Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ül, fekszik, biztonságosan szórakozik

Kármán Imre jegyző hatósági ellenőrzés során kissé megszeppenve állt hajnali négykor 450 darab állampolgár között, akik percenként 170-szer hallgatták meg ugyanazt a lábdob hangot egy dark goa partyn már vagy jó négy órája. a tőle jobbra verdeső mókus ennek megfelelően konkrétan 40.800szor vert bele az oxigénbe, mióta betalált a tánctérre, hogy azt nevével ellentétben arra használja, hogy kiizzadja a metadont és a meszkalint. jegyző úr elmerengett egy pillanatig, hogy ezekkel a közmunka program keretében a négyes metrót fél év alatt be lehetett volna fejezni, és elég lett volna hozzá fejenként egy műanyag óvodai lapát. az elmélkedés végén odafordult a balra tőle épp felügyeleti jogokat gyakorló bávány sanyi security feliratú pólóban álldogáló taghoz, akit ha megszólítottak, azt mondták neki, hogy cölöp. mivel a jegyző azzal indított, hogy uram, elnézést, így nem is nézett oda, csak meredt tovább a szórakozókra, olyan erősen, hogy konkrétan azzal támasztotta őket. a jegyző nem adta fel, tovább próbálkozott. elnézést uram, ne haragudjon! mi? fordult hirtelen oda cölöp, mert annak ellenére, hogy nem volt benne biztos, hogy ez neki szól, de a környéken állók közül még leginkább magát tudta elképzelni, mint akire illik a megszólítás. füleki szervező úr mondta, hogy önt keressem a kérdéseimmel. ki? füleki úr, a szervező. ja, a robika. helyeselt cölöp, hogy így már tudja. mondja, ne kíméljen. rutinellenőrzést tartunk, a fiatalok biztonságos szórakozását ellenőrzöm kollégáimmal, akik most füleki úr irodájában vizsgálják át az iratokat. ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy tavaly óta a vonatkozó rendeletnek megfelelően milyen megoldásokat eszközöltek a szórakozók biztonsága érdekében? cölöp nézte az embert, hogy ez most direkt baszakodik vele, vagy mi a kurvaannya. az a kérdés, hogy most má biztonságosabb-e ezeknek a szórakozásuk? fordította le kisvártatva hangosan az elhangzottakat, jegyző úr pedig helyeselt, hogy pontosan.

há nézze. hét éve például volt itt egy buli, a faszomtuggya valamilyen botsáska külföldi jött ide jáccani, afrogeci vagy mi. mármint a neve, nem a faja, azt akkor azt monták nekünk, hogy engedjünkbe mindenkit. a végén a jani talppal nyomtabe a parasztokat, hogy addide a pénzed, aztán takaroggyá be. annyian voltak benn a végén, hogy a pinceablakon a gőz úgyjött ki, hogy háromszor ki jöttek a tűzoltók, mer a lakók be telefonáltak, hogy tűz van. a tűzoltó meg kérdezte mivan. montuk neki, semmi, sok buzi szétbaszva izzad bent, az van, azt párolognak. mi bese mentünk, mer nem lehetett elviselni, nem vagyunk mi állatok. de ezeknek ez nem volt baj, ezek egyenesen ezt kívánták. ha kevesen voltak, bese jöttek. meg mi igazából ha akartunk volna se tuttunk volna be menni, mer erre az egy darab ajtóra, ami ott volt, fel volt tornyosulódva három hernyó, az tartotta az összes többit odabenn. kinyitottuk volna az ajtót, kiborult volna  az összes, pedig addigra már egész ügyesen elrendezhették magukat. na, hát erre a tűzoltó megnyugodott, azt el is ment a faszba, a másik két alkalommal csak villogva elmentek az épület előtt. mi meg a janival néztük tovább az utcán a picsákat. akkor ez még így volt.

