Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kálmán most már baszhatja

Kedves Sz. Tibor Barátunk!

Engedjed meg Nekünk, hogy sok Szeretettel, Örömmel és Boldogsággal a lelkünkben meg hívjunk 2012. Március 17.-án tartandó Esküvőnkre, melynek helyszíne:

Mórahalmi Templom, 14.00 óra

Utána várunk sok szeretettel Téged és esetleges Párodat az utána tartandó Esküvői Fogadásra is.

Kálmán&Mónika


Ezt kaptam kézhez úgy jó három hete, és nagyon kedves dolognak találtam, annak ellenére h a faszom se tudta h kik ezek a kálmán és mónika. már háromszor el is felejtettem az egészet, mikor csütörtökön a kokárdás ünnep közepén fel nem hívott a márió. jó fél óráig politizált, ami olyan volt, mintha dan brown írt volna egy könyvet a magyar tojás áráról, de őszintén szólva nem figyeltem jobban, mint régen amikor az utasaim kísérleteztek ezzel a műfajjal, mert épp tésztát főztem, az meg olyan, hogy magától még kevésbé veszi észre, ha túlfő. mindenesetre a végén, mikor a negyedik "de nem?"-re is csak hümmögtem, inkább témát váltott és megkérdezte, hogy akkor a hétvégén megyek-e az esküvőre. kiderült h ez a kálmán gyerek, akitől jött a meghívó, az ő unokaöccse volna. sőt, az is. a mónika meg, aki a nevét már most leendő ura neve után írja elismerésre méltó alázattal, egy tervezési hiba folytán a helyi plébános lánya, legalábbis a néphiedelem így tartja. a helyzetet bonyolítja, hogy villanyszerelő anyja a világi férfiak körében is igen népszerű volt, elsősorban kevésbé szépsége, mint áldozatkészsége okán, és akkor nagyon szépen körülírtam, hogy a faluban már mindenki megbaszta.  a bizonytalan helyzet miatt mónikát kicsit mindenki a magáénak érezte a férfiak közül, legalább annyira, mint a helyi focicsapat mórahalmi vse-t, akik sorozatban elverték a csongrád tse-turbó kft és a pusztamérgesi fc csapatát (mindkét mérkőzést vezette: borókai, a kocsmáros borókai keresztfia). ezeket tudtam meg szűk negyven percben, a végén mindenesetre mondtam, hogy menjünk, úgyis jó idő lesz.  tóni is mondta, hogy szívesen jönne, bár őt a meteorológiánál jobban érdekelte a kúrás-bebaszás lehetősége.

a lefelé út meglehetősen lassan telt, mert mindenképpen márió akart vezetni, hogy kipróbálja tóni hetesét, meg szerintem azért, hogy mindenképpen a templom bejárata elé parkoljunk az udvaron. a minket fogadó pillantások ennek megfelelően kissé hűvösek voltak, egy kisebb csoport makkoslépős brigád egyenesen ellenszenvesen tekintett ránk, hogy kik ezek a náluk is nagyobb bűnözők. hogy le ne maradjanak a versenyben gyorsan át is álltak mellénk egy csinos aranyra fényezett fiatalkorú, kb. 16 éves E mercivel. a fehér, lezserül, sportosan fehér, arany EMPORIA ARMANI pólóval hordott öltönyben parádézó előkelőség, aki úgy nézett ki, mint a zénó eltévedt az operában c. gyurmafilm főszereplője, még rá is ült a motorháztetőre és onnan figyelt minket egy, a '86-os tour de france-ról ellopott napszemüveg mögül, annak ellenére, hogy egyikünk sem éri el a szép kategóriát. márión konkrétan a legapróbb dolog sincs, ami közös halmazt alkotna vele. az ezt követő húsz percben le kellett jattolnom vagy 150 emberrel, akik több szilva pálesszal akartak megkínálni, mint amennyit egyáltalán ki lehetne főzni kelet-európában (szilvából legalábbis), illetve több dolgot kínáltak fel vételre, mint amennyi a vaterán összesen van. mivel nem kellett se bogrács nyolcért, se kútszivattyú húszért, végén tizenkettőért se, kissé csalódottan ugyan, de békén hagytak minket.

