Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mega Csabi évértékelője

Csabi igazán rendes gyerek, 20 éve ismerem lassan, annó együtt taxiztunk, aztán ő is és én is inkább másba kezdtünk, hogy ő mibe, azt sajnos nem tudom, de szerencsére ideáig a NAV sem. magánéletéről már szívesebben mesélt, pedig az sem volt éppen tankönyv szerinti, nője például soha nem volt, ellenben ott volt neki a kis armandó, a társa, külvárosi ifi bírkozó gyerek, olyan elálló fülekkel, hogy külön irányítószámhoz tartoztak, valamint csabi szerint akkora fasszal, hogy mindig kisterpeszben állt, focizni nem is tudott, mert mindig bebőrözték volna. nem véletlen becézte mindenki dumbónak, de mielőtt félreértés lenne, csabi armandónak a sujtóját nem szerelemből szerette, hanem érdekből: amiatt tudott kúrni. úgy is lehetne mondani, kettejüknek volt egy fasza, az armandóé, mert amit csabi hordott, az fülbevalónak is karcsú lett volna. így jártak a swingerbe kettesben, és armandónak köszönhetően csabit is hagyták a csajok kúrni, mert tudták, hogy amit utóbbi elkezdett kifújdogálni, azt utána dumbó rendesen betapasztotta matériával. innen jött a mega csabi név is, mert mindenütt így ismerték őket: dumbó meg a csabi. volt egy nyíregyházi házaspár, amelyik rendszeresen hivogatta őket, hogy mikor brokizzák meg asszonyt, pontosabban persze az armandó, dehát tudták, hogy a kolbász is legtöbbször párban van.

kettejük kapcsolata azonban nem volt teljesen egyoldalú, armandó ugyanis csak úgy tudott elmenni, ha fogta közben valaki a kezét. egy férfi egészen pontosan. csabi pedig szorította szívesen, csak kúrhasson máskor is. így voltak ők társak, és járták kettesben az ország swinger klubjait, kivéve egyet, ahol armandó kinyalt egy hatvan éves nőt, akinek a 70 éves férje azt kérte cserében tőlük, hogy leoboázhassa őket. armandó ezen annyira kiakadt, hogy hirtelen felindulásból nekirontott a faternak, azt a két birkozó férfit a biztonsáigak választották szét, mondjuk igen óvatosan, mert mindenütt fasz volt, meg segg. na erre a helyre értelemszerűen nem járhattak többet kézenfogva.

