Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erzsinek a baszáson jár az esze

Nógrád megye zsákfalujában, ahol valamennyi ház egy utat fog közre, azt amelyiken el lehet jutni a falu végét jelentő töltéshez, amin túl a kurtafarkú malac sem túr, a kerülő út a szántót jelenti a házak mögött, ami annyiban különbözik az úttól, hogy utóbbin nem nő valami kóró, de egy kicsivel több aszfalt van benne. erzsi mégis inkább a szántón ment haza, aprókat lépdelve, hogy a sár csak a cipője talpáig érjen fel. tette mindezt azért, mert apja, aki minden reggel öt órakor kelt, hogy öt harmincnyolckor felvegye a ház előtt imre bácsi, és bevigye a közeli városba, ahol megáll a vonat, hat tízkor, amire apja felszáll, hogy végigigyon 800 kilométert, közben pedig ellenőrizzen négy-öt jegyet, még nem ért haza, és a falu közepén lévő kocsmában már hazaért többi férfi ilyenkor megjegyzéseket tesznek neki, hogy tán megnőtt-e már annyira is, hogy férfival legyen, már úgy értve.

ugyan abban még maga sem volt biztos, hogy megérett-e már arra a dologra, de azt tudta, hogy akkor sem mondjuk a tomor gézának szeretné odaadni magát, akinek a  szagát húsz kilométerre is lehetett érezni, pedig olyan messzire még maga a tomor géza sem jutott el soha. persze egy fiatalabb, és magára jobban adó férfival el tudta képzelni a dolgot, és el is képzelte már sokszor. csak hát a környékbeli fiúk sem sokkal különbek, meg ha lenne is valaki, vele úgyis hírbe kerülnének, és mind az összes néni megállítaná az utcán és a házasság felől érdeklődnének, amit még elkerülni szeretett. az iskolából már mind a nyolc lány, akik hírbe kerültek, mostanra házasok, sőt gyerekük is van, és bár azt mondják, hogy boldogok, de leginkább csak a lelki szegénység miatt. meg persze azért, mer hál'a jó istennek ezen a környéken még ismerik a nők a tisztességet, és az okoz nekik boldogságot, ha ki van rendesen ganéjozva a disznó alól, mire haza ér a ház ura.

ismerkedésre, szórakozásra errefelé kevés a lehetőség, így válogatni sincs nagyon kiből, a lányok általában annak próbálják adni magukat, aki a legkevésbé büdös, legkevesebbet issza, és leginkább van munkája. mivel ennek leginkább az önkormányzat előtti kis kossuth szobor felel meg, végül kénytelenek azért kompromisszumot kötni és nem csak álmodozni. erzsi barátnője, a kati, ismer két srácot két hellyel odébbról, akik közül az egyikkel erősen kokettál, a másikat meg erősen ajánlgatja erzsinek, merhogy nem oly nagy baj hogy hiányzik a két első foga, nem azzal szánt, az ételt meg megrágja a többivel is. mikor katinak a szülei a nagyszülőknél maradnak tolna megyében látogatáskor, lehetőségük adódik átmenni hozzájuk így négyesben, ilyenkor a fiúk mindig hoznak szexfilmet, és bekapcsolják a videót. legutóbb az ilyen filmben egy igazgató szerelmeskedett a titkárnőjével, bent a munkahelyen, mert a férfinak felesége is volt. pedig komoly embernek tűnt, elegáns ruhában, és a titkárnővel is rendkívül illedelmes hangon beszélt, és egyáltalán nem volt durva vele. a nőn nagyon elegáns fehérnemű volt, csipkés fekete, erzsinek fel is tűnt, hogy ilyenbe jár dolgozni. amikor levetkőztek, ebben is, mint a többi filmekben szájba vették egymást ott lent is, először a férfi csinálta a nőnek, aztán a nő visszaadta neki.

ebből nem sokat láttak mondjuk, mert a fiúk áttekerték oda, amikor a nő támaszkodott az íróasztalnak és a férfi hátulról lökögötte. a klára, akinek már volt szexuális tapaszalata, már több is, is így mesélte a dolgokat, hogy ez így szokott történni az együttlétkor, mármint a lökögetés, mert az előbbit még sosem csinálta neki senki. hogy ő csinálja, azt már ugyan akarták, de amikor a fejét elkezdték tenyérrel lefelé nyomni oda, ő inkább ellenkezett, hiába erőltette a srác, hogy mi van már, no, úgyse leszel a feleségem. klára ezt még azzal együtt sem bánta meg, hogy később elhíresztelte róla a srác, hogy ő egy magáról sokat gondoló, engedetlen repedtsarkú perdita, aminél a környéken csak az egyedülálló nő nagyobb szitokszó, kivéve azoknál akik a kettőt eleve szinonimaként használják. de klára csak nevetett ezen, inkább legyek az, mint aki a szájába vette a mosdatlan lőcsét, mondta, és azt is mesélte, hogy a rendes dolog sem olyan kellemes, sokáig azt hitte azért, mert rövid ideig tart és csak ki kell várni, hogy jó legyen, de amikor egy fiú egyszer nézte az óráját közben, hogy nem kevesebb, mint tizennégypercig csinálták, akkor sem volt kicsit sem jobb neki. de még ezt sem bánja, mert az anyja egyszer azt mondta neki, hogy az a nő, aki élvezi, az kurva, amivel egyébként az apja is maximálisan egyetértett. úgyhogy erzsi úgy volt inkább ezzel, hogy nem sietteti a dolgot, elég lesz majd ha a férjétől eltűri, ami kötelessége.

közben a kocsma feljáróján két férfi álldogált, és szívták csendben sodrott cigarettájukat, mígnem az alacsonyabb megszólalt. a kalauz misi lánya rendes lány vóna, szívta meg cigarettáját, hogy abból eltűnt fél centi. rendes. hagyta rá a magasabb, aki délután kettő óta gondolkodott azon, hogy mi lehet a föld azon a részén, amihez a nap közelebb kerül reggel meg este. megkapta a rendes nevelést. meg. mondta a magasabb, és köpött egy savanyút. mégis csak a baszáson jár az esze, ingatta a fejét az alacsonyabb. na már hogy? na merhogy szabad ég alatt szántani, baszni, meg most már dohányozni lehet. egen. na hát ez a lány meg se nem szánt, se nem dohányzik, azt mégis megint a szántó felé ment haza.

hát feleségnek nem kéne. értett egyet a magasabb és a körméig szívott dekkjét nyugat felé pöckölte, majd bement leülni a söre mellé.