tóni erősen figyelte közben a csajokat, akik viszont helyette a makkoslépős csoport azon tagját gusztálkodták, akinek szolidan ki volt gombolva az inge köldökig, és bizisten hasonlított c. ronaldóra, már úgy mórahalomról nézve. rövidesen kálmán faterja jelent meg a templom lépcsőjének a tetején és jelezte, hogy kezdődik az egybekelés. valóban jelezte, mert csak a karjával integetett, azzal amelyik szabadon volt, és amivel nem támaszkodott egy szobor fejére. mi kissé szabálytalanul az úr házában az ara oldalára ültünk, három fiatalabb picsa mellé, akiknek a bibliai alakok közül mária magdolna lehetett a példaképük, legalábbis tóni biztos ebben reménykedett, mikor pozíciót választott. eltelt 10 perc, de nem történt semmi, valaki eleresztett egy galambot, mire elkezdett fészkelődni, és krahácsolni, hogy kétség se férjen hozzá, hogy ő volt az. ennek köszönhetően a hátrafelé nézdelődő nasznép kiszúrta, hogy megjelent a menyasszony az ajtóban, csak nem jön be. az istenmegbassza, nem szól ez a geci! hallatszott ekkor egy öblös hang az égből, de nem az Úr merítette ki az általa sugalmazott tízparancsolat második paragrafusát, hanem az, aki hiába próbálta eljátszani a bevonuló zenét. aztán mikor feltűnt neki, hogy az egy szem konnektorba a mikrofon van bedugva, nem az elektromos orgona, orvosolta a problémát, és mónika odamehetett a kálmánhoz, aki egy kissé már bebaszva várta az oltárnál. mivel a helyi plébános hirtelenszerűen megbetegedett, így a szomszéd település szigorú tekintetű plébánosa adta egybe a fiatalokat, azzal a közel egy órás figyelmeztetéssel, hogy az emberek mind bűnösök. pedig  ahogy körbenéztem, ezt elég lett volna egy percben is, mert mindenki tudta magától is.

az udvaron a jókivánságolásnál aztán feltűnt, hogy a pap beszéde során elsősorban a menyasszony fodrászára és sminkesére gondolhatott, mindenesetre az biztos volt, hogy művük láttán az atya könnyebb szívvel gondolt a cölibrátusra. kálmánnak viszont már késő volt, ennek ellenére sokan gratuláltak neki, a korábban megismert aranyhintós csávó be is nyomott egy huszast a mellényzsebébe két csók kíséretében a damaszt szalvéta mellé. ezután menetbe álltunk a kisvendéglő felé, a többség a közúti ellenőrzéstől nemigen tartva, a dudákat egy-két kerékpár csengője színezte, tóni meg addig győzködte a három csaj közül a legnagyobb mellűt, hogy az végül velünk tartott. az autóban aztán kedélyesen elbeszélgettünk, hogy pestről jöttünk-e, meg hogy dolgozunk-e, van-e lakásunk, melyikünké az autó. a célállomás a szürke hétköznapokon kocsmaként funkcionált, és most is, csak az asztalokon volt teríték, meg vizeskancsóban tulipán. még a karambol asztalra is került terítő, azon álltak a hidegtálak, szalámi, sonka, sajt, zöldpaprika. mondjuk ezek hamar lekerültek és a báli uzsorások visszarakták rá a gombákat, mint kiderült azért hogy minket kihívjanak. én ugyan mondtam, hogy kösz most nem, de mivel az egyikük ekkor oldalra kiköpött, rájöttem, hogy ez nekik rosszul esik, úgyhogy márióval tónit felmentettük, hogy mehessen szédíteni a picsavirágot, mi meg öt perc múlva, előbb mint tóni, dákóval a kezünkben álltunk. hogy kell játszani? kérdezte márió, mert összezavarta, hogy nincsenek lyukak az asztalon. na, figyejjé, vette át a szót kihívónk egyike, aki eddig csak üdítőt fogyasztott, igaz a kevésbé nedves változatból, úgyhogy már eléggé fel volt pörögve. leteszed, így dirr geci, lököd fehérre pirosra, gombát leszeded, mínuszpont.  utána másik, lök, ugyanígy fehérrő pirosra, vagy másik fehérre, érted, az pluszpont. márió továbbra sem értette, azért lökdösött, a helyi providentesek meg örültek maguknak, hogy szarul.