csabi most viszont egyedül volt, éppen evett, ahhoz meg nem kellett az armandó, mert a feje éppen elég nagy volt neki is. tibikém, gyere már ide, csókollak meg, üldögéljél szépen ide, mi van veled, szép gyermekem. dolgoztál huszonnegyedikén? nem? nagyon helyes, nyaljalak ki, szenteste dolgozzon csak a friderikusz. hallod bazmeg tibikém, ez az év is... hát volt minden, nem igaz, ne is mondjad.... ez se volt jobb, mint a többi, én mondom neked. fel van borulva ez az egész világ, lassan alig értek belőle valamit. de tudod mi a baj? az okosok se. mit szólsz ehhez a gazdasághoz-e, mi bazmeg? ez a szakügyi zseni is bazmeg, ez a kergeszemű. hugomat ismered? nem? ilyen ekkora, feszes picsájű kis vörös? nem? na mindegy, szóval már két éve ennek a nagy mágusnak dolgozik. csávó hallod bazmeg, számmisztikával foglalkozik, meg látomásai vannak. november 11-én nem is dolgozik, mert az szerencsétlen nap. hugom az egész osztállyal meg azért dolgozott két hétig, mert a milliárdos költségvetési tételekbe nem lehet hetes szám. az nem hoz szerencsét bazmeg. érted te ezt? hát én sem értem. de tudod mi a baj? ő sem. mert ha a román hegyi pásztor azt gondolja, hogyha unortodox módon nem kulccsal zárja, hanem varázs síppal az ajtót a présházon, akkor oda kevésbé megy be a medve, akkor nem az a meglepő ha az mégis bemegy, hanem ha már bent ulti mellett fröccsözik a rókával, bazmeg. összezavarodnak már azok is bazmeg, azt hiszik a mesében vannak. ha valaki nem szereti a kiszámítható módszereket, akkor miért gondolja az, hogy a végeredménynek is annak kéne lennie, tibikém, rúglak szájba? az a baj ezzel a pirossegű gyerekkel is, hogy arra számít, hogy majd jó lesz. kérdem én, tibikém, mi lenne ha arra számítana inkább, hogy kurva szar lesz? hát akkor lehet kurva jó lenne. van az árpád híd aluljáróban egy cigányasszony, az is szereti a számokat, meg a mágiát, mindig jön is, hogy jósol nekem, meg leveszi rólam a rontást. azt csupa rosszat mond, hogy hererákom lesz, impotens leszek, mint egy kisgyerek, csődbe megyek, meghal az asszonyom. akkor majd meghal, ha lesz, a gyerekeim púposok lesznek. én meg mindig elzavarom a gecibe, hogy kotródjék arrébb, mert pofán rúgom. ekkor meg még meg is átkoz. azt rohadjak meg, azóta sincs hererákom se impotenciám, sőt annyit kúrok, hogy attól 100 másik kiapadna. esküszöm ki kéne cserélni ezt a kettőt, a sámán csávó menjen az aluljáróba, a roma asszonyt meg ki kell nevezni sürgősen miniszernek, én azt mondom.

áh na mindegy, ne is beszéljünk róla. na de hallod, ha már szóba hoztam a hugomat, tudod ilyen segge van, mondtam már, nem kéne? na mindegy....na hát azzal is vannak gondok. heti egyszer átjárok hozzá beszélgetni, azt pont míg beszélgetünk, meg is ebédelek, mert mindig főz. rendben is volt minden évekig, teljesen jókat beszélgettünk, erre egyre furcsább dolgok kezdtek történni. mazsola lett a pörköltbe. először annyira ledöbbentem, hogy a meglepetéstől homlokon köptem vele. először csak azt hittem, hogy elkezdett inni, vagy csak drogozik, de nem. másodszorra, mikor kovászosuborka meg mák volt a krumplistésztába, akkor már kérdőre vontam. mondom neki, jolán, az apánk kúrjon teherbe, isten nyugosztalja, mi a geci ez, normális vagy? mák bazmeg meg uborka? erre elkezdi, hogy én milyen korlátolt vagyok, meg begyöpösödött, hogy nekem csak a zsíros szar a jó, meg a rántott hús, meg hogy így meg úgy, és hogy ő gasztoblogger. mondom neki, vagy te mi a kurva anyánk? hogy gasztroblogger, ő írja az én kicsi édes mazsolámat, vagy mi a ráknak a faszát. meg, hogy én ne nézzem le őt, rengetegen olvassák és tumbleren is már 1400 követője van. jézus az akasztófán, gondoltam tibikém, teljesen magamba omoltam. kérdeztem, jolán, miért nem kúrsz inkább rendesen, nem lesz ennek jó vége, meglásd.

