Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hannibal ante portás

A wellness szálló recepciósa idegesen görnyedt a monitor fölött. már zsibbadtak az ujjai annyiszor nyomta le a kontrolcé kontrolvét, hogy a google fordító eredményei átrepüljenek a freemailes levélbe, aminek címzettje egy angol webáruház volt. a procedúrára azért volt szükség, mert amit rendelt karácsonyra, azt ugyan kihozták dec tizenkilencedikén a megadott címre, de mivel az sajnos nem a coro volt, így a futár nyomogathatta a haverja lakásának csengőjét orrvérzésig. mivel a haverja az ezt megelőző és azt követő időszakot kizárólagosan otthon a kanapén töltötte, csak a vállát vonogatta, mikor robi, a portás érdeklődött nála, hogy mi van a csomaggal. úgyhogy robi barátnője végül nem cipőt és szoknyát kapott karácsonyra, hanem egy henkel pezsgőt, egy bonbont, fagyállót és hókaparót, amit a közeli schell benzinkúton talált huszonnegyedikén délután ötkor.

robi viszont szerette volna legalább a lóvét visszakapni, mert ugyan dolgozott szilveszterkor, de legalább a pihenőidőben meglátogathatta volna a cynthia házhoz is nonstop. amiből a házhoz tényleg igaz volt, mert amúgy erzsébet volt, és ideje nagyrészében nem volt elérhető, mert egy szállodában kúrták a vendégek. hogy robi is kúrhassa, már a negyedik ideges levelét körmölte fél órán belül, és hogy a szállítási címen kívül más is bizonyítsa, hogy magyarországról rendelt, a végére odaírta, hogy GIVE MINE MONEY OR I GO THERE END FUCK YOUR MOTHER!!!!4

ebben az ideges állapotában állt meg előtte a pult másik oldalán rákoskeresztúr legmenőbb bontott autóalkatrész kereskedője és három haverja, akik a kereskedés beszerzési oldalát irányították hajnali három és négy között.  mivel viselkedésmintájukat amerikai filmek és egy vadonban felnőtt bivaly hatására alakították ki, köszönés helyett lebaszták a pultra a kint alapjáraton zúgó ötös bmw kulcsát, aminek alaktrészei egyenlőre még egymáshoz tartoztak. állj má be vele, mondta robinak az egyik, és hogy ne tűnjön parasztnak, egy marokra gyűrt ötöst is kínált robi felé. mivel robi tudta, hogy a vendég az első, kedves mosoly kíséretében elfogadta a pénzt, majd csengetett friciért, a gyakornok srácért, aki abbahagyva a wc pumpálást és elment leparkolni.

mázli volt,  hogy dr. gressmauer emilía sebész főorvos asszonyt előző este elvitték bilincsben szobájából a rendőrök, mert így volt üres szoba. a srácok mondták robinak, hogy nem baj, hogy kétszobás a szoba, mert úgysem fognak aludni, kacsintott rá az egyik és hogy tényleg ne legyen baj, adtak még egy ötöst robinak. főorvos asszony egyébként rendszeresen kereste fel a szálló által nyújtott szolgáltatásokat, de csak első ízben fordult elő, hogy váliumra ivott rá, és kibontott pongyolában mászkált a folyóson. amikor megkérték, hogy ne úgy mutatkozzék, ahogy az úr megteremtette, főleg, hogy azóta eltelt 65 év, sajnos megmakacsolta magát és hiába kiabálta hogy rápisálok a geci lábatokra, erre nem volt már ideje, mert a kiérkező rendőrök annak ellenére is elvitték, hogy egy szikével a kezében védte a szobáját.

robi a kedvező fejlemények hatására lenyugodott, főleg hogy érezte, hogy nem egy tizessel fogja zárni a mérleget. úgyhogy elment kajálni, ami sajnos már nem volt olyan, mint rég, amikor még szabadon ehettek az alkalmazottak is a svédasztalról. ezért az ételhordóját már nem is vitte magával egy tescos szatyorba rejtve, csak jókedvűen lepottyant az asztalhoz, laurával, a masszőrcsajjal szemben. akinek elég ügyes kezei voltak, amit robi igyekezett is mindig hangsúlyzni a férfivendégeknek. helyzet? kérdezte robi, és karesz a szakács már baszta is le elé a tányért, amiben a hentestokány összefolyt a franciasalátával, a majonézes burgonyával, a rizibizivel, és a sertésszelet is átvette a ráborított harcsapörkölt ízét. máskor ez általában zavarta, de most jóízűen hozzálátott. semmi, mondta laura, miközben ropogtatta az ujjait a kezén, majd egy kis mentesvizet öntött a damaszt szalvétára és betekerte vele a csuklóját. negyven percig nem tudott elmenni az a dagadt német, akinek az a gusztustalan kölke van, amelyik kenyérrel eszi a somlóit, bökött undorral az étkező felé, ahol az egyik asztalnál egy háromfős német család ebédelt, a családfő elégedett mosollyal az arcán, pedig az ziher, hogy nem a kaja ízlett neki. a magas vékony faszfejű szakállas geci nem ment végül? kérdezte robi, de laura rázta a fejét. nem, a büdös kurva anyját, a spúr fasszopó gecinek. azért odajött hozzám, hogy a háromnapos korlátlan wellnes használatban tényleg minden benne van-e, és úgy mosolygott hozzá, mintha ló lennék és most hozta volna a kockacukrot. mondtam neki, hogy ezt ugyanígy ugyanezzel a hangsúllyal attilától, a kempo edzőtől kérdezze meg, erre megsértődött és elment a faszba. úgyhogy csak ennyi van egyelőre, nyújtott oda robinak egy kétezrest. most jöttek négyen, majd küldöm őket is, tette hozzá robi és elrakta a pénzt. jól van, de előtte mossák meg a faszukat, mert a tegnapi focista romángeci óta émelyeg a gyomrom, felete undorodva laura, és robi a villáján lebegő harcsaszelet inkább visszaborította a franciasalátára, és visszament a pultba.