mivel kálmán szülei tizenkét éve felköltöztek pestre, hogy saját kézi autómosót nyissanak, így ők társadalmilag magasabb szinten állónak érezték magukat, azt ezért is volt az esküvő régi lakóhelyükön, hogy mások is velük együtt érezzenek. ennek megfelelően a vacsora alatt  bétóven meg vivaldi szólt, amit kissé unottan adott elő a vidámabb tételeket is megélt roland szintijén egy fehér inges, fekete bőrmellényes úr, mialatt társa lehajtott fejjel pengette ugyanazt az akkordot gitárján. ennek akkor lett vége, mikor az egyik rokon felugrott a harcsapörkölt mögül és odakiálltott, hogy karcsikám a faszom van tevéled, szívjál le há a' operabálba jöttünk, vagy esküvőre?  ekkor a karcsika megvonta a vállát, és fejjel neheztelően a kálmán anyja felé bökött, aki egy medveczky ilonáról lenyúzott lila boában figyelte a többieket olyan magasra emelt tekintettel, hogy létrára állva kellett öntenie a saját szájába az édes bb pezsgőt. de miután a csávó kiverekedte magát az asztal mögül, miközben hassal-fasszal végiglökdösve a többi asztalnál ülő hátát, és odabaszott egy tízest, hogy a "te muskántlis kisablakot!", még a másik lagzis ember is bedugta a gitárját az erősítőbe. öt perc múlva aztán széjjelbaszva ropta mindenki különféle kaczor feri és egyéb slágerekre, a kálmán gyereknek meg csak úgy potyogtak ki a mellényzsebéből a borítékok, mint postásnak a macskakövön, mert miután látták az emberek, hogy a templom előtt a díszvajda oda tolta be a lóvét, ők is oda gyűrögették be neki.  a nagy jólétben aztán gyorsabban szökkent fel az asztalra, hogy előadja a teljes hair jelenetet, minthogy le tudták volna szedni az asztalt, és mivel a nagymamájának a reakcióideje nem csak az övénél, de a pincérekénél is lassabb volt, így először csak a maradék húslevest borult rá, majd kissé meglepetésszerűen egy pörgővel fejbe is rúgta az unokája, úgyhogy a nagyi úgy borult az asztal alá, mint '45-ben a bombázáskor.

igazából jobb lett volna neki, ha ott marad, mert röviddel azután, hogy kimászott, a kálmán tanúja, egy ilyen negyvenkilós maratoni futó külsejű gyerek a bőzakójában igen erősen bedoppingolva, ennek megfelelő lelkesedéssel kezdte fűzni a kocsmáros negyvenkétéves, kétgyermekes feleségét, hogy esetleg odahátul megbaszná a konyhán a pörköltmaradékok közt. elég nehezére esett megértenie, hogy nem, egészen pontosan végül csak azt sikerült felfognia, hogy azt a nőt nem fogja, de a baszásról nem tett le. ezért továbbszállt egy másik virághoz, akit éppen a másik tanú porzott be alányúlással, a kisgyerek ennek ellenére a szevasz, basztak-e má meg úgy rendesfrankónnal próbálta eladni magát, amit a hölgy udvariatlannak talált, ezért megkérte, hogy menne-e arrébb. ezt némileg félreértette, mert továbbállás helyett belefejelt egyet a másik tanú arcába, aki sodró lendülettel átesett a szintin, megakasztva egy kadlott karcsi szám mind a három percének végigtűrését. ez már feltűnt mindenkinek, körbe is állták, mondogatták is neki, hogy szájba lesz baszva. a nagymama viszont nem szerette az erőszakot, így előállt az ötlettel, hogy majd ő beszél a fiatalemberrel, oda is ment hozzá, hogy kedveském nyugodjék le picinykét. ekkor tudta meg, hogy ő egy fogatlan útszéli szutykos temetőbevaló faszrángató szárazpicsájú kurva, amit úgy dolgozott fel, hogy immáron másodszorra beesett az asztal alá. a felvilágosítást úgy köszönte meg a rokonság, hogy először eltört a gyerek fején egy üveg kőbányai világost, majd kirángatták, feltehetőleg a temető felé, hogy ott várja meg a nagyit jó előre.

én ekkor javasoltam máriónak, hogy inkább induljunk el, így a szintisnek sem kellett megtanulnia hallás után eljátszania egy görög népdalt, hiába dobálja felé az ezreseket. odakint tóni álldogált egyedül, a nagymellűt várta, aki állítólag elment haza egy sporttáskába összepakolni. ekkor a kocsma ajtaja nagy hangoskodás keretében kinyílt, a friss házasokat tuszkolta ki rajta a karambol bajnok újdonsült ismerősünk, hogy most má menjetek baszni innét.