értem. bólintott a jegyző, majd belenézett a papírjára és írt valamit. azóta készült a rendezvény helyszínére vonatkozó menekülési terv? na az, az készült. bólintott cölöp. még ilyen képzésre is mennünk kellett. azt akkor került fel az a zöld világító geci is a bejárat fölé, hogy ne a falnak rohanjanak a gyerekek, ha van valami. meg valami csóka lerajzolta, hogy hogy fognak menekülni a szórakozók szabályosan, ha lángolnak. ezért került ide középre ez a kordon. néha átesnek rajta, de akkor fel állítjuk, mer állítólag ha menekülni kell majd akkor ki fogják tudni kerülni.

korábban nem is voltak ellenőrzések? kérdezősködött tovább jegyzetelve a jegyző. a' faszba ne lettek volna. állandóan voltak. jöttek ki kommandóval, fekete ruhában, rendőrökkel, annyian voltak, azt hittem bejön mögöttük a pápa. de nem, csak keresték a matricákat a dj gyerekek lemezein zseblámpával. azt ha találtak egyet, amin nem volt, lenyugodtak, elvitték a djt a picsába az összes motyójával mi meg beraktunk egy mix cédét a parasztoknak, azt csókolom.

most is csak ketten vannak? faggatta tovább a jegyző, fel sem nézve a papírjaiból. a faszt. nyolcan. pedig régen mikor nyílott a hely, lejöttek a benszülöttek, érti kikre gondolok, huszan. ott basztuk ki őket, azon a lukon, pedig akkor se voltunk nyolcan. nahjo az igaz, hogy akkor még lehetett viperázni, rábasztál kettőt a tarkójára, májusban is csinált hóangyalt. jójó, tudom hogy ilyet má nem lehet, ne nézzen. most szépen meg várom, míg egymást megverik, aztán aki nagyobb rambo volt, azt udvariasan megkérjük, hogy menjen ki, ha meg nem csinálja, fölsegítjük a földön fekvőt és kivisszük az utcára és letesszük. nehogy tovább verjék. ugyanez a dolog, ha valaki szét bassza magát és fölfordul. nem hiányzik a balhé. ment haza a nagymamától gyalog, megivott négy deci ginát, elfeküdt a járdára. nem kell ehhez bulizni, az ilyen rémhírektől csak pánik lesz.

mit tud arról, van engedélye a helynek, és ha igen hány főre? váltott gyorsan témát jegyző úr. még hozzá is tette, hogy maradjunk a tárgynál, ha kérhetem. hogyafaszba ne lenne engedélye. de volt ennek mindig. mi bejelentettük, az önkormányzat meg tudomásul vette. tudom, hogy ment ez, én is csináltam bulikat egy időbe'. konkrétan egyszer. volt egy üres raktárépület a csömörinél, na azt kisasoltuk a haverral, mert voltunk mi már elég buliba, tudtuk hogy van ez, fölokosodtunk már. haver nője beszélt angolul, írt levelet mondom is kinek... mindegy, nem jut eszembe, köcsög egy neve volt. a lényeg, hogy ismert dj volt, német vagy holland, valami ilyesmi. el is jött, háromezer euróért, kimatekoztuk minden, eljönnek mittomén kettő-háromezren, belépő, pia, szakítunk is. nyomtunk szorólapot, minden. bulit bejelentettük, mondták jóvan csináljuk, nincsenek szomszédok, egy nyugger picsája se fog izzadni, más úgyse számít. még a viva is kijött forgatni, az a szőke picsa jött, meg valami ötvenes bűnöző palija, végig ült a sarokban, azt azt figyelte ki sasolja a csaja seggét. nade minek volt az egész, mert baszórolád volt, ránk szerveztek, azon a hétvégén volt valami geci nagy buli meg három másik is, szórólapozást is elbaszta a dénes, most nem lényeg, a lényeg hogy este százan lengedeztek, mint fing a szélben. totál bukó volt az egész, frankón mint az állott rozmárgeci. végén jött oda a dj, hogy akkor adjuk a lóvé másik felét, mondtam neki, hogy takarodjál geci, hát a faszom se volt kiváncsi rád, azt itt jössz a lóvéval, mint egy buzi zsidó, menj haza a geci kurva anyádba, mert nyakon baszlak, így. haver csaja meg közben frankón fordította, fakkmadör meg minden. az ideg megbaszott, főleg hogy a hyperen meg ugyanakkor ötezren voltak, sok igénytelen geci drogos. a lényegre, ha kérhetem, köszörülte meg a torkát a jegyző újfent. na, a lényeg az az, hogy most már nem így van, kellett csinálni mérést meg minden, azt megállapították, hogy itt egyszerre 450 ember lehet biztonságosan, pedig tavaly voltak itt ezerötszázan is, senki le se szarta. na mindegy, szóval 450-en vannak, ez tuti, mert a karcsi áll a bejáratban és strigulázik. elvileg ha kimegy valaki, azt kihúzza, de nem akarja elbaszni, ezért az első három órába nem is mehet ki senki. fő a biztonság.

