Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fásy Ádám meg a bedrogozott pribékek

Farkasnéni sziluettje ott árulkodott róla a függöny mögött. szokásához híven kémlelte ugyanis, hogy ki nem zárja be a kaput kulcsra, szerinte ugyanis különben bejönnek a bűnözők. pedig bejöttek azok amúgy is, sőt ott laktak a másodikon, robi és gyurma, most is éppen a körgangon cipeltek fel egy karaoke szettet. robinak egyébként kocka volt a jele az óvodában, ami ugyan nem jelent semmit, de az már igen, hogy az egész középső csoport év végére legfeljebb azzal játszhatott, mert a többi játék az valahogy diffundált. a későbbi években aztán, mint a család legkisebb legénye, néha elment szerencsét próbálni egytől öt évig, kivéve amikor egyszer hétig, mert több társát is vitte magával. egyik ilyen alkalommal ismerte meg gyurmát, aki egész életében összesen annyi hasznosat tudott felmutatni, hogy alátámasztotta annak a régi jogtudós csávónak az elméletét, miszerint a bűnözőket pacekról ki lehet szúrni. 

egyébként a karaoke cuccot a szomjas pocok nevet viselő létesítményről vitték el a buli vége felé, amikor hajnali háromkor az egyik megasztár olyan átéléssel énekelte a hatvanhetes útont, hogy már senkinek se tűnt fel, hogy a szomszédaim kikeverték alóla a zenét. ezt onnan tudom, mert másnap a tulajferi nagyon panaszkodott, hogy most oda az egyetlen kultúrális program, ami azért nem volt teljesen igaz, mert ott volt még ervinbá is, akivel lehetett fejben sakkozni. két lépésig. 
 
csinálunk este egy kis bulit tibikém, lesz pia, és nem csak fanta, úgyhogy nézegessél majd át ha gondolod, mondta robi, miközben tartottam a közértbe egy cigiért, hogy aztán titokban elszívjam egy buszmegállóban. biccentettem, hogy hogyne, majd pont azt, azt inkább kiléptem, nehogy mégjobban meg kelljen ígérjem. de nem jutottam messzire, mert a kapunál albert úr állt be elém sorfalnak, lengetve a kezében valami petíciót, hogy én azt írjam alá. mi a rák ez, albert úr? hát a múltkor már aláírtam, hogy a janzsóék gyereke ne dobolhasson, nem? ez most nem az, más ügy ez! mondta albert bá és körbesandított 10 centi vastag szemüvege mögül, amivel még mindig nem látott, de egy egész hangyabolyt felgyújthatott vele. hivatalos ügy! vagyúgy, mondtam neki, és éreztem, hogy akkor most tényleg nem a szarral fogunk gurítani. akkor miről van szó, albert bá? közbiztonsági kérdésről! tűrhetetlen már ami itt zajlik, tudja...régen az én időmben ez elképzelhetetlen lett volna! nincs rend, se fegyelem, se tisztelet. csak a züllés. a fiatalok egyre csak követelnek, a nyugdíjasok egyre csak éheznek! értem albert bá, és hogy jön ez ide? hát ez úgy jön ide, hogy meg kell állítani az értékpusztulást, a bűnözést, a szodómiát! ezért a lakóközgyűlés elé szeretném terjeszteni indítványomat, hogy szervezzünk házi polgárőrséget. aminek a vezetését, természetesen a lakóközgyűlés házszabály által előírt, a szervezeti és működés szabályzatban meghatározott, minősített többségű támogatása esetén,  szívesen elvállalnám. mert hallotta mi történt a szomszéd lépcsőházban is? nem? a hatpernégybe beköltözött két férfi, akik...
 
ekkor azonban mondtam neki, hogy inkább majd next time, azt sietve odakanyarítottam is a papírra a nevem a kis indítványára, mert úgy voltam vele, hogy egy kis szórakozás senkinek sem árt. 
 