20 perc múlva az 55-ös út mellett még láttuk kálmán ivarzani igyekvő tanúját  alsógatyában üszkös lábain mezítláb lépegetni, azt ha elég kitartó volt, másnap délután tán fújathatott is egyet a négyes főút mentén. vagy tényleg bevárta a nagyit az egyik temetőnél.

Címkék: kalman most mar baszhatja

2012.03.20. 10:39 54 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr404326312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyutyka 2012.03.20. 10:58:03

Nagyon lassan lehet könnyes szemmel olvasni!
Kössz Tibi.

Rafkóblog 2012.03.20. 11:09:56

teccöt. viccös. mórahalmon jó a gyógyfürdő -is :)

Pedigré Pál 2012.03.20. 11:10:57

Az utolsó bekezdésen hangosan felröhögtem. Ez taxiban talán még elmegy, de irodában nem túl szerencsés, Tibor. Mindig ezt teszed velem, nem szép tőled.

Wendiii · http://hivataliagyhalal.blog.hu 2012.03.20. 11:32:50

Az elmúlt posztok filozófikusabb hangvételű (és hozáteszem, igen tanulságos) történetei után ez a sírva röhögős poszt egy kissé váratlanul ért.
Ennek fényében kérdezném kedves Tibi: Írod már a Magilla 2-t? :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.03.20. 11:36:05

@Wendiii: fél éve nem beszéltem a kiadótól senkivel, de szerintem max úgy, hogy önszorgalomból, aztán neten rendelhetősként.

Dr Kopasz 2012.03.20. 11:39:35

Ez megint istenkirály lett Tibi köszi szépen feldobtad a napomat.

Rafkóblog 2012.03.20. 16:09:18

@IzomTibi: Kb mennyiert eri meg e-bookot arulni? Vagy h megy ez? Megirod mjuk wordben es utana penzert elkuldod a file-t? Ez most tenyleg erdekel...

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.03.20. 16:14:30

@Rafkóblog: hogy őszinte legyek, elképzelésem sincs.

Rafkóblog 2012.03.20. 16:17:12

@Rafkóblog: Nekem amugy van par baratom akiknek van egy online konyvaruhazuk... Ha es csak ha ugy gondolod, hogy esetleg lehet barmi olyan dolog, ami segithet ebben az o reszukrol, szivesen osszehozlak veluk. Egy beszelgetes nem kerul semmibe... Nota bene: ez csak aruhaz, nem kiado!

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2012.03.20. 16:17:31

Hát ez kissé gyengeközepes volt. Úgy az esküvő utáni rész. Jobban érdekelt volna, sikerül-e ökörsütésre rávenni a nagymellűt. Meg egy kis folozófia, egy kis szellem.

Vagy csak én vagyok ilyen entellektüel köcsög?

Rafkóblog 2012.03.20. 16:18:01

@IzomTibi: Sry, az elozot magamnak valaszoltam :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.03.20. 16:20:25

@Rafkóblog: thx tényleg, de most nem nagyon gondolkozom ilyenekben.

@Eltévelyedés: ha már épp erre járok: jobb szeretem én is, ha nem csak a disznó röfög, de állítólag néha hagyni kell, hogy kiélje magát. amúgy meg ja, entellektüel köcsög vagyol.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2012.03.20. 16:22:38

@IzomTibi: Juteszembe, mindenki ugyanazt érti az ökörsütés alatt, vagy ez csal felénk ilyen belterjes megnevezése a csoportos dugás egyik formájának?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.03.20. 16:34:15

@Eltévelyedés: beszélem én is ezt a nyelvet. de mindig nem jöhet össze.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.03.20. 16:39:19

Ilyenök ezök a mögromantikásodott lagzik az Alföldön. :))))

blah 2012.03.20. 16:46:03

ez már végre megint a régi színvonal :)

DNA 2012.03.20. 17:11:46

Nem is annyira szar:)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.03.20. 18:34:46

Engem zavar, hogy nem használsz nagy kezdőbetűket.

velaxin 2012.03.20. 18:52:22

ehhh, hallottam én már 6 napos cigány lagzit a cserepes soron, na egy hétig arra keltem, hogy "megin' reggel dikk'"

másnapos 2012.03.20. 19:54:13

jó volt, köszi. néhol nem kaptam levegőt :)

robian 2012.03.20. 19:56:50

na ez fasza volt. átlag lagzi

Rafkóblog 2012.03.20. 20:07:11

@lancelotbéka: Löhetetlen?! Te is beszélöd a "szögedit"?

ganxta77 2012.03.20. 21:33:03

Kamu vagy Tibor. Mórahalmon félig megfőtt, faggyas birkapörkölt nélkül nincs lagzi. Lelepleződtél.

