Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hol volt Lacika szerdától vasárnapig

Lacikának megcsörren a telója, nyomja ki ezerrel, bent ül tárgyaláson, némítani meg felejtett. asztal alatt ír vissza, hogy melóba, mi van? este mulen, karcsi tud. laci nem érti. mit tud? okosat, jön a reply. fú öcsém, a karcsi tud okosat, egyből liliomok nyílnak laci körül a tárgyalóban, csak lenne már vége a meetingnek meg az egész faszom napnak, három óra még, aztán haza, zuhany, ingváltás, kettővel kevesebb gomb felülről, aztán máris mulen. már csak három óra, ami alatt megiszik négy kávét, meg öt red bullt, alig bír magával, a faszom az egészbe gondolja, és hallja belülről azt a számot, aminek a címét most nem tudja hirtelen, de valami csaj énekel benne valami olyat, hogy lávizveriizi vagy ilyesmi, és akkor dummcadummca, és akkor kiállás lávizveriizi vagy lávizszogud tökmindegy, aztán drágátádrágátá. Jól vagy, kérdezi a kollégája a negyedikről, aki csodálkozó tekintettel dobálja a huszasokat a kávégépbe, mialatt ő azon veszi észre magát, hogy pergődobozik a kezeivel. Jaja, persze izé, csak van egy szám, de mindegy...amúgy tényleg jól köszi. hallod, már csak egy óra, azt vége, mi? hát igen...mondja a kolléga a negyedikről. bár most kaptam egy aktát, határidős, és tényleg hihetetlen mert már múlt kedden érkeztették, és akkor hozzám meg csak ma került...de lacika mindezt egyre távolabbról hallja, az estére gondol, ahol végre igazi arcok veszik körül, nem ilyen elbaszott egy gyökerek, akik jönnek az aktáikkal. értem, értem...válaszolja automatikusan, pedig nem hogy nem érti, de nem is hallja. nekem most mennem kell, veti hátra sebtében, ahogy menekül el onnan, attól a droidtól. 

otthon a zuhany alatt a türelmetlenségtől úgy keni be magát tusfűrdővel, mintha a böriben lenne és 3 másodperc múlva elfogy azt a melegvíz, ami alatt még ketten ki is rúgják a tus alól. borotválkozni már nem is mer, nehogy átvágja a torkát, a borosta meg amúgyis macsós. az ingjét akkora kézmozdulatokkal vasalja, hogy kaszálni szokás a réten, és hasonló vehemenciával szórja magára a parfümöt is, amitől 10 perc múlva a taxis köhögőrohamot kap, úgyhogy csutkára letekeri mind a négy ablakot, akkora kereszthuzatot csapva, hogy félő a kormányt is kiviszi. lacika izzad is, nem ezért állítgatta a séróját, most szétkúrodik az egész, nem is tudja hogy szóljon a taxisnak, szóljon egyáltalán, vagy ne szóljon, ha szól buzinak nézi, ha nem szól, a sérója bánja...de végül nem szól, inkább negyvenöt fokban tartja a fejét a kocsi közepe felé, mint akinek éppen úgy kényelmes. végre megérkeznek, kettőből, köszi, és már pattan is kifelé. bejárat előtt hívja a spanját, merre jár, de csak hatalmas recsegést hall, magyarán már biztos bent. még csak 11, úgyhogy tömeg semennyi, spanját is hamar kiszúrja. köszönést megelőzve kérdezi, hogy hallod karcsi mikor jön? tényleg jön? jön, jön persze, 10 perc azt mondta. ú 10 perc, gondolja a lacika, 9.58, 9.53, gyorsan elmegy hugyozni, addig is telik az idő. 8.42, nem telt eléggé, a faszba a relativitás elmélettel, ez már legalább volt vagy 10 perc, 8.22, kér a pultnál egy viszkikólát, a pultos picsa nem érti, utána nem találja, utána nem azt adja, utána nem érti mennyiből kér vissza, 5.32. hívja a barátnője, ez is pont ilyenkor, mindegy felveszi, inkább még most. hallo szia, igen lejöttünk picit a többiekkel...nem értelek, hangosabban. mi? ja, áá semmi különös, elég szar a buli, de tudod hogy van, a többiek miatt...meg a zolinak születésnapja van. neeem, nem múlt héten volt, az egy másik zoli, az a izé volt a huszár zoli, ez meg a mondmár pintér zoli. igenigen ő is kolléga. csajok? ááá csajok nincsenek, vagyis persze vannak, de milyenek...nagyon tré az összes, képzelheted...ilyen helyen, most kik járhatnak ide, gondolhatod...itt a barátnője belekezd annak ecsetelésébe, hogy a munkahelyén a főnöke milyen szar arc volt, mert kijavítatta vele a szerződésben azt, amit pedig korábban ő mondott, de lacika csak hümmög néha meg mégilyezetik, azt az egy egyszerre egy figyelmét, amivel férfiként rendelkezik, inkább egy szőke dekoltázsára fordítja. már éppen elveszne a telefon túlvégéből érkező picsogásban, mikor végre megjelenik a karesz! igenigen, szörnyű, hadarja be türelmetlenül a telefonba, figyelj le kell tennem, mert izé megjött a torta...igenigen én is, szia.