robi az első két hétben elég sokat aggódott azon, hogy az önéletrajza első két során (önéletrajz, neve) kívül kb. semmi sem fedte a valóságot, a nyelvi ismeretei pedig még tán egy összehajtott szalvétát sem, de mivel a felvételi beszélgetésen a szállodaigazgató be volt kúrva, arra a kérdésre pedig, hogy ismer-e kurvákat, pozitívan válaszolt, a pozíció elnyerését ez nem akadályozta, a megtartását pedig az nem, hogy felvették gyakornoknak fricikét, aki ahhoz képest hogy négy nyelven beszélt és gyakorlatilag is járt főiskolára, kiválóan pucolt szart is. ebbéli elmélkedését néha megzavarta egy-egy vendégtől érkezett telefoncsörgés, de mivel ezek többsége a pénzadás dolgott nem erőltette, így megbaszhatták az anyjukat a kiüresedett drinkbárral, a retkes törölközővel, a hangosan kúró szomszédokkal együtt. néha aztán egyik-másik megelégelte, és lejött személyesen reklamálni, hogy így meg úgy, az ő pénze, ő itt a vendég, miazhogy nem szolgálják ki. ilyenkor robika sűrű bocsánatkérések közepette előadta, hogy elnézést, de az egyik vendéget súlyos szívrohammal elvitte a mentő és azt intézte, hogy érezze a paraszt, hogy mekkora köcsög, hogy a beszart hajszárító miatt ugat, másrészt a szobaszerzvízzel felküldött csekély vigaszsüteményt kicsit megnyalatta a gépházas szerelő németjuhászával, amit aztán az akadékoskodó köcsögök egytől egyig elégedetten meg is ettek. kisvártatva azonban, amikor a négyhuszonnégyes kezdett villogni, azonnal felkapta a telefont. ahogy várta, az autószerelő gyerekek, miután a medencében eredményesen lezavartak egy kettő a kettő elleni vízilabdameccset, ahol faragó bélanéni volt az egyik kapufa, egészen míg ki nem sikerült úsznia a partra, szerettek volna szárazföldön is testmozogni.

a hölgyek, akiket én nevezek így életükben először, este tízre érkeztek a kívánságnak megfelelően. a szőke nagymellűnek óhajtott lány legutóbb húsz éve lehetett az, a barátnője pedig annak a félreértésnek lehetett a következménye, hogy a strici a kis feketét a csaj homlokán lévő szemölcsre értette, rögtön a nagy barna mellett. robika leizzadt, úgy vissza fogják ezeket zavarni, mint a picsa, aztán ugrik a lóvé, de már nem lehetett mit tenni, fel kellett őket küldeni. idegesen nézte a telefont, hogy mikor kezd el ugrálni a 424-es hívásjelzője, de mikor fél óra múlva csak a háromhuszonhármasé kezdett, ahol az idős klagenfurti pár lakott, akik azzal a tudattal rakták be a szennyeskosárba a szaros törölközőket, hogy azt előtte sikerült alaposan kimosniuk, megnyugodott.

már közel jártak az éjfélhez, amikor megint csörgött a 424-es szoba, és ezúttal a tévére panaszkodtak a csávók. robi gondolta, hogy mi a fasz lehet, a maksa híradót akarják nézni a lányokkal, mindenesetre felküldte a szerelőt. aki jó húsz perc múlva jött vissza, hogy kopogást követően mondták neki, hogy menjen be, bement, azt azok meg ott kúrtak az ágyon tovább, pontosabban az egyik nem, mert az a teraszon állt nagyterpeszben meztelenül. azt úgy bökte neki oda az egyik, míg egy csajt pumpált, hogy kér-e egy kis piát, vagy ha akar, szívjon nyugodtan az asztalról. és, kérdezte robika, aki már elég régóta dolgozott ott ahhoz, hogy ne értse mi a probléma, de mi volt a tévével? ja, azzal semmi, legyintett a szerelő, csak szerintük rossz helyen volt, mert ott akarta a komódon az egyik megizélni a csajt. úgyhogy arrébb tettem, és adtak egy ötöst. ez tartott húsz percig? ja nem, hát meg még kellett kúrnom az egyik csajt is, gondoltam azért is adnak valamit, de nem adtak.

