Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Trú sztori, bro

DZSÁÁÁ SZEVASZTOOK! a húsz körüli sportos srác könnyedén pattant fel a buszra, egy kisebb sporttáskával a kezében, amibe egy alsónadrágot és tizenhat mintás pólót gyűrt bele az indulás előtti pillanatokban. üdvözlésére az utasok közül többen is felpillantottak. a fiatalember divatos séróját a Karosszéria Lakatosok Magyarországi Tömörülése a 2013-as év frizurájává választotta, pont akkor, amikor az Ifi Labdarugó Játékosok Megye Hármas Kamarája is kötelezővé tette a viselését a tagfelvétel során. SZEVA APA! MOZDUJJÁL IDE MELLÉM! kínálta egy robosztus arcszerkezetű atlétatrikós gentleman (baltaarcú atlétás fickó) a szomszédos széket, mert nagyon gyorsan szimpátia alakult ki benne a srác irányában. JÓ LEHETNE VELE KUKÁZNI AZ OLASZ PICSÁKAT. gondolta. a női utasok többsége irigykedve figyelte, ahogy az újonnan érkezett férfi elindul a hely felé, és szánták-bánták, hogy nem reagáltak gyorsabban. a srác teste nagyon ott volt, és az arca is fullos volt. az egyik nő felállt, kikapott a feje fölött lévő kistáskából egy törölközőt, maga alá terítette, és sietve ráült.

SZIMONETTA, HÁJ! állta váratlanul a férfi útját egy hölgy, aki napközben a D, de még akár az F lépcsőház éves naptárjának augusztusi helyét is könnyedén betölthette volna, reggel viszont leginkább a kóboldok pályáztak a fejére, hogy kidobósozzanak vele. most viszont már kora délelőtt volt, úgyhogy a kilencvennégyes születésű macsó csókos száját széles mosolyra húzta és kacéran rácsapott szimonetta fenekére. MICSODA KUFFER ANYUKÁM! FRANCSESZKÓ! bemutatkozását követően pestiesen szólva lekapta a hölgyet, nyelvét úgy megforgatta annak szájában, mint fekete laci a szerencsekereket.

NE FOGDOSD! pattant fel a második sorból egy fiatalabb úr, akit felbőszítettek a látottak. SZÉTBASZOM A SZÁJAD! adta magyarázatul okát annak, hogy miért is ne. NE HARAGUDJ MÁ TESÓ DE KI VAGY TE? már, hogy így rám szólsz, folytatódhatott volna a gondolat, ha a francseszkó bővebben kifejti. A CSÁVÓJA BAZMEG AZ VAGYOK. izzottak a férfi szemei a dühtől. DE FIGYEJJÉ MÁ AKKO MÉ KÜLÖN ÜLTÖK? TÉLLEG A CSÁVÓD? vonta kérdőre a kezében tartott hölgyet francseszkó. HÁ JA. DE CSAK VOLTUNK. MER ELŐBB SZAKÍTOTTUNK. HALLOD ZOLI, MOSMÁ NINCSEN KÖZÖD HOZZÁM, HALLOD! NE CSINÁLJAD A FÉLTÉKENYSÉGET!!! rivallt rá a hölgy egykori párjára, aki tehetetlenségében összeszorította ökleit, hogy ne üssön ki vele valamit. SZERINTEM NE VITÁZZATOK GYEREKEK INKÁBB SZERESSÉTEK EGYMÁST BESZÉLJÉTEK MEG A DOLGOKAT KULTURÁLT MÓDON. szólalt meg mögülük egy idősebb, negyvenes férfi. FASZRÓ UGAT EZ A KÖCSÖG HIPI VAGY BUZI EZ VAGY MI VAN VELE. bukkant fel ebben a pillanatban egy hatalmas, közös gondolatbuborék a busz felett.

a közjátékot időközben megszakította, hogy felszállt a buszra egy kosztümös kishölgy, kezében egy esernyővel. fóka, aki rutinos utazó volt, egyből tudta kit tisztelhet a hölgyben, egyből el is esemezte a haverjának. NETUDDMEG MIJEN PICSA A IDEGEN VEZETO. LE SZOPATOM ESKU TESA. a végére rakott egy szmájlit is. KINEK ÍROL? kérdezte a mellette ülő barátnője, akivel már nem kevesebb, mint két hónapja voltak együtt, és fóka ez idő alatt mindössze csak hatszor csalta meg, de kizárólag buliban, és csak ha ivott. ANYÁMNAK HOGY INDUL A BUSZ MER MOS MIVANMÁ MIT KE NÉZNI HE? a lány ebből azt következtette ki - mert magát okosnak gondolta, és ebben mindenképpen különbözött egy cirkuszi medvétől -, hogy ez becsapós módon sokkal inkább azt jelenti, hogy ne a szemét, hanem a száját csukja be. MER MI MÁR ISMERJÜK EGYMÁSNAK A GONDOLATAIT IS ÉS KITALÁLJUK AZOKAT. töltötte el lelkét melegséggel a gondolat. SZERCSIMMEL NINCSENEK EGYMAS ELOTT TITKAINK MAR. posztolta ki gyorsan a facebookra, gondosan betagelve magukat rajta, helyszínként pedig az üllői úti buszpályaudvar helyett kiválasztotta ITALY-t, ahová reményeik szerint pár órán belül megérkeznek.