karcsi! üdvözli széles mosollyal az újjonan érkezettet, és máris úgy érzi, hogy a világon minden rendben van. rendben van? támadja egyből a karcsit, aki rutinos, egyből vágja, hogy nem a prosztatája felől érdeklődnek. persze, persze, gyere kicsit. molnár már itt van? persze, persze, szólok neki is. hagyd itt van, majd négyet kérek, addig én benézek egy kicsit a wcbe, addig kérj már egy cuba librét is, kösz. 

markában a boldogságával lacinak már egyből jó volt, pedig még csak most fog belekezdeni. ahogy bedobta percenkét figyelte magát és várta a hatást. amikor nem volt biztos magában, a kollégát fagatta, hogy na, nálad? nyugi, csitította ilyenkor a másik. már vagy eltelt egy óra is és még mindig nem érkezett meg...figyelte magát, nem csinált semmi különösett, csak simán táncolt, kicsit szolidan veretett, de semmi extra. fél óra után nem bírta tovább és odament a karcsihoz. te figyelj...nincs még..valami más? más kéne apám? hát igen, végülis mindegy, csak..szóval még nem az igazi. jó, de hogy kicsit jobb legyen...semmi extra, csak mégis...értem persze, értem, na figyelj, gyere menjünk. és ezzel karcsi elindult a wc felé, ő szorosan követte, majd magukra zárták a wc ajtaját. 

miután kijöttek, szóval ja. ja, szóval már egyből frankóbb. szinte érezte, teljesen. a lüktetés, meg a zene is kurva jó volt. belehúzott a dj, üvöltötte oda valakinek, a karcsinak. ja, ez ilyen. jött a válasz, és tényleg, tényleg ez ilyen, és ő végre teljesen felült a zenére.  

hirtelen rá akar gyújtani, fogdossa a zsebeit, semmi, benyúl a belső zsebébe, ez meg mi a faszom lepődik meg, kihúzza, erre a markában ott lát vagy húsz csomag világoskék orbit csomagolást. de hol a cigije? hol a faszban van a cigije? nyúlna be a másik kezével a másik zsebébe, de nem tud, mert benne van egy doboz kék pall mall. navégre, nyugtázza elégedetten, tűz...na az végképp nincs...kér valakitől, odajön hozzá a karcsi hogy menjen vele. hová? wcre. de nem kell. nemisazért bazmeg...hirtelen ott állnak a wcben megint, karcsi ad neki egy összegöngyölt húszezrest, hirtelen táncol, de már nem a wcben, a tánctéren, ahol a fények, pont úgy világítanak, mint ahogy a basszus...de érdekes gondolja...amikor hirtelen arra ébred, hogy fázik, pedig melege van. mennyi az idő? elfordítja a fejét, de nincs ott mellette az óra az éjjeliszekrényen, és ő sem az ágyában van, hanem egy boxban ül. felébredtél bazdmeg, vigyorog rá valaki, aki a karcsiékkal van, mert igen, a karcsi is ott van, meg még mások is. 