este azonban valahol nagyon túlzásba kezdték vinni, mert valahonnan kurva hangosan szólt a valóvilág, amit onnan tudtam, hogy rettenetesen ordított egy picsa, és klauszék már 2 éve elköltöztek. mivel a szomszédoknak már több ízben tartottam kiselőadást a távirányító vol+ és a türelmem- közötti összefüggésről, sőt a szomszéd tercsák néninek még piros filccel is berajzoltam a tévéjén egy csíkot, hogy lássa hol van ennek a határa, ezért egyből gondoltam, hogy  messzebb kell keresni a süketeket. kilépve a körgangra nem volt nehéz lokalizálni a hangot, úgyhogy elindultam a nyomába, és a forrásánál megtaláltam robiék bejárati ajtaját. a csöngetést követő ajtónyitásra robi jelent meg az ajtóban olyan szemekkel, mint aki egész éjszaka a tenger mélyén hegesztett tengeralattjárót. jókor jössz tibikém, életem, gyeremábebazmeg, épp most kezdünk énekelni, már szereljük össze a cuccot. és már tolt is befele, azt bevitt egy szobába, ahol egy olyan súlyos brigád volt, hogy egy tiroli tehénpásztor a legkisebb feltűnés nélkül citerázhatott volna a szoba közepén. tibikém, gyere szépen ő itt a fodrászom, a lázár, meg a neje. ez itt meg a volt nőm, a móni. móni egy negyven éves műkörmös volt. vagy ha nem is, de farsangkor legalább jelmez nélkül bármikor az lehetett. 
 
arra nem jutott időm, hogy kettőig elszámoljak, mert már a konyhában álltam és ez a lázár gyerek kezdett kiselőadásba egy isztambul kép alatt, hogy akkor ő most elmondja nekem miért jó isztambul. de a felvezetést követően már azt magyarázta, hogy milyen csomót kell kötni a balatonon hatos szélben,  de se ezt nem tudtam meg, se azt, hogy miért jó isztambul, ellenben azt igen, hogy a móninak húsos a picsája, olyan mint egy sajtburger. tudom, mert megkúrtam! üvöltötte, miközben mellette a felesége lázárné citromot szelt a tequilához. 
 
gondoltam inkább diszkréten menekülőre fogom, de alig hogy beléptem a nappaliba, robi rohant oda, hogy adjam oda azonnal a mobilomat. merhogy az ezo tévét nézték, ahol valami rusnya vénasszony gubbadt egy gömb előtt, amiből adás előtt kiszórta a műhavat, a télapót, meg a vörös tér makettjét. szóval robi könyörgött a telefonomért, hogy adjam oda neki, mert ő fel akarja hívni ezt a mirellát, hogy megtudja mikor jön már meg a díler, mert vagy egy órája hívta fel. de hát tudod mikor hivogassa ezt a mirellát 900 ft plusz áfáért a telómról, inkább felhívtam neki a klubból az esztit, az úgyis szeret csacsogni, azt odaadtam a telót robinak. robi meg odaállt a lenémított kép elé, ahol mirella jósnő még mindig a gömb mögött várta a legközelebbi lakott területtől 300 km-re lakók, illetve a szélütöttek hívását, és nekiállt üvöltözni a képernyővel, hogy hanyas lesz a legközelebbi japán földrengés, mert neki ezt most nagyon fontos tudnia, mert a fényképezőgépéből kifogyott az elem, és kell bele elem. aztán kicsit lenyugodott, mert leült a sarokba, elkezdett esztivel lelkizni, azt mire a lázár meg a tesója, aki előkerült a retyóról beüzemelték a karakoket, és fejhangon üvöltötték a gergely robitól az emanuellt, addigra a robi már pityergett is. úgyhogy vissza is kértem a telómat, össze ne taknyolja, azt közbe hallom, hogy vmi tompán puffog, hogy ssslsssdh sssslsssdh, hátranézek hogy valaki tésztát gyúr, vagy miafaszom, de nem, csak a lázár ütögeti a móni pinájához a mikforont. a harminckettediknél aztán a lázárné odament hozzá, hogy hagyd már abba robi bazmeg, azt kivette a kezéből a mikforont. na én ekkor mentem ki az ajtón és húztam inkább vissza aludni.
 