ez így van, helyeselt jegyzetelés közben a jegyző, és maga előtt megjelent az opera képe, ahogy megy fel a lépcsőn, higgadtan, nyugodtan a feleségével az oldalán. mondjuk szerintem nem az a 450 van nagyobb biztonságban, aki itt van, vette újra át a szót a cölöp, miközben ő meg elképzelte, ahogy fáklyaként lobogva rohannak a goások az ajtó felé, mert azok ezen az ajtón ugyanúgy nem mennek ki, mint ezerötszázan, hanem az a kb. ezer, aki be sem jöhet. én sem értem miért kell ilyen helyekre járni, vonta le helyeslően az elhangzottakból következtetést az ötvenhatéves közszolga, miközben fél szemmel azt figyelte, ahogy egy nyolcadik kerületből kiszorult összetapadt hajú hajléktalan színes botokkal játszik a zenére, amit ők úgy neveznek.

egyébként önnek, mint szakmabelinek mi a benyomása, biztonságosabbá vált az elmúlt időszakban a szórakozás, vagy van más, ellenkező előjelű tapasztalata? kérdezte a biztonsági embertől, aki a botosemberhez képest sportos, életerős fiatal benyomását keltette. hát a fasz tudja, vonta meg életerős vállait cölöp. ott van az a két gyerek, aki nemrég beginázta magát, aztán meghaltak, meg most is összeszurkáltak valami tagot, múlt héten pedig a szomszédban meghalt egy kissrác, mert rosszul lett a tánctéren, aztán 46 perc alatt ért ki a mentő.

nem így értettem, összességében kérdeztem. ja, összességében! hát úgy, összességében, persze. volt a tovább képzés is, meg minden. mosolygott cölöp, amit jegyző úr viszonzott és kézszorítást követően higgadtan, nyugodtan távozott a zöld exit felirat alatt.

lehet át kéne javíttatni kijáratra, az egyértelműbb, gondolta még elfelé menet.

Címkék: ül fekszik biztonságosan szórakozik

2012.03.13. 09:04 26 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr714312326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsottiecsem 2012.03.13. 09:48:08

"rábasztál kettőt a tarkójára, májusban is csinált hóangyalt"
Még most is röhögök. :)))

laposmacska 2012.03.13. 10:27:16

ez nagy volt! "elfelé menet" :)

Drout 2012.03.13. 10:46:05

Legjobb: "közmunka program keretében a négyes metrót fél év alatt be lehetett volna fejezni, és elég lett volna hozzá fejenként egy műanyag óvodai lapát"

kész vagyok :)

rgranc 2012.03.13. 11:42:22

Négyes metró, LOL! De az egész - szokás szerint - színvonal! Kösz!

Kozika · http://www.k-1.hu 2012.03.13. 13:09:38

hát ez a májusi hóangyal... még mindig röhögök.