vedd be, na. mondják, de már máshol van, mások a fények, a basszus is más, kurva szomjas, de van a kezében szerencsére egy ásványvíz, pont a jó kezében, mert a másikban...a másikban a cigije ég, abból nem tudna inni...igen, még szerencse hogy nem abban...valaki ül az ölében, nem látja az arcát, mert smárolnak, kinyitja a szemét...felszisszen, a cigije égette a combját, ahol még előbb, vagy mikoris ült egy csaj,akinek...akinek nem emlészik az arcára. kicsit fáradt vagyok...mondja, de a karcsi még mindig vigyorog, csak hirtelen meg egy másik ember lesz, aztán annak az arcával vigyorog tovább, és valamit ad neki. kimegy hugyozni, megmossa az arcát. és akkor látja, hogy farkasszemet néz magával a tükörből. de nem olyan a kép. mint a tüköré, hanem valódi. csak a feje...furcsa a feje. mekkora fejem van, csodálkozik. és nézi tovább magát. aránytalanul nagy a testemhez, gondolja.

hol vagyunk? kérdezi hirtelen a mellette állót. he? kész vagy bazdmeg? feleli amaz, aki teljesen másképp néz, mint akiket ismer. mert ezt...ezt ő nem ismeri...ismerlek? szólítja meg, hogy kapjon végre valamiről valamilyen bizonyságot. hülyevagybazmeg? néz az rá, de csak egy pillanatra, megvetően, és táncol tovább. ő maga már nem táncol, csak áll, áll egy helyben, és kurva tompán hall mindent, de valami viszont nagyon éles...előkotorja a mobilját...73 nem fogadott hívás. hirtelen nem is érti, ki a faszom hív engem hetvenháromszor? nézi a híváslistát, 29 nem fogadott timi, 7 fasszopó robi, a főnöke, 16 anyu...anyu...miért hívhat ilyenkor, csak nincs baj? kimegy, kívülről majd felhívja, nyílik az ajtó...és bazdmeg hót picsa világos van. baz de jól sikerült ez bazmeg, hány óra lehet? nézi a mobilját, 11.50 geci... vasárnap??? hogy a gecibe van vasárnapban? most itt hogy van ez bazmeeeeg??!!? üvölti, de hírtelen felé kiabálja valaki, hogy kuss legyen, leginkább valami nagydarab állat a bejáratnál, úgyhogy inkább akkor, jó legyen, tényleg bocsi mondja...és de ez...ásztágeci ha vasárnap viszont akkor menni kell ebédelni szülőkhöz, de épp ideje már, mert geci éhes. hívok egy taxit, bazze, mondja és kurva jó kedve van, így kell ezt na, röhög, miközben tárcsázik. 

belépve az ajtón, lebassza a földre a tárcáját, fiam, fiam jól vagy, siet eléje a muterja, aki valahogy most annyira nem illik ide... jól jól, de most nebasszá, hallod most nebasszáá, vicsorog rá a lacika. úristen, de hát hol jártál, mi van veled? kérdezi sápadtan az anyja és kezét a homlokához érinti, amitől riadtan visszahúzodik, mint egy sün. de hiszen te meleg vagy! és hogy izzadsz is...nem fázol??? apu, apu a gyerek lázas, félre is beszél, nagyon nincs jól. hát ez a baj drágám, miért nem szóltál?

apu, nem hallod? menj már, siess, és nézd meg hogy itthon van-e a kovács doktor, és kérj tőle szépen a gyereknek valami gyógyszert!