a busz kisvártatva elindult. valaki előre kiálltott: EZAZ FŐNÖK, GYÍ! a buszvezető hátra nézett, hogy ki lehetett ez a paraszt, de ránézésre ezt nem lehetett megállapítani, mindenki egyenlő eséllyel indult. inkább bekapcsolta a magnót. NINCSEN PÖRGŐSEBB MESTER? kiálltott előre egy karcsi nevű srác, mert nem volt elég ütemes a hallható zene számára. karcsi testépítő volt, és nagyon büszke volt rá, hogy a saját erejéből lett az. milyen pörgősebb? szólt hátra a buszsöfőr annyira higgadtan, amennyire sikerült neki. HÁT PÖRGŐSEBB VALAMI VÁGOD PÖRGŐSEBB. definiálta pontosabban kérését karcsi, és kicsit megugráltatta a bicepszét. JAJA VALAMI PÖRGŐSEBB. értettek vele többen is egyet. VÁRJÁ ITT A TELÓM TEDD MÁ RÁ. vette elő flitteres tokban tartott mobiltelefonját és vitte oda a buszvezetőnek, de a bajszos úr jelezte, hogy kazettás a magnó. NE CSINÁLD MÁ BAZMEG TEDD MÁ BE. karcsi hajthatatlan volt, olyan erősre gyúrta már magát. szimonetta ebben a pillanatban felfigyelt rá. csak most vette észre, hogy neki is milyen jó a teste és az arca is elég fullos. MI LENNE HA INKÁBB NEKEM TENNÉ BE. képzelte el magában. az idegenvezető hölgy közben úgy érezte, itt az ideje, hogy beavatkozzon és meggyőzze az utast, hogy nem fogják tudni teljesíteni a kérését, le kell mondani arról, hogy a telefonjáról pörgősebb zenét hallgassanak. karcsi kelletlenül tudomásul vette a dolgot, mert amíg nem közösült egy nővel, nem ellenkezett vele.  

egy kicsit egy niki nevű lány is elszomorodott a történtek miatt, mert ő is szerette a pörgős dolgokat. kedvenc hobbija a bulizás volt, és szeretett volna hires lenni, énekesnőnek vagy modellnek lenni, esetleg a médiába dolgozni. színes egyéniségnek tartotta magát, a legérdekesebb viszont az volt benne, hogy most is - pedig július volt - combig érő bőrcsizmát viselt. ő egyébként nem nyaralni ment olaszországba, de azért kedvelt kijárni. a pizzát viszont nem annyira szerette kint, mert alig hasonlított a donpepésre, de az olasz férfiak tetszettek neki. milyen szerencse, hogy nem a pizzaevésből élt.

hirtelen azt vette észre, hogy a mellette ülő srác kézfeje szorosan a combjához ér. a srácnak nagyon szép izmos karjai voltak és közötte ő sem volt rossz. MIZU? kérdezte mosolyogva a srác, mikor megbizonyosodott róla, hogy őt méregeti a csaj. Á SEMMI. VELED? válaszolta niki és visszamosolygott. SEMMI KÜL. NÁLAD? szorította jobban kezét a lány combjához a srác. NÁLAM SE SEMMI KÜL. hosszú szünet állt be, csak a busz berregett, ahogy küzdött az érdi emelkedővel. NEKED BEJÖNNEK AZ OLASZ CSAJOK? érdeklődött a lány, mihelyst eszébe jutott egy optimális kérdés. SZERINTEM A MAGYAR LÁNYOK A LEG SZEBBEK A VILÁGON. DE A OLASZOK IS BEJÖNNEK VÉGÜL IS. felelte a srác, jól meggondolva a választ. SZERINTEM IS A MAGYAR LÁNYOK A LEGSZEBBEK! csillant fel a szeme nikinek. NAGYON TETSZIK AHOGY ÁTLÁTOD A DOLGOKAT! karcsi meglepetten felkapta a tekintetét. VAJON AZT IS ÉSZRE VETTE HOGY ÁLL A CERKÁM? merengett és arra gondolt, hogy ha igen, az vajon jó-e neki, vagy nem jó.

alig fél órával később niki már orálisan ki is elégítette karcsit a fehérvári benzinkút wc-jében. a srác szempontjából a lehető legjobbkor történt az eset, mert öt perccel később a lány rájött, hogy rossz buszba rakta be a bőröndjét, úgyhogy keservesen sírni kezdett. MILYEN HÜLYÉNEK KELL MÁ EHHEZ LENNI. gondolta karcsi, és megrázta a fejét. ő mondjuk egyáltalán nem hozott csomagot, mert otthon felejtette. kivéve persze azt az egyet, ami már elégedetten szunnyadt a két combja közt.