a kurva anyjukat, mondta robi, a szerelő lemondóan legyintett, adott robinak egy kétezrest és elment.

egy óra múlva cynthia, miután boldoggá tette mérnök urat a 322-esben, míg annak családja az egyik apartmanházban aludt békésen a himnusz után, már javában lovagolta a portás robit a hátsó irodában, miközben a négyhuszonnégyesben roppant idegesen telefonált a rákoskeresztúri memphis. egyrészt mert a kisjani eltűnt a teraszról, másrészt mert a tévét arrébb kellett volna rakni.

Címkék: hannibal ante portas

2012.01.04. 09:14 29 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr413516676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGerg · http://gergoblogja.blog.hu 2012.01.04. 10:27:05

Többször is felröhögtem, köszönöm!

sashlee 2012.01.04. 11:03:59

ejj ez a szilveszter...

Kiskaresz 2012.01.04. 11:30:01

szép is az élet a szállodaiparban :D

forrasztópákó 2012.01.04. 15:35:35

@Kiskaresz: Na igen :D 1 évig recepcióztam, de ez az egy amit soha többet :D (Pedig csináltam már pár különféle munkát életemben)

Kiskaresz 2012.01.04. 15:52:16

@forrasztópákó: én szerettem de nálunk nem mentek ennyire durván a dolgok (lehet azért mert a vendégek nagyja családos/nyugger volt) :)

Imurai 2012.01.05. 03:30:32

hát tibikém, csalódás vagy... na, nem a sztori, azon aszaltam, de "egyeNlőre"? komolyan?!
meg van legalább 2 elírás is, olvasd át plíz! Tőled többet várna a zember.

Illye26 2012.01.05. 07:04:37

Robi vagyok, recepciós. Nálunk sajnos nincs 424-es szoba:(

Imurai 2012.01.05. 21:50:58

@IzomTibi: mi vagy te, gyurxcsány? :D

Grifter 2012.01.06. 06:17:48

Utolsó két posztban teljesen kifinomult a magyarja valakinek, már alig lehet ráismerni. Az a könyv betett.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.01.06. 08:51:51

nagyon szórakoztató, köszönet :)

Mokele-Mbembe 2012.01.06. 10:26:45

Vatafakk iz "coro"? Problémáim vannak az első bekezdés befogadásával.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.01.06. 11:38:55

@Imurai: elmúlt közületek már valaki 68?
@Mokele-Mbembe: coronita. szombat hajnali ötkör nyit, hétfő délig egész jól át lehet vészelni a hétvégét, csak ne felvágottat csomgaltass uzsira.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.01.06. 13:26:25

@Imurai: feltételeztem, hogy ha én lennék a feri, akkor nektek meg már be kellett volna töltenetek a 68 évet, minimum

2012.01.06. 22:08:48

Nagyon jó az írás. Csak az bánt, hogy ehhez képest nekem nagyon unalmasan telt a legtöbb szilveszter.

A teraszról eltűnt kisjani egy kis üveg whisky?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.01.07. 10:03:29

@tff: az is lehetne, de inkább az addig meztelenül kint álldogáló komplett ember.

Nina Skye 2012.01.07. 14:34:23

bajos es szep tortenet:)

Frick László Emlékzenekar 2012.01.09. 03:16:30

@Nina Skye: és tele van jó sok életszerű szóval!

Frick László Emlékzenekar 2012.01.09. 03:18:15

Csak ugye egy welness szálló nem az Anna panzió, dehátugye

wanekus 2012.01.10. 21:04:28

Jó a sztori, mint mindig. A cím is üt, pedig a recepciós gecó se nem a pun hadvezér se nem a Hannibál tanár úr. De, hogy a piacról él az biztos :-)

Acmee 2012.01.11. 19:15:15

@Imurai:

Akkor kb. mindegy.

Szerinted a szombati buli végeztével (kb. hajnali 5-től) hétfő délig hogyan lehet végig szeletelni?? Hát nem párizsiből, az tuti...

Imurai 2012.01.11. 22:19:07

@Acmee: erre csak annyit tudok válaszolni: He?! Nem értelek se téged, se Tibit ennél a posztnál... Csak nála ez az imidzs része.

Terlis 2012.01.17. 17:55:05

@Imurai: szvsz úgy Tibi is szórakoztatóbb, ha megérted

Imurai 2012.01.17. 18:52:40

@Terlis: ha te érted, elmagyarázhatnád nekem is, hogy jött az "elkúrtam-Gyurcsány" vonalra a nyugdíjas dolog?

mikerbiker 2012.02.01. 21:10:27

Tibikém,Rejtői magasságokban jársz mostanában...nem gondolod?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.02.02. 12:32:07

@mikerbiker: ilyet én biztos nem gondolnék. most is csak a nádor utcában.

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még