Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A narkó

Hadluk imre őrnagy 12 évvel ezelőtt egy éjszakai műszak után hazafelé tartott, és mint minden alkalommal, most is elhaladt a mezőberényesi club hélium mellett. reggel 9 volt már, de a szórakozóhely parkolójában még számos gépjármű tartózkodott, amikből hangos zene szólt, és amikre az állampolgárok továbbra is táncoltak. rendkívül aggályos, gondolta az őrnagy, és eszébe jutottak a közelben élő nyugdíjaskorú állampolgárok. úgy döntött, a fáradtság ellenére beszól a központba. szia zoli, imre vagyok. te figyeljél, a héliumtól nem jött lakossági bejelentés csendháborítás miatt? kettő? a laciék jártak már kint? akkor rendben van, nyugodott meg hadluk őrnagy, és megkönnyebbülten gondolt arra, hogy a papírmunka helyett végre hazatérhet.

most, tizenkét évvel később idegesen ült a narancssárgára színeződött monitora előtt. fax érkezett  a megyei kábítószer-elhárítási összevont felderítő nyomozó és összehangolt ügyek központi ügyosztályától (volt megyei kábítószer-ellenes nyomozó elhárítási és felderítő kiemelt ügyek csoportja), hogy délután egy ismeretlen akció előkészítésének érdekében az újonnan kinevezett vad lászló ezredes eligazítást fog tartani. mit akarhatnak a kábszeresek, pont itt mezőberényben, babrált idegesen az őrnagy a gyufásbobozzal.

gondolataiból a központos magda hangja szakította ki. nem jó az a red bull, ne igyad imi. vigyorgott az asztala sarkára ülve a 98 kilós magda, és kacéran átvetette az egyik lábát a másikon, amitől az asztal másik végén lévő bögréből kiugrott a kávé a dinnyelopási ügy aktájára. rosszat tesz az is, meg az összes szárnyas ital a szívnek, ugyanis. mondta magda és kieresztette a fogainak sárgás csillogását. muszáj valami, sok az ügy és kevesen vagyunk. sóhajtott az őrnagy, miközben próbálta felitatni a fekete tengert az aktáról. hogy áll az ügy? biccentett a papírra magda. ne is mondd... harmadik hete a nyolcadik dinnye tűnik el imre bácsitól. fényes nappal, ráadásul. múlt héten a robiék lefoglaltak egy piros astrát, kiderült lopott volt. volt benne két dinnye is, de az igazságügyi dinnyaszakértő megállapította, hogy mindkettő csáti volt, nem itteni. nem érnek össze a szálak, vakvágányon jártunk...

az nem jó...mondta magda és újra keresztbe vetette a lábait, hátha az őrnagy átlát a szálak között. de az őrnagyot most más dolgok foglalkoztatták. nem jó magda, nagyon nem jó...ráadásul itt ez a fax is a megyei kábszeresektől... délután érkeznek, és isten a tanúm, el sem tudom képzelni mit akarhatnak. a debreczeniék gyereke, a legkisebb, állítólag felment pestre és narkós lett, de már több éve is, hogy utoljára itt járt...lehet, hogy megölt valakit! sikoltott fel magda, és leugrott az asztalról, amitől az akták leszánkáztak az asztalról. az látod, ha igaz a hír, könnyen lehet...veszegette fel a földről a papírokat hadluk őrnagy hatalmas sóhaj kíséretében.

hirtelen hatalmas zúgást lehetet hallani az utcáról. hadlik az órájára pillantott. három óra tizennyolc. a kapitányság előtti parkolóba hirtelen tizenkilenc darab fekete furgon viharzott be szélvészként, hatalmas porfelhőt kavarva. pár pillanat múlva a kapitányság ajtaján vad ezredes viharzott be vagy száz gépfegyveres élén. a központiba! rúgta be ekkor idegesen az ajtót járnagy százados, a helyi kapitányság vezetője, és már fordult is kifelé sietve.