1kutya 2012.03.13. 14:03:05

"ezért került ide középre ez a kordon. néha átesnek rajta, de akkor fel állítjuk, mer állítólag ha menekülni kell majd akkor ki fogják tudni kerülni." :-DDD

a szokásos színvonal.

blah 2012.03.13. 15:57:43

na ez most jól sikerült

csubakkapákó 2012.03.13. 17:43:59

"kommandóval, fekete ruhában, rendőrökkel, annyian voltak, azt hittem bejön mögöttük a pápa."
sírok a zokogástól :-))))))))

ratatüj - az édes vadállat 2012.03.13. 17:46:02

Maximalis kurvajo. Hogy az Artista Laszloekat kulon megekezted, azt meg pluszba koszonom.

tiramiska 2012.03.13. 18:35:31

LOL!
...korábban nem is voltak ellenőrzések? kérdezősködött tovább jegyzetelve a jegyző. a' faszba ne lettek volna. állandóan voltak. jöttek ki kommandóval, fekete ruhában, rendőrökkel, annyian voltak, azt hittem bejön mögöttük a pápa..... -Kész! :D :D

Nagyon türelmetlen vagyok, de tényleg! 2012.03.13. 20:50:47

Az asszony altatja a gyerekeket, én meg nyüszítek a konyhában a röhögéstől.
Erre beidézik a kommentelők is, végem.
Kijön az asszony, asszem szorulni (borulni) fogok!

Imurai 2012.03.13. 23:23:27

szép ez az "ön"irónia :)

Már majdnem benyelvtannácultam a különírt igekötőkön, amikor rájöttem, hogy mennyire következetesen csak Cölöp "beszél" így. Meg a "bese"! Zseniális, Tibikém, Zseniális, nagyzsével.

Ujjra Gyúrok · http://pixelscroller.com/ 2012.03.13. 23:50:26

Közmunka műanyag óvodai lapáttal :DDD

Öcsielvtárs 2012.03.14. 13:18:23

Kikérem magamnak! Még egy ilyen írás, és kirúgnak a munkahelyemről, mert visítoztam a röhögéstől! Tibi, Te fogsz akkor eltartani?? :-)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2012.03.14. 20:43:52

"én sem értem miért kell ilyen helyekre járni, vonta le helyeslően az elhangzottakból következtetést az ötvenhatéves közszolga, miközben fél szemmel azt figyelte, ahogy egy nyolcadik kerületből kiszorult összetapadt hajú hajléktalan színes botokkal játszik a zenére, amit ők úgy neveznek."

Lita 2012.03.16. 14:36:18

nos, a pápával tudtad feledtetni a nagy kedvenc izom idézetemet, mely szerint:

"akkor ezt már nem kellett volna? kérdezte bizonytalanul nézve a félig felaprított kutyaólra. azt hittem nem lesz elég, de akkor most már mindegy, befejezem, azt már vágta is tovább. bruce-nak mondtam még egy kis türelem, mindjárt vége csak még befejezi a kutyaólat. milyen kutyaólat? hallotta meg a kenyőc. a kutya benne volt? nem? biztos? jó akkor, de a faszom már bazmeg... '

az említett régebbi poszt itten, ha valakit érdekelne.. és kösz tib!
tibor.blog.hu/2009/03/17/bogracsolas_2atnev

IronRock 2012.03.16. 17:04:36

Esküszöm, ha lenne annyi ráérő időm meg energiám, kikutatnám, hogy Tibi írásai mitől ennyire iszonyúan qrvajók?? De most komolyan. Megint egy patent életkép, ami 7/24-ben folyik kint és van aki tud róla, de a többség nem. Tibi leírja zseniálisan, mi meg pislogunk és nézünk, hogy jé, ilyen is van. Pedig van. Respect, Tibi, még sok ilyet!

Megoldó 2012.03.20. 18:43:31

Ezt most tényleg Tibi írta mert ez valóban jó...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.03.20. 19:03:46

@Megoldó: pedig ezt most kivetelesen a nagymamam irta

FatFish · http://www.fatfish.hu 2012.07.22. 22:41:33

Tibi is járt 2004-ben Wla Garcia-s bulin(?), mert a leírás alapján ő is ott volt :-)

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még