nem tudom egyébként mi a rosszabb egyébként tibikém, ez vagy a muter. ott meg pasi van, ő meg attól van teljesen bekattanva. tudni kell anyámról, hogy neki a fater volt minden. pedig ivott, verte, csalta, anyám meg szomorú szemekkel azon tépelődött, hogy mit ronthatott el, amivel ezt érdemelte, amiért ez a drága jó ember nem értékeli őt. mióta fater meghalt - anyám szerint genetikusan rossz volt a mája - 5 éve, azóta pölö már nem is főz. pedig ott az öcsém is, most 18, de hát az nem férfi, arra minek. most karácsonykor mégis kikönyörögte muternál, hogy legalább szenteste csináljon hawaii csirkét. hugom emiatt el sem akart jönni, végul a család, meg minden, jött ő is. leülünk, anyám feláll, hogy mielőtt eszünk, mondjunk egy asztali áldást és imádkozzunk. nézek erősen körbe, hogy most ez valami szopatás-e, de nem, anyám már áll összetapasztott kezekkel. mondom héló, muter, mi szállt meg tégedet, 6 évesen berángattad jolánt az udvarról, mikor hóangyalt csinált, hogy fejezze be ezt a imperialista klerikális sületlenséget. erre anyám elkezd ordítani, hogy mossam ki a számat, és hogy beszélek karácsonykor, és ne is egyek akkor. mondjuk ezt nem is bántam, mert ahogy elnéztem muter kint hagyta az asztalon a húst, azt a 6 macskájából mindegyik rojtosra rágta már a szélét. pont ekkor csöngetnek, öcsém kiscsaja volt, itt lakik a szomszédba, és hogy csak boldog karácsonyt szeretne kívánni, azt nyújtogat anyámnak egy kis dobozt. anyám megköszöni, elveszi, öcsém meg mondja, hogy gyere szandra, anyám évente egyszer főz, egyél velünk. anyám meg megköszörüli a torkát, hogy hát kedves szandra, szívesen adnék én neked, de most nem lehet, mert 28-án jönnek még az anyámék és ugyan kétszer nem főzök, annyit meg nem csináltam. gondoltam odaadom neki az enyémet, de a kiscsaj beelőzött, és annyira nem tudott mit kitalálni a helyzetre, hogy azt mondta semmi gond, úgyis hasmenése van.

így üldögéltünk a nappaliban, nagyrészt szótlanul, mikor muter nem bírta tovább, és szóba hozta az új szerelmét, aki miatt fater után újra szenvedhet. sőt, mert fatert legalább csak a fél lakótelep rühellte, az a fele, amelyik ismerte, de a pasit a meg egyből a fél ország. azt hogy a csávó volt annak a jóllakott gusztusos kisgyerek műsorában, és hogy láttuk-e és mi a véleményünk. hugommal természetesen nem láttuk, öcsémnek meg csak muszáj volt, úgyhogy továbbra is kussban ült mindenki. hogy milyen szépen és értelmesen beszélt, meg hogy minden rendben lesz végre, mert a távhő és a gáz. anyám ezúttal nem bízta a véletlenre: mit szólsz ehhez jolán? és kérdőn nézte a lányát. jolán azonban csak megvonta a vállát. ne vonogasd a vállad te hálátlan! fakadt ki az anyám. ő az, aki ételt tesz az asztalunkra! tudod te mennyi tíz százalék te egyáltalán? amennyi megmarad, abból lesz jövőre mit zabálnotok karácsonykor! még neked is jut majd! mutatott az öcsém csajára, aki riadtan körbe nézett és elrebegett egy köszönömöt. látod jolán, fogadjunk hogy a... ..lacika barátnője nem jár tüntetni, mint egyesek, és tiszteli a szüleit is! mert vannak még akik megbecsülik a dolgokat! anyám ezután elment sírni, amit mosogatással álcázott, én meg mivel bevertem tibikém egy üveg whiskeyt, hogy ne szorongjak, elmentem fater volt szobájába aludni.

éjszaka hallom, hogy valami kaparászik a szobában, gondoltam a fater szelleme az, aki ide jár vissza a pokol helyett inkább, azt nyugodtan aludtam tovább. másnap reggel anyám mondja lacikának, hogy hívja át a kis barátnőjét gyorsan, szeretne tőle valamit. 10 perce se telik el, megjön a kiscsaj, anyám meg odaáll elé, hogy tegnap elfelejtette odaadni az ajándékát. és nyújt át neki egy piros masnival átkötött doboz scitec jumbo tömegnövelőt.

mondanom se kell tibikém, az enyém már nem volt meg a táskámban. de tudod mit, le van baszva, a lényeg hogy jövőre ingyen lesz a hawaii csirke, azt ha a faszom nem is, de legalább a lacika nője kétszer akkora lesz.