az utasok közül viszont mások is sírtak. például a szimonetta. ő viszont nem a niki bőröndje miatt, hanem mert összekavart a benzinkúton a tibivel, de utána látta, hogy az bemegy az egyik szőke csajjal a mosdóba, és szerinte ott ők is összekavartak, ezért gyorsan összejött a francseszkóval, de az bevallotta neki, miután összejöttek, hogy inkább az idegenvezető csajjal jönne össze, és ezt már teljesen összetörve mondta, mert az idegenvezető csaj meg a fókával jött össze, ami egyébként úgy derült ki, hogy a fóka csaja rájuk nyitott, amiből nagy balhé is volt, és sírt az idegenvezető csaj is, hogy most ki fogják rúgni, aztán a fóka is kiborult, mert bosszúból a barátnője meg összekavart az egyik sráccal, aki egyébként nem is velük utazott, csak megállt a kúton tankolni.

milyen egy ordenáré brigád. mérte végig a buszvezető undorral a társaságot, majd bement a wc-be és gyorsan kiverte magának.

 

Címkék: tru sztori bro

2014.02.07. 11:22 19 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://tibor.blog.hu/api/trackback/id/tr365803480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hetero Sapiens 2014.02.07. 11:40:22

Isten vagy, Tibi!
Mondjuk lehetnél gyakrabban isten :)

Elstron 2014.02.07. 11:50:19

Az utolsó mondat nagyon kellett; továbbra is egy zseni vagy baszod.

Zebbantattikortruplukutor 2014.02.07. 12:34:37

A benzinkutas résztől már csak hunyorogva mertem olvasni. Szarvasba lejársz még?

AtomCamel 2014.02.07. 13:25:46

Nahát :-)
Ez tényleg jó volt :-)
kösz!
-
jöhetne gyakrabban is.... :-)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.02.07. 15:36:49

annyira plasztikus, hogy felfordult a gyomrom :) "pestiesen szólva lekapta a hölgyet, nyelvét úgy megforgatta annak szájában"

Pollux 2014.02.07. 17:03:39

jájj besírok újra és újra! :DDD Légyszi Tibikém gyakrabb szórd felénk a jóságport!

Syaray Attila 2014.02.07. 19:55:36

▒█░░░ ▒█▀▀▀ ▒█▄░▒█ ▒█▀▀▄ ▒█░░▒█ ░█▀▀█ ▀█▀
▒█░░░ ▒█▀▀▀ ▒█▒█▒█ ▒█░▒█ ░▒█▒█░ ▒█▄▄█ ▒█░
▒█▄▄█ ▒█▄▄▄ ▒█░░▀█ ▒█▄▄▀ ░░▀▄▀░ ▒█░▒█ ▄█▄

    ▀█▀ ▒█░░░ ▒█▀▀▄ ▀█▀ ▒█░▄▀ ▒█▀▀▀█
    ▒█░ ▒█░░░ ▒█░▒█ ▒█░ ▒█▀▄░ ▒█░░▒█
    ▄█▄ ▒█▄▄█ ▒█▄▄▀ ▄█▄ ▒█░▒█ ▒█▄▄▄█

___d88888888b_____d88888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
_______________"____________"

Celtic 2014.02.08. 09:53:26

Szimpatikus a sofor. A tobbiek nem. Najo, a sofornek is csak a gondolatai szimpatikusak.

phranxinatra 2014.02.13. 04:18:13

Megint kurva jó lett, Tibi. Gyakrabban nem lehet?

A nagy Humungusz 2014.02.13. 15:43:33

Vegre ma,asszidtem veget vetettel az iräsnak...

apika2001 2014.02.14. 17:38:36

Tibi b+!!!

Sírva röhögtem, a család nem tudta mi bajom.
Etalont alkottál, köszönjük.

Öcsielvtárs 2014.03.03. 16:05:51

A szivem majdnem megállt! Éppen a könnyem folyt a röhögéstől, amikor bejött a főnököm... Ezaz!! Így tovább!! (ezt én mondom, nem a főnök nekem, bár ő sem volt sokkal választékosabb)

Kertigörény 2014.04.02. 15:46:03

Először azt hittem az lesz a csattanó, hogy a busz a Móunika shów forgatására tartott....

Magnifico 2014.04.05. 08:48:36

Szegény Nikit megsajnáltam egy pillanatra, mindenki szeretne normális munkahelyen dolgozni. Aztán ki mennyit tesz érte, és milyen családból származik.
Már ha nem csak én látom bele a mélyebb értelmet.

sóskatáska 2015.08.28. 00:20:06

Tííííbííííííííííí!
Légyszives irjááááááááááááá mééééééééég!
de komojan.

Magilla bekombinál

Ogre üzeni, hogy jelöljél.

Izomtibi

Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével rendelkezik.

Utolsó kommentek

Ez van még