Címkék: hol volt lacika szerdatol vasarnapig

2010.04.19. 06:29 31 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr241930763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

/ms 2010.04.19. 07:06:53

erről megint csak szuperlatívuszokban szabad beszélni!

pause 2010.04.19. 09:02:16

jááááj,retrau:D

Fishtax 2010.04.19. 09:53:06

A szomszéd helységben (nyitott ajtóknál) nagyfőnök megbeszélést tart a többieknek, én tartom kint a frontot a telefonokkal, kezem a számra szorítva, hogy ne röhögjek hangosan. Tibi, kössz!

Mr Garrison 2010.04.19. 09:57:02

Ez most nagyon jóra sikeredett... Jól indul a hét.

layo 2010.04.19. 10:00:22

Faszajó, de mérírtad jelenidőben ????

vincere 2010.04.19. 10:16:27

ez nagyon ott van. és milyen régen volt már ilyen jó kis igazi tiboros poszt!

Gennyzsák Sam 2010.04.19. 10:19:00

Kemény volt nagyon!

@layo:
Mert ilyenkor mindig jelenidő van. Instant a világ...

jobbos 2010.04.19. 10:27:45

De végülis hol volt az a szerencsétlen? :D
Mindegy, elolvasom még egyszer :D

Drout 2010.04.19. 10:40:25

csak nem saját élmény alapján ? :))

layo: átteszlek múlt időbe, oszt jó lesz?

diktatorikus kleptokrácia 2010.04.19. 10:53:17

ez olyan, mint a világos-sötét-világos-sötét-világos-sötét-vicc :D

köszönjük, Tibor.
és utólag is neved napja alkalmából isten és a blog éltessen, hogy sok sztorit olvashassunk még tőled

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.04.19. 11:27:09

Zseniális. Sajnálhatja, hogy a forgó templomablakok nem voltak meg neki, de így se lehetett akármi.

márvesztes 2010.04.19. 11:51:08

Hát ez nem lett olyan izmos, mint szokott.

Beautyqueen 2010.04.19. 11:55:02

uhh, még én szédülök tőle.

mojoking77 2010.04.19. 12:11:08

Huu, bassz.....
De reg volt mar. Talan igaz sem. Na jo, de.

Ezek szerint a '90-es evek vege ota semmit sem valtoztak a nepek....
Kosz Tibor. Boldog nevnapot, igy utolag is...
Konyv, halad?

Gy

1kutya 2010.04.19. 12:34:38

nagggyonnnn jóóóóó...

"összecsúszott" a gyerek, vagy hogy is mondták anno az én koromban?:D

mojoking77 2010.04.19. 13:53:17

@1kutya: Szet-szet.... Bizony, ahogy azt kellett

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2010.04.19. 14:35:35

"így kell ezt na, röhög"
másszóval nemigen tanult belőle, h esetleg olyan utazás is van amiből már nem ébred ilyen vidáman

layo 2010.04.19. 16:03:44

G Sam, Drout : nem tőletek kérdeztem vazeg.

AK--- 2010.04.20. 14:20:02

mit csináltez? higítót ivott, hogy ennyi minden kiesett? bah, nem hiteles :p

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2010.04.20. 23:05:48

Ilyen szerintem nincs is! A valóságban! :DDD

2010.04.21. 05:35:54

A mulen már nem a régi szerintem. Tuti nem mennék oda szórakozni.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.04.21. 09:08:52

Tibi úgy látszik, hogy visszajött Az Erő... vagy el se ment? Mind1 "hasítós" volt ez a szöveg is. Főleg, hogy épp megbeszélésre megyek, de röhögök folyton, hogy nálunk is ez megy... :)))

gyutyka 2010.04.21. 18:04:10

Pálinkától nem lehet ezt átélni?
...akkor nem is volt.

Zombika 2010.04.22. 15:24:02

Ez lehetett volna valamelyik Bret Easton Ellisben is, simán.

Mokele-Mbembe 2010.04.27. 12:19:40

Jó, jó, de hol volt Lacika szerdától vasárnapig?

East Coast Rulz 2010.06.13. 00:58:30

Hatttalmas gratula! Eros darab!

xbr 2010.10.08. 06:28:48

És ki volt a maradék 21 nem fogadott hívás, a soha le nem merülő mobilon?

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még