Címkék: mega csabi évértékelője

2012.12.27. 13:00 35 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr94983351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.12.27. 14:03:20

lyééézusbaszmekk. aszittem, csak az én karácsonyaim ilyen kibaszott pokoliak.

egy hónappal ezelőtt még azon is elgondolkoztam, hogy átkonvertálok egy másik vallásra, amiben nincs karácsony. mondjuk agyevő vuduzombira.

bár a gáz családtagokon az átkonvertálás sem segít, max a teljes nihil.

blackpuma 2012.12.27. 14:03:22

Ez nagyon nagy, respect ;)

fülesboci 2012.12.27. 15:18:10

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: sztem sikerült a konvert...
neked sose lesz semmid, mert ahhoz lélek köll, a böszmeség kevés.
Az Index meg menjen a vasporos picsába az ilyen irásokkal.

wanekus 2012.12.27. 15:34:04

Kösz Tibi! A sztori a Csabi muterjáról végre felnyitotta a szemem, hogy honnan van még mindig meg a 2/3 (a Nézőpontnál). De aktuálpolitikát félretéve a sztori király, mint mindig. Bp. Kr.u. 2012 :-)

1kutya 2012.12.27. 17:27:49

a szokásos szint! magasan a himalája felett! köszönjük és hasonlóan boldog új esztendőt is kívánok :D

bigthereal 2012.12.27. 17:54:15

yooo

de most ki a hererák a csabi mutterjának az új manusa?

lehet, hogy alulinformált vagyok, rúgjalak szájba, de nem jött át...

_____________ 2012.12.27. 18:11:17

Hatalmas!!! :-D
Mindenkinek kézenfogós, kúrós új esztendőt kívánok! ;-D

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.12.27. 18:33:26

jó poszt
itt is kiderül, hogy aki ma jelenleg ellenzékinek tartja magát, az nem csak töketlen, és pusztán csak tőmondatokban képes kifejezni magát, sűrű káromkodásokkal vegyítve, de inkább izomra gyúr, agy helyett...
mondjuk az mintha nem is lenne

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2012.12.27. 18:47:14

Tibi szokásosan hozza a szintet, de azt utolsó két bekezdés mindent visz :D

f.fredericks 2012.12.27. 19:51:14

Nagyon ott van, szokás szerint.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.12.27. 20:22:09

@wmiki: öreg, te közismerten a legnagyobb fasz vagy a földön, iszom a szavaid, te túrhós faszú geci!:)

Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként 2012.12.27. 20:49:31

@IzomTibi: Na ez volt, amin harmadjára röhögtem fel úgy, hogy bejött az asszony megnézni ...

Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként 2012.12.27. 20:52:17

És index.hu címlap. Ha marad még, biztos megjönnek wmiki barátai is ...

Dr_utcai_arcos 2012.12.27. 20:57:29

Jaja, BUÉK és írjad már azt a szájbavert második könyvet drusza!!négy

Mérges 1234 2012.12.27. 21:20:18

Nem értelek Tibi, te nem tolod a dakota vezér szekerét, vagy már nem???

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.12.27. 22:37:14

@Mérges 1234: már mér toltam volna? lett volna rá okom? én sem értelek tégedet.

tapolcai evolúciós zsákutca 2012.12.28. 07:16:47

@Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Jaja, itt vagyunk. Mi a dopemanisták, pszichoterápiát vegan étrenddel végigcsináló, evolúciót kedvelő fennhéjázó értelmiség, tapolcai nethuszárok.

@wmiki: Ja, igaz! Neked nincsenek barátaid. Max sortársaid, de azok nem tudnak pötyögni a majomházból, mert nekik nem sikerült kiszökniük. -))

tapolcai evolúciós zsákutca 2012.12.28. 07:18:22

@IzomTibi: Azért én nem büszkélkednék azzal hogy tudom milyen wmiki farka!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.12.28. 09:21:26

elég sukár lett a mű, Tibikém!
de az élet überelt: itt a muter wmiki lett, aki nagyemberünkhöz fűződő viszonyát véka alá nem rejtve eljőt a blogodra égetni magát

Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként 2012.12.28. 10:12:26

@tapolcai evolúciós zsákutca: A látens buzi egyik ismérve, hogy mindenben csak a faszt veszi észre ...