mire hadlik átvágtatott a folyóson, a központi teremben már szinte ott volt mindenki, a projector előtt maga vad ezredes áll. tíz perc néma csöndet követően, amikor a feszültség szinte markolhatóvá vált a levegőben, vad ezredes elkezdte az eligazítást. a mai napon azért érkeztünk ide a különleges egységünkkel, mert a központi kiemelt nemzeti ügyosztályának kiemelten fedett felderítő csoportjának tájékoztatása szerint a club hélium néven elhíresült, k. endre vállalkozó által üzemeltetett diszkóban évek óta narkót árulnak. a teremben megfagyott a levegő. a helyi rendőrök idegesen tekingettek össze. magda lába elkezdett remegni, nem tudta elképzelni, hogy békés városukat is egy napon beszennyezi a szenny.... a központi csoport több éves elemzés után felderítette, hogy a narkó árulása nevezett helyen évek óta zavartalanul folyik. a célobjektumot évek óta látogató szórakozók narkóval tömik magukat. itt, a maguk területén... nézett szúrós szemmel vad ezredes körbe. mezőberényt ellepte a narkó!!! üvöltötte és rácsapott az asztalra, amitől a kancsóba kikészített csapvíz kiborult a földre. magda elsírta magát. nincs semmi baj, vigasztalta halász tizedes...ne sírj, ma este ennek örökre vége...

az egység fekete furgonokban várta az akció kezdetét. hadlukról patakokban folyt a víz, a vele szemben ülő símaszkos fiatal rendőr idegesen szorongatta a gépfegyverét. tekintetéből rémület sugárzott. ez az első? kérdezte hadluk és a csíkon kivillanó szempár mélyére nézett. a fiatal rendőr biccentett. most képeztek ki minket...mondta halkan. a múlt héten már százhuszas kört lőttem 40 méterről... de szóval...szóval emberre még sosem kellett lőnöm... csuklott meg a hangja. reméljük most sem lesz rá szükség, sóhajtott hadlik őrnagy, és megforgatta ujjai közt a gyufásdobozt.

a kis palics janika már két órája lépdelt a kerécs mocsárzöld tsi golfja mellett. kijött kicsit levegőzni, mert odabent a dave pí lehúzós minimált kezdett játszani, pedig még csak öt volt. bassz jannííí bassz hááá iijjj bazze ez az új metrikk mixxx ajj nagyonotvaan hallod, ijj, hangosiccsad maa föö ijj, semmitnemm hajjak a mellettünk lévőőtőőő, járatta az állkapcsát kerécs, miközben narkóval tömte magát. jóvanjóvan devanmég, kénemég, midvanmég? kérdezte janika, és fogargatta a szemeit meg a zsebeit narkó után. íjjj nyuggiii, még vaan egykis metadronkristááályom, meg íjjbazsszeg a gusztitóó is kérhetüünk mééég, nagyon fullosss íjj narkóóóó van nálla, ííjjjjj, nyugtatta meg kerécs, aki azonban mielőtt átadtva volna a kezében lévő gyilkos narkót janikának, azt vette észre, hogy a sötétből kéményseprők és bankraból rohannak felé, majd hirtelen valaki a földre teperi, és a hátul a kezein hideg fém csattan.

az akció villámgyorsan lezajlott. az egység összehangoltan körülvette a mintegy tíz-tizenötfős narkósokat, akiknek mielőtt a narkótól bódult agyuk felfoghatta volna a precíz, kíméletlen akciót, és ki tudja mire lettek volna képesek a narkótól bódultan, már a földön hevertek magatehetetlenül.