hajnalban a füldugó ellenére is hatalmas robajra ébredtem, megyek ki a körre, erre látom hogy a robiék mellett lakó laután nénit viszi el három fakabát. másnapra kiderült, hogy a nagy hangoskodás felbaszta pár lakónál az ideget, de hiába csöngettek, senki nem jött ki, úgyhogy mindenki visszament puffogni. laután néni meg nem csak az idegeit kúrta fel, de a hangot is a tévéjén, hogy hallja az atv-t. azt időközben albert bá is csatasorba állította magát, azt mint kvázi lakópolgárőr már intézkedett is, és a retyóról betelefonált a rendőröknek, hogy azonnal jöjjenek, mert az egyik lakásban bedrogozott pribékek randalíroznak. na azt mire kovácshárom tizedes kiverte még szabóöt századosnak, meg még fölvették a kabátjukat és intézkedés végett megjelentek az épületben, robiék már rég a dokkban vegetáltak, egyedül laután néni lakásából üvöltött a fásy ádám.
 
miután rárúgták az ajtót a zsernyákok laután nénire, örökre megfogadta, hogy nem alszik el a sleep üzemmódra. én meg a biztonság kedvéért neki is rajzoltam egy piros csíkot a tévéjére.
 
 
 
 
 
 

Címkék: fasy adam meg a bedrogozott pribekek

2011.03.24. 07:33 22 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr202766364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Travis Paymon · http://szervezdmeg.eu 2011.03.24. 08:50:22

az atv-t hallani kell : )

és nemmellesleg juhé, van friss Tibi : )

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.03.24. 10:16:38

tegnap az elso igazi tavaszi napsutesre ebredtem, ma izomtibire...

tetszik ez a het:-)

nemvicces név 2011.03.24. 10:17:56

Állat, már elvonási tüneteim voltak! :)

MeMyselfAndI 2011.03.24. 10:35:41

diffundalt -> szublimalt, nem?

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2011.03.24. 10:44:02

A vége amilyen kiszámítható, pont olyan sírva röhögős :D

MeMyselfAndI 2011.03.24. 10:45:45

na jo, ez a piros csik a tv-n, ez ut :)

[mikor lesz meg a konyv elorelathatolag, tudom, mar unod a kerdest, de hatha :)]

Host 2011.03.24. 11:11:30

Add kölcsön a filced!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2011.03.24. 11:54:16

@MeMyselfAndI: még az is lehet. amúgy könyv-könyv, hát elvileg idén, de muszáj is lesz, mer 2012 már a világvége ugye.

Andie 2011.03.24. 13:05:36

Na ezér költöztem magánházba. 2 ilyen kibaszott lakást végigszenvedtem, vagy a kis büdös 12 éves picsa ugrált fölöttem, mer gumimaci erobik, vagy éjfélkor grasszált órákat magassarkúban az örömlány a másik lakásban, vagy ordítottak, veszekedtek, zongorát cipeltek, dohányoztak, stb körülöttem. Kell ez a faszomnak.
Most 500 méteres körzetben nincs senki, max hátul jönnek be a vaddisznók az erdőből, de majd jól beszerzek valami puskát. (nyílpuskához kell engedély?)

Kacor007 2011.03.24. 13:32:10

@Andie: Ha TÉNYLEG nincs 500 m-es körzetben senki, akkor nem kell...

lvnt 2011.03.24. 15:40:20

jajanyukám....egészen kivagyok...kirakhattál volna egy "munkahelyenne" karikát!!

Mokele-Mbembe 2011.03.24. 16:15:42

Sokat érett, de nagyon megérte. Teccett, kéremalássan.

Grifter 2011.03.25. 03:08:58

@Andie: De ha ellövöd a disznót, kurvára megbasznak érte (már ha a disznó nem teszi) - kivétel, ha sikerül leteríteni és nyomnélkül pecupákolod. De kétlem, hogy ilyen ügyes lennél.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.03.31. 20:34:26

@wmiki:

Egyébként Wmiki, a blog.hu történelmének legsikeresebb trollja végre kapott saját blogot, ahol az ő elmezavarairól van szó...:)

wmiki.blog.hu/

Jó szórakozást! :)

Grifter 2014.04.13. 15:04:36

@pison: Ezt szeretnéd, ha így 3 év távlatából átadnám neki, vagy valami komplexebb dolog járt a fejedben, amikor megfogalmaztad az elképzelésed?

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még