Húzz, és húzz meg egy nőt gyorsan, hogy elkerüld a félreértéseket ...

XoniX 2012.12.28. 10:46:53

tibi, te vagy a Zisten. leborulok szellemi nagyságod elött. köszönöm, ennél semmi sem tudta volna szebben zárni az évet!

bigthereal 2012.12.28. 13:09:10

@IzomTibi: csak nem maga a zorbán a mutter szerelme?

2012.12.28. 14:43:27

"van az árpád híd aluljáróban egy cigányasszony, az is szereti a számokat, meg a mágiát, mindig jön is, hogy jósol nekem, meg leveszi rólam a rontást."

:D

Alapvető, párszor már a villamoson is láttam.
Egyébként nemcsak jósol, hanem állítólag nagyon jó "interpersonal skills"-szel rendelkezik, mindenkit máshogy vág meg, gyakran a beteg férjére hivatkozva kér pénzt. Azt beszélik, nagyon megy a biznya, tízezreket összeszed így egy nap.
(Mondjuk a Dózsán is van egy-két kultikus fazon, csak megjegyzem. :) )

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.12.28. 20:17:42

@tapolcai evolúciós zsákutca: :x
egyébként vannak, csak nem az internetet töltik az egész életüket, másokat fikázva, mint te és az indexes kommentelő elvtársaid, hanem van valóságos életük

@IzomTibi: akkor még ezek az alternatívák vannak:

b./ gyurcsány/bajnai/kuncze mesterhármasban hiszel, abban, hogy ők, és természetesen demokratikusan választott dopeman, majd eljő 2014-ben és elvezet titeket a kánaánba...ezenközben liberális demokratának képzeled magad, aki szerint másképp gondolkodó csürhét, szemkilövéssel kell kordában tartani...

c./ a csodálatos MesePárt híve vagy, ami tökéletes emberekből áll, akik csak mindenkinek jó döntéseket hoznak, és ellenzékből is jól irányítják az országot... ezenközben felsőbbrendű értelmiséginek képzeled magad, mert a MesePárt létezésében mindenki hisz, aki az evolúció elméletben is, mert arra is ugyanannyi bizonyíték van

Drout 2012.12.28. 22:41:53

"evolúció elméletben is, mert arra is ugyanannyi bizonyíték van" haha kibújt a szög a zsákból :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.12.29. 18:16:20

@wmiki: látom valakit már elkezdtél baszogatni, hogy másnak bezzeg van élete, és nem csak kommenteléssel töltik az életüket.

én még nem láttam olyan posztot, ahol te ne a liberálisokat, vagy dopemant emlegetted volna. úgyhogy kérd meg a barátaidat, vagy a főorvosod, hogy vigyen ki néha a kertbe. DE OLYANBA AHOL NINCSENEK LIBERÁLISOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.12.30. 10:45:32

OFF

@IzomTibi:

Főnök, az megvan, hogy téma voltál a bejegyzés miatt az edző válaszol rovatban? :)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2012.12.30. 10:56:22

@tff: jaja edzőbá'val régen leveleztünk, meg reposztolta is a dolgaim, nagy tisztelet neki meg a sárga kapszulának (www.sargakapszula.hu/). lehet kéne is promóznom... ejj, jó is h mondtad.

titokmacsek 2013.01.02. 20:39:09

@IzomTibi: lehet, sztereotípia veled kapcsolatban, hogy minden betűdben a hülyeséget látom, de eskü elsőre azt olvastam promóznom helyett, hogy pornóznom..:D

titokmacsek 2013.01.03. 22:45:55

@IzomTibi: manapság már senkiben sem bízhat az ember :D

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még