kanalasfagylalt és marketing tanácsadó kft.  ott figyelt az apeh listán 120 millával. kéne valamit csinálni....mondta seregély, miközben arrébbfocizott egy sült zöldséget a villával. faszom, mit? nemtom vállalkozni kéne...azt hallottam azokat most támogatni fogják, azt ősöknél mi sem vagyunk hülyébbek...ez mondjuk szent igaz volt, 20 perc múlva a hélig már elégedetten csapott az asztalra, kurvák! nincs most kedvem...mondta hélig finnyogva. nemazbazmeg, hanem venni párat vágod. nem nagy cucc, veszel párat, ő dolgozik te meg elmész a lóvéért, ennyi. látod bazmeg, ezért kell néha gondolkozni. fel is hívom a gerit, az tud mindent. szevasz gerikém, dönci vagyok. szevasz, mondjad gyorsan mer bizniszbe vagyok. hallod, kéne kurva. órára, kettőre? nem, hallod így örökbe, biznisznek. aham...vágom h mondod. na figyeljél gyertek ide a tűzoltóba azt ledumáljuk. tűzoltó? várjál az nem mond semmit. pesten, a tűzoltó utca, gyertek ide. várjál, az a westendnél van? nem bazmeg, üllői útnál. ij akkor nem vágom...ne basz ki velem dönci, hallod, klinikákat vágod? úúú bazeg, klinikák? várjál azt tudom, az vagy a jános kórház vagy a kútvölgyi! a faszomat, azt bazmeg, mindegy figyeljél, gyertek át pestre azt mondom. jó de figyelj melyik hídon kell? hogyhogy melyiken? hát bazmeg vagy a petőfin vagy a lágymányosin. ú várjál ne így mondd nem vagyok jó hídnevekből...inkább azt mondd hányadik. vagy várj, a lánchidat azt hiszem tudom melyik, attól alulról vagy fölülről hányadik?..vagy pill azt mondja a hélig beírjuk ezt a tűzoltót a naviba, megyünk.

végül másfél óra múlva meg is érkeztek, mert ahányszor azt mondta a navi, hogy tarts jobbra, ők ennek megfelelően lefordultak jobbra. azt mikor látták hogy elbaszódott a navigáció is, hívtak egy taxit, seregély beszállt, azt a hélig követte őket hátulról, mint a filmekben, azt izzadt hogy lámpát ne kapjon, mert akkor lehet ott ragad örökre a beszart navival.  

szóval kurvát akartok venni? kezdte a geri, aki mellett kétoldalról ült egy-egy csaj, mer ha tárgyalás van, lássák hogy ő komoly ember. ja hát valami olyasmi...mondta a seregély. értem...a mongol a ti emberetek, 250 per darabja. összehozlak titeket, de ára van, kest is elfogadok, de csak azt. ez jó bazmeg, mi szandra? kezdte el csapkodni az egyik csaj lábát, azt majd beszart a röhögéstől. aha, ja. mondta a csaj, és fordított egyet a rágóján. nade komolyra fordítva a szót. ötszáz. ennyi az ára hogy megmondjam a mongol számát, mert hiszitek vagy nem, nincs benne a telefonkönyben. úristen gec, hallottad ezt szandra, ezt bazmeg nincs benne a telefonkönyvben, kurva jó nem? aha, mondta a szandra és végigmérte a két srácot, akikről megállapította h nem kúrna velük, ingyen mármint. na, azt hány kell nektek? hát nem tudom, így hirtelen most várjál...hélig izé mennyi legyen? legyen kettő...hát jó akkor legyen kettő darab ilyen kurva. de várjál ezek jó csajok? ezek??? ne bassz ki velem, miskolcon a legjobbak. de tudod mit, egész somogy megyében vagy mi a faszom van ott.