Magilla Gorilla 2012.03.20. 22:50:27

újra a régi jó hangulat. csak így tovább. még még még még még ennyi nem elég!!

király vagyok 2012.03.20. 23:32:27

miageci eszte rákos dik menyémá faszomba

killercsiga 2012.03.21. 01:04:38

Mórahalomtól indulva az 55-ösön elég soká tarthat elérni a négyest. Az nem ér meg egy fújatást.

bbwd 2012.03.21. 01:15:00

jó kis romalagzi:)

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.03.21. 04:26:09

@Rafkóblog: Beszélöm. Hódmezővásárhelyön születtem, 8 éve költöztem el onnan.

Dworkyll · http://ekonyvolvaso.blog.hu/ 2012.03.21. 04:34:46

Hatalmas :D amúgy meg bökj rá, hogy miből akarod, és csináljuk az e-könyvet. Becsszóra szebb lesz, mint a tardai történetek ekonyvolvaso.blog.hu/2009/09/14/tardai_tortenetek_15 ,azóta azért fejlődött a tudomány. És ott árulod, ahol akarod.

Frankón.

Rafkóblog 2012.03.21. 06:54:55

@lancelotbéka: Ez a nem sömmi: en is ott szulettem :)

belagezabela 2012.03.21. 07:33:47

Ez egy pesti hülye gyerek szintű kitaláció. Van akinek ez még tetszik is, szánalmas

Caddy 2012.03.21. 09:13:02

@Eltévelyedés: nyársrahúzás a másik erre használatos. :)

csubakkapákó 2012.03.21. 09:24:51

"és akkor nagyon szépen körülírtam, hogy a faluban már mindenki megbaszta" ez nagyon szép bejezése volt egy igényesen összerakott mondatnak.
Mivel vizuális típus vagyok, nekem nagyon bejött ez a sztori, kezdve az áránosz hintón át az ármánipólós csávókig a zenészeken át, mind full tipikus karakterek, csak ritkán lehet beléjük futni egy kupacon, akkor viszont fülig ér a műértő embör szája :D

Dandie (törölt) 2012.03.21. 09:59:16

@IzomTibi: nekem oké, rajta. Kibaszott rövid volt az első kötet. Mert ugye az nem kérdéses, hogy ez egy sorozat első tagja volt.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.03.21. 12:29:01

miután elindultatok, a fiatalkorú koszorúslányt megbaszta az én vőfélyem, amit eléggé zokon vettem. a menyasszonyi csokrot elkaptam, de nem jött be a papírforma :)))

ommm 2012.03.22. 00:51:22

Remélem, a holland szauna megvan.

ezabloghunickmarfoglalt 2012.03.23. 23:11:01

áh, ez nagyon ott volt, en nem vagyok az a blogon rohogos tipus, de most felrohogtem parszor! amugy ez az eskuvon dugas tenyleg ilyen koztudott? nekem olyan erzesem van, hogy mindig mindenki parban erkezik, sosincs szabad preda

Nagyon türelmetlen vagyok, de tényleg! 2012.03.26. 20:25:59

Akárki akármit mond, ez művészet.
_újra_ elolvasom egy héttel később, és ugyan úgy tetszik.

Sőt, jobban; olyanokat is észreveszek, amit addig nem.
És harmadszor is el lehet olvasni.

Nem akarlak elkeseríteni Tibi, de művész vagy.

Ha agyonvertek érte, akkor is :D

Salinas River 2012.03.28. 13:14:50

@Most én sem értem: Visszamenőleg olvastam el néhány posztot a blogból, és nagyjából egyet kell értsek az előttem szólóval

clfo 2012.04.05. 23:18:50

Tibor, nincs egy posztnyi történés feléd mostanság? :D

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még