Címkék: erzsinek a baszáson jár az esze

2013.03.13. 11:29 24 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr295132389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincere 2013.03.13. 11:48:45

kemény ez, Tiborom

Santer 2013.03.13. 12:14:37

Ezeknek én mindig úgy örülök.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2013.03.13. 12:23:06

meccsoda egy túligényes perszóna ez az Erzsi, de tényleg! :D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.03.13. 12:41:07

csodálatos. gyönyörű. zseniális. egyszerűen nem tudok cikiznivalót találni rajta. leborulok nagyságod előtt. nem vagyok rá méltó, hogy akár egy szót is leírjak ezek után.

isail · http://isail.blog.hu 2013.03.13. 14:18:27

Ideje volt már ugyancsak, Tibor.
Köszönjük!

Caddy 2013.03.13. 15:53:11

ezt én külön köszönöm:
"engedetlen repedtsarkú perdita"

bakonyibetyarbandi81 2013.03.13. 19:40:19

a perditát szégyen, nem szégyen gugliznom kellett

_____________ 2013.03.14. 08:28:21

Óóó, hát ez hogy a Kossuth-szobor mint ideális férj, ezen beszartam :-D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.03.14. 12:25:56

először szanaszéjjel röhögtem magam rajta, de most inkább sírhatnékom van...

dr poljakov 2013.03.14. 14:48:45

A nap mottója lett: "boldogok, de leginkább csak a lelki szegénység miatt". Ötös.

AgentO 2013.03.15. 07:45:26

Tibikém, EPIC, de látom olvastad a tiszántúli Emanuelle c. remekművet, a 14 oldalhoz azért eléggé hasonlít itt is egy részlet:)
mek.oszk.hu/05300/05300/05300.pdf

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2013.03.15. 10:55:09

@AgentO: hátha lesz, aki az egészet is végig olvassa, ha még nem tette.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.03.18. 17:24:45

de azért az igazán gyönyörűséges emanuelle-hez méltó nyitány mégis ez lett volna:

...amin túl a kurtafarkú malac sem Kúr... :)

Öcsielvtárs 2013.03.19. 17:07:30

remek mint mindig. köszönjük.

Brummm 2013.03.25. 21:14:58

Remek poszt, aztán elolvastam a Tiszántúli Emanuelle-t én is, az asszony is, aztán már olyan kultúráltak vagyunk bazmeg, hogy beszarsz!

Jó Mercutio halott 2013.03.26. 22:03:59

Tibor, ez az emánuell-ügy elég ciki. Ezt magyarázd már ki, légy oly kedves, mert így még azt hisszük, pofátlanul lopsz, ugyanis ez egyelőre erre hajaz. És mi nem szeretnénk azt hinni terólad, hogy te pofátlanul lopsz, mert szeretünk téged. Csak ha pofátlanul lopsz, akkor majd csalódunk benned és majd nem szeretünk annyira. És elterjed majd az interneten, hogy már Tibor is pofátlanul lop és akkor majd már nem leszel ilyen népszerű és akkor nem lesz kedved írni, és akkor az nekünk még rosszabb lesz, nem beszélve azokról, akik önmagában szeretnek rajongani érted. Nem adsz egy interjút az Obersovszkinak? Tudod, ő ért az ilyesmihez.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.03.27. 14:53:04

@Jó Mercutio halott:

nem lop. újraalkot. riszájklingolja a már meglévő tudást.

hommage á skiccpali.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2013.03.28. 18:17:58

@Jó Mercutio halott: szerinted mi a halál fog történni, ha te meg vagy még másik kettő vagy ezer nem fog engem szeretni? kevesebb ember fogja ingyé elolvasni a posztomat, amire a szabadidőm baszom el?

és amiatt se vonjon már kérdőre senki legyetekolykedvesek, hogy elolvasok valamit, amit tovább gondolok, és írok belőle egy történetet. a kiindulás, ami egyébként egy interjú részlet, meg önmagában annyira volt jó, hogy nem nyúltam hozzá (két mondat kb.). ez a lopás, szomorodjak meg, ha így van, akkor basszátok le a kezeimet.

egyébként te ne olvass esterházyt pl., szerintem.

Jó Mercutio halott 2013.03.31. 19:31:04

@IzomTibi: ne viccelj, Tibor. Attol, hogy leirom, hogy nem tetszik, amit csinalsz, meg nem gondolom, hogy teged ez erdekel.
Es olyan nagykepu egoista egy vadbarom vagyok, hogy attol, hogy Esterhazy, meg attol, hogy egyebkent nagyember, meg gondolom azt hogy luttyo szar dolog ez,amit csinaltok. Erted: Csinaltok. Nem szar Esterhazyval egy tobbes szam masodik szemelyben szerepelni, nem? Es ettol meg olvasni foglak titeket (megint baszki, de ez mar direkte ajandek) erdektelenseged es javaslatod ellenere. Szasz.

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még