fél órával később janika azon kapta magát, hogy egy sötét, gyenge neonlámpával megvilágított szobában ül. a szobában rajta kívül egy nagydarab egyenruhás férfi volt, aki nyugodtan dohányzott, miközben valaki összevissza mozgatta az előtte lévő asztalt. meglepetten jött rá, hogy az ő térde az. kedves l. jános, kedves l.jános... ül le vele szemben most az egyenruhás. most aztán vége a táncnak...mondta az ismeretlen rendőr és elégedetten szívott egyet cigarettájából. ezt ugyan már janika magától is észrevette, de jelen pillanatban az kötötte le minden figyelmét, hogy a térdével abbahagyassa az asztal rugdosását. de ahogy sikerült egy pillanatra, újult erővel folytatta. nem is kell semmi mondania, tudunk mindent. folytatta a rendőr. tudunk önről meg a kis barátairól. vége a dalnak, kedves l. jános. se tánc, se dal. érti, hogy mondom, vigyorgott a rendőr. majd hirtelen hatalmas erővel rácsapott az asztalra. MONDOM VÉGE!!! vége ennek az egésznek, amit maga művel, meg a kis barátai. mi is végeztünk egymással. és nekem nincs már több kérdésem önhöz, mindent tudok már. a kollégám viszont...még szeretne megtudni egyet s mást. ebben a pillanatban előlépett a sötét sarokból egy másik rendőr, és leült az előző helyére, és egy hatalmas zseblámpával kezdett világítani janika arcába, aki nem tudta hova kapja a fejét.

járnagy százados és vad ezredes a kihallgatóból kifelé jövet mosolyogva sétáltak egymás vállát veregetve a folyóson. magdi hadluk őrnagy nyakába borult. jajj, imre, én úgy féltem! ölelte szorosra a rendőrt. az én hősöm! csókolgatta homlokát, és büszkén tekintett az őrnagyra.

pár évvel később, nyugalmazott hadluk imre békésen tartott haza reggel a piacról. a nap már egész magasan járt, a madarak hangosan csiripeltek, az egykori club hélium helyén pedig club copacabana néven nyílt egy új hely. mindeközben k. endre és társai több éves megérdemelt börtönbüntetésüket töltötték, nyoma sincs már az egykori bűnbandának. az új helyet vad ezredes egy régi jó ismerőse üzemelteti, akivel évekig szolgáltak együtt a rendőrségnél, megbízható, elkötelezett állampolgár, akit a polgármester is szívélyesen üdvözölt, mint az új mezőberényi járőrszolgálat létrehozóját. hadluk imre most már megnyugvással nézett a parkolóban vidáman táncoló és zenét hallgató fiatalokra, akik végre  nem belőve, narkótól a bűn mocsarában fetrengve kábulnak, hanem együtt örülnek a reggeli ragyogó napsütésnek.

Címkék: a narkó

2012.08.13. 14:42 26 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr224710113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2012.08.13. 15:00:37

Pontosan ez járt a fejemben, mikor már nem tudom melyik blogon egy főrablók és főpandúrok lekapcsolásával foglalkozó bejegyzés alatt néhány kommentelő azon kezdett örülni, hogy tisztogat a rendőrség. A fehér gazdaság már tiszta, azaz: egyszereplős. Ugyanezek a módszerek "lent az alvilágban" csak még hatékonyabban működnek.

Te mit is írtál még néhány éve, mennyi a taxi, egy útra, münchenbe...?

Éjszakai őrség · http://eo.blog.hu 2012.08.13. 15:21:01

Ezt tutti ide akartad írni? Valahol elvesztettem akkor a fonalat.

macskafaraok 2012.08.13. 15:22:49

mennyire megnyugtató a vége...

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.08.13. 15:40:09

Nagyon nagy :D

@macskafaraok: És mennyire nem lenne meglepő ha valami hasonló derülne ki :D

┌П┐(•_•)┌П┐ (törölt) · http://zolispotting.blog.hu/ 2012.08.13. 15:46:17

kedvelem a melyenszanto elemzo munkaidat olvasgatni szaras kozben draga Tiborom!

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.08.13. 15:53:04

@┌П┐(•_•)┌П┐: örülök, hogy ma is hozzájárulhattam az emésztésedhez!

titokmacsek 2012.08.13. 18:38:00

Ozora és Gomora??:D
egyébként érdekelne, mit is szívott az ismeretlen rendőr Janika kihallgatása közben?

Mintapolgár 2012.08.13. 20:04:09

Tibi vazze, veszélyes manapság ilyen áthallásos bejegyzést irni, a végén magára ismer a sintér és nálad is kopogtat a TEK.