így történt hogy két nap múlva hélig és seregély ott állt miskolcon egy parkolóban egy mongolnak nevezett emberrel, aki lezserül hordta a piros suhogóst a bőrkabáttal, azt volt akkora hogy kitakarja az egyik tízemeletest, és ebből csak a feje lefedte a legfelső négy emeletet. mellette két nő állt, egy-egy fogon osztozva, amit kicsit feldobott az egyiknél a lila melír. seregélyék meg kissé be voltak szarva, mert még sose vettek kurvát, de hát azér nem akarták h szarba vegyék őket, ezért full pimpbe felöltöztek, hélignél még sétapálca is volt, ahogy azt látta. izé..azt jól baszik a picsa? kérdezte a hélig hogy azért lássák nem ma kezdte. ki a kurvaanyádról beszélsz? hördült fel ez a mongol. a hugomra gondolsz baszdmeg?  hogy izé mi?? rezzent be majdnem a hélig egy rostosat, figyelj úú  nem tudtam izé de nem is úgy értettem mert csak h hát hogy általában érted tehát hogy általában persze nem a hugod, mer o nyilvan nem szokott, vagyis nem azt, szoval erted...hol lesznek a lányok? váltott témát a mongol. izé hogy hol? hát figyelj tudod hogy van ez, gondoltuk érted keresnek valami utat, elég sok út van ott pesten, aztán ott álldogálnának és érted ha jön valaki, most nem tudom a hugod most pont igen-e mert erről az oldaláról nem ismerem de...az úton baszdmeg? hördült fel megint a csávó, némi ingerültséggel a hangjában. az úton? ott ezek nem állnak, ezek nem olyanok. lakás kell nekik. máshová nem mennek, ezek luxusba mennek, angi filmezett is, nem angi baszdmeg? hája. mondta az egyik csaj, miközben köpött egy kevés nikotint a betonra. igen lakás, persze oké mi is úgy gondoltuk, csak hogy míg be nem rendezzük...de akkor persze, mi is persze így gondoltuk nyílván, mert láthatóan a lányok, és a húgod is természetesen láthatóan nem olyanok, nem ilyen kamionoskurvák, persze a hugod még csak izé olyan simának sem látszik de érted h mondom, de oké persze megoldjuk....helyes. biccentett a mongol. nade akkor ugye 350 per csaj, én a forgalomból már nem kérek csak 10%-ot, ez a matek. 350??? hőköltek meg a srácok, de nem sokáig mert megint megzörrent a csávó, azt kinyúlt a nagy tömpe újjaival és az egyikkel közvetlenül hélig orrára mutatott, mintha be akarna csöngetni rajta. mér mi a kurvaanyádat hittél hogy ingyen adom baszdmeg???  de nekem a verda is oké ha itthaggyátok. hélig ijedten nézett a kocsijára, hogy de hallod ez egy zsír új clk, 700nál többet ért...hallod faszkalap, a piacon minden annyit ér, amennyit adnak érte, nem tudtad baszdmeg. én adok érte ezt a két picsát itt, úgyhogy ennyit ér, vágod?? izé oké persze, de hát haza is kell jutni meg minden, úgyhogy inkább itt van 8 kesbe, és akkor köszi tényleg, rendben vagyunk? najó, de húzzatok a faszba, azt vigyétek ezt a két korcsot, hallod klára, aztán heti egyszer hívjál fel, meg az anyádat is, mert szájbabaszlak, hallod. 

úgyhogy végtére is elégedettek voltak, ott állt a munkaerő, már csak a hírdetéseket kellett feladni. hallod izé angi ugye? szóval kéne pár dolgot mondanod magadról hogy kitöltsük ezt itt, szóval mondd mi a kedvenc filmed meg hobbid? csaj nézett hirtelen nem lehetett tudni h már gondolkodik vagy csak most kapcsolta be a rendszert, de végül megszólalt, hogy há nekem aztán gecimindegy, mé filmet is kell maj nézni vagymiageci van? nem, nem dehogy, csak hogy jobban megismerjenek vágod..aha, hát figyeljél szűk borotvált a puncim, feszes nagy a csöcsöm, hátmostígy nemtom...ja, ennyi. aham...bólogatott a hélig. és te figyelj, mi az amit vállalsz meg az amit nem? hát figyejjé, szájba arcba seggbe nekem gecimindegy, lehetnek többen is öten vagy faszomtudja de az feláras, szopás simába, gumiba, nekem gecimindegy, de hallod én a wckefét is megkúrom ha fizetnek...jó mondjuk a terhesszex az nemoké, azt nem csinálom. izé miért terhes vagy?? lepődött meg a hélig. hogyagecibe lennék, ki vagyok kaparva, csak mondjuk azt nem vállalom, te kérdezted. monjuk eccer volt durva, hárman csak a picsámba, de a hátsóba, érted, azt a végén már nyüszítettem mint egy ebolás kismókus vagymiarák. aham...hümmögött a hélig. és te klára? nemtom...írd bele h szeretem a gecit, hehhe. meg várjá, hozzatok má egy törölközőt ezeknek a geciknek, mer túrosfaszúval én nem kúrok. egyet? egy elég lesz? persze bazmeg mé te hányba törlöd magad zuhanyzás után? ja meg vmi krémet bazmeg, mer gecire viszketek, hallod, kivakarom a picsám. izé jó, hát holnap akkor hozom is, mert akkor úgyis esténként jönnék ...jönnétek azt mi a faszé? hát tudod, a pénzért...áhh mi a fasznak azé eljönni, elutaljok majd mi azt péntekenként, nemigaz klára? ja, majd elutaljuk, nem kell itt lábatlankodnotok hallod, rontja a bizniszt. csak csörögjé este azt megmondjuk mennyi vót a bolt. 

másnap segerély izgatottan tárcsázott és majd kiesett a telefon a kezéből örömében, hallod hélig 400! csak az első napon négyszázat csináltak ezek ketten, két nap alatt visszajön az áruk bazmeg! teljesen be voltak sózva, alig várták már hogy péntek legyen. pénteken azonban hiába nézték a számlájukat, pénz nem volt sehol. este elkezdték hívni a csajokat, de tudod mikor vették fel, na azt rohantak át a lakásba, azt ahogy rohannak a lépcsőházban látják hogy tárva nyitva az egész kecó, azt bazmeg nemhogy a két csaj nincs ott, de még a parketta is hiányzik. a töküres lakásban csak egy cetlit találtak, hogy "fijúk boccsi dea mongol visza jöt értünk, ez van bocsi csá". 

ezt a geciséget, horkantott fel a seregély...ja bazdmeg, azt még utalni is elfelejtettek... de hallod, te egyáltalán megadtad nekik a számlaszámot?? én?? én bazmeg, miért te nem? mi?? hát úristen bazmeg, hát látod mondtam én h te mekkora fasz vagy...így vállalkozzon veled az ember basszájba. 

 

Címkék: a széchenyi terv

2010.02.12. 07:12 50 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr81749287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

light 2010.02.12. 07:40:24

Ez jól esett így korán reggel :)

Drout 2010.02.12. 09:04:25

Jó pénzért szívesen coacholom az ifjú titánokat! :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.02.12. 09:38:13

Egészséges erotika, vagy miageci:)

Morzsamondja 2010.02.12. 09:50:06

Bazdmeg, bizniszeltek volna inkább púrhabbal...

SaveMyShoes 2010.02.12. 09:54:45

A számlaszámot, bássszmegggg!!!! :DDD

Látom magam előtt, ahogy egymást okolják, pedig a lányok akartak utalni...!! :DDDDD

Blackrock (törölt) 2010.02.12. 09:59:27

Ja, örök igazság, csak kurvákkal ne kezdjen az ember (bizniszt).

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.02.12. 10:23:36

Vajon a merészség arányosan nő a tudatlansággal?

Ismét egy remek post. Köszönjük ;)

1kutya 2010.02.12. 10:26:41

ez a kurvatartás is csak azé jó, mert ha nem megy az üzlet, baszhatod a portékát...

diktatorikus kleptokrácia 2010.02.12. 10:39:37

ehh, bammeg, nehéz a vállakozói lét. nem látod a lét.

Kilgore Trout 2010.02.12. 10:40:04

Ezt a bizniszt akár a tardaiak is csinálhatták volna. (Ez dícsérte lenne.)

Kilgore Trout 2010.02.12. 10:40:40

Ehh, dícséret természetesen.

Kilgore Trout 2010.02.12. 10:41:59

És i-vel. Bassza meg, már írni sem tudok.

yaaman 2010.02.12. 11:01:50

jaja, megint király volt

nehülyéskedj 2010.02.12. 11:46:28

Vicces (biztos), de semmit nem tudsz te a Széchenyi-tervről, az tuti. Csak akkor mire.........

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.02.12. 11:50:42

@nehülyéskedj: bocsánat ha a lelkedbe gázoltam. csak feltételeztem, h ennyire hülye emberek nincsenek. de látom más kommentjeidből h te télleg igen hülye vagy, és most már én is, hogy egyáltalán hozzádszóltam.

McLane 2010.02.12. 11:56:26

"miskolcon a legjobbak. de tudod mit, egész somogy megyében"

Ez fektetett. :-)

Teasing Angel 2010.02.12. 12:15:28

Jaj, ezt már nagyon vártam! Minden sora kincs!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.02.12. 12:19:12

@Teasing Angel: nagyon kedves h beugrott meglepiből a sok meló ellenére.

szepi79 2010.02.12. 12:37:55

nekem az valahogy hiányzott a történetből, hogy ki is próbálják a csajokat, abból is lehettek volna dolgok :D de enélkül is szétröhögtem a belem :)

Morzsamondja 2010.02.12. 12:42:02

@szepi79 - Harciteknős idomár: Főleg azt amelyiknek viszketett már a pinája a gombától, mi? Mondjuk foguk az nem volt, így legalább nem kellett tartani tőle, hogy karcol a foguk. Na mindegy, ezt már sosem tudjuk meg. Ha csak vissza nem vásárolják a gárékat a mongoltól :D

Darkblogger 2010.02.12. 13:14:31

"mellette két nő állt, egy-egy fogon osztozva, amit kicsit feldobott az egyiknél a lila melír."

El tudom képzelni. A Mongol, meg kisebb figura lehet. :D

OmegA404 (törölt) 2010.02.12. 13:27:48

Meglehetősen realisztikus.

gyutyka 2010.02.12. 13:41:31

Nagyon remélem, hogy folytatódni fog a sztori. Nehogy már ennyibe hagyják a szívatást! Menjenek már el pl. egy kis verésért vagy egy hasba bökésért Miskolcra. Meg igen szeretnék tovább röhögni is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.12. 13:59:28

Jááááj, bassza meg!:D És dögöljek meg, ha nem az életből lett merítve, de tényleg!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.12. 14:09:27

Amúgy meg nagyon kőnig lett a poszt, tibor!
Már értesítettem Vérnyulat, nehogy véletlen ne találjon ide.:)

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.02.12. 14:50:30

@gyutyka: Azt gondolom levetted, hogy ezek már a melírtől összefosták magukat, nemhogy újból somogyba bassza őket a gépsárkány, még a végén a mongol azt is einstandolná, ráadásul a két gombáspizzát is rájuk uszítaná. Ezeken már csak 5 év einstein segíthet.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.12. 15:22:37

Visszajött Tibi az erőd! Nagyot ütött ez a sztori is! :))

nehülyéskedj 2010.02.12. 16:42:08

@izomtibor: Senki vagy te ahhoz, hogy az én leklemet akár csak megérintsd. Szánalmas senki.

nehülyéskedj 2010.02.12. 16:43:12

@S'hark: Jajj, de nagyon szellemes. Primitív, de szellemes.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.02.12. 16:59:46

@nehülyéskedj: faszomat keresel te egy ilyen blogban. Szánalmas kis gecc vagy, aki azt hiszi, azzal hogy ő fikáz olyan embereket akiknek ez a humoros, ám véresen komoly társadalomkritika tetszik, azzal már magasabb szintre predesztálja magát. Hát a nagy lófaszt.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.02.12. 17:01:48

@nehülyéskedj: h megérintsem a lelked? le ne szopkodjalak?:)

nehülyéskedj 2010.02.12. 17:07:57

@S'hark: Mit keresek? Szánakozok, mint jóérzésű humanista.

nehülyéskedj 2010.02.12. 17:08:36

@izomtibor: Apádat szopkodd, ha erre van guszosod!

nehülyéskedj 2010.02.12. 17:09:28

Milyen érdekes, egyszerre jelenik meg mindig a két nicknév. Micsoda véletlen......

gitáros 2010.02.12. 17:20:42

@nehülyéskedj:
Tényleg, mi a faszt kínzod itt magad, nyuszifül? Inkább menj vissza a mávos posztra zsidózni, ott jobban fogod magad érezni. :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.02.12. 17:23:56

@nehülyéskedj: aha...szánakozol...jó..légyszíves máshol tedd, és majd ha szükség lesz a szánalmadra akkor majd kivetítjük az égre, mint betmennek.

Amúgy nem ismerem Tibort személyesen, Tardán hallottam róla, azóta látogatom. Javaslom, a tarda.blog.hu-t ne látogasd, mert az is egy szánandó dolog, de az ottani kommentelők, még meg is keresnek és feldúlják az anyagcseréd.

ja... s a dezsomail.blog.hu felé se menj..tudod, ez egy társaság. Ne ereszkedj ilyen mélyre... menj pol blogokra és hittársaiddal szopkodjátok egymás kisujját.

Bár azt hiszem találtam egy neked való blogot. igazmondo.blog.hu. Azt hiszem ez a te színvonalad. Miki az élet nagy kérdéseit feszegeti, jól megértenétek egymást.

De ha mégis itt maradnál, szeretném, ha elmagyaráznád, mi is a baj ezzel a bloggal.

Remélem nem vagy fogyatékos, aki nem tud kimenni a négy fal közül, és sajnos a tv előfizetési is lejárt. Ugyanis tesókám, ez a való világ. Járj nyitott szemmel az utcán, és meglátod ezeket az embereket. Menj el a Mammutba mondjuk ma este...

szepi79 2010.02.12. 17:26:37

@Izombuilder.com: néddmá, avatáregyezés :D

@nehülyéskedj: te figyelj apa, én nem értelek téged. odamész egy blogra. elolvasod. nem tetszik. leirod. a többinek meg igen. eddig rendben. de utána minek maradsz itt? értelmetlen szájkarate lesz, próbálsz embereknek beszólni, de az itteni közönség ennél durvábbakhoz is szokott. hidd el, csak a biteket koptatod. felőlem persze maradj.

Káposztakukac 2010.02.12. 17:26:40

@nehülyéskedj: kotródj vissza oda, ahonnan jöttél, te bölcsész selejt.

hemill 2010.02.12. 20:30:35

uhh, nagyon jó lett a post!
az örök igasság itt is érvényesül: az emberi hülyeség határtalan :D

Fishtax 2010.02.13. 11:30:18

Tibor, nincs mit mondani, ez rendben volt ismét, mennyiség, minőség, persze ha kicsit sűrűbben jönnének ilyenek, akkor sem sértődnénk meg, ám ezt ne vedd sértésnek! Tisztelettel, miegyéb.

"...azt izzadt hogy lámpát ne kapjon, mert akkor lehet ott ragad örökre a beszart navival."

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.14. 21:58:12

@szepi79 - Harciteknős idomár: Tényleg... ha vígasztal, nem tőled loptam az 5letet! :D Már máshol is ezt használom...

@nehülyéskedj: ember, te tényleg 1 idióta vagy... te neked is csak egy dolgot nem engedtek meg gyerekkorodba... kitalálod?

champ76 2010.02.15. 07:09:11

Ez kurvajó vót!Simán lehetne belőle egy új magyar filmet csinálni,számomra ugyanaz a fíling-mindegyiken hülyére röhögöm magam!@izomtibor: kezdesz gyanús lenni!Újabban minden poszthoz jut egy szarfaszú díszbuzi,aki a kurva nagy agyával beugat.Nem Te kesseled őket véletlen,csakhogy csinálják itt a hangulatot?! :D

nabazzmeg 2010.02.15. 09:58:22

jól átkúrták a fejüket a repedtsarkúak...király poszt, szívesen látnám a folytatást, miféle
üzleti fogás lesz a következő.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2010.02.17. 09:50:33

Ez nagyon kemény volt :D Két ügyes gyerek :D:D:D:D

@izomtibor: Vigyázz, mert legyőz a rutinjával :D

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még