Nagyon türelmetlen vagyok, de tényleg! 2012.08.13. 21:03:01

Vagy a világ nyugszik meg, vagy Tibor ingerküszöbe kerül egyre magasabbra :D
Hogyan fogalmazhatnék jobban:
Örülök a postnak, sajnálom az apropót ;)

Wendiii · http://hivataliagyhalal.blog.hu 2012.08.13. 21:40:32

Vizoviczki beszívott, majd elment Ozorára drogot árulni. :D

2012.08.14. 10:56:35

Természetesen a központiak közérdekű bejelentés alapján jutottak a füleshez, minden más csak mellébeszélés. Az Echelon-rendszer jelezte, hogy a Berényesi Népharsona falurádióban parázs vita folyt arról, hogy az idén már nagyon nyíltan osztják az okosat ezen a zenés szórakozóhelyen.

Mondjuk edig is ugyanígy osztották éveken át, de most már tarthatatlanná vált a helyzet, hiszen eddig legalább adtak munkát a falubélieknek. A Vanessza mehetett oda pultosnak, a Beregfalvi néni kisunokája meg nagyon ügyesen karatézott (házi bajnokságot is nyert), úgyhogy tudott ott rendezőként dolgozni (négy rudi egy éjszaka, még számlát is szereztek a klubnak a zséről a Sámlika autószerelő e.v. faterjától, szóval teljesen törvényesen ment a dolog.)

De idén már ez megszűnt, a tulaj hozott oda mindenféle pesti faszhuszárokat dolgozni a tisztes falubeliek helyett. Botrány, ez már tarthatatlan, ami ott megy azon a drogtanyán.

zsolooHUN 2012.08.14. 13:32:48

Az kimaradt, hogy a lefoglalt cuccot milyen hozzáértéssel, és odafigyeléssel, hiány nélkül szolgáltatták le a bizonyítékraktárba... :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.08.14. 16:09:09

Nincsen itten semmi áthallás, lehet oszolni!

mojoking77 2012.08.15. 21:00:14

Azert hamar raeszmeltek hazank sasszemu orei, mi is folyik abban a szornyu metelyben..
BTW, hogy megoldottak hirtelen a Seres ugyet is, nem? Felelmetesen jok a sracok....

mojoking77 2012.08.15. 21:03:26

Tibi, ha most eszembe jut, hogy ev elejen gondok voltak a hely berleti dijaval a szervezok es a tulaj kozt, majd hirtelen megoldodott minden, es mehetett eredeti aron, es erre mindenfele illetlen dolgot kombinalok, akkor kimoderalsz?

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.08.16. 08:47:15

@mojoking77: tegyel a fejedre csorgosipkat elotte, akkor azt beszelhetsz, amit szeretnel.

BRAAJEN 2012.08.17. 07:08:19

milyen hideg fém?
müanyag gyorskötöző!
az jobban vág! :)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.08.17. 14:17:38

hm... sose felejtem el azt a két kölyköt a dunántúli kőgazdag elitgimiből, akik ma pszichiátriai betegek. pedig akkor még "csak" kóla volt, hernyó, marcsi, ex, spuri, meg csattanó maszlag. hol voltak akkor még a dizájnerdrogok!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.08.17. 14:17:38

hm... sose felejtem el azt a két kölyköt a dunántúli kőgazdag elitgimiből, akik ma pszichiátriai betegek. pedig akkor még "csak" kóla volt, hernyó, marcsi, ex, spuri, meg csattanó maszlag. hol voltak akkor még a dizájnerdrogok!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.08.17. 14:18:18

hogy nekem mindent kétszer kell mondani kétszer kell mondani...

mojoking77 2012.08.17. 16:38:16

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Vannak meg egy paran sajnos. Talan meg mint ha Tibi is irt volna errol egy szosszenetet anno...
Es gondold el, hany ember hal meg majrakban ugye.. Szornyu.. @IzomTibi: Felvettem...

szeme közé, laposan! 2012.08.18. 09:39:18

nem értem, hogy ez a téma most honnan jött elő, nem értem...

tvtvtvrtko 2012.09.20. 04:34:41

mellesleg a maetrik tényleg